Thailand Avonturen Tour - 17 Dagen

Thailand Avonturen Tour

De Thailand Avonturen Tour is een 17 daagse individuele rondreis door Thailand.

De Thailand Avonturen Tour start in Bangkok

De naam van deze reis zegt het al, een rondreis vol avontuur. In Bangkok maken we de klong Tour, tijdens deze excursie maken we kennis met de kanalen van Bangkok. We maken een boottocht en krijgen zo een goede indruk van het leven op en rond het water.

In Kanchanaburi bezoeken we de River Kwai Bridge en het de Hellfire Pass. Ook krijgt u de gelegenheid om te zwemmen bij een echte waterval in het Erawan National Park.

Per nachttrein reizen we vervolgens verder naar de stad Chiang Mai, gelegen in het noorden van Thailand. In de omgeving van Chiang Mai maken we een trektocht, waarbij we zullen overnachten bij de plaatselijke bevolking. Verwacht hier geen luxe, maar wel veel avontuur. Verder maken we nog een tour naar de beruchte Gouden Driehoek.

Tijdens deze rondreis bezoekt u ook het stadje Pai

Vervolgens bezoeken we het gezellige Pai. Het is bekend om zijn prachtige natuurlijke schoonheid, ontspannen sfeer en levendige culturele scene. Gelegen in een vallei omringd door imposante bergen, is Pai de thuisbasis van een diverse mix van mensen, waaronder bergstammen, backpackers, kunstenaars en expats. Bezoekers kunnen genieten van het verkennen van lokale markten, ontspannen in hete bronnen, wandelen naar watervallen en adembenemende uitzichten bewonderen vanaf bergtempels. De beroemde nachtelijke straatmarkt van de stad biedt een grote verscheidenheid aan eten, handwerk en livemuziek en is een centrum van activiteit voor zowel lokale bewoners als toeristen. Ondanks zijn groeiende populariteit behoudt Pai een relaxte sfeer die het een favoriete bestemming maakt voor reizigers die op zoek zijn naar een unieke en authentieke Thaise ervaring.

U kunt deze rondreis verlengen met een heerlijke strandvakantie naar keuze.

Wilt u uw rondreis naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Thailand Avonturen Tour – Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Bangkok

Dag 01 :
Bangkok

Twin Towers Hotel - BangkokAankomst op Suvarnabhumi Airport, de luchthaven van Bangkok. Na de laatste douanecontrole wacht de chauffeur u op in de aankomsthal.

Hierna volgt de transfer naar het Twin Towers Hotel. Dit hotel is centraal gelegen in Bangkok, op loopafstand van het winkelcentrum MBK. De rest van de dag is ter vrije besteding. Natuurlijk kunt u ook heerlijk gaan relaxen aan het zwembad.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan de Baiyoke Sky Dinner, dineren in één van de hoogste gebouwen in Bangkok. Naast het diner kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de stad. (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Hotel
Dag 02 :
Bangkok

Bangkok - Klongtour

Na het ontbijt maken we een korte rit naar de Chao Phraya rivier. Dit is het beginpunt om het ‘Venetië van het Oosten’ te gaan ontdekken. Ook tegenwoordig zijn uitgestrekte gebieden rond Bangkok alleen over het water te bereiken. De klongs (kanalen) zijn er de levensaders voor de Thai die er nog op traditionele manier leven. Hier zijn weelderige plantages, waar mango’s, papaja’s, durian en ander tropisch fruit wordt verbouwd. Tijdens deze excursie maken we een boottocht door dit gebied, waarbij u meteen uit de drukte van de stad bent. Dit is een unieke belevenis die u niet mag missen. We varen langs het Koninklijk Paleis en de Wat Arun. Nu ziet u deze schitterende gebouwen ook eens van een andere kant. Ook kunt u vanuit de boot in de verte één van de hoogste hotels in Bangkok zien, het Baiyoke Sky Hotel. Verder varen we langs lokale huizen, het ene is een prachtige bungalow terwijl zijn buurman in een oud houten huisje woont. Zie hoe de Thaise bevolking leeft op en rond het water. We zien kinderen zwemmen in het water, verderop zit iemand te vissen en weer verderop zien we mensen op het land werken. Ook krijgt u de gelegenheid om een drankje te kopen bij één van de vrouwen/mannen, die hun waren vanuit een bootje proberen te verkopen. Vervolgens varen we weer terug naar de pier. Let Op: de transfer terug naar uw hotel is NIET inbegrepen.

