Saigon - Mekong Delta Tour

7-daagse tour

Reserveren

B M Air Reizen - Industrieweg 38 - 3606 AS Maarssen - Tel: 030 - 2 25 23 28 - Fax: 030 - 2 25 24 72 - Email: info@bmair.nl

Home

Vietnam Rondreizen Vliegtickets Vietnam Hotels Vietnam
Index Vietnam Tours vanuit Saigon Tours vanuit Hanoi Informatie Vietnam Reserveren

Deze reis begint in Ho Chi Minh, het voormalige Saigon. Gedurende enkele eeuwen werd deze stad de Parel van het Verre Oosten genoemd. In de omgeving bezoeken we de wereldberoemde Cu Chi tunnels. Deze zijn gelegen op ongeveer 65 km ten noordwesten van Ho Chi Minh. Hierna vervolgen we deze reis naar de Mekong Delta. We maken een schitterende boottocht over de machtige Mekong rivier en bezoeken een authentieke drijvende markt. Kortom een prachtige reis door het zuiden van Vietnam.

 Dag 01:

Ho Chi Minh

Aankomst op het Tan Son Nhat internationale vliegveld van Ho Chi Minh. Hier staat de lokale Engelssprekende gids op u te wachten voor de transfer naar het hotel. Bij aankomst in het hotel heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. Het voormalige Saigon is onderverdeeld in twaalf stedelijke districten. In en rondom de stad is ontzettend veel te beleven. Overnachting in het Chancery Hotel of gelijkwaardig.

 Dag 02:

Ho Chi Minh

Na het ontbijt vertrekken we naar de Cu Chi tunnels. Dit is een gangenstelsel onder Ho Chi Minh, met een lengte van wel 200km, die tijdens de oorlog met de Amerikanen is aangelegd. We zien hier hoe de Vietnamezen konden overleven in deze verschrikkelijke oorlog. Uiteraard gaan we een stukje het gangenstelsel in. Houdt u er rekening mee dat u op sommige gedeeltes moet kruipen en pas daar uw  kleding op aan. In de middag keren we terug in het hotel, waar u de rest van de dag vrij kunt doorbrengen. Overnachting in het Chancery Hotel.

 Dag 03:

Ho Chi Minh - Cantho

Ontbijt in het hotel. Hierna gaan we per minibus op weg naar de Mekong Delta. Dit gebied wordt ook wel de rijstschuur van Vietnam genoemd. Onderweg maken we een stop bij een kleine pagode. Net voor we bij Cantho aankomen gaan we met de pont de rivier met de negen staarten over. De Mekong delta is omgeven door een prachtig bosrijk gebied met vele rijstvelden. We maken hier een boottocht stroomafwaarts over de Mekong rivier, welke door de lokale bevolking de “Nine Dragon rivier” wordt genoemd. Tijdens deze boottocht kunt u een stop maken bij een van de vele plantages, waar o.a. orchideeŽn, longan, rambutan, sapodilla of mango’s worden geteeld. Hier krijgt u een uitstekende indruk hoe het leven van een Vietnamese boer eruit ziet. Bij aankomst in Cantho heeft u de rest van de dag vrij. Overnachting in het Saigon Cantho Hotel.

 Dag 04:

Cantho  

Ontbijt in het hotel. Vertrek vroeg in de ochtend naar een echte authentieke drijvende markt. Met ons eigen bootje varen we langs de oevers van de Mekong rivier naar een fantastische markt. U zult hier allerlei soorten vruchten en groenten tegenkomen, die te koop worden aangeboden. Op de terugweg maken we een stop bij een fruitplantage. Hier krijgt u een uitleg over de plantage met haar vele exotische vruchten en ook over een wijnmakerij. In de middag bestaat de mogelijkheid om een wandeling te maken door het platteland en langs de dorpen, die aan de oevers van de rivier liggen. Overnachting in het Saigon Cantho Hotel.

 Dag 05:

Cantho - Ho Chi Minh

Vroeg in de ochtend na het ontbijt verlaten we Cantho. Na de oversteek met de pont gaan we aan boord een vrachtboot. We maken een boottocht over een zijtak van de Mekong rivier. Tijdens deze tocht krijgt u enkele heerlijke vruchten aangeboden. Per auto rijden we vervolgens door naar Ho Chi Minh. Onderweg krijgt u nog een lokale lunch aangeboden. Bij aankomst in het hotel te Ho Chi Minh heeft u de rest van de dag vrij. Overnachting in het Chancery Hotel.

 Dag 06:

Ho Chi Minh

Na het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden. U kunt in deze bruisende wereldstad heerlijk winkelen of slenteren door bijvoorbeeld China Town. Hier komt u oren en ogen tekort. Overnachting in het Chancery Hotel.

 Dag 07:

Vertrek

Na het ontbijt heeft u vrij. U wordt vanuit de lobby van het hotel opgehaald voor de transfer naar het vliegveld. Hier neemt u afscheid van de gids. U heeft uiteraard de mogelijkheid om een strandvakantie bij te boeken.

Uiteraard kunt u deze reis verlengen in Vietnam !

Vertrek : Prijs bij 2 personen : Prijs bij 4 personen : Prijs bij 6 personen of meer Periode :
 

dagelijks vanuit Ho Chi Minh

min. deelname: 2 personen

 

€ Prijzen op aanvraag 01 jan 2012 t/m 31 okt 2012

Tourcode: VN 102

 

1-persoonstoeslag:

01 jan 2012 t/m 31 okt 2012 : 199

 

Komt u er niet helemaal uit of begrijpt u bepaalde dingen niet: Wij helpen u graag.

Voor een prijsofferte op maat, mail naar info@bmair.nl of bel naar 030-2252328. Uiteraard kunt u ook langskomen bij ons op kantoor in Maarssen.

Onze Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur

Zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Industrieweg 38

3606 AS - Maarssen

U bent van harte welkom !

Foto overzicht Saigon Mekong Delta Tour

Dag 01

Nadat u bij het hotel heeft in gecheckt heeft u de dag ter vrije besteding in Ho Chi Minh

Dag 01

U kunt zelf de stad gaan verkennen

Dag 01

 

Dag 01

 

Dag 02

Na het ontbijt bezoeken we de Cu Chi Tunnels

Dag 02

 

Dag 02

 

Dag 02

 

Dag 02

 

Dag 03

Na het ontbijt vertrekken we per mini bus naar de Mekong Delta

Dag 03

We maken hier een prachtige boottocht over de Mekong rivier

Dag 03

U kunt hier zien hoe de lokale bevolking leeft rondom en op het water

Dag 03

 

Dag 03

 

Dag 03

 

Dag 03

 

Dag 03

 

Dag 03

 

Dag 03

 

Dag 06

Vrije dag Ho Chi Minh

Dag 06

U kunt heerlijk rondwandelen in China Town

Dag 06

 

Dag 06

Reunification Palace

Dag 06

U kunt zelf de stad verkennen

Dag 06

 
Ho Chi Minh Free & Easy Ho Chi Minh Startpakket Ho Chi Minh Tour Hoogtepunten Vietnam Zuid Vietnam Tour

( prijs- / wijzigingen voorbehouden )