Krabi – Phuket Tour - 4 Dagen

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 182
va € 156
va € 147

Bouwsteenmodule: Krabi – Phuket Tour

Dagelijks vertrek vanuit al onze Krabi Hotels

Deze reis is voor iedereen die Krabi wil combineren met Phuket. Op het eiland Phuket zult u zich geen moment vervelen, het beschikt over prachtige ongerepte baaien. We verblijven in Patong, hier vindt u volop winkeltjes, marktkraampjes, eetstalletjes en restaurants. Ook kunt u heerlijk relaxen aan het prachtige strand van Patong. Tijdens deze reis bezoeken we ook het bountyeiland Koh Racha.

Sunset Beach Resort - PhuketIn de ochtend volgt de transfer van Krabi naar Phuket. Tijdens deze rit kunt u genieten van het prachtige landschap. We passeren het Phang Nga National Park.

Na aankomst in Phuket volgt de transfer naar het Sunset Beach Resort. Dit resort ligt tegenover het strand (Kalim Beach). Het beschikt over 130 airconditioned kamers en een prachtig zwembad. Op 600m van het resort ligt Patong Beach. Hier vindt u volop winkeltjes, kraampjes en restaurants.

De rest van de dag kunt u heerlijk doorbrengen aan het strand. U kunt ook het centrum gaan verkennen en rustig rondslenteren door de vele winkelstraatjes.

Overnachting in het Sunset Beach Resort.

Hotel
Dag 02 :
Phuket

Phuket - Patong BeachDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden.

U kunt heerlijk relaxen aan het prachtige strand van Patong of lekker luieren bij het zwembad van het resort. Bezoek de gezellige straatjes van Patong. Hier vindt u volop winkels, restaurants en bars.

Overnachting in het Sunset Beach Resort.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan het bounty eiland Koh Racha.

Dit tropische paradijs biedt alles wat de rustzoeker en de ware strandliefhebber zich maar kan wensen: een azuurblauwe zee en witte stranden met poederfijn zand tegen een achtergrond van kokospalmen. Verder landinwaarts is er jungle te verkennen en zijn er enkele sprookjesachtig mooie panorama’s. In het kristalheldere water kan eindeloos gesnorkeld worden te midden van kleurrijke koralen en talloze tropische vissen. U kunt de hele dag vrij besteden op Koh Racha. De lunch en snorkelmaterialen zijn inbegrepen.

Overnachting in het Sunset Beach Resort.

Ontbijt, Lunch
Hotel
Dag 04 :
Phuket

Na het ontbijt eindigt deze tour. Wilt u langer in Phuket verblijven dan is dit natuurlijk mogelijk. Deze reis is per dag te verlengen in Phuket.

U bent NIET gebonden aan het Sunset Beach Resort in dit programma, u kunt dit hotel upgraden naar één van onze andere hotels in Phuket. In dit geval betaalt u het prijsverschil tussen de hotels.

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Krabi - Phuket Tour

Kaart Krabi - Phuket Tour

Krabi - Phuket Tour - 4 dagen - I-KBV-07

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 juli 2023 t/m 31 oktober 2023: € 90

Hoogseizoentoeslag hotel


Toeslag bij verblijf in het Sunset Beach Resort – Phuket van 01 november 2023 t/m 02 november 2023: € 14 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Sunset Beach Resort – Phuket van 23 december 2023 t/m 30 december 2023: € 36,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Sunset Beach Resort – Phuket op 31 december 2023: € 64 per persoon

Toeslag bij verblijf in het Sunset Beach Resort – Phuket van 01 januari 2024 t/m 09 januari 2024: € 40 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Sunset Beach Resort – Phuket van 10 januari 2024 t/m 29 februari 2024: € 26 per persoon / per nacht

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Krabi – Phuket Tour

Reis details:

  • Krabi
  • 2
  • I-KBV-07
  • 4 dagen
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen op Phuket en/of uitbreiden met een andere bouwsteenmodule