Hierna kunt u op eigen gelegenheid Bangkok verder gaan ontdekken.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 03 :
Bangkok

Bangkok - Koninklijk PaleisNa het ontbijt kunt u deze dag vrij besteden. U kunt op eigen gelegenheid deze bruisende stad gaan verkennen. Er valt hier zo veel te ontdekken en te bezichtigen.

Optioneel kunt u deze dag één van onze dagexcursies Bangkok bijboeken (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan één van deze dagexcursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Ontbijt
Hotel

Kanchanaburi - treinreis oude spoorlijnNa het ontbijt een vroeg vertrek naar de befaamde drijvende markt van Damnoen Saduak. De drijvende markt ligt ongeveer 100 kilometer ten westen van Bangkok in de provincie Ratchaburi. Het is een schilderachtig gezicht die honderden smalle bootjes met fruit, levensmiddelen, vlees en vis. Alhoewel de drijvende markt de laatste jaren erg commercieel is geworden is het toch een leuke excursie. Allerlei bootjes vol met fruit en andere exotische producten varen in een kanaal heen en weer. Toeristen kunnen tevens in zo’n bootje rondvaren en zo langs de bootjes met koopwaar varen. Deze boottocht zit niet in de prijs inbegrepen en moet ter plaatse voldaan worden. Uiteraard heeft u ook van de zijkant een goed zicht op de drijvende markt. Het is een vrolijk schouwspel vol prachtige kleuren en producten.

Hierna reizen we verder naar Kanchanaburi, bekend vanwege de ‘Bridge over the River Kwai’ en de beruchte ‘dodenspoorlijn’. Deze brug werd wereldberoemd door de gelijknamige film. Rond het middaguur volgt de lunch. Hierna bezoeken eerst het JEATH-museum.

Het JEATH museum is een openluchtmuseum, gelegen bij de Wat Chaichumphon. De naam zelf is een afkorting. Deze is samengesteld uit de eerste letters van de namen van de landen die bij de Tweede Wereldoorlog in dit gebied betrokken waren: Japan, Engeland, Australië, Thailand en Holland. Krijgsgevangenen uit Engeland, Australië en Holland bouwden mee aan de Death Railway, de dodenspoorlijn. Japan oefende de controle uit over deze krijgsgevangenen. Het eerste, wat na aankomst is te zien, is een precies nagebouwde woonbarak uit bamboe. Deze barak was bestemd voor de krijgsgevangenen. Hierin zijn foto’s en schilderijen geëxposeerd. Deze zijn afkomstig van gevangenen van destijds of gemaakt door de Thais. Aanvankelijk hadden de Japanners tegen het maken van foto’s geen bezwaar. Later verboden ze hun gevangenen ook maar iets te vereeuwigen; ze waren er bang voor dat hun slechte behandeling van het (krijgs) gevangenen tijdens de bouw van de dodenspoorbaan bekend zou raken. Ook vindt u krantenartikelen over en interviews met vroegere krijgsgevangenen en hun familie en vrienden. Daarin staan de wrede omstandigheden beschreven waar aan de gevangenen blootstonden. Tenslotte zijn er verschillende dingen te zien, zoals pistolen, messen, helmen, veldflessen en dergelijke meer. Ook ligt er nog een grote bom die destijds bestemd was om de brug over de River Kwai te vernietigen en op die manier de aanvoerroute van het Japanse leger tussen Thailand en Burma een halt toe te roepen.

Hierna brengen we een bezoek aan één van de twee oorlogsbegraafplaatsen. Het is eigenlijk niet gebruikelijk om een begraafplaats te bezoeken tijdens uw vakantie, echter de vreselijke gebeurtenissen tijdens de 2e Wereldoorlog mogen nooit vergeten worden. Op de begraafplaatsen liggen vele Nederlandse slachtoffers. Toch even een moment om hier even bij stil te staan.

