Dagtours Koh Samui – Thailand

Met onze Koh Samui dagtours kunt u uw eigen reis naar Koh Samui samenstellen. Voor het maken van een leuke excursie op Koh Samui heeft u de keuze uit een gevarieerd aanbod dagtours. U kunt een Koh Samui excursie combineren met een vliegticket, bouwsteen en hotel naar keuze. Op deze manier kunt u uw eigen reis naar Koh Samui samenstellen.

Koh Samui heeft een oppervlakte van circa 247 km² en ligt op circa 600 km ten zuiden van Bangkok, aan de oostkust van Thailand.

Schitterende koraalwitte stranden omringen het met kokospalmbomen bedekte eiland. Dit eiland bezit alle ingrediënten voor een geslaagde ongedwongen tropische strandvakantie.

Chaweng Beach is het bekendste en tevens grootste strand van Koh Samui. Het bevindt zich aan de oostkant van het eiland. Chaweng is het belangrijkste toeristische centrum, met vele winkeltjes, restaurants, bars en hotels. Lamai Beach is toeristisch gezien het tweede strand van Koh Samui. Het strand hier is ruiger dan Chaweng. U kunt hier perfect zwemmen en snorkelen, omdat het water hier dieper is. Tevens heeft Lamai een bekend uitgaanscentrum.

De makkelijkste manier om Koh Samui te bereiken is per vliegtuig. Ook kunt u vanuit Bangkok met de nachttrein naar Surat Thani reizen. Van hieruit gaat u per bus en ferry verder naar Koh Samui. U kunt deze trein-, bus-, ferrycombinatie, die overigens perfect op elkaar aansluiten, bij BM Air Reizen reserveren.

Al onze reizen zijn te verlengen en/of te veranderen. Wilt u toch net iets anders in één van onze Thailand reizen dan kunt u dit aangeven, onze Thailand specialisten zullen dan een reis op maat met u samenstellen. Wilt u uw Thailand reis persoonlijk doorspreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons kantoor in Maarssen.

💬 Lees Meer 👀

Koh Samui - Wat Phra Yai

2 deelnemers: 4 deelnemers: 