River Kwai Jungle Avontuur - 3 Dagen

River Kwai Jungle Avontuur

Het River Kwai Jungle Avontuur is een 3 daagse “bouwsteenmodule” vanuit Bangkok.

Met deze module, River Kwai Jungle Avontuur, kunt u uw eigen reis naar Thailand bouwen

We beginnen met een bezoek aan de drijvende markt van Damnoen Saduak. Deze bruisende markt biedt een glimp van de boeiende cultuur en levenswijze van Thailand. Elke verkoper, die verse producten, smakelijke maaltijden en handgemaakte ambachten vanaf zijn boot op de rivier verkoopt, creëert een kleurrijk tapijt van energie en smaken dat uniek is voor deze markt. Het verkennen van de markt op een lange-staartboot, stoppend bij diverse kraampjes om de lokale keuken te proeven en contact te maken met vriendelijke verkopers, is een werkelijk onvergetelijke ervaring. Het is geen wonder dat deze markt tot op de dag van vandaag een must-visit attractie blijft!

U bezoekt de provincie Kanchanaburi

Kanchanaburi is een stad gelegen in het westen van Thailand, op ongeveer 130 kilometer van Bangkok. Het staat bekend om zijn historische bezienswaardigheden en serene natuurlijke schoonheid. Een van de meest populaire toeristische attracties in Kanchanaburi is de Brug over de Rivier Kwai, die een iconisch symbool is van het lijden tijdens de Tweede Wereldoorlog. De brug werd gebouwd door Japanse krijgsgevangenen en Aziatische arbeiders. Het herinnert aan de gedwongen arbeid en tragische geschiedenis van de Dodenspoorweg, die duizenden onschuldige mensen het leven kostte. Bezoekers kunnen dit prachtige natuurlijke gebied verkennen door een tocht met een longtailboot te maken. De combinatie van geschiedenis en natuurlijke schoonheid maakt Kanchanaburi een must-see locatie voor reizigers in Thailand.

U verblijft 1 nacht op de River Kwai Jungle Rafts, een uniek avontuur

Als je op zoek bent naar een rustige en unieke eco-accommodatie in Thailand, hoef je niet verder te zoeken dan de River Kwai Jungle Rafts. Dit drijvende hotel biedt een unieke ervaring die anders is dan alle andere. Volledig gemaakt van bamboe, zijn de vlotten genesteld tegen een adembenemende achtergrond van de rivier en weelderige jungle.

Er zijn genoeg activiteiten om je bezig te houden tijdens je verblijf, waaronder zwemmen en kajakken. Een van de hoogtepunten van de ervaring is de Mon Dance Show, die plaatsvindt op de rivieroever en een meeslepende culturele ervaring biedt. De dans zelf vertelt het verhaal van het culturele erfgoed en de levenswijze van de Mon.

Verblijven in de River Kwai Jungle Rafts is meer dan alleen een ontspannen uitje van de drukte van het stadsleven. Het is een kans om in contact te komen met de natuur en in contact te komen met het unieke culturele erfgoed van Thailand. Of je nu op zoek bent om aan de drukte te ontsnappen of een nieuwe cultuur te verkennen, dit drijvende hotel is de perfecte plek om het te doen.

Kom langs op ons reisburo in Maarssen om uw reis naar Thailand te bespreken

Dit River Kwai Jungle Avontuur is te combineren met één van onze andere bouwsteenmodules. Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Bangkok kunt u bij ons terecht. Bovendien kunt u deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen.

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

River Kwai Jungle Avontuur – Dagelijks vertrek vanuit onze Bangkok Hotels

Kanchanaburi - boottocht River Kwai BridgeVroeg in de ochtend vertrekken we naar de befaamde drijvende markt van Damnoen Saduak. De drijvende markt ligt ongeveer 80 kilometer ten westen van Bangkok in de provincie Ratchaburi. Het is een schilderachtig gezicht die honderden smalle bootjes met fruit, levensmiddelen, vlees en vis. Alhoewel de drijvende markt de laatste jaren erg commercieel is geworden is het toch een leuke excursie. Allerlei bootjes vol met fruit en andere exotische producten varen in een kanaal heen en weer. Toeristen kunnen tevens in zo’n bootje rondvaren en zo langs de bootjes met koopwaar varen. Deze boottocht zit niet in de prijs inbegrepen en moet ter plaatse voldaan worden. Uiteraard heeft u ook van de zijkant een goed zicht op de drijvende markt. Het is een vrolijk schouwspel vol prachtige kleuren en producten.

Hierna reizen we verder naar Kanchanaburi. Rond het middaguur volgt de lunch.

Na de lunch maken we een onvergetelijke tocht met een longtailboot over de rivier naar de beroemde ‘Bridge over the River Kwai‘. Deze brug werd wereldberoemd door de gelijknamige film. Tijdens de boottocht zal de bootsman zo af en toe even “het gas erop gooien”, een spectaculaire ervaring die u niet mag missen. Vervolgens varen we onder de River Kwai Bridge door en meren we aan bij de oever. Van hieruit wandelen we naar de brug toe.

De brug over de River Kwai is het symbool van de Birma-spoorlijn. In 1942 besloten de Japanners een spoorlijn aan te leggen tussen Thailand en Birma. Deze spoorlijn moest de bevoorrading van de troepen in Birma mogelijk maken. Het traject van 415 km staat ook wel bekend als de dodenspoorlijn, vanwege de vele doden die gevallen zijn tijdens de bouw van deze spoorlijn. Het is mogelijk om over de brug heen te lopen. U kunt hier schitterende foto’s maken.

In de middag gaan we verder naar het Royal River Kwai Resort, waar u heerlijk kunt relaxen en zwemmen in het prachtige zwembad.

Overnachting in het Royal River Kwai Resort.

Lunch
Hotel

Kanchanaburi - River Kwai Jungle RaftsNa het ontbijt volgt de transfer naar de pier. De River Kwai Jungle Rafts zijn namelijk alleen per boot te bereiken. Per traditionele Thaise longtailboot varen we in circa 15 minuten naar de Jungle Rafts.

Deze bijzondere accommodatie is gelegen op een schitterende locatie, midden op de Kwai Noi rivier. Er is geen elektriciteit in dit uit hout en bamboe vervaardigde, op houten vlotten gebouwde ‘floatel’. ’s Avonds is het er dan ook bijzonder sfeervol als de olielampjes aangaan.

Totaal zijn er bijna 100 kamers in twee drijvende vleugels. De eenvoudige kamers hebben een tafeltje met een olielamp en een eigen badkamer met wastafel/douche (lauw water) en toilet. Daarnaast hangen op de loopveranda, voor de kamers, hangmatten waarin u tussen de bloemen en planten heerlijk kunt relaxen. Iedere vleugel heeft zijn eigen restaurant, danstheater en een bar, waar u gezellig een drankje kunt drinken.

Nadat we hebben ingecheckt kunt u de rest van de dag vrij besteden. U kunt heerlijk gaan relaxen bij uw drijvende huisje. De lunch en het diner zijn inbegrepen.

Vlakbij het floatel bevindt zich een ‘Mon’ dorp. Dit Mon-dorp kunt u bezoeken. Verder activiteiten zijn; vissen, kanovaren, wandeltochten maken, vogels spotten en mountain biking.

’s Avonds gaan we in het theater genieten van traditionele Mon-dansen.

Overnachting op de River Kwai Jungle Rafts.

Ontbijt, Lunch, Diner
Floatel

Na het ontbijt kunt u de ochtend, tot aan de transfer, vrij besteden.

Hierna volgt de transfer met de longtailboot terug naar de pier. Vervolgens reizen we terug naar een hotel in Bangkok of het treinstation van Bangkok.

Na aankomst bij het treinstation of uw hotel in Bangkok eindigt deze tour.

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart River Kwai Jungle Avontuur

River Kwai Jungle Avontuur - 3 Dagen - I-KAN-01

Toeslagen

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 januari 2024 t/m 31 oktober 2024: € 68
  • 01 november 2024 t/m 31 maart 2025: € 70

Toeslag bij verblijf in het Royal River Kwai Resort – Kanchanaburi van 12 april 2024 t/m 16 april 2024: € 15 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Royal River Kwai Resort – Kanchanaburi van 29 december 2024 t/m 02 januari 2025: € 15 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Royal River Kwai Resort – Kanchanaburi van 12 april 2025 t/m 16 april 2025: € 15 per persoon / per nacht

Kanchanaburi - River Kwai Jungle Rafts
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Kanchanaburi - boottocht River Kwai Bridge
Kanchanaburi - boottocht River Kwai Bridge
Kanchanaburi - boottocht River Kwai Bridge
Kanchanaburi - boottocht River Kwai Bridge
Kanchanaburi - boottocht River Kwai Bridge
Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Kanchanaburi - River Kwai Jungle Rafts
Kanchanaburi - River Kwai Jungle Rafts
Kanchanaburi - River Kwai Jungle Rafts
Kanchanaburi - River Kwai Jungle Rafts
Kanchanaburi - River Kwai Jungle Rafts
Kanchanaburi - River Kwai Jungle Rafts
Kanchanaburi - River Kwai Jungle Rafts
Kanchanaburi - River Kwai Jungle Rafts
Kanchanaburi - River Kwai Jungle Rafts
Kanchanaburi - River Kwai Jungle Rafts
Kanchanaburi - River Kwai Jungle Rafts
Kanchanaburi - River Kwai Jungle Rafts
slider_river_kwai_jungle_avontuur_01

Een avontuurlijke reis met een overnachting op een Jungle Raft

slider_river_kwai_jungle_avontuur_02

Dag 01: We bezoeken vandaag de drijvende markt van Damnoen Saduak

slider_river_kwai_jungle_avontuur_03

Dag 01: De drijvende markt ligt op ongeveer 80km ten westen van Bangkok

slider_river_kwai_jungle_avontuur_04

Dag 01: Het is een kleurrijk gezicht al de bootjes met koopwaar

slider_river_kwai_jungle_avontuur_05

Dag 01: Optioneel kunt u een bootje huren en u laten rondvaren over de markt

slider_river_kwai_jungle_avontuur_06

Dag 01: Later op de dag maken we een avontuurlijke boottocht ...

slider_river_kwai_jungle_avontuur_07

Dag 01: ... op de rivier de Kwai

slider_river_kwai_jungle_avontuur_08

Dag 01: We varen door een prachtig gebied naar de River Kwai brug

slider_river_kwai_jungle_avontuur_09

Dag 01: We varen onder de wereldberoemde brug door

slider_river_kwai_jungle_avontuur_10

Dag 01: We meren aan vlak bij de River Kwai brug

slider_river_kwai_jungle_avontuur_11

Dag 01: Vanaf dit punt heeft u al een mooi uitzicht op de brug

slider_river_kwai_jungle_avontuur_12

Dag 01: We wandelen naar de brug toe

slider_river_kwai_jungle_avontuur_13

Dag 01: Deze beroemde brug is het symbool van de Birma-spoorlijn

slider_river_kwai_jungle_avontuur_14

Dag 01: U kunt over de brug wandelen

slider_river_kwai_jungle_avontuur_15

Dag 01: Vanaf de brug heeft u een mooi uitzicht over de omgeving

slider_river_kwai_jungle_avontuur_19

Dag 02: Vanaf de pier varen we per longtailboot naar de drijvende huisjes

slider_river_kwai_jungle_avontuur_20

Dag 02: De Jungle Rafts zijn gelegen op een schitterende locatie

slider_river_kwai_jungle_avontuur_21

Dag 02: Aankomst bij de Jungle Rafts

slider_river_kwai_jungle_avontuur_22

Dag 02: Wat meteen opvalt is de rust die hier heerst

slider_river_kwai_jungle_avontuur_23

Dag 02: Nadat we hebben ingecheckt kunt u de rest van de dag vrij besteden

slider_river_kwai_jungle_avontuur_24

Dag 02: U kunt bijvoorbeeld heerlijk relaxen bij de rivier

slider_river_kwai_jungle_avontuur_25

Dag 02: of ga lekker zwemmen in de rivier

slider_river_kwai_jungle_avontuur_26

Dag 02: U kunt een kano huren en de omgeving gaan verkennen

slider_river_kwai_jungle_avontuur_27

Dag 02: U kunt ook heerlijk gemasseerd worden - niet inclusief

slider_river_kwai_jungle_avontuur_28

Dag 02: De lunch en het diner zijn inbegrepen

slider_river_kwai_jungle_avontuur_29

Dag 02: 's Avonds is het bijzonder sfeervol als de olielampjes branden

slider_river_kwai_jungle_avontuur_30

Dag 02: Overnachting in uw eigen Jungle Raft

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_river_kwai_jungle_avontuur_01
slider_river_kwai_jungle_avontuur_02
slider_river_kwai_jungle_avontuur_03
slider_river_kwai_jungle_avontuur_04
slider_river_kwai_jungle_avontuur_05
slider_river_kwai_jungle_avontuur_06
slider_river_kwai_jungle_avontuur_07
slider_river_kwai_jungle_avontuur_08
slider_river_kwai_jungle_avontuur_09
slider_river_kwai_jungle_avontuur_10
slider_river_kwai_jungle_avontuur_11
slider_river_kwai_jungle_avontuur_12
slider_river_kwai_jungle_avontuur_13
slider_river_kwai_jungle_avontuur_14
slider_river_kwai_jungle_avontuur_15
slider_river_kwai_jungle_avontuur_19
slider_river_kwai_jungle_avontuur_20
slider_river_kwai_jungle_avontuur_21
slider_river_kwai_jungle_avontuur_22
slider_river_kwai_jungle_avontuur_23
slider_river_kwai_jungle_avontuur_24
slider_river_kwai_jungle_avontuur_25
slider_river_kwai_jungle_avontuur_26
slider_river_kwai_jungle_avontuur_27
slider_river_kwai_jungle_avontuur_28
slider_river_kwai_jungle_avontuur_29
slider_river_kwai_jungle_avontuur_30
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

River Kwai Jungle Avontuur

Reis details:

  • Bangkok
  • 2
  • I-KAN-01
  • 3 dagen
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen