Sinharaja Rain Forest - 2 Dagen

2 deelnemers:
 
4 deelnemers:
 
6 deelnemers:
va € 204
 
va € 176
 
va € 130

Sinharaja Rain Forest

De Sinharaja Rain Forest is een 2 daagse “bouwsteenmodule” in Sri Lanka. 

Een bezoek aan het regenwoud van Sinharaja in Sri Lanka is een unieke ervaring voor natuurliefhebbers en avonturiers. Het bos herbergt verschillende inheemse soorten flora en fauna, waaronder de Sri Lankaanse blauwe gaai, die ook voorkomt in de naam van het hotel. Het Blue Magpie Hotel biedt comfortabele accommodatieopties voor zowel budget- als luxereizigers.

De locatie van het hotel biedt gemakkelijke toegang tot het bos, waar reizigers begeleide wandel- en vogelspottingtours kunnen maken. De weelderige groene omgeving en adembenemende watervallen vormen een prachtig decor voor deze avontuurlijke ervaring. Het bos herbergt ook verschillende stromen en rivieren waar bezoekers kunnen zwemmen en baden.

Het Blue Magpie Hotel biedt heerlijke maaltijden met verse ingrediënten van de lokale gemeenschap, waardoor het een duurzaam en milieuvriendelijk verblijf is. Kortom, een bezoek aan het regenwoud van Sinharaja en een verblijf in het Blue Magpie Hotel is een onvergetelijke ervaring voor liefhebbers van natuur, avontuur en ontspanning.

Deze bouwsteenmodule kunt u combineren met een andere bouwsteenmodule of één van onze Sri Lanka rondreizen. Op deze manier kunt u uw eigen Sri Lanka reis samenstellen.

Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Sri Lanka kunt u bij ons terecht. Verder is deze reis naar eigen wens te verlengen en/of aan te passen.

Wilt u uw vakantie naar Sri Lanka persoonlijk komen bespreken met één van onze Sri Lanka specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Dagelijks vertrek vanuit Uda Walawe, Yala, Adam’s Peak of Galle

U kunt dit programma dagelijks starten vanuit Uda Walawe, Yala, Adam’s Peak of Galle. Deze transfer is inclusief indien dit programma aansluit op één van onze andere Sri Lanka bouwsteenmodules.

Na het ontbijt vertrekken we naar het Sinharaja Rain Forest.

Het Sinharaja Rain Forest is het laatste stukje onaangetast tropisch regenwoud, met een omvang van ongeveer 11.000 hectare, wat Sri Lanka rijk is. Van de 12 inheemse soort zoogdieren van het land vindt u er hier 8. Naast de prachtige flora en fauna is het Sinharaja Rain Forest populair bij vogelliefhebbers, vanwege de vele vogelsoorten die dit regenwoud rijk is.

Diner + Overnachting in het Blue Magpie Hotel.

Diner
Hotel

Na het ontbijt gaan we een trekking maken door het Sinharaja Rain Forest. Onder begeleiding van een ervaren gids maken we een wandeltocht, waarbij we zoveel mogelijk wilde dieren proberen te spotten. Verder geeft de gids uitleg over de planten en bomen in het regenwoud.

Later op de dag volgt de transfer (inclusief indien u meerdere bouwstenen met elkaar combineert) naar één van de volgende bestemmingen: Nuwara Eliya, Kandy, Uda Walawe, Yala of een hotel aan het strand van Hikkaduwa tot Negombo.

U kunt dus zelf uw volgende bestemming uitkiezen. Na aankomst in één van deze bestemmingen (indien meerdere bouwstenen met elkaar worden gecombineerd) eindigt dit programma. U kunt andere bouwstenen of strandhotels koppelen aan dit programma en zo uw eigen Sri Lanka reis samenstellen.

WILT U UW SRI LANKA REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE SRI LANKA SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Wat is wel en niet inbegrepen in deze reis

Inclusief

 • Het vermelde tourprogramma
 • Vervoer (privé) per airconditioned auto of minibus, afhankelijk van het aantal deelnemers
 • Engelssprekende chauffeur / gids, bij minder dan 8 deelnemers fungeert de chauffeur tevens als gids
 • Alle overnachtingen in comfortabele hotels op basis van halfpension = ontbijt + diner

Exclusief

 • Vliegticket naar Colombo, deze kunt u uiteraard bij ons bijboeken
 • Entreegelden, deze dient u ter plaatse te voldoen: ongeveer USD 30 pp

Kaart Sri Lanka - Sinharaja Rain Forest

Sri Lanka – Sinharaja Rain Forest - 2 Dagen - SRF-I-01

Entreegelden

Overzicht Entreegelden in USD, deze dienen ter plaatse te worden voldaan indien u deze locatie wilt bezoeken


 • wandeltocht – Sinharaja Rain Forest: USD 30 per persoon

Let Op: de entreegelden kunnen altijd iets afwijken. U kunt zelf bepalen aan welke excursies u wilt deelnemen.

Indien u NIET wilt deelnemen aan bepaalde excursies dan dient u dit bij de boeking op te geven. Deze entreegelden behoeft u dan ook niet te voldoen.

1-persoonskamer toeslag:


 • 01 augustus 2023 t/m 31 oktober 2024: € 34

Er geldt een Verplichte toeslag op 24 december 2023 (Kerst) en op 31 december 2023 (Nieuwjaar).

Deze toeslagen zijn afhankelijk van het hotel waar u op genoemde data verblijft.


U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Sinharaja Rain Forest

Reis details:

 • Keuze uit diverse plaatsen
 • 2
 • SRF-I-01
 • 2 dagen
 • Privé auto of minibus met Engelssprekende chauffeur
 • Halfpension
 • Te verlengen met één van onze andere Sri Lanka bouwstenen, op deze manier kunt u uw eigen Sri Lanka reis samenstellen