Vervolgens gaan we verder naar de brug, de River Kwai Bridge. U kunt hier schitterende foto’s maken. Het is mogelijk om over de brug heen te lopen.

Tot slot gaan we naar het treinstation van Ban Nam Tok. Met de boemeltrein, over de oude spoorlijn, wordt de reis voortgezet naar het plaatsje Ta Ke Len, een schitterende tocht. Houd uw camera klaar als het boemeltje langzaam voortbeweegt over de beroemde houten viaducten langs de River Kwai.

Overnachting in het Royal River Kwai Resort.

Ontbijt
Hotel

Kanchanaburi - River Kwai Jungle RaftsNa het ontbijt gaan we naar het Erawan National Park, Het Erawan National Park werd in 1975 opgenomen als 12de nationale park in Thailand en is gelegen in Amphoe Muang en Amphoe Saiyok in de provincie Kanchanaburi. Het park heeft een oppervlakte van ongeveer 550 km² en bestaat uit hoge bergen en valleien. De bergen in het oosten van het park hebben een hoogte van bijna 1000 meter. Deze bergen beschermen het achtergelegen landschap voor de oostelijke moesson, dit resulteert in een laag gemiddelde betreffende de regenval. In de zomermaanden is de temperatuur heet en van november t/m februari is de temperatuur zeer aangenaam. De belangrijkste attractie van het park is de Erawan waterval. Ongeveer 78% van het park is bedekt met dichte bossen. In het park leven verschillende zoogdieren, reptielen en vogels. Indien u geluk heeft dan kunt u een glimp opvangen van een olifant, een aap, een vliegende eekhoorn, een adelaar een king cobra of een python. Verder leven er vele vissen, krabben en insecten.

In het Erawan National Park gaan we een bezoek brengen aan de Erawan waterval. Deze waterval bestaat uit 7 levels, het water valt in totaal 1500 meter naar beneden via een soort trappensysteem. De omgeving bestaat uit een prachtige natuur vol bomen en orchideeën. Indien u wilt dan kunt u helemaal naar de 7de waterval lopen via een pad dwars door het bos. De meeste mensen beperken zich tot de 3de level. Hier kunt u heerlijk zwemmen. Wees niet bang, de vissen zwemmen hier gewoon rond. De kleinere visjes komen nieuwsgierig dichterbij en sabbelen aan uw lichaam. Tijdens de oorlog maakten dit soort visjes de wonden van de krijgsgevangen schoon. Dit is werkelijk een schitterende ervaring. Lunch inbegrepen. Verder kunt u prachtige wandeltochten maken door het Erawan National Park.

Na de lunch volgt de transfer naar de pier. De River Kwai Jungle Rafts zijn namelijk alleen per boot te bereiken. Per traditionele Thaise longtailboot varen we in circa 15 minuten naar de Jungle Rafts.

Deze bijzondere accommodatie is gelegen op een schitterende locatie, midden op de Kwai Noi rivier. Er is geen elektriciteit in dit uit hout en bamboe vervaardigde, op houten vlotten gebouwde ‘floatel’. ’s Avonds is het er dan ook bijzonder sfeervol als de olielampjes aangaan.

Totaal zijn er bijna 100 kamers in twee drijvende vleugels. De eenvoudige kamers hebben een tafeltje met een olielamp en een eigen badkamer met wastafel/douche (lauw water) en toilet. Daarnaast hangen op de loopveranda, voor de kamers, hangmatten waarin u tussen de bloemen en planten heerlijk kunt relaxen. Iedere vleugel heeft zijn eigen restaurant, danstheater en een bar, waar u gezellig een drankje kunt drinken.

Nadat we hebben ingecheckt kunt u de rest van de dag vrij besteden. U kunt heerlijk gaan relaxen bij uw drijvende huisje. Het diner is inbegrepen.

’s Avonds gaan we in het theater genieten van traditionele Mon-dansen.

