Thailand met Kinderen - 17 Dagen

Thailand met Kinderen

Thailand met kinderen is een 17 daagse rondreis door Thailand.

Deze rondreis door Thailand is speciaal samengesteld voor gezinnen met kinderen

Indien u met een gezin van 4 personen naar Thailand gaat heeft u altijd het volgende probleem, zijn er familiekamers. U kunt de kinderen niet alleen op een eigen kamer laten slapen. Wij hebben dit voor u opgelost. In Bangkok verblijven we in het Twin Towers Hotel. Hier garanderen wij twee kamers voorzien van een tussendeur. Voor Chiang Mai en Hua Hin geldt hetzelfde.

Tijdens deze kindvriendelijke rondreis bezoeken we bezienswaardigheden die plezier opleveren voor jong en oud.

Deze rondreis start in de hoofdstad Bangkok

Bangkok is een bloeiende stad die bezoekers een scala aan activiteiten en bezienswaardigheden biedt om te verkennen. Een van de beste manieren om de lokale cultuur te ervaren is door een klong tour te maken. Door te navigeren door de levendige gemeenschappen gebouwd rondom de waterwegen, kan men een glimp opvangen van de traditionele Thaise levensstijl en architectuur.

Een bezoek aan Sea Life Bangkok Ocean World met de kinderen is een plezierige en educatieve ervaring. Het aquarium heeft een breed scala aan tentoonstellingen waarmee kinderen kunnen leren over verschillende zeedieren, hun habitats en gedragingen. Kinderen kunnen reuzenmanta’s, kleurrijke tropische vissen, pinguïns en zelfs haaien van dichtbij zien. Het hoogtepunt van het bezoek is de 270-graden onderwatertunnel waar kinderen doorheen kunnen lopen en zich kunnen voelen alsof ze met de vissen zwemmen.

De volgende bestemming tijdens deze rondreis Thailand met kinderen is Chiang Mai

In Chiang Mai gaan we baden met een olifant en zelf paraplu’s beschilderen.

Tot slot gaan we genieten van een heerlijke strandvakantie in de Koninklijke badplaats Hua Hin.

Uiteraard kunt u deze rondreis verlengen. Verder kunt u de hotels in dit programma wijzigen naar en/of verlengen met één van onze andere hotels in Bangkok, Chiang Mai of Hua Hin. 

Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Thailand kunt u bij ons terecht. Kinderen t/m 11 jaar krijgen korting op de vliegtickets.

BM Air Reizen heeft een reisburo in Maarssen waar u uw vakantie naar Thailand kunt komen bespreken

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Thailand met Kinderen – Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Bangkok

Dag 01 :
Bangkok

Bangkok - Twin Towers HotelAankomst op Suvarnabhumi Airport, de luchthaven van Bangkok. Na de laatste douanecontrole wacht de chauffeur u op in de aankomsthal.

Hierna volgt de transfer naar het Twin Towers Hotel. Dit hotel is perfect gelegen aan de rand van China Town. Hier vindt u vele drukke straatjes vol winkels, marktkraampjes en restaurants. De rest van de dag is ter vrije besteding. Natuurlijk kunt u ook heerlijk gaan relaxen aan het zwembad.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan de Baiyoke Sky Dinner, dineren in één van de hoogste gebouwen in Bangkok. Naast het diner kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de stad. (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Hotel
Dag 02 :
Bangkok

Bangkok - Klongtour

Na het ontbijt maken we een korte rit naar de Chao Phraya rivier. Dit is het beginpunt om het ‘Venetië van het Oosten’ te gaan ontdekken. Ook tegenwoordig zijn uitgestrekte gebieden rond Bangkok alleen over het water te bereiken. De klongs (kanalen) zijn er de levensaders voor de Thai die er nog op traditionele manier leven. Hier zijn weelderige plantages, waar mango’s, papaja’s, durian en ander tropisch fruit wordt verbouwd. Tijdens deze excursie maken we een boottocht door dit gebied, waarbij u meteen uit de drukte van de stad bent. Dit is een unieke belevenis die u niet mag missen. We varen langs het Koninklijk Paleis en de Wat Arun. Nu ziet u deze schitterende gebouwen ook eens van een andere kant. Ook kunt u vanuit de boot in de verte één van de hoogste hotels in Bangkok zien, het Baiyoke Sky Hotel. Verder varen we langs lokale huizen, het ene is een prachtige bungalow terwijl zijn buurman in een oud houten huisje woont. Zie hoe de Thaise bevolking leeft op en rond het water. We zien kinderen zwemmen in het water, verderop zit iemand te vissen en weer verderop zien we mensen op het land werken. Ook krijgt u de gelegenheid om een drankje te kopen bij één van de vrouwen/mannen, die hun waren vanuit een bootje proberen te verkopen. Vervolgens varen we weer terug naar de pier. Let Op: de transfer terug naar uw hotel is NIET inbegrepen.

Hierna kunt u op eigen gelegenheid Bangkok verder gaan ontdekken.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 03 :
Bangkok

Bangkok - Koninklijk PaleisNa het ontbijt kunt u deze dag vrij besteden. U kunt op eigen gelegenheid deze bruisende stad gaan ontdekken. Er valt hier zo veel te ontdekken en te bezichtigen.

Optioneel kunt u op deze dag één van onze dagexcursies Bangkok bijboeken (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan één van onze dagexcursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 04 :
Bangkok

Bangkok - Sea Life Ocean WorldVandaag brengen we, na het ontbijt, een bezoek aan Sea Life Bangkok Ocean World. Dit is het grootste aquarium van Zuidoost-Azië en het belangrijkste onderwaterpark van Bangkok.

Je hoeft niet te duiken om het fascinerende leven onder water te observeren. Er bevinden zich hier meer dan 3000 zee- en zoetwatersoorten in aangepaste tanks. Eén van de vele hoogtepunten zijn de 270-graden spectaculaire onderwatertunnel en de Open Oceaan, het grootste panoramische oceanarium van Azië met vele soorten haaien, waaronder zwart-getipte en luipaardhaaien. Er bevinden zich hier 7 verschillende zones.

In de Sea Jellies-zone kunt u genieten van de muzikale symfonie van deze doorschijnende ongewervelde dieren die rondzweven in LED-verlichte tanks.

Voor kinderen is het Sea Life Bangkok Ocean World net zo leerzaam als opwindend en onvergetelijk. Na het bezoek aan het Sea Life Bangkok Ocean World kunt u rondwandelen door het Siam Paragon, een groot winkelcomplex. Later op de dag kunt u een taxi terugnemen naar het hotel (niet inclusief).

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Ontbijt
Hotel

Thailand - nachttreinNa het ontbijt kunt de deze dag vrij besteden. In deze bruisende wereldstad is van alles te beleven.

Uiteraard kunt u ook nog één van onze dagexcursies in Bangkok bijboeken (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan één van deze dagexcursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Laat in de middag volgt de transfer naar het treinstation van Bangkok. Per nachttrein met slaapplaatsen reizen we vervolgens naar Chiang Mai.

U zult merken dat u relaxed kunt reizen in deze treinen. Uiteraard is het contact met andere reizigers een leuke bijkomstigheid. Allerlei nationaliteiten maken gebruik van deze treinen. In de avond en ’s morgens komen ze langs met een menukaart. U kunt hier dan een diner en/of een ontbijt bestellen (niet inclusief). Verder is de trein voorzien van een restauratiewagon. TIP: neem wat warme kleding mee, want in de trein staat de airco vaak behoorlijk koud.

Overnachting in de nachttrein.

Ontbijt
Nachttrein
Dag 06 :
Chiang Mai

Chiang Mai - Night BazaarVroeg in de ochtend komt u aan op het treinstation van Chiang Mai, waar de chauffeur u staat op te wachten voor de transfer naar het Movenpick Suriwongse Hotel.

Het Movenpick Suriwongse Hotel is centraal gelegen in Chiang Mai. De Chiang Mai Night Bazaar ligt op 100m. Het hotel beschikt over 262 kamers, gratis wifi, een zwembad, 5 restaurants, een poolside bar en een bar/lounge.

De rest van de dag is ter vrije besteding. ’s Avonds kunt u een bezoek brengen aan de wereldberoemde Night Bazaar. Deze avondmarkt is gelegen aan de Chanklan Road en is de grootste markt van Chiang Mai. Op de markt kunt u allerlei artikelen aanschouwen. Het is een wirwar van kraampjes, eetstalletjes en winkels. Op de markt moet u uiteraard onderhandelen en afdingen. Vele handelaren verkopen dezelfde producten, dus u kunt eenvoudig naar de volgende gaan. Blijf lachen en vriendelijk, de beste deals sluit u indien beide partijen tevreden zijn. Veel plezier.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan het Khantoke Dinner, een traditioneel diner gecombineerd met een leuke dansshow (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Movenpick Suriwongse Hotel.

Hotel
Dag 07 :
Chiang Mai

Mae Tang - Elephant CareNa het ontbijt vertrekken we naar een Elephant Sanctuary. Onderweg kunt u genieten van het prachtige landschap vol heuvels, bossen en boerderijen.

In het Elephant Sanctuary vinden geen ritjes op een olifant plaats en zien we de olifanten geen kunstjes vertonen. We gaan met ze baden en geven ze te eten. Kortom, een onvergetelijke belevenis. Het dagprogramma is nooit helemaal hetzelfde, dit is afhankelijk van de behoeftes van de olifanten.

Na aankomst in het park gaan we kennismaken met de olifanten en geven we deze prachtige dieren te eten. Tijdens deze interactie met de olifanten kunt u prachtige foto’s maken.

Rond het middaguur is het tijd geworden om zelf wat te eten. We gaan genieten van een heerlijke buffetlunch.

Na de lunch gaan de olifanten genieten van hun modderbad. Hierna volgt het hoogtepunt van deze dag. We gaan met de olifanten baden in de rivier. U kunt ze lekker schoonschrobben en met ze spelen in het verkoelende water.

Helaas is het al weer tijd geworden om afscheid te nemen van de olifanten en zullen we weer terugreizen naar Chiang Mai.

Let Op: Wij adviseren u om het volgende mee te nemen: zonnebrandcrème, een pet, muggenmelk en schone kleding. U wordt gevraagd om tijdens het baden met de olifanten een shirt en een korte broek te dragen. Tip: neem wat gele bananen mee, u zult nieuwe vrienden maken.

Overnachting in het Movenpick Suriwongse Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 08 :
Chiang Mai

Bor Sang - Umbrella VillageNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan Umbrella Village in Bor Sang. Het is ongeveer 15 minuten rijden vanuit Chiang Mai.

In Umbrella Village worden van generatie op generatie de beroemde parasols gemaakt. Ze worden gemaakt van rijstpapier en vervolgens beschilderd. We zien hier het gehele proces. Er zijn parasols en waaiers in allerlei soorten en maten. Uiteraard kunt u hier een prachtige gekleurde parasol aanschaffen. De parasols worden met de hand beschilderd. Er zijn hier echte kunstenaars aan het werk.

Voor ong. 100 baht (= ong. € 3) per stuk (niet inclusief) kun je parapluutjes aanschaffen en deze zelf gaan beschilderen. Aan de muur hangt er een uitleg en je wordt een beetje op weg geholpen. De kinderen hebben hierdoor een leuk aandenken aan deze excursie.

Overnachting in het Movenpick Suriwongse Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 09 :
Chiang Mai

Mae Tang - raftenNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

U kunt natuurlijk lekker aan het zwembad relaxen en bijkomen van de voorafgaande indrukwekkende dagen.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan één van onze dagexcursies Chiang Mai (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan één van deze dagexcursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Movenpick Suriwongse Hotel.

Ontbijt
Hotel

Movenpick Suriwongse Hotel Chiang MaiNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

U kunt nog uw laatste inkopen doen in Chiang Mai of relaxen bij het zwembad van het hotel.

De chauffeur brengt u in de middag naar het treinstation, vandaar vertrekt u met de nachttrein terug naar Bangkok.

Overnachting in de nachttrein.

Ontbijt
Nachttrein

Hua Hin - Chom View HotelVroeg in de ochtend aankomst op het treinstation van Bangkok. Hierna volgt de transfer naar Hua Hin. We gaan hier inchecken in het Chom View Hotel.

Het Chom View Hotel is een gezellig familiehotel (middenklasse) dat beschikt over 134 kamers en is direct aan het strand gelegen. Dit hotel beschikt over 2 zwembaden met poolbar, ligstoelen en parasols. Het grote zwembad (25 meter lang en 12 meter breed) is gelegen bij het strand. Bij dit zwembad bevindt zich een apart kinderzwembad (60 cm diep). Het tweede zwembad (14 meter lang en 6 meter breed) is gelegen bij de lobby en het Plern View Restaurant. Verder beschikt het hotel over een restaurant, een pizzeria, een internetruimte, een wasserette, een spa, een massagesalon en kluisjes bij de receptie. Voor de kleine kinderen is er een speelruimte. Het Giardino Pizzeria Restaurant serveert heerlijk pizza’s, pasta’s, hamburgers, salades en broodjes en is gelegen bij het strand. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, satelliet tv, telefoon, koelkast met minibar, haardroger en een badkamer met douche en toilet.

Hua Hin is een rustig stadje, gelegen aan het strand. Het is een geliefd vakantieoord onder de Thaise bevolking. Vooral in de weekenden gaan vele Thaise gezinnen vanuit Bangkok naar deze badplaats. Tevens kunt u hier genieten van de fraaie natuurparken die Hua Hin’s omgeving bepalen en volop de lokale sfeer in het stadje Hua Hin proeven. De rest van de dag kunt u heerlijk doorbrengen aan het prachtige strand of bij het zwembad van het Chom View Hotel. ’s Avonds kunt u een bezoek brengen aan de gezellige avondmarkt, gelegen aan de Dechanuchit Road. U vindt hier tevens een overvloed aan eetstalletjes. Verder kunt u op de Night Market van alles kopen, van goedkope kleding tot Cd’s etc. Voor de mensen die helemaal geen Oosterse gerechten lusten vindt u in Hua Hin ook vestigingen van de Pizza Hut en de Burger King.

Overnachting in het Chom View Hotel.

Hotel
Dag 12 :
Hua Hin

Hua Hin - Khao Takiab tempelNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden. U kunt heerlijk gaan ontspannen op het strand

In de omgeving van Hua Hin zijn prachtige natuurparken te bezoeken.

Optioneel kunt u deelnemen aan de Fietstocht Hua Hin (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Chom View Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 13 :
Hua Hin

Hua Hin - strandNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

U kunt heerlijk gaan ontspannen op het strand.

Overnachting in het Chom View Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 14 :
Hua Hin

Khao Sam Roi Yot NP - Phraya Nakhon CaveNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Optioneel kunt u op deze dag één van onze dagexcursies Hua Hin bijboeken (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan één van onze dagexcursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Chom View Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 15 :
Hua Hin

Hua Hin - Chom View HotelNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Ga genieten op het strand of bij het zwembad. Uiteraard kunt u ook sfeer gaan proeven in Hua Hin.

Overnachting in het Chom View Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 16 :
Hua Hin

Hua Hin - strandNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Ga genieten op het strand of bij het zwembad. Uiteraard kunt u ook sfeer gaan proeven in Hua Hin.

Overnachting in het Chom View Hotel.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt volgt de transfer naar het vliegveld van Bangkok. Hier eindigt deze tour.

U bent NIET gebonden aan de hotels in deze rondreis, u elk hotel veranderen naar één van onze andere hotels. Via onze hotelpagina’s kunt u de hotels vergelijken.

Ook kunt u deze reis verlengen. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Rondreis Thailand met de Kids

Kaart Rondreis Thailand met de Kids

Thailand met de Kids - 17 dagen - BMT35

Vertrek Periode 4 deelnemers 6 deelnemers Tourcode Reisomschrijving
01-01-24 t/m 16-04-24 922 869 BMT35 Thailand met de Kids
17-04-24 t/m 31-10-24 830 777 BMT35 Thailand met de Kids
01-11-24 t/m 31-12-24 925 872 BMT35 Thailand met de Kids
va € 830 va € 777

1-persoonskamer toeslag:


  • op aanvraag

Hoogseizoentoeslagen hotels


Toeslag bij verblijf in het Movenpick Suriwongse Hotel – Chiang Mai van 01 november 2024 t/m  08 november 2024: € 5,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Movenpick Suriwongse Hotel – Chiang Mai van 26 november 2024 t/m  29 november 2024: € 11 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Movenpick Suriwongse Hotel – Chiang Mai van 24 december 2024 t/m  02 januari 2025: € 16,50 per persoon / per nacht

Verplicht Diner in het Movenpick Suriwongse Hotel – Chiang Mai op 24 december 2024: € 39 per persoon

Verplicht Diner in het Movenpick Suriwongse Hotel – Chiang Mai op 31 december 2024: € 69 per persoon


Toeslag bij verblijf in het Chom View Hotel – Hua Hin van 12 april 2024 t/m 14 april 2024: € 25 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Chom View Hotel – Hua Hin van 31 december 2024 t/m 01 januari 2025: € 25 per persoon / per nacht

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Thailand met Kinderen

Reis details:

  • Bangkok
  • 4
  • BMT35
  • 17 dagen
  • Hotels op basis van logies + ontbijt
  • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen