INFORMATIE UDON THANI

B M Air Reizen - Industrieweg 38 - 3606 AS Maarssen - Tel: 030 - 2 25 23 28 - Fax: 030 - 2 25 24 72 - Email: info@bmair.nl

Udon Thani

Udon Thani is gelegen op 560km ten noordoosten van Bangkok. De stad is enorm gegroeid tijdens de Vietnam Oorlog, toen in de omgeving van Udon Thani vele Amerikaanse soldaten werden gestationeerd. De stad is opgericht door Komluang Prajak Silapakom in 1894. De gelijknamige provincie Udon Thani beslaat een oppervlakte van 15.589 km2. De provincie is het meest bekend vanwege de vele archeologische opgravingen die hier plaatsvonden. De provincie grenst aan Nong Khai in het noorden, Khon Kaen in het zuiden, Sakon Nakhon in het oosten en Nong Bua Lam Phu in het westen. Het landschap is bosrijk en bergachtig.

 Bezienswaardigheden en belangrijke toeristische attracties.

Udon Sunshine Fragrant Orchid Farm.

Deze prachtige orchideeŽntuin is gelegen op 2km afstand van Udon Thani. U vindt hier een grote collectie aan prachtige, geurende orchideeŽn.

Ban Na Kha

U vindt Ban Na Kha op ongeveer 16km langs de weg naar Nong Khai. Hier worden met de hand gewoven producten vervaardigd en verkocht.