Discover Kampot & Kep

2 Days
2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va €
va €
va €

Bouwsteenmodule Cambodja: Discover Kampot & Kep

  • Phnom Penh
  • 2
  • I-CAM-08
  • 2 Dag
  • Logies + ontbijt
  • Verlenging mogelijk

Dagelijks vertrek vanuit Phnom Penh

Met deze bouwsteenmodule kunt u de prachtige badplaats Kep gaan ontdekken. U kunt hier genieten aan het strand of het plaatsje gaan verkennen. De volgende dag bezoeken we Rabbit Island. Op dit eiland kunt u heerlijk relaxen, voordat we terug reizen naar Phnom Penh.

De hoogtepunten van deze reis:

  • Kampot - Kep
  • Tonle Bati tempel
  • Rabbit Island

Programma

Vroeg in de morgen vertrekken we naar de kleine badplaats Kep, gelegen in de provincie Kampot. Van 1920 tot 1960 was Kep een populaire bestemming voor de Fransen en de Khmer elite. De stad viel snel in verval nadat de Rode Khmer de macht overnam in het midden van de jaren 1970. Tegenwoordig is Kep een heerlijk rustige strandbestemming voor iedereen die de drukte van de stad wil ontvluchten.

Onderweg bezoeken we de Wat Tonle Bati, een tempel gebouwd in de Angkorian-stijl. De tempel is gebouwd in 1576.

Na aankomst in Kep inchecken in het J Break Hotel.

Na het inchecken kunt u de rest van de middag vrij besteden om op uw gemak de charmes van dit schilderachtige stadje te ontdekken.

Voor de actieve reizigers raden wij een bezoek naar het Kep National Park aan. U kunt hier een wandeling maken naar Sunset Rock. Vanaf dit punt kunt u genieten van de ondergaande zon boven de Golf van Thailand.

U kunt ook een fiets huren en lekker rondfietsen door het kleine stadje langs de oude koloniale villa’s. In de stad staan vele beelden, waaronder één van een gigantische krab. Op de beroemde Crab Market van Kep kunt u heerlijke verse krab eten. Een must voor de liefhebbers.

Overnachting in het J Break Hotel.

Hotel

Koh TonsayNa het ontbijt, gaan we een boottocht maken naar één van de best bewaarde geheimen van Cambodja, Rabbit Island. Dit eiland wordt door de lokale bevolking Koh Tonsay genoemd. Op het eiland vinden we prachtige witte zandstranden en een heldere zee, nog niet bedorven door het massa-toerisme.

Breng de ochtend ontspannen door op het eiland; strandstoelen en hangmatten zijn beschikbaar. De helderblauwe zee is perfect om in te zwemmen of te snorkelen (snorkeluitrusting is ter plaatse te huur). U kunt ook het eiland gaan verkennen.

In de namiddag verlaten we het eiland en gaan terug naar Phnom Penh. Hier eindigt deze tour.

U kunt deze reis verlengen in Kep of met één van onze andere Cambodja bouwsteenmodules. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW CAMBODJA REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE CAMBODJA SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Cambodja - Discover Kampot & Kep

Cambodja - Discover Kampot & Kep - 2 Dagen - I-CAM-08

1-persoonskamer toeslag:

01 mei 2023 t/m 31 december 2023: € 42

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Discover Kampot & Kep