Reisdocumenten / visum

B M Air Reizen - Industrieweg 38 - 3606 AS Maarssen - Tel: 030 - 2 25 23 28 - Fax: 030 - 2 25 24 72 - Email: info@bmair.nl

Home Index Thailand

Thailand Rondreizen

Bouwstenen Thailand Thailand Vliegtickets

Hotels Thailand

Voor Thailand is een geldig Nederlands paspoort vereist. Dit paspoort dient na terugkomst vanuit Thailand nog 6 maanden geldig te zijn. Bij verblijf langer dan 30 dagen in Thailand heeft u een visum nodig. Als u een visum nodig heeft kunt u deze aanvragen via het visumburo of bij de Thaise ambassade in Den Haag, het Thaise consulaat in Amsterdam of bij elke andere Thaise ambassade ter wereld. Indien u geen Nederlandse nationaliteit / paspoort heeft, dan dient u bij de Thaise ambassade of het Thaise consulaat te informeren welke visa voor u van toepassing zijn voor een reis naar Thailand. Indien u overland Thailand binnenkomt, vanuit bijvoorbeeld Cambodja, Laos of Maleisie dan mag u maximaal 14 dagen verblijven in Thailand.

Thaise ambassade:

Geopend: maandag t/m vrijdag van 09:30-12:00 uur

Laan Copes van Cattenburgh 123, 2585 EZ Den Haag, Tel 070-3450632

Thaise consulaat :

Geopend: maandag t/m vrijdag van 09:30 - 12:00

Buitenrustweg 1, 2517 KD Den Haag, Tel 070-3452088

Thaise consulaat :

Geopend: maandag t/m vrijdag van 10:00-13:00

Herengracht 444, 1017 BZ Amsterdam, Tel 020-4651532

 

www.thaiconsulate-amsterdam.org

U dient het visum uiterlijk 2 weken voor vertrek aan te vragen. Het visum is geldig voor een verblijf van maximaal 60 dagen. Voor verlenging van het visum kunt u contact opnemen met het Immigration Department.

Voor de aanvraag van een visum heeft u het volgende nodig :

  • Een ingevuld visumformulier verkrijgbaar bij het Thaise consulaat of de ambassade.

  • Een paspoort wat nog 6 maanden geldig is na terugkomst uit Thailand.

  • Twee identieke recente pasfoto’s (voor sommige visa heeft U wel 6 pasfoto's nodig)

Reizen vanuit Thailand naar Nederland:

Voor degene die geen Nederlandse nationaliteit / paspoort heeft en vanuit Thailand naar Nederland wilt reizen, dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort met visum. Deze dient aangevraagd te worden bij de Nederlandse ambassade in Bangkok. Zonder geldig paspoort / visum kunt u niet afreizen naar Nederland. Het aanvragen van een visum kan soms lang duren. In sommige gevallen zelfs wel tot 1 jaar.

BM Air Reizen is niet aansprakelijk voor het niet doorgaan van uw reis, in geval uw reisdocumenten niet in orde zijn. De naam in uw vliegticket dient overeen te komen met de naam in uw paspoort. Indien blijkt dat beide documenten niet gelijk zijn, heeft de luchtvaartmaatschappij het recht u te weigeren. BM Air Reizen is niet aansprakelijk voor de kosten voortvloeiend uit het opnieuw uit moeten schrijven van vliegtickets.

     
Afstandentabel   Geldzaken
     

( prijs- / wijzigingen voorbehouden )