Chiang Mai Deluxe

4 Days

Chiang Mai Deluxe

Tijdens dit programma overnachten we in het Movenpick Suriwongse Hotel.

We gaan een prachtige boottocht maken over de Mae Ping rivier.

Vervolgens bezoeken we een Elephant Sanctuary. We gaan hier GEEN rit maken op een olifant of kijken naar een show. We gaan deze dag meehelpen om de olifanten te verzorgen, een AANRADER!

Tot slot gaan we nog een bezoek brengen aan de Doi Suthep, één van de belangrijkste tempels in Chiang Mai.

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld of het treinstation van Chiang Mai

  • Chiang Mai
  • 2
  • I-CNX-06
  • 4 Dag
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Programma

Dag 01 :
Chiang Mai

Chiang Mai - Night BazarVroeg in de ochtend aankomst op het treinstation of het vliegveld van Chiang Mai. Hier staat de lokale chauffeur u op te wachten. U herkent de chauffeur aan een bordje met uw naam erop vermeld. Transfer naar het Movenpick Suriwongse Hotel. Dit hotel is centraal gelegen in Chiang Mai, op 100m van de Chiang Mai Night Bazaar. Het hotel beschikt over 262 kamers, gratis wifi, een zwembad, 5 restaurants, een poolside bar en een bar/lounge

’s Middags gaan we een ‘culturele’ boottocht maken over de Mae Ping Rivier. We varen langzaam over de rivier en krijgen zodoende een goede indruk van het landelijke leven langs deze rivier, die ook door het hart van Chiang Mai stroomt. Onderweg ziet u fraaie noord-Thaise teakhouten huizen, orchideeënkwekerijen, spelende kinderen in het water en nog veel meer. Verder bezoeken we een lokaal Farmer’s House. Hier krijgt u uitleg over het leven op het platteland van Thailand. We zien de lokale beesten die hier leven. Ook zien we hoe rijst wordt verbouwd tot het eindproduct, de rijstkorrel. We krijgen heerlijk fruit aangeboden en kunnen even tot rust komen op deze prachtige locatie

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan het Khantoke Dinner, een traditioneel Noord-Thais diner (niet in de prijs inbegrepen).

Overnachting in het Movenpick Suriwongse Hotel.

Hotel
Dag 02 :
Chiang Mai

Chiang Mai - Elephant CareNa het ontbijt vertrekken we naar een Elephant Sanctuary. Onderweg kunt u genieten van het prachtige landschap vol heuvels, bossen en boerderijen.

In het Elephant Sanctuary vinden geen ritjes op een olifant plaats en zien we de olifanten geen kunstjes vertonen. We gaan een heerlijke dag doorbrengen met de olifanten. We gaan met ze baden en geven ze te eten. Kortom, een onvergetelijke belevenis. Het dagprogramma is nooit helemaal hetzelfde, dit is afhankelijk van de behoeftes van de olifanten.

Na aankomst in het park gaan we kennismaken met de olifanten en geven we deze prachtige dieren te eten. Tijdens deze interactie met de olifanten kunt u prachtige foto’s maken.

Rond het middaguur is het tijd geworden om zelf wat te eten. We gaan genieten van een heerlijke buffetlunch.

Na de lunch gaan de olifanten genieten van hun modderbad. Hierna volgt het hoogtepunt van deze dag. We gaan met de olifanten baden in de rivier. U kunt ze lekker schoonschrobben en met ze spelen in het verkoelende water.

Helaas is het al weer tijd geworden om afscheid te nemen van de olifanten en zullen we weer terugreizen naar Chiang Mai.

Let Op: Wij adviseren u om het volgende mee te nemen: zonnebrandcrème, een pet, muggenmelk en schone kleding. U wordt gevraagd om tijdens het baden met de olifanten een shirt en een korte broek te dragen. Tip: neem wat gele bananen mee, u zult nieuwe vrienden maken. Omdat de olifanten een eigen wil hebben en vrij zijn om te gaan kunnen wij de tijdsduur met de olifanten niet garanderen. De ene keer hebben ze zin om te baden en blijven ze lang in het water, de andere keer hebben ze minder zin en zal het baden met de olifanten korter duren. Er wordt geen dwang uitgeoefend om de olifanten op een bepaalde plaats te houden.

Overnachting in het Movenpick Suriwongse Hotel.

Ontbijt, Lunch
Hotel
Dag 03 :
Chiang Mai

Chiang Mai - Wat Phra That Doi SuthepNa het ontbijt brengen we een bezoek aan één van de belangrijkste tempels van Chiang Mai, de Wat Phra That Doi Suthep.

De Wat Phra That Doi Suthep ligt op 1300 meter hoogte in het Doi Pui National Park. De fraaie tempel, die een bezoek meer dan waard is, ligt 16 kilometer van de stad en is te bereiken over een steile, bochtige weg. Bij helder weer is er een mooi uitzicht over Chiang Mai. De tempel de Wat Phra That Doi Suthep is één van de meest belangrijke tempels in Chiang Mai en zeker de meest vereerde onder de bevolking. Tijdens de boeddhistische feestdagen is het een belangrijke pelgrimsplaats. Het belang en de ligging van de tempel danken haar faam aan een interessante legende. Deze legende vertelt over een boeddhistische relikwie die volgens sommigen opgloeide en zichzelf magisch vermenigvuldigde voordat het zich toonde in de grote chedi van de Wat Suan Dok. De kopie relikwie werd op de rug van een wilde witte olifant gebonden. Het was vrij om te gaan waarheen het maar wilde. De olifant ging naar de top van de berg Suthep, hier trompette hij drie keer, maakte drie rondjes, knielde neer en stierf ter plekke. Dit werd gezien als signaal dat de relikwie op deze plaats wilde verblijven. Aan het eind van de 14de eeuw liet Koning Ku Na op deze plaats een tempel bouwen, de Doi Suthep. In de zes opvolgende eeuwen groeide het tempelcomplex en onderging de tempel enkele veranderingen. In het begin van de jaren 90 is het tempelcomplex gerestaureerd. Vanuit het tempelcomplex heeft u een schitterend uitzicht over de stad Chiang Mai. In het complex vindt u tevens een klein museum, waar allerlei oude opgravingen en giften aan de tempel tentoongesteld worden. In de tempel moet u gepast gekleed gaan, zonder schoenen. Om de tempel te bereiken moet u een trap betreden met 309 treden. Aan weerskanten ziet u een afscheiding met de afbeelding van een slang. Er gaat ook, tegen betaling, een kabelbaan naar boven.

Op de terugweg brengen we een bezoek aan een dorpje van de Hmong, één van de bergstammen van Noord Thailand. Deze bevolkingsgroep is oorspronkelijk afkomstig uit China. De Hmong hebben een eigen cultuur en taal. U kunt in dit dorp kennismaken met de lokale bewoners.

Overnachting in het Movenpick Suriwongse Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 04 :
Chiang Mai

Na het ontbijt eindigt deze tour.

Wilt u langer in Chiang Mai verblijven dan is dit natuurlijk mogelijk. Deze reis is per dag te verlengen in Chiang Mai of te combineren met een andere bouwsteen.

U bent NIET gebonden aan het Movenpick Suriwongse Hotel in dit programma, u kunt het hotel veranderen naar één van onze andere hotels in Chiang Mai. Via deze link kunt u de hotels vergelijken.

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Chiang Mai Deluxe Tour

Chiang Mai Deluxe Tour

Chiang Mai Deluxe Tour - 4 dagen - I-CNX-06

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 april 2024 t/m 31 oktober 2024: € 105
  • 01 november 2024 t/m 31 maart 2025: € 127
  • 01 april 2025 t/m 30 juni 2025: € 107

Hoogseizoentoeslag hotel


Toeslag bij verblijf in het Movenpick Suriwongse Hotel – Chiang Mai van 01 november 2024 t/m  02 november 2024: € 5,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Movenpick Suriwongse Hotel – Chiang Mai van 26 november 2024 t/m  29 november 2024: € 11 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Movenpick Suriwongse Hotel – Chiang Mai van 24 december 2024 t/m  02 januari 2025: € 16,50 per persoon / per nacht

Verplicht Diner in het Movenpick Suriwongse Hotel – Chiang Mai op 24 december 2024: € 39 per persoon

Verplicht Diner in het Movenpick Suriwongse Hotel – Chiang Mai op 31 december 2024: € 69 per persoon

Chiang Mai - Elephant Care
Chiang Mai Plaza Hotel
Chiang Mai Plaza Hotel
Chiang Mai Plaza Hotel
Chiang Mai Plaza Hotel
Chiang Mai - Mae Ping River Cruise
Chiang Mai - Mae Ping River Cruise
Chiang Mai - Mae Ping River Cruise
Chiang Mai - Mae Ping River Cruise
Chiang Mai - Mae Ping River Cruise
Chiang Mai - Mae Ping River Cruise
Chiang Mai - Mae Ping River Cruise
Chiang Mai - Mae Ping River Cruise
Chiang Mai - Mae Ping River Cruise
Chiang Mai - Mae Ping River Cruise
slider_chiang_mai_deluxe_tour_01

De Chiang Mai Deluxe Tour, een prachtig programma

slider_chiang_mai_deluxe_tour_02

Dag 01: Na aankomst volgt de transfer naar het Chiang Mai Plaza Hotel

slider_chiang_mai_deluxe_tour_03

Dag 01: We gaan inchecken in dit hotel

slider_chiang_mai_deluxe_tour_04

Dag 01: Het Chiang Mai Plaza Hotel beschikt over een prachtig zwembad

slider_chiang_mai_deluxe_tour_05

Dag 01: We verblijven 3n in het Chiang Mai Plaza Hotel - superior kamer

slider_chiang_mai_deluxe_tour_06

Dag 01: 's Middags maken we een prachtige boottocht over de Mae Ping rivier

slider_chiang_mai_deluxe_tour_07

Dag 01: We verlaten de pier en gaan beginnen aan een heerlijke cruise

slider_chiang_mai_deluxe_tour_08

Dag 01: We verlaten de stad en varen langs het platteland

slider_chiang_mai_deluxe_tour_09

Dag 01: Tijdens deze boottocht kunt u genieten van de prachtige natuur

slider_chiang_mai_deluxe_tour_10

Dag 01: Vervolgens gaan we een bezoek brengen aan een lokale boerderij

slider_chiang_mai_deluxe_tour_11

Dag 01: We krijgen hier uitleg over het leven op een boerderij

slider_chiang_mai_deluxe_tour_12

Dag 01: We zien hoe rijst wordt verbouwd

slider_chiang_mai_deluxe_tour_13

Dag 01: We krijgen heerlijk fruit aangeboden

slider_chiang_mai_deluxe_tour_14

Dag 01: Later op de dag varen we weer langzaam terug naar Chiang Mai

slider_chiang_mai_deluxe_tour_15

Dag 01: Na een indrukwekkende cruise zien we de stad weer

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_chiang_mai_deluxe_tour_01
slider_chiang_mai_deluxe_tour_02
slider_chiang_mai_deluxe_tour_03
slider_chiang_mai_deluxe_tour_04
slider_chiang_mai_deluxe_tour_05
slider_chiang_mai_deluxe_tour_06
slider_chiang_mai_deluxe_tour_07
slider_chiang_mai_deluxe_tour_08
slider_chiang_mai_deluxe_tour_09
slider_chiang_mai_deluxe_tour_10
slider_chiang_mai_deluxe_tour_11
slider_chiang_mai_deluxe_tour_12
slider_chiang_mai_deluxe_tour_13
slider_chiang_mai_deluxe_tour_14
slider_chiang_mai_deluxe_tour_15
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Chiang Mai Deluxe