BM Air Reizen
030 - 2252328

Koh Phangan is de laatste jaren erg populair geworden onder de backpackers, mede dankzij de Full Moon Party’s die hier plaatsvinden. Het eiland, gelegen ten noorden van Koh Samui, heeft een oppervlakte van ongeveer 191 km².

U kunt Koh Phangan gemakkelijk per boot bereiken vanuit Koh Samui. Vanuit Bo Phut (Koh Samui) duurt de reis iets meer dan 1 uur. Volgens velen is Koh Phangan nog steeds wat Koh Samui was voordat het ontdekt werd door de toeristen.

De afstand vanuit Koh Samui naar Koh Phangan bedraagt 12km. Ferry’s vanuit Koh Samui arriveren in Thong Sala, de grootste plaats van het eiland. De eilandengroep Koh Phangan bestaat uit zes eilanden Phangan, Tao, Tae Nok, Tae Nai, Ma en Nang Yuan. Tweederde deel van het eiland bestaat uit een bergachtig landschap bedekt met dichte bossen. Aan de westzijde van Koh Phangan liggen prachtige stranden en baaien. Vanuit de bergen stromen vele riviertjes naar de zee. Het hoogste punt (627m) ligt bij Kao Ra. Het klimaat is net als op Koh Samui tropisch. De gemiddelde temperatuur bedraagt 27 graden.

Ban Tai Beach

Ban Tai Beach is het langste strand van Koh Phangan, gelegen aan de zuidwestkust van het eiland. Vanaf dit strand kunt u Koh Samui zien liggen. In het zuidelijke deel van Ban Tai Beach ligt een pier, waar in de ochtend een vismarkt plaatsvindt. Ook liggen hier enkele winkels en restaurants.

Rin Beach

Dit brede zandstrand ligt in het zuiden van Koh Phangan en behoort zeker tot één van de mooiste stranden van het eiland. Het is ingesloten door twee populaire stranden, Rin Nai Beach aan de westkant en Rin Nok aan de oostkant. Rin Nok Beach is wereldberoemd vanwege haar Full Moon Party’s. De plaats is aangewezen als op twee na beste plaats om de maan te aanschouwen. Vanwege de Full Moon Party’s komen vele toeristen hier naar toe. Ook liggen hier de meeste winkels en restaurants van Koh Phangan. Had Rin is gelegen op het zuidoostelijke punt van het eiland en is eenvoudig te bereiken per lokale bus vanuit Thong Sala.

Chaloklum Baai

Daar deze baai goed beschut ligt is dit een goede plaats voor vissers om hun boten aan te leggen. Om deze reden wonen in de omgeving vele vissers en hun families. Ook treft u hier vele duikscholen aan, waar u snorkeluitrustingen kunt huren. Het strand van Chaloklum is gelegen in het noorden van Koh Phangan op ongeveer 15km van de haven in Thong Sala.

Thansadej Beach

Het strand hier is niet zo groot, het ligt wel in een prachtige en rustige omgeving. Het heldere water is niet zo diep, ideaal om in te zwemmen. In de omgeving ligt de Thansadej waterval, één van de belangrijkste bezienswaardigheden op Koh Phangan. In de omgeving vindt u ook winkels, restaurants en hotels. Thansadej Beach is gelegen aan de oostkust op ongeveer 13km van de haven in Thong Sala. Er rijden lokale bussen vanuit Thong Sala naar dit strand.

Mae Had Beach

Dit rustige strand ligt in het noordwesten van Koh Phangan. Bij laag water kunt u soms door het water naar het eilandje Koh Ma lopen. In de omgeving vindt u enkele winkels en restaurants. De afstand naar Thong Sala bedraagt ongeveer 15km. Lokale bussen rijden naar dit strand.

Bootticket

Bootticket

Chiang Mai - busstation

 Bus + Boottickets Thailand Ontdek de mooiste tropische eilanden die …

Boot Thailand

 Boottickets Thailand Ontdek de mooiste tropische eilanden die Thailand u …

Bouwsteen

Nang Yuan
, , , 5 Dagen - 4 Nachten

2 deelnemers: 4 deelnemers: 6 deelnemers: Bouwsteenmodule Koh Samui: De …

Busticket

Busticket

Chiang Mai - busstation

 Bus + Boottickets Thailand Ontdek de mooiste tropische eilanden die …

Dagtour

Dagtour

Koh Phangan

2 deelnemers: 4 deelnemers: 6 deelnemers:

Hotel

hotel

Koh Phangan - Sunrise Resort

Sunrise Resort – Koh Phangan LAAGSTE PRIJS! va € 16 …

Koh Phangan - Phangan Bayshore Resort

Phangan Bayshore Resort – Koh Phangan LAAGSTE PRIJS! va € …

Koh Phangan - Sea Breeze Resort

Sea Breeze Resort – Koh Phangan LAAGSTE PRIJS! va € …

Koh Phangan - Paradise Bungalows

Paradise Bungalows – Koh Phangan LAAGSTE PRIJS! va € 27 …

Koh Phangan - Sarikantang Resort & Spa

Sarikantang Resort & Spa – Koh Phangan LAAGSTE PRIJS! va …

Koh Phangan - The Coast Adults Only Resort & Spa

The Coast Adults Only Resort & Spa – Koh Phangan …

Koh Phangan - Cheeva Beach Resort

Cheeva Beach Resort – Koh Phangan LAAGSTE PRIJS! va € …

Koh Phangan - Baan Manali Resort

Baan Manali Resort – Koh Phangan LAAGSTE PRIJS! va € …

Koh Phangan - Princess Paradise Koh Phangan

Princess Paradise – Koh Phangan LAAGSTE PRIJS! va € 57 …

Koh Phangan - Zee Luxury Boutique Hotel

Zee Luxury Boutique Hotel – Koh Phangan LAAGSTE PRIJS! va …

Rondreis

Rondreis

Koh Phangan
Aanbevolen
, , , , , 13 Dagen - 12 Nachten

2 deelnemers: 4 deelnemers: 6 deelnemers: Rondreis Thailand: Bounty Eilanden Tour

Treinticket

Treinticket

Bangkok - Hua Lamphong treinstation

Trein + Bus + Boot – Combinatietickets Thailand Bij BM …