Exotische Eilanden Tour - 13 Dagen

Exotische Eilanden Tour

De Exotische Eilanden Tour is een 13 daagse Thailand rondreis. Deze rondreis door Thailand laat u kennismaken met de schitterende cultuur en de prachtige exotische eilanden van Thailand.

De Exotische Eilanden Tour start vanuit Bangkok

We beginnen deze fantastische tour in Bangkok. Hier maken we een boottocht over de machtige Chao Phraya rivier en bezoeken het Koninklijk Paleis. Ook bezoeken we de wereldberoemde drijvende markt van Damnoen Saduak en de Bridge on the River Kwai.

Hierna gaan we via Chumphon naar het tropische eiland Koh Tao, het schildpaddeneiland.

We vervolgen deze rondreis naar Koh Samui. Hier kunt u genieten van een heerlijke strandvakantie. Via Surat Thani gaan we weer terug naar Bangkok. Kortom een unieke uitdagende rondreis.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw rondreis naar Thailand te bespreken

Uiteraard kunt u de hotels in deze Exotische Eilanden Tour wijzigen naar en/of verlengen met één van onze andere hotels in Bangkok, Kanchanaburi, Koh Tao of Koh Samui. Ook is het mogelijk om deze rondreis, vanuit Koh Samui, te verlengen met een andere bestemming in Thailand, zoals bijvoorbeeld Khao Sok of Koh Phangan. Bij BM Air Reizen kunt u kiezen uit duizenden hotels in Thailand, van budgetvriendelijk tot luxe accommodaties.

Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Thailand kunt u bij ons terecht. Kies uit gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen tegen de beste prijs.

Wilt u uw rondreis naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Exotische Eilanden Tour – Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Bangkok

Dag 01 :
Bangkok

Bangkok - China TownAankomst op Suvarnabhumi Airport, de luchthaven van Bangkok. Na de laatste douanecontrole wacht de chauffeur u op in de aankomsthal.

Hierna volgt de transfer naar het Twin Towers Hotel. Dit hotel is centraal gelegen in Bangkok, op loopafstand van het winkelcentrum MBK. De rest van de dag is ter vrije besteding. Natuurlijk kunt u ook heerlijk gaan relaxen aan het zwembad.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan de Baiyoke Sky Dinner, dineren in één van de hoogste gebouwen in Thailand. Naast het diner kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de stad. (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Hotel
Dag 02 :
Bangkok

Bangkok - Klongtour

Na het ontbijt maken we een korte rit naar de Chao Phraya rivier. Dit is het beginpunt om het ‘Venetië van het Oosten’ te gaan ontdekken. Ook tegenwoordig zijn uitgestrekte gebieden rond Bangkok alleen over het water te bereiken. De klongs (kanalen) zijn er de levensaders voor de Thai die er nog op traditionele manier leven. Hier zijn weelderige plantages, waar mango’s, papaja’s, durian en ander tropisch fruit wordt verbouwd. Tijdens deze excursie maken we een boottocht door dit gebied, waarbij u meteen uit de drukte van de stad bent. Dit is een unieke belevenis die u niet mag missen. We varen langs het Koninklijk Paleis en de Wat Arun. Nu ziet u deze schitterende gebouwen ook eens van een andere kant. Ook kunt u vanuit de boot één van de hoogste hotels in Bangkok zien, het Baiyoke Sky Hotel. Verder varen we langs lokale huizen, het ene is een prachtige bungalow terwijl zijn buurman in een oud houten huisje woont. Zie hoe de Thaise bevolking leeft op en rond het water. We zien kinderen zwemmen in het water, verderop zit iemand te vissen en weer verderop zien we mensen op het land werken. Ook krijgt u de gelegenheid om een drankje te kopen bij één van de vrouwen/mannen, die hun waren vanuit een bootje proberen te verkopen. Vervolgens varen we weer terug naar de pier. Let Op: de transfer terug naar uw hotel is NIET inbegrepen.

U kunt op eigen gelegenheid Bangkok verder gaan ontdekken.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 03 :
Bangkok

Bangkok - Grand PalaceNa het ontbijt brengen we een bezoek aan de Grand Palace, een groot complex van gebouwen, waarvan de Wat Phra Kaeo of de tempel van de Emerald Boeddha ook deel uitmaakt. Het Grand Palace is de voormalige residentie van de Chakri-Koningen. U bezoekt verschillende gebouwen van het Koninklijk Paleis o.a. de Coronation Throne, de Royal Reception Hall, de Royal Funeral Hall, het Royal Penthon en het tempelgedeelte vol met chedi’s, prangs, mythologische olifanten, garuda’s en tempelwachters.

