Ayutthaya Discovery Tour

3 Days

Ayutthaya Discovery Tour

De Ayutthaya Discovery Tour is een 3 daagse “bouwsteenmodule” vanuit Bangkok naar de historische stad Ayutthaya.

Het Krungsri River Hotel is een stijlvol en modern hotel gelegen in het hart van Ayutthaya. Het hotel is gelegen aan de oevers van de Chao Phraya-rivier en biedt een prachtig uitzicht op de rivier. Het pand beschikt over prachtig ontworpen kamers en suites met eigentijdse decoratie, moderne voorzieningen en grote ramen die natuurlijk licht bieden. Op het terrein vindt u een zwembad, fitnesscentrum, restaurant en bar. Met zijn uitstekende ligging, comfortabele accommodaties en uitstekende service is het Krungsri River Hotel een uitstekende keuze voor reizigers die de oude stad Ayutthaya willen verkennen.

Ayutthaya is een must-visit bestemming in Thailand

Wij zijn verheugd om u te informeren dat we een spannende boottocht voor u gepland hebben! Deze betoverende reis brengt u naar enkele van de mooiste en oudste tempels in de regio. U krijgt de gelegenheid om de wonderen van Wat Panan Choeng te verkennen, een prachtige tempel van groot historisch belang die al eeuwenlang bestaat. U krijgt ook de kans om de indrukwekkende Wat Phutthaisawan te bezoeken. Deze tempel gewijd aan Heer Boeddha en bekend om zijn ingewikkelde architectuur en prachtige kunstwerken. Tot slot heeft u het voorrecht om voet te zetten in Wat Chai Watthanaram, een indrukwekkende tempel gebouwd in de Ayutthaya-periode. Met zijn adembenemende omgeving en ingewikkelde details zal deze oude tempel u zeker in ontzag achterlaten.

U kunt het hotel in deze Ayutthaya Discovery Tour wijzigen naar of verlengen met één van onze andere hotels in Ayutthaya. Bij BM Air Reizen kunt u kiezen uit meer dan 50 verschillende hotels in Ayutthaya, van budgetvriendelijk tot luxe.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Thailand te bespreken

Dit programma is te combineren met één van onze andere “bouwsteenmodules”. Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Bangkok kunt u bij ons terecht. Bovendien kunt u deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen.

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Ayutthaya Discovery Tour – Dagelijks vertrek vanuit onze Bangkok Hotels

  • Bangkok
  • 2
  • I-AYU-02
  • 3 Dag
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Programma

AyutthayaIn de ochtend volgt de transfer naar de voormalige hoofdstad van Thailand, Ayutthaya.

Na het inchecken in het Krungsri River Hotel kunt u de rest van de dag vrij besteden. U kunt een verfrissende duik nemen in het zwembad van het hotel. Ook kunt u deze historische stad gaan verkennen. Verder beschikt Ayutthaya over een gezellige avondmarkt.

Overnachting in het Krungsri River Hotel.

Hotel
Dag 02 :
Ayutthaya

Ayutthaya - boottochtNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden. Ga Ayutthaya per fiets ontdekken. Er zijn vele oude historische bezienswaardigheden te bezichtigen.

In de middag, om omstreeks 17.00 uur, wordt u opgehaald bij het resort voor de transfer naar de Chao Phraya rivier. Vervolgens gaan we een prachtige boottocht maken, waarbij de kunt genieten van het prachtige uitzicht vanaf het water over de vele historische bouwwerken.

Tijdens de boottocht maken we enkele stops. De eerste stop is bij de Wat Panan Choeng. Deze tempel dateert uit de 13e eeuw en beschikt over een 19 meter hoog Boeddhabeeld. Dit beeld wordt Luang Pho Tho genoemd en wordt als voogd voor de zeevarenden beschouwd.

Vervolgens varen we verder naar de Wat Phutthaisawan (klooster van Boeddhistische Koninginnen). Deze tempel werd in 1353 gebouwd tijdens het bewind van Koning Ramathibodi I. In dit tempelcomplex staat een prachtige Khmer-stijl prang.

Hierna varen we verder naar onze laatste stop bij de Wat Chai Watthanaram. Dit is één van de meest bekende tempels van Ayutthaya en dateert uit 1630. De naam van deze tempel betekent letterlijk de Tempel van lange regering en glorieus tijdperk. Het is gebouwd in de Khom stijl en beschikt over een 35 meter hoge prang en diverse chedi-vormige kapellen. In dit tempelcomplex kunt u prachtige foto’s maken als de zon langzaam ondergaat.

Na het bezoek aan deze tempel varen we terug naar de pier. Hier volgt de transfer terug naar het hotel.

Overnachting in het Krungsri River Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 03 :
Ayutthaya

Na het ontbijt einde van de tour.

U kunt vanuit Ayutthaya de nachttrein nemen naar Chiang Mai, per trein verder reizen naar Lopburi of Phitsanulok of terugreizen naar Bangkok.

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Ayutthaya Discovery Tour

Ayutthaya Discovery Tour - 3 Dagen - I-AYU-02

1-persoonskamer toeslag:

  • 01 januari 2024 t/m 31 oktober 2024: € 62
  • 01 november 2024 t/m 31 maart 2025: € 64

Hoogseizoentoeslag hotel + verplichte diners


Verplicht Diner in het Krungsri River Hotel – Ayutthaya in november 2024 – exate data nog niet bekend (Loy Krathong): € 38 per persoon

Verplicht Diner in het Krungsri River Hotel – Ayutthaya op 24 december 2024 (Kerst): € 36,50 per persoon

Verplicht Diner in het Krungsri River Hotel – Ayutthaya op 31 december 2024 (Nieuwjaar): € 44 per persoon

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Ayutthaya Discovery Tour