Welkom bij BM Air Reizen

...voor het grootste aanbod vakantiereizen naar AziŽ !

B M Air Reizen - Industrieweg 38 - 3606 AS Maarssen - Tel: 030 - 2 25 23 28 - Fax: 030 - 2 25 24 72 - Email: info@bmair.nl

Home

  Gratis Reisgids Reserveren  

Gespecialiseerd reisburo AziŽ

Thailand, IndonesiŽ, Filippijnen, China, Vietnam, Cambodja, Sri Lanka

BM Air Reizen is de specialist in het verzorgen van betaalbare reizen naar het Verre Oosten. Zo beschikken wij als gespecialiseerd reisburo in Thailand over een eigen kantoor met Nederlandse leiding. Ook hebben wij op Bali een eigen kantoor met een Nederlandse manager. Uiteraard beschikken wij ook in de andere landen over prima vertegenwoordigers.

BM Air Reizen is al 26 jaar succesvol actief als organisator van reizen. In eerste instantie vooral naar Thailand en de rest van het Verre Oosten. In de afgelopen jaren is het assortiment aanzienlijk uitgebreid en B M Air Reizen heeft nu een veelzijdig reisaanbod naar bestemmingen in verschillende werelddelen.

Wij willen benadrukken dat flexibiliteit onze specialiteit is. Als u een reis echt "Op Maat" wilt, dan bent u bij ons aan het goede adres. Een geheel verzorgde reis, alleen een vliegticket en alle mogelijke wensen daar tussen in, regelen wij voor u. Nauwgezet en met veel plezier. Bovendien zijn de meeste bestemmingen persoonlijk door ons bezocht. Mocht u meer informatie wensen, aarzel dan niet om ons te bellen. Ons B M Air team staat tot uw beschikking om alle verdere vragen en mogelijkheden met u door te nemen. Als gespecialiseerd reisburo in Thailand en het Verre Oosten krijgt u van ons alles te horen en te zien om uw vakantie in Thailand en de andere prachtige landen van het Verre Oosten goed voor te bereiden.

 

Het reisburo van BM Air Reizen is gelegen aan de Industrieweg 38 te Maarssen, vlak bij Mac Donalds en tegenover de Gamma. Indien u met de auto komt, dan kunt u gratis parkeren.

 
Grotere kaart weergeven

BM AIR REIZEN

Industrieweg 38

3606 AS - Maarssen

Tel. 030 - 2252328

e-mail: info@bmair.nl

 

B M AIR REIZEN is aangesloten bij :

SGR, ANVR en IATA

IATA = de International Air Transport Association.

Dit houdt in dat wij zelf vliegtickets kunnen uitprinten en betekent voor u vele voordelen.

Dus ook voor eventuele last-minute boekingen kunt u bij ons reisburo terecht !

 

PMZ Lijst met niet toegestane reisproducten

Onderstaand staat de definitie en het overzicht vermeld van de reisproducten die BM Air Reizen niet mag aanbieden. Deze definitie en het overzicht is vastgesteld door de Stichting Milieuzorg ANVR Reisorganisatoren en het ANVR VRO-bestuur.

Definitie:

Het is ANVR reisorganisaties niet toegestaan om reisproducten aan te bieden en activiteiten te ondernemen die mensen, dieren, planten, hulpbronnen (o.a. water, energie), natuur en cultuur op maatschappelijk onaanvaardbare wijze benadelen, beschadigen, verstoren, uitputten of doden. Ook mogen deze producten geen elementen bevatten die in strijd zijn met de geldende lokale, nationale en internationale afspraken en wet- en regelgeving.

 Tot deze niet toegestane reisproducten en/of activiteiten behoren:

  • Alle reisproducten die voldoen aan de bovenstaande definitie en in het bijzonder:

  • Promotie en verkoop van verboden souvenirs van dieren, planten en natuur conform de CITES lijst en Red List van IUCN

  • Reizen en excursies waarbij kinderprostitutie het doel is

  • Reizen en excursies waarbij sprake is van kinderarbeid t/m leeftijd 14 jaar

  • Reizen en excursies met als bestemming Zuidpool (Antarctica), tenzij deze reizen en excursies ecologisch verantwoord plaatsvinden

  • Reizen en excursies waarbij op bedreigde dieren wordt gejaagd tenzij deze, rekening houdend met milieuoverwegingen expliciet door de overheid is toegestaan