Het Koninklijk Paleis is een groot complex van ongeveer 218.400 m2 en is omgeven door muren en gebouwd in 1782. De totale lengte van de muren bedraagt 1900 meter. Binnen de muren vindt u regeringsgebouwen, de Koninklijke Kapel van de Emerald Boeddha en Koninklijke residenties. Toen Siam het recht en orde herstelde, na de val van Ayutthaya, leefde de monarchie in Thonburi, op de westoever van de Chao Phraya rivier. Rama I verhuisde het centrum van de administratie ook naar deze kant van de rivier. Er werden op deze plaats kloosters en andere publieke gebouwen geplaatst. Ook werd er een paleis gebouwd, die niet alleen diende als zijn residentie maar ook plaats maakte voor regeringsgebouwen. Het paleis kreeg in die tijd haar naam, Grand Palace oftewel het Koninklijk Paleis. U komt ogen tekort! Het complex ziet er schitterend uit met haar prachtige goudkleurige tempels. Ook de tuinen, voorzien van prachtige bonsaibomen zijn erg indrukwekkend. De meeste bezienswaardigheden mogen gefilmd en gefotografeerd worden, echter niet allemaal. Let goed op de voorschriften en neem bij de ingang een informatieboekje mee. Deze zijn in verschillende talen verkrijgbaar. De gids geeft u graag uitleg over de verschillende gebouwen. Let op: gepaste kleding tijdens deze excursie is vereist. Korte broeken, mouwloze shirts en teenslippers zijn niet toegestaan.

De rest van de middag is ter vrije besteding.

Optioneel kunt u in de middag de Fietstour Bangkok bijboeken (niet in de prijs inbegrepen).  Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Ontbijt
Hotel

Kanchanaburi - River Kwai BridgeNa het ontbijt een vroeg vertrek naar de befaamde drijvende markt van Damnoen Saduak. De drijvende markt ligt ongeveer 80 kilometer ten westen van Bangkok in de provincie Ratchaburi. Het is een schilderachtig gezicht die honderden smalle bootjes met fruit, levensmiddelen, vlees en vis. Allerlei bootjes vol met fruit en andere exotische producten varen in een kanaal heen en weer. Toeristen kunnen tevens in zo’n bootje rondvaren en zo langs de bootjes met koopwaar varen. Deze boottocht zit niet in de prijs inbegrepen en moet ter plaatse voldaan worden. Uiteraard heeft u ook van de zijkant een goed zicht op de drijvende markt. Het is een vrolijk schouwspel vol prachtige kleuren en producten.

Hierna reizen we verder naar Kanchanaburi. Na de lunch bezoeken we eerst het JEATH-museum.

Het JEATH-museum is een openluchtmuseum, gelegen bij de Wat Chaichumphon. De naam zelf is een afkorting. Deze is samengesteld uit de eerste letters van de namen van de landen die bij de Tweede Wereldoorlog in dit gebied betrokken waren: Japan, Engeland, Australië, Thailand en Holland. Krijgsgevangenen uit Engeland, Australië en Holland bouwden mee aan de Death Railway, de dodenspoorlijn. Japan oefende de controle uit over deze krijgsgevangenen. Het eerste, wat na aankomst is te zien, is een precies nagebouwde woonbarak uit bamboe. Deze barak was bestemd voor de krijgsgevangenen. Hierin zijn foto’s en schilderijen geëxposeerd. Deze zijn afkomstig van gevangenen van destijds of gemaakt door de Thais. Aanvankelijk hadden de Japanners tegen het maken van foto’s geen bezwaar. Later verboden ze hun gevangenen ook maar iets te vereeuwigen; ze waren er bang voor dat hun slechte behandeling van het (krijgs) gevangenen tijdens de bouw van de dodenspoorbaan bekend zou raken. Ook vindt u krantenartikelen over en interviews met vroegere krijgsgevangenen en hun familie en vrienden. Daarin staan de wrede omstandigheden beschreven waar aan de gevangenen blootstonden. Tenslotte zijn er verschillende dingen te zien, zoals pistolen, messen, helmen, veldflessen en dergelijke meer. Ook ligt er nog een grote bom die destijds bestemd was om de brug over de River Kwai te vernietigen en op die manier de aanvoerroute van het Japanse leger tussen Thailand en Burma een halt toe te roepen.

Hierna brengen we een bezoek aan één van de twee oorlogsbegraafplaatsen. Het is eigenlijk niet gebruikelijk om een begraafplaats te bezoeken tijdens uw vakantie, echter de vreselijke gebeurtenissen tijdens de 2e Wereldoorlog mogen nooit vergeten worden. Op de begraafplaatsen liggen vele Nederlandse slachtoffers. Toch even een moment om hier bij stil te staan.

Vervolgens gaan we verder naar de River Kwai Bridge. De brug over de River Kwai is het symbool van de Birma-spoorlijn. In 1942 besloten de Japanners een spoorlijn aan te leggen tussen Thailand en Birma. Deze spoorlijn moest de bevoorrading van de troepen in Birma mogelijk maken. Het traject van 415 km staat ook wel bekend als de dodenspoorlijn, vanwege de vele doden die gevallen zijn tijdens de bouw van deze spoorlijn. Het is mogelijk om over de brug heen te lopen. U kunt hier schitterende foto’s maken.

Tot slot gaan we naar het treinstation van Ban Nam Tok. Met de boemeltrein, over de oude spoorlijn, wordt de reis voortgezet naar het plaatsje Ta Ke Len, een schitterende tocht. Houdt uw camera klaar als het boemeltje langzaam voortbeweegt over de beroemde houten viaducten langs de River Kwai.

Vervolgens gaan we inchecken in het Royal River Kwai Resort. Dit resort is rustig gelegen in een fantastische omgeving.  Een aanrader is om in de avond een bezoek te brengen aan de verlichte brug en lekker te gaan eten in één van de drijvende restaurants op de rivier.

Overnachting in het Royal River Kwai Resort.

Ontbijt, Lunch
Hotel

Kanchanaburi - Erawan National ParkNa het ontbijt een korte rit naar het Erawan Nationaal Park, waar een bezoek gebracht wordt aan de Erawan waterval.

Deze waterval bestaat uit 7 levels, het water valt in totaal 1500 meter naar beneden via een soort trappensysteem. De omgeving bestaat uit een prachtige natuur vol bomen en orchideeën. Indien u wilt dan kunt u helemaal naar de 7de waterval lopen via een pad dwars door het bos. De meeste mensen beperken zich tot de 3de level. Hier kunt u heerlijk zwemmen. Wees niet bang, de vissen zwemmen hier gewoon rond. De kleinere visjes komen nieuwsgierig dichterbij en sabbelen aan uw lichaam. Tijdens de oorlog maakten dit soort visjes de wonden van de krijgsgevangen schoon. Dit is werkelijk een schitterende ervaring. Lunch inbegrepen. U kunt ook prachtige wandelingen maken door het Erawan Nationaal Park.

Overnachting in het Royal River Kwai Resort.

Ontbijt
Hotel

Kanchanaburi - Hellfire Pass Memorial MuseumNa het ontbijt gaan we naar de stroomopwaarts gelegen Hellfire Pass. Het bijbehorende museum bestaat uit een verzameling van foto’s, tekeningen, zelfgemaakte voorwerpen en filmvoorstellingen die herinneren aan de vreselijke gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog toen Japan, na bezetting van Thailand en Birma, een spoorlijn tussen beide landen liet aanleggen dwars door het bergland en de jungle heen. Bij de aanleg van deze ‘dodenspoorlijn’ zijn vele dwangarbeiders en krijgsgevangenen omgekomen. Hun lichamen zijn na de oorlog overgebracht naar twee oorlogsbegraafplaatsen. Onder leiding van een ervaren gids gaat u hier een door mensen uitgehouwen bergpas verkennen. Lunch inbegrepen.

Tegen de avond aankomst in Bangkok, vanwaar u per nachttrein naar Chumphon vertrekt.

In de trein is een slaapplaats, in de 2e klasse, voor u gereserveerd. U zult merken dat u relaxed kunt reizen in deze treinen. Uiteraard is het contact met andere reizigers een leuke bijkomstigheid. Allerlei nationaliteiten maken gebruik van deze treinen. In de avond en ’s morgens komen ze langs met een menukaart. U kunt hier dan een diner en/of een ontbijt bestellen (niet inclusief). Verder is de trein voorzien van een restauratiewagon. TIP: neem wat warme kleding mee, want in de trein staat de airco vaak behoorlijk koud.

Overnachting in de nachttrein.

Ontbijt, Lunch
Nachttrein
Dag 07 :
Chumphon

ChumphonNa aankomst op het treinstation van Chumphon volgt de transfer naar het Novotel Chumphon Beach Resort. Dit resort is direct aan het strand gelegen en beschikt over een tropische tuin met zwembad. Tevens zijn er diverse duik- en snorkelmogelijkheden.

De rest van de dag is ter vrije besteding. Langs Sai Ri Beach, dat is gelegen vlakbij het stadje Chumphon, kunt u heerlijk eten bij één van de vele restaurants en genieten van een prachtig uitzicht over de zee en de eilandjes. Ook kunt u een bezoek brengen aan de avondmarkt, waar talloze straatstalletjes aanwezig zijn.

Overnachting in het Novotel Chumphon Beach Resort.

Hotel

Koh TaoVroeg in de ochtend na een lekker ontbijt krijgt u een transfer naar de pier van Tayong. Hiervandaan gaat de boot naar Koh Tao.

We maken een boottocht op een snelle boot van 3 1/2 uur. Na aankomst op de pier staat de chauffeur van het resort reeds op u te wachten. Hij draagt een bord met de naam van het resort erop. Hierna volgt de transfer naar het Koh Tao Resort. Dit resort beschikt over een prachtig zwembad en ligt direct aan het strand.

De rest van de dag is ter vrije besteding. Koh Tao wordt ook wel schildpaddeneiland genoemd. Het beschikt over een prachtige natuur, voorzien van een echt regenwoud. De stranden op Koh Tao zijn mooi wit en het water is hier nog kristalhelder. Een aanrader! Het eiland is slechts 21 vierkante kilometer en beschikt over perfecte duiklocaties.

Overnachting in het Ko Tao Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 09 :
Koh Tao

Koh Tao - snorkelenVandaag maken we, na het ontbijt, een schitterende boottocht naar de beste snorkellocaties in de omgeving van Koh Tao. Onze eerste bestemming is Shark Bay, hier trekken we onze snorkeluitrusting aan en gaan genieten van al het moois onder water. Geniet van de prachtig gekleurde koralen en de tropische vissen. Met een beetje geluk kunnen we hier kleine haaien spotten. Na deze eerste ervaring varen we verder naar Aow leuk Bay, deze baai is bekend vanwege de nemo visjes. Het is een pracht gezicht al de oranjekleurige visjes. De volgende stop is bij Hin Wong Bay, één van de mooiste baaien op Koh Tao.

Na al dit snorkelen hebben we al honger gekregen en is het tijd geworden om naar Mango Bay te gaan voor de lunch. U kunt hier ook gaan snorkelen en de vissen voeren in het kristalheldere water.

Tot slot brengen we ook nog een bezoek aan Nang Yuan eiland, één van de mooiste eilanden ter wereld. Hier kunt u heerlijk snorkelen bij de Japanse tuin met kristalhelder water of lekker relaxen aan het strand. Ook kunt u een wandeling maken naar het uitzichtpunt, vanwaar u een schitterend zicht heeft op de natuurlijk gevormde kustlijnen.

Het is alweer tijd geworden om terug te gaan naar ons resort. Hier kunt u herinneringen ophalen van deze prachtige dag.

Overnachting in het Koh Tao Resort.

Ontbijt
Hotel

Koh Samui - ChawengNa het ontbijt vertrekken we per boot naar Koh Samui. Deze boottocht duurt ongeveer tweeënhalf uur en in de middag komen we aan bij de pier van Koh Samui.

Hier vandaan volgt de transfer naar het The Stay Chaweng Beach Resort.

Schitterende koraal witte stranden omringen het met kokospalmen bedekte eiland. Dit eiland bezit alle ingrediënten voor een geslaagde ongedwongen tropische strandvakantie. Op Koh Samui is één hoofdweg die het hele eiland rondgaat, de afstand bedraagt ongeveer 50 km. De fascinerende natuurlijke schoonheid van de stranden heeft een enorme aantrekkingskracht op mensen vanuit alle hoeken in de wereld. Het enorme aanbod varieert van zeer rustige tot de meer populaire en drukker bezochte stranden. De stranden in het noorden en zuiden zijn bekend vanwege het rustige en prachtige karakter, terwijl de stranden in het oosten en zuidoosten meer kleurvol en toeristisch zijn.

Uw hotel is gelegen langs Chaweng Beach, ook hier zult u zich niet snel vervelen. U kunt hier heerlijk slenteren langs de vele kraampjes met koopwaar of dineren in één van de vele restaurants.

Overnachting in The Stay Chaweng Beach Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 11 :
Koh Samui

Koh Samui - Wat Phra YaiNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

Op Koh Samui kunt u heerlijk snorkelen, zwemmen of zonnen. Het tropische eiland Koh Samui heeft naast deze activiteiten veel meer te bieden.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan één van onze dagexcursies Koh Samui (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan één van deze dagexcursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in The Stay Chaweng Beach Resort.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt uitchecken, omstreeks 12.00 uur moet u de kamer hebben verlaten.

We vertrekken in de middag met een snelle veerboot naar Surat Thani. Vandaar met de bus naar het treinstation van Surat Thani. Treinreis vanuit Surat Thani naar Bangkok. We hebben voor u een slaapplaats gereserveerd in de 2e klasse.

Overnachting in de nachttrein.

In de Exotische Eilanden Tour kunt u de volgende wijzigingen aanbrengen:

Niet per boot/nachttrein naar Bangkok, maar vliegen vanuit Koh Samui naar Bangkok. In dit geval dient u 1 nacht langer te verblijven in Koh Samui of Bangkok. Het is ook mogelijk dat de vlucht Koh Samui – Bangkok aansluit op uw terugvlucht van Bangkok naar Amsterdam.

Informeer naar de vele mogelijkheden! Bij deze wijzigingen zijn de binnenlandse vluchten, extra nachten en/of transfers niet inbegrepen

Ontbijt
Nachttrein
Dag 13 :
Bangkok

‘s Ochtends vroeg aankomst op het treinstation van Bangkok. Hierna volgt de transfer naar het vliegveld van Bangkok. Hier eindigt deze tour.

U bent NIET gebonden aan de hotels in deze rondreis, u kunt de hotels veranderen naar één van onze andere hotels. Via onze hotelpagina’s kunt u de hotels vergelijken.

Ook kunt u deze reis verlengen. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Exotische Eilanden Tour

Kaart Exotische Eilanden Tour

Exotische Eilanden Tour - 13 dagen - BMT19

Vertrek Periode 2 deelnemers 4 deelnemers 6 deelnemers Tourcode Reisomschrijving
01-01-24 t/m 31-10-24 904 788 735 BMT19 Exotische Eilanden Tour
01-11-24 t/m 31-12-24 908 791 738 BMT19 Exotische Eilanden Tour
va € 904 va € 788 va € 735

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 januari 2024 t/m 31 december 2024: € 339

Hoogseizoentoeslag hotel


Toeslag bij verblijf in het Royal River Kwai Resort – Kanchanaburi van 01 januari 2024 t/m 02 januari 2024: € 15 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Royal River Kwai Resort – Kanchanaburi van 12 april 2024 t/m 16 april 2024: € 15 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Royal River Kwai Resort – Kanchanaburi van 29 december 2024 t/m 02 januari 2025: € 15 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Novotel Chumphon – Chumphon van 24 december 2023 t/m 01 januari 2024: € 9 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Novotel Chumphon – Chumphon van 12 april 24 t/m 16 april 2024: € 9 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Novotel Chumphon – Chumphon van 24 december 2024 t/m 01 januari 2025: € 9 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Koh Tao Resort – Koh Tao van 01 januari 2024 t/m 05 januari 2024: € 9,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Koh Tao Resort – Koh Tao van 06 januari 2024 t/m 30 april 2024: € 7,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Koh Tao Resort – Koh Tao van 01 juli 2024 t/m 31 augustus 2024: € 7,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Koh Tao Resort – Koh Tao van 20 december 2024 t/m 05 januari 2025: € 9,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Koh Tao Resort – Koh Tao van 06 januari 2025 t/m 30 april 2025: € 7,50 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het The Stay Chaweng Beach Resort – Koh Samui van 01 januari 2024 t/m 05 januari 2024: € 36,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het The Stay Chaweng Beach Resort – Koh Samui van 06 januari 2024 t/m 30 april 2024: € 15 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het The Stay Chaweng Beach Resort – Koh Samui van 01 juli 2024 t/m 31 augustus 2024: € 15 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in The Stay Chaweng Beach Resort – Koh Samui van 01 december 2024 t/m 24 december 2024: € 11 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het The Stay Chaweng Beach Resort – Koh Samui van 25 december 2024 t/m 05 januari 2025: € 36,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het The Stay Chaweng Beach Resort – Koh Samui van 06 januari 2025 t/m 30 april 2025: € 15 per persoon / per nacht

Koh Tao - Strand
Twin Towers Hotel - Bangkok
Twin Towers Hotel - Bangkok
Bangkok - China town
Bangkok - Baiyoke Sky Dinner
Bangkok - Baiyoke Sky Dinner
Bangkok - Baiyoke Sky Dinner
Bangkok - Baiyoke Sky Dinner
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Grand Palace
Bangkok - Grand Palace
Bangkok - Grand Palace
Bangkok - Grand Palace
Bangkok - Grand Palace
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Jeath Musem
Jeath Musem
Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Kanchanaburi - treinreis
Erawan national park
Erawan national park
Erawan national park
Erawan national park
Erawan national park
Erawan national park
Erawan national park
Erawan national park
Erawan national park
Erawan national park
Hellfire Pass Museum
Hellfire Pass Museum
Hellfire Pass Museum
Hellfire Pass Museum
Hellfire Pass Museum
Hellfire Pass Museum
Hellfire Pass Museum
Hellfire Pass Museum
Hellfire Pass Museum
Hellfire Pass Museum
treinstation Chumphon
Chumphon - Novotel Chumphon beach resort
Chumphon - Novotel Chumphon beach resort
Chumphon - algemeen
boot Chumphon
Pier Koh Tao
Pier Koh Tao
Koh Tao - Koh Tao resort
Koh Tao - Koh Tao resort
Koh Tao - Koh Tao resort
Koh Tao - algemeen
Koh Tao - algemeen
Koh Tao - Strand
Koh Tao - Strand
Koh Tao - Snorkelen
Koh Tao - Snorkelen
Koh Tao - Snorkelen
Koh Tao - Snorkelen
Koh Tao - Snorkelen
Koh Tao - Snorkelen
Koh Samui - Samui First House
Koh Samui - Samui First House
Koh Samui - Samui First House
slider_exotische_eilanden_tour_01

De Exotische Eilanden Tour, een prachtige 13-daagse rondreis

slider_exotische_eilanden_tour_02

Dag 01: Vanaf het vliegveld volgt de transfer naar het Twin Towers Hotel.

slider_exotische_eilanden_tour_03

Dag 01: De rest van de dag kunt u heerlijk gaan relaxen bij het zwembad

slider_exotische_eilanden_tour_04

Dag 01: Stap in de skytrain en ga Bangkok ontdekken

slider_exotische_eilanden_tour_05

Dag 01: Optioneel kunt u deelnemen aan de Baiyoke Sky Dinner

slider_exotische_eilanden_tour_06

Dag 01: U kunt hier onbeperkt genieten van vele gerechten

slider_exotische_eilanden_tour_07

Dag 01: Na het diner kunt u een paar etages hoger naar het uitkijkpunt

slider_exotische_eilanden_tour_08

Dag 01: Vanaf dit uitkijkpunt heeft een schitterend uitzicht over Bangkok

slider_exotische_eilanden_tour_09

Dag 02: Vandaag gaan we een prachtige tocht maken door de klongs van Bangkok

slider_exotische_eilanden_tour_10

Dag 02: Het eerste stuk varen we over de machtige Chao Phraya rivier

slider_exotische_eilanden_tour_11

Dag 02: We passeren hier de Wat Arun en het Koninklijk Paleis

slider_exotische_eilanden_tour_12

Dag 02: Vervolgens verlaten we de Chao Phraya rivier en varen de klongs in

slider_exotische_eilanden_tour_13

Dag 02: We zien hier hoe de lokale bevolking leeft langs het water

slider_exotische_eilanden_tour_14

Dag 02: Terwijl we langs varen kijken we de huisjes in

slider_exotische_eilanden_tour_15

Dag 02: U kunt een koel drankje kopen bij drijvende winkeltjes

slider_exotische_eilanden_tour_19

Dag 03: Na het ontbijt brengen we een bezoek aan het Koninklijk Paleis

slider_exotische_eilanden_tour_20

Dag 03: De reusachtige tempelwachters in het Koninklijk Paleis

slider_exotische_eilanden_tour_21

Dag 03: U kunt rustig rondwandelen door het complex

slider_exotische_eilanden_tour_22

Dag 03: De schitterende gouden Phra Sri Ratana Chedi

slider_exotische_eilanden_tour_23

Dag 03: De Royal Pantheon (Prasat Phra Dhepbidorn)

slider_exotische_eilanden_tour_24

Dag 04: We beginnen vandaag met een bezoek aan de drijvende markt

slider_exotische_eilanden_tour_25

Dag 04: Op deze markt varen allerlei bootjes rond met fruit en groenten

slider_exotische_eilanden_tour_26

Dag 04: Het is een vrolijk schouwspel van kleuren en geuren

slider_exotische_eilanden_tour_27

Dag 04: Er zijn bootjes waar complete maaltijden worden bereidt

slider_exotische_eilanden_tour_28

Dag 04: Optioneel kunt u een bootje huren en ...

slider_exotische_eilanden_tour_29

Dag 04: ... u over de markt laten varen, een unieke ervaring

slider_exotische_eilanden_tour_30

Dag 04: Hierna brengen we een bezoek aan het JEATH Museum

slider_exotische_eilanden_tour_31

Dag 04: In dit museum vindt u alles over de bouw van de doden spoorlijn

slider_exotische_eilanden_tour_32

Dag 04: Vervolgens gaan we naar de wereldberoemde River Kwai Bridge

slider_exotische_eilanden_tour_33

Dag 04: U kunt over de River Kwai Brug wandelen

slider_exotische_eilanden_tour_34

Dag 04: Tot slot maken we een schitterende treinreis over de oude spoorlijn

slider_exotische_eilanden_tour_35

Dag 05: Vandaag bezoeken we het Erawan National Park

slider_exotische_eilanden_tour_36

Dag 05: U kunt prachtige wandeltochten maken in dit National Park

slider_exotische_eilanden_tour_37

Dag 05: Er zijn diverse watervallen te bewonderen

slider_exotische_eilanden_tour_38

Dag 05: Vergeet uw zwemkleding niet, want u kunt hier heerlijk zwemmen

slider_exotische_eilanden_tour_39

Dag 05: Heerlijk genieten bij de Erawan Watervallen

slider_exotische_eilanden_tour_40

Dag 05: U kunt zelfs een douche nemen in een echte waterval

slider_exotische_eilanden_tour_41

Dag 05: U kunt zelf bepalen tot welke waterval u wilt wandelen

slider_exotische_eilanden_tour_42

Dag 05: Er zijn diverse watervallen waarin u kunt zwemmen

slider_exotische_eilanden_tour_43

Dag 05: Wat een fantastische ervaring

slider_exotische_eilanden_tour_44

Dag 05: Dit is zeker één van de hoogtepunten van deze reis

slider_exotische_eilanden_tour_45

Dag 06: Na het ontbijt bezoeken we het Hellfire Pass Memorial Museum

slider_exotische_eilanden_tour_46

Dag 06: U kunt rustig rondwandelen door het museum

slider_exotische_eilanden_tour_47

Dag 06: U vindt hier foto's, tekeningen en gebruiksvoorwerpen

slider_exotische_eilanden_tour_48

Dag 06: De Peace Vessel bij de ingang naar de Hell Fire Pass

slider_exotische_eilanden_tour_49

Dag 06: Vanuit het museum lopen we naar beneden de jungle in

slider_exotische_eilanden_tour_50

Dag 06: Na een stuk wandelen komen we aan bij de Hellfire Pass

slider_exotische_eilanden_tour_51

Dag 06: 25 april 1943 werd begonnen met de aanleg van dit 600m lange traject

slider_exotische_eilanden_tour_52

Dag 06: Voor deze spoorlijn moesten rotsen met de hand worden uitgehakt

slider_exotische_eilanden_tour_53

Dag 06: Vele dwangarbeiders en krijgsgevangenen zijn hier gestorven

slider_exotische_eilanden_tour_54

Dag 06: De Hellfire Pass, een indrukwekkende locatie

slider_exotische_eilanden_tour_55

Dag 07: Vroeg in de ochtend komen we aan op het treinstation van Chumphon

slider_exotische_eilanden_tour_56

Dag 07: We verblijven 1n in het Novotel Chumphon Beach Resort

slider_exotische_eilanden_tour_57

Dag 07: Dit resort beschikt over een prachtig zwembad

slider_exotische_eilanden_tour_58

Dag 07: Verder kunt u hier genieten van fantastische stranden

slider_exotische_eilanden_tour_59

Dag 08: We maken een boottocht vanuit Chumphon naar Koh Tao

slider_exotische_eilanden_tour_60

Dag 08: We naderen de pier van het tropische eiland Koh Tao

slider_exotische_eilanden_tour_61

Dag 08: Op de pier staat de chauffeur al op u te wachten

slider_exotische_eilanden_tour_62

Dag 08: Vervolgens transfer naar het Koh Tao Resort

slider_exotische_eilanden_tour_63

Dag 08: Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden

slider_exotische_eilanden_tour_64

Dag 08: Het prachtige zwembad van het Koh Tao Resort

slider_exotische_eilanden_tour_65

Dag 08: Op Koh Tao bevinden zich enkele leuke winkelstraatjes

slider_exotische_eilanden_tour_66

Dag 08: De 7 Eleven supermarkt op Koh Tao

slider_exotische_eilanden_tour_67

Dag 08: Koh Tao is gezegend met prachtige stranden

slider_exotische_eilanden_tour_68

Dag 08: Heerlijk relaxen op het strand - Koh Tao

slider_exotische_eilanden_tour_69

Dag 09: Deze dag gaan we snorkelen in de omgeving van Koh Tao

slider_exotische_eilanden_tour_70

Dag 09: Bij Shark Bay maken we ons klaar om te gaan snorkelen

slider_exotische_eilanden_tour_71

Dag 09: U kunt hier kennismaken met de prachtige onderwaterwereld

slider_exotische_eilanden_tour_72

Dag 09: Na even uitgerust te hebben op de boot gaan we weer snorkelen

slider_exotische_eilanden_tour_73

Dag 09: U kunt ook lekker op de boot blijven en genieten van de omgeving

slider_exotische_eilanden_tour_74

Dag 09: We gaan op verschillende locaties snorkelen

slider_exotische_eilanden_tour_75

Dag 10: Aankomst bij het Samui First House

slider_exotische_eilanden_tour_76

Dag 10: Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden

slider_exotische_eilanden_tour_77

Dag 10: Het Samui First House beschikt over een prachtig zwembad

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_exotische_eilanden_tour_01
slider_exotische_eilanden_tour_02
slider_exotische_eilanden_tour_03
slider_exotische_eilanden_tour_04
slider_exotische_eilanden_tour_05
slider_exotische_eilanden_tour_06
slider_exotische_eilanden_tour_07
slider_exotische_eilanden_tour_08
slider_exotische_eilanden_tour_09
slider_exotische_eilanden_tour_10
slider_exotische_eilanden_tour_11
slider_exotische_eilanden_tour_12
slider_exotische_eilanden_tour_13
slider_exotische_eilanden_tour_14
slider_exotische_eilanden_tour_15
slider_exotische_eilanden_tour_19
slider_exotische_eilanden_tour_20
slider_exotische_eilanden_tour_21
slider_exotische_eilanden_tour_22
slider_exotische_eilanden_tour_23
slider_exotische_eilanden_tour_24
slider_exotische_eilanden_tour_25
slider_exotische_eilanden_tour_26
slider_exotische_eilanden_tour_27
slider_exotische_eilanden_tour_28
slider_exotische_eilanden_tour_29
slider_exotische_eilanden_tour_30
slider_exotische_eilanden_tour_31
slider_exotische_eilanden_tour_32
slider_exotische_eilanden_tour_33
slider_exotische_eilanden_tour_34
slider_exotische_eilanden_tour_35
slider_exotische_eilanden_tour_36
slider_exotische_eilanden_tour_37
slider_exotische_eilanden_tour_38
slider_exotische_eilanden_tour_39
slider_exotische_eilanden_tour_40
slider_exotische_eilanden_tour_41
slider_exotische_eilanden_tour_42
slider_exotische_eilanden_tour_43
slider_exotische_eilanden_tour_44
slider_exotische_eilanden_tour_45
slider_exotische_eilanden_tour_46
slider_exotische_eilanden_tour_47
slider_exotische_eilanden_tour_48
slider_exotische_eilanden_tour_49
slider_exotische_eilanden_tour_50
slider_exotische_eilanden_tour_51
slider_exotische_eilanden_tour_52
slider_exotische_eilanden_tour_53
slider_exotische_eilanden_tour_54
slider_exotische_eilanden_tour_55
slider_exotische_eilanden_tour_56
slider_exotische_eilanden_tour_57
slider_exotische_eilanden_tour_58
slider_exotische_eilanden_tour_59
slider_exotische_eilanden_tour_60
slider_exotische_eilanden_tour_61
slider_exotische_eilanden_tour_62
slider_exotische_eilanden_tour_63
slider_exotische_eilanden_tour_64
slider_exotische_eilanden_tour_65
slider_exotische_eilanden_tour_66
slider_exotische_eilanden_tour_67
slider_exotische_eilanden_tour_68
slider_exotische_eilanden_tour_69
slider_exotische_eilanden_tour_70
slider_exotische_eilanden_tour_71
slider_exotische_eilanden_tour_72
slider_exotische_eilanden_tour_73
slider_exotische_eilanden_tour_74
slider_exotische_eilanden_tour_75
slider_exotische_eilanden_tour_76
slider_exotische_eilanden_tour_77
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Exotische Eilanden Tour

Reis details:

  • Bangkok
  • 2
  • BMT19
  • 13 dagen
  • Hotels op basis van logies + ontbijt
  • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen