Chiang Rai is een stad gelegen in Noord-Thailand, bekend om haar natuurlijke schoonheid en rijke cultureel erfgoed. De stad is omringd door prachtige bergen, watervallen en nationale parken, waardoor het een populaire bestemming is voor liefhebbers van de buitenlucht. De stad zelf herbergt vele iconische tempels en historische bezienswaardigheden, waaronder de Witte Tempel en het standbeeld van koning Mengrai.

Het is ook bekend om haar levendige nachtmarkten, waar bezoekers lokale handwerken kunnen kopen en heerlijk straatvoedsel kunnen proeven. De stad staat bekend om haar gastvrijheid en vriendelijke lokale bevolking, waardoor er een warme en gastvrije sfeer voor toeristen ontstaat.

In de afgelopen jaren is Chiang Rai steeds populairder geworden als bestemming. Over het geheel genomen biedt Chiang Rai een mix van natuurlijke schoonheid, culturele charme en moderne gemakken, waardoor het een must-visit bestemming is voor iedereen die naar Thailand reist.

Bouwsteen

Hotel

Wij kunnen vrijwel alle hotels direct voor u reserveren. Onze prijzen zijn per kamer en altijd scherp geprijsd. Heeft u zelf een hotel gevonden, laat het ons weten zodat wij u een concurrerende aanbieding kunnen doen.

Rondreis

Transfer

Vliegticket