ETIHAD Airways

B M Air Reizen - Industrieweg 38 - 3606 AS Maarssen - Tel: 030 - 2 25 23 28 - Fax: 030 - 2 25 24 72 - Email: info@bmair.nl

Home Thailand Rondreizen Vliegtickets Thailand Tours vanuit Bangkok
Vliegtickets Bangkok Thailand Aanbiedingen Thailand Hotels  Informatie Bangkok Luchtvaartmaatschappijen

Etihad, is een goede luchtvaartmaatschappij met als thuisbasis Abu Dhabi (de Verenigde Arabische Emiraten) en vliegt met moderne vliegtuigen. Etihad vliegt dagelijks vanaf Frankfurt en 6 x per week vanaf Brussel via Abu Dhabi naar Bangkok en Manila.

Vanuit Frankfurt of Brussel vliegt u met een moderne Airbus A330 in ongeveer 6,5 uur non-stop naar Abu Dhabi. Hier stapt u over op een Boeing 777-300 en vliegt u non-stop door naar Bangkok (Thailand) of Manila (Filippijnen). Aan boord wordt u uitstekend verzorgd door het cabinepersoneel en kunt u genieten van heerlijke maaltijden en drankjes. Er worden onderweg diverse filmvoorstellingen vertoond.

Coral Economy Class

De ergonomisch ontworpen stoelen met lendensteun, hoofdsteunen en voetsteunen bieden een eenvoudige, ontspannen manier om te reizen. Met een stoelafstand van 83 centimeter, voldoet de nieuwe Coral Economy Class stoel ruim aan de industriŽle norm, het is dan ook ťťn van de breedste en meest ruime stoelen in vergelijking tot andere maatschappijen. Geniet van de nieuwste films en entertainment aan boord, via uw eigen persoonlijke 10.4 inch videoscherm in de stoel voor u, waarbij u kunt kiezen uit diverse games, video- en audiokanalen. De revolutionaire sfeerverlichting, gesynchroniseerd met de tijd en de duur van uw reis, schept een rustgevende sfeer die u helpt uitgerust en fris op uw bestemming aan te komen.

 

Pearl Business Class

De nieuwe Pearl Business Class stoel is 180 graden verstelbaar tot een volledig vlak en comfortabel 2 meter lang Business bed.

Met een stoelafstand van 223 cm en directe toegang tot het gangpad, biedt de Pearl Business Class stoel veel ruimte en privacy. Voor extra comfort is elk op zichzelf staande stoel uitgerust met individuele verlichting, een leeslamp en een voorziening om uw laptopcomputer aan te sluiten. Verder is er een ingebouwde massagefaciliteit om u te helpen ontspannen. Geniet van de nieuwste films en entertainment aan boord, via uw eigen persoonlijke 15 inch videoscherm, waarbij u kunt u kiezen uit diverse games, video- en audiokanalen.

 

Diamond First Class

De Diamond First Class van Etihad Airways is werkelijk het neusje van de zalm. Ontdek een geheel nieuwe wereld van elegantie en perfectie. De nieuwe Diamond First Suites beschikken over revolutionaire stoelen die 180 graden kunnen draaien. Zo creŽert u een perfecte zithouding voor een zakelijke bijeenkomst of een rustig diner. Natuurlijk kunt u ook heerlijk rusten en slapen in de luxe 220 cm lange flatbedden.

Elke Diamond First Suite heeft een privacyscherm en u heeft maximale ruimte en directe toegang tot de gangpaden. Binnen deze ruimte vindt u een scala aan faciliteiten, waaronder een garderobe, een minibar, een vouw- en draaibare maaltijdtafel, een geÔntegreerde persoonlijke spiegel, een tijdschriftrack, een leeslamp, een bureaulamp en een voorziening om uw laptopcomputer aan te sluiten.

De exclusieve Diamond First Class lounge biedt meer stijl en ruimte, de beste plaats voor een formele bijeenkomst of een ontspannen praatje in de lucht. Comfort tot in de kleine details, zo is elke Diamond First Class stoel voorzien van een pneumatische lendensteun, een zesweg verstelbare hoofdsteun en een ingebouwde massagefaciliteit. Geniet van een uitgebreide selectie met de nieuwste films en entertainment aan boord, via uw eigen persoonlijke 23 inch videoscherm.

 

Onderstaande vertrek- en aankomsttijden zijn lokale tijden (wijzigingen voorbehouden).

Deze vertrek- en aankomsttijden dienen uitsluitend als richtlijn.

Voor de juiste actuele data zie uw vliegticket en/of kijk op teletext op de dag van vertrek voor eventuele schemawijzigingen!

Vluchtschema Etihad - Bangkok

Route: Vluchtnr: Vliegtuig: Vertrek dagen: Vertrektijd: Aankomsttijd: Vliegtijd:
Amsterdam - Abu Dhabi EY 078 Airbus A330 dagelijks 22:00 uur 06:35 uur 06:35 uur
Abu Dhabi - Bangkok EY 408 Boeing 777-300 dagelijks 08:40 uur 18:05 uur 06:25 uur
Bangkok - Abu Dhabi EY 407 Boeing 777-300 dagelijks 02:55 uur 06:20 uur 06:25 uur
Abu Dhabi - Amsterdam EY 077 Airbus A330 dagelijks 09:30 uur 14:40 uur 07:10 uur

 

Configuratie van de stoelindeling van de Airbus A330-200 en de Boeing 777-300 van Etihad Airways

 

Wijzigingen voorbehouden !