Sunrise at Din Daeng Doi Mountain & Kajakken - 1 Dag

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va €
va €
va €

Dagelijks vertrek vanuit al onze Ao Nang Krabi hotels

Geniet van een unieke zonsopgangwandeling naar het mooiste uitzichtpunt van Krabi bij Din Dang Doi. Je krijgt een heerlijk ontbijt op de top voordat je de Khlong Nam Sai-lagune bezoekt om te kajakken en zwemmen in het natuurlijke, zoete water.

Dag 01 :
Krabi

Om omstreeks 05.00 uur wordt u opgehaald bij uw hotel in Krabi (Ao Nang).  Vervolgens vertrekken we naar Din Daeng Doi.

Na aankomst in Din Daeng Doi “uitzichtpunten zonsopgang” wandelen we naar de top. Onderweg worden we gecompenseerd met een panoramisch 360 graden uitzicht. Het panorama omvat de Andamanse Zee en groene regenwouden. De vergezichten zijn bijzonder adembenemend bij zonsopgang. Dit is ook de beste tijd om foto’s te maken.

Op deze fantastische locatie kunt u genieten van een ontbijt, bestaande uit pan-fried egg + 1 drankje naar keuze (thee, koffie of een smoothie). Hierna heeft u nog genoeg tijd om te genieten van het indrukwekkende uitzicht.

Vervolgens vertrekken we naar het Khlong Nam Sai Lagoon. We gaan hier kajakken om deze verborgen parel te verkennen. Khlong Nam Sai beschikt over een ongerepte kristalheldere zoetwaterlagune. Kajak een weg door de prachtige natuur en zwem in het natuurlijke frisse water.

Hierna volgt de transfer terug naar uw hotel in Krabi (Ao Nang).

Ontbijt

Sunrise Din Daeng Doi Mountain - E-KBV-16

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Sunrise at Din Daeng Doi Mountain & Kajakken

Reis details:

  • Ao Nang - Krabi
  • 2
  • E-KBV-16
  • ongeveer 05.00 - 10.30 uur