BM Air Reizen
030 - 2252328

Nha Trang beschikt over prachtige witte zandstranden en is volgens velen de meest charmante badplaats van Vietnam. In de stad vindt u nog vele Franse invloeden, zoals de prachtige koloniale gebouwen. Hier woonde de voormalige Franse Gouverneur Generaal van Vietnam.

De beste locatie om in Nha Trang te verblijven is de Main Street, welke parallel loopt met het 6 km lange strand. Vanuit Nha Trang kunt u een bezoek brengen aan één van de eilandjes die voor de kust liggen. Verder kunt u hier perfect scuba diving, snorkelen en windsurfen.

De Po Nagar Towers zijn gebouwd tussen de 7e en de 12e eeuw en werden gebruikt om het hindoeΓ―sme te aanbidden. Tegenwoordig worden deze Cham Towers door Chinese en Vietnamese boeddhisten gebruikt om te bidden en te offeren volgens hun tradities. De Po Nagar Towers zijn prachtig gelegen tegen een heuvel met een prachtig uitzicht over de Cai rivier, de Xom Bong Bridge en de havens.

De Nha Trang Cathedral is de grootste kerk in de stad. Het is gebouwd in 1933 in een gothische stijl, compleet met gebrandschilderde ramen. De kathedraal wordt omringd door talrijke beelden van heiligen en 4000 grafstenen. Het is een verrassend elegant gebouw, omdat het is opgebouwd uit eenvoudige cement-blokken.

Het beroemdste museum in Nha Trang is het Alexandre Yersin museum dat zich in het Pasteur Institute bevindt. Dit museum herdenkt het levenslange werk van één van de beroemdste wetenschappers die heeft geholpen bij het genezen van ziektes in dit gebied tijdens de late 19e en vroege 20e eeuw.

Locatie: Nha Trang ligt 450km ten noorden van Ho Chi Minh (1 uur vliegen, 8 uur rijden of 8 uur per trein), 185km van Buon Ma Thuot (4 uur rijden), 215km van Dalat (4 en half uur rijden) en 235km van Qui Nhon (4 uur rijden).

Hotel

hotel

Nha Trang - Balcony Nha Trang Hotel

Balcony Nha Trang Hotel – Nha Trang LAAGSTE PRIJS! va …

Nha Trang - Ibis Styles Nha Trang

Ibis Styles Nha Trang LAAGSTE PRIJS! va € 19 per …

Nha Trang - Sunrise Nha Trang Beach Hotel & Spa

Sunrise Nha Trang Beach Hotel & Spa – Nha Trang …

Rondreis

Rondreis

Hoi An - old city
Aanbevolen

2 deelnemers: 4 deelnemers: 6 deelnemers: Rondreis: Vietnam Discovery Tour

Cu Chi tunnel museum

2 deelnemers: 4 deelnemers: 6 deelnemers: Rondreis Experience Vietnam

Mai Chau vallei

2 deelnemers: 4 deelnemers: 6 deelnemers: Rondreis Vietnam Insight

Sapa

2 deelnemers: 4 deelnemers: 6 deelnemers: Rondreis: Vietnam Panorama Tour

Tay Ninh - Cao Dai tempel
Aanbevolen

2 deelnemers: 4 deelnemers: 6 deelnemers: Rondreis: Vietnam Compleet