Overnachting op de River Kwai Jungle Rafts.

Ontbijt, Lunch, Diner
Floatel

Kanchanaburi - Hellfire Pass Memorial MuseumNa het ontbijt gaan we naar de stroomopwaarts gelegen Hellfire Pass. Het bijbehorende museum bestaat uit een verzameling van foto’s, tekeningen, zelfgemaakte voorwerpen en filmvoorstellingen die herinneren aan de vreselijke gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog toen Japan, na bezetting van Thailand en Birma, een spoorlijn tussen beide landen liet aanleggen dwars door het bergland en de jungle heen.

Onder leiding van een ervaren gids gaat u hier een door mensen uitgehouwen bergpas verkennen. Lunch inbegrepen.

De Hellfire Pass is gelegen in de Tenasserim Hills. Dit berglandschap was het moeilijkste stuk van de Birma spoorlijn. De Japanners lieten de dwangarbeiders en krijgsgevangenen met de hand de rotsen weghakken om de spoorlijn door heen te laten gaan. Vanuit het museum wandelen door de jungle naar beneden om bij deze locatie te komen.

Tegen de avond aankomst bij het treinstation van Bangkok. Per nachttrein met slaapplaatsen reizen we vervolgens naar Chiang Mai.

U zult merken dat u relaxed kunt reizen in deze treinen. Uiteraard is het contact met andere reizigers een leuke bijkomstigheid. Allerlei nationaliteiten maken gebruik van deze treinen. In de avond en ’s morgens komen ze langs met een menukaart. U kunt hier dan een diner en/of een ontbijt bestellen (niet inclusief). Verder is de trein voorzien van een restauratiewagon. TIP: neem wat warme kleding mee, want in de trein staat de airco vaak behoorlijk koud.

Overnachting in de nachttrein.

Ontbijt, Lunch
Nachttrein
Dag 07 :
Chiang Mai

Chiang MaiVroeg in de ochtend komt u aan op het treinstation van Chiang Mai, waar de chauffeur u staat op te wachten voor de transfer naar het hotel.

Het White Boutique Hotel & Spa beschikt over 50 kamers en is centraal gelegen in Chiang Mai. Het hotel is voorzien van een zwembad, een bar en een restaurant. De Chiang Mai Night Bazaar en de Anusarn Market liggen op loopafstand van het hotel.

De rest van de dag is ter vrije besteding. ’s Avonds kunt u een bezoek brengen aan de wereldberoemde Night Bazaar. Deze avondmarkt is gelegen aan de Chanklan Road en is de grootste markt van Chiang Mai. Op de markt kunt u allerlei artikelen aanschouwen. Het is een wirwar van kraampjes, eetstalletjes en winkels. Op de markt moet u uiteraard onderhandelen en afdingen. Vele handelaren verkopen dezelfde producten, dus u kunt eenvoudig naar de volgende gaan. Blijf lachen en vriendelijk, de beste deals sluit u indien beide partijen tevreden zijn. Veel plezier.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan het Khantoke Dinner, een traditioneel Noord-Thais diner (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het White Boutique Hotel & Spa.

Hotel

Mae Tang - dorpNa het ontbijt verlaten we Chiang Mai en rijden in noordelijke richting naar het Mae Tang district.

Onderweg bezoeken we een dorpje van één van de bergstammen. In de omgeving van Mae Tang leven vele bergstammen, veelal afkomstig uit Birma. Iedere bergstam heeft een eigen cultuur, kleurvolle kleding en een eigen taal. Na aankomst in het dorp zullen we kennismaken met hun manier van leven. We zien de van bamboe en teakhout gebouwde huisjes.

Na de lunch maken we een wandeltocht door het berglandschap in de omgeving van Muengkeed Village. Tijdens deze wandeltocht kunt u genieten van het prachtige landschap. Het einddoel voor vandaag is een dorpje, gelegen aan de Mae Tang rivier.

De rest van de dag kunt u heerlijk relaxen en zwemmen in de Mae Tang rivier.

In het regen- en winterseizoen kunt u ’s avonds genieten van de duizenden vuurvliegjes.

Diner en overnachting in een dorpje langs de Mae Tang rivier.

Ontbijt, Lunch, Diner
Homestay
Dag 09 :
Mae Tang

Mae Tang - Elephant CareVandaag gaan we, na het ontbijt, olifanten verzorgen. Er vinden hier geen ritjes op een olifant plaats en ook geven de olifanten geen shows! We gaan met ze baden en geven ze te eten. Kortom een onvergetelijke belevenis.

We beginnen met het kennismaken met de olifanten. Tijdens deze interactie met de olifanten kunt u prachtige foto’s maken.

Om het vertrouwen van de olifanten te winnen gaan we ze lekker verwennen. We geven ze voedsel, waar de olifanten van zullen smullen.

Vervolgens wandelen we met de olifanten naar de rivier, In de rivier gaan we baden met de olifanten. U kunt ze lekker schoonschrobben en met ze spelen in het verkoelende water.

Let Op: Omdat de olifanten een eigen wil hebben en vrij zijn om te gaan kunnen wij de tijdsduur met de olifanten niet garanderen. De ene keer hebben ze zin om te baden en blijven ze lang in het water, de andere keer hebben ze minder zin en zal het baden met de olifanten korter duren. Er wordt geen dwang uitgeoefend om de olifanten op een bepaalde plaats te houden.

Rond het middaguur is het tijd geworden om zelf wat te eten. We gaan genieten van een heerlijke lunch.

Na de lunch maken we een prachtige wandeltocht naar een dorpje van de Lahu bergstam. Onderweg passeren we een waterval. Vooral in het regenseizoen valt het water hier met een enorme kracht naar beneden. Tijdens de wandeltocht kunt u genieten van de prachtige omgeving.

Na aankomst in het Lahu dorp gaan we kennismaken met de lokale gewoontes en gebruiken van deze bergstam.

Diner en overnachting in één van de hutten in het Lahu-dorp.

Ontbijt, Lunch, Diner
Homestay

Mae Tang - raftenNa het ontbijt kunt u, vanuit het dorp, nog genieten van het prachtige uitzicht over het berglandschap.

Hierna maken we een wandeltocht, voornamelijk bergafwaarts, naar een waterval. Bij deze waterval zullen we stoppen om te rusten. Ook krijgt u hier de gelegenheid om te zwemmen en te relaxen.

Na de lunch gaan we raften. Het Mae Tang district is de perfecte locatie om een spectaculaire rafttocht te maken in dit bergachtige landschap. De Engelssprekende staf neemt eerst de veiligheidsvoorschriften met u door, want veiligheid staat voorop tijdens de rafttocht.

Beleef een unieke en onvergetelijke reis door de weelderige jungle. Onderweg komen we diverse stroomversnellingen tegen. Het noorden van Thailand is de perfecte locatie om deel te nemen aan een rafttocht. Vooral tijdens het regenseizoen van augustus t/m oktober stijgt het rivierwater, zodat dit de beste periode is om te raften. Het water stroomt dan sneller naar beneden, met eindeloze stroomversnellingen. Na het raften reizen we terug naar Chiang Mai

Overnachting in het White Boutique Hotel & Spa.

Ontbijt, Lunch
Hotel
Dag 11 :
Chiang Mai

Chiang Mai - bergstamNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

U kunt natuurlijk lekker bij het zwembad relaxen en bijkomen van de voorafgaande indrukwekkende dagen.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan één van onze dagexcursies Chiang Mai (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan één van deze dagexcursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het White Boutique Hotel & Spa.

Ontbijt
Hotel

Chiang Saen - boottochtNa het ontbijt vertrekken we naar de bekende Gouden Driehoek, het drielandenpunt van Thailand-Birma-Laos, waarvan de naam vroeger onmiddellijk werd verbonden met de papaverteelt en de handel in heroïne. Zodra we Chiang Mai achter ons hebben gelaten rijden we de bergen tegemoet. We rijden door een prachtige natuur en zien onderweg overal kleine dorpjes.

Onderweg stoppen we bij een heetwaterbron. Bij deze Hot Spring kunt u rustig rondwandelen. U kunt hier ook op een krukje plaatsnemen en met uw voeten in het warme water gaan. Ook is het mogelijk om een ei te koken in het hete water. Dit is een leuke ervaring om eens meegemaakt te hebben. De eieren zijn ter plaatse te koop.

Hierna rijden we verder naar Chiang Rai. We gaan hier een bezoek brengen aan de Witte Tempel, de Wat Rong Khun. Deze boeddhistische tempel dateert uit 1997 en is gebouwd in een witte kleur om de reinheid van Boeddha weer te geven. Met witte mozaïek wordt de wijsheid van Boeddha weerspiegeld.

Onze volgende bestemming is Chiang Saen, een oude maar levendige stad, mooi gelegen aan de Mekong Rivier die de grens vormt tussen Thailand en Laos. Vanuit Chiang Saen vertrekken we per boot voor een spectaculaire tocht over de Mekong Rivier. We maken een prachtige boottocht over de rivier naar het drielandenpunt en brengen zelfs een bezoek aan Laos. (U dient uw paspoort mee te nemen tijdens deze excursie) In Laos bezoeken we een gezellige lokale markt, waar van alles te koop is. U kunt hier met Thai’s geld betalen. Hierna varen we weer terug naar Thailand. NOTICE: De markt in Laos is tot op heden nog gesloten, we zullen hier dan tot nader order geen bezoek aan brengen.

Na de lunch door naar Mae Sai, gelegen aan de gelijknamige rivier die op dat punt de grens met Myanmar (Birma) vormt. Er ligt een brug over de rivier waar een levendige handel plaatsvindt tussen de Thais en Birmanen. De plaats Mae Sai is de noordelijkste stad van Thailand.

Onderweg bezoeken we nog een dorpje van de Akha- en Yao bergstammen. We maken hier een wandeling door het dorp en kunnen kennismaken met de lokale bewoners.

Terug naar Chiang Mai. Onderweg ziet u vele boerendorpen en de vele rijstvelden die Noord-Thailand rijk zijn. Moe maar voldaan keren we weer terug in ons hotel in Chiang Mai.

Overnachting in het White Boutique Hotel & Spa.

Ontbijt, Lunch
Hotel

PaiNa het ontbijt wordt U opgehaald voor de transfer naar Pai. De afstand tussen beide steden is circa 160 km.

Pai is een gezellig stadje gelegen in het noorden van Thailand. De stad wordt de laatste jaren veel bezocht door backpackers, zodat hier een relaxte sfeer hangt.

Na aankomst in Pai inchecken in het Belle Villa Resort. Dit resort beschikt over een zwembad en biedt een prachtig uitzicht op de bergen.

De rest van de dag kunt u vrij besteden. U kunt op eigen gelegenheid Pai gaan ontdekken. Pai beschikt over een gezellige avondmarkt. Op loopafstand van het resort ligt de Pai Walking Street. Hier vindt u vele winkelkraampjes, restaurants en bars.

Overnachting in het Belle Villa Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 14 :
Pai

Pai - Tham Lod CaveNa het ontbijt gaan we vandaag een fantastische dagexcursie maken in de omgeving van Pai.

We beginnen met een bezoek aan de Tham Lod Cave. Het is ongeveer 1 uur rijden naar de grot. Onderweg kunt u genieten van prachtige uitkijkpunten over het bergachtige landschap. De Nam Lang rivier stroomt door de Tham Lod Cave, welke is gevuld met prachtige stalagmieten. In de grot leeft ook grote gemeenschap vleermuizen en kleine hagedissen. We gaan een prachtige tocht maken op een bamboevlot door de Tham Lod Cave. In deze grot en ook in enkele omliggende grotten zijn resten gevonden van duizenden jaren oude teakhouten doodskisten van het Lawa volk.

Vervolgens bezoeken we de Wat Phra That Mae Yen. Deze tempel ligt boven op een heuvel. Een enorme trap, met bijna 300 treden, gaat naar de tempel. Op de heuvel staat een enorm groot wit Boeddhabeeld. Verder kunt u hier genieten van het fantastische uitzicht over Pai.

Hierna bezoeken we een warmwaterbron. U kunt hier even heerlijk ontspannen in het warme water.

Na de lunch (inclusief) bezoeken we het Kiu Lom viewpoint. Dit uitzichtpunt bevindt zich op de top van een berg. U heeft hier een 360 graden uitzicht over de bergen en de valleien eronder.

Onze volgende bestemming is de Mor Paeng waterval. Deze waterval bestaat uit 3 verschillende niveaus. In het regenseizoen (juli t/m oktober) stroomt het water hard naar beneden. De waterval wordt dan gebruikt als reusachtige glijbaan. Durft u het aan?

Tot slot gaan we genieten van de zonsondergang over de Pai Canyon. Bij helder weer is dit een prachtig gezicht.

Overnachting in het Belle Villa Resort.

Let Op: Op deze dag betreden we een Nationaal Park bij de warmwaterbron en bij de waterval, hiervoor dient u ter plaatse entreegeld te betalen (niet inclusief).

Ontbijt, Lunch
Hotel
Dag 15 :
Pai

PaiDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden.

U kunt heerlijk gaan relaxen in deze hippe stad. U kunt een fiets huren en de omgeving gaan verkennen. Binnen no-time bent u het centrum uit en fietst u tussen de groene rijstvelden.

Overnachting in het Belle Villa Resort.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt reizen we terug naar Chiang Mai. Na aankomst in Chiang Mai volgt de transfer naar het White Boutique Hotel & Spa.

Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Overnachting in het White Boutique Hotel & Spa.

Ontbijt
Hotel
Dag 17 :
Chiang Mai

Na het ontbijt volgt de transfer naar het vliegveld van Chiang Mai. Hier eindigt deze tour.

U bent NIET gebonden aan de hotels in deze rondreis, u kunt ieder hotel desgewenst veranderen naar één van onze andere hotels. Via onze hotelpagina’s kunt u de hotels vergelijken.

Ook kunt u deze reis verlengen. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Thailand Avonturen Tour

Kaart Rondreis Thailand Avonturen Tour

Thailand Avonturen Tour - 17 dagen - BMT03

Vertrek Periode 2 deelnemers 4 deelnemers 6 deelnemers Tourcode Reisomschrijving
20-02-24 t/m 31-10-24 1.089 969 874 BMT03 Thailand Avonturen Tour
01-11-24 t/m 31-03-25 1.093 973 878 BMT03 Thailand Avonturen Tour
va € 1.089 va € 969 va € 874

1-persoonskamer toeslag:


  • 20 februari 2024 t/m 31 oktober 2024: € 379
  • 01 november 2024 t/m 31 maart 2025: € 384

Hoogseizoentoeslag hotel + verplichte diners


Toeslag bij verblijf in het Royal River Kwai Resort – Kanchanaburi van 12 april 2024 t/m 16 april 2024: € 15 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Royal River Kwai Resort – Kanchanaburi van 29 december 2024 t/m 02 januari 2025: € 15 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Royal River Kwai Resort – Kanchanaburi van 12 april 2025 t/m 16 april 2025: € 15 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het White Boutique Hotel & Spa – Chiang Mai van 01 november 2024 t/m 27 december 2024: € 7,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het White Boutique Hotel & Spa – Chiang Mai van 28 december 2024 t/m 02 januari 2025: € 13 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het White Boutique Hotel & Spa – Chiang Mai van 03 januari 2025 t/m 28 februari 2025: € 7,50 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Belle Villa Resort – Pai van 04 januari 2024 t/m 29 februari 2024: € 15 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Belle Villa Resort – Pai van 01 november 2024 t/m 30 december 2024: € 15 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Belle Villa Resort – Pai van 31 december 2024 t/m 03 januari 2025: € 18 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Belle Villa Resort – Pai van 04 januari 2025 t/m 28 februari 2025: € 15 per persoon / per nacht

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Thailand Avonturen Tour

Reis details:

  • Bangkok
  • 2
  • BMT03
  • 17 dagen
  • Hotels op basis van logies + ontbijt
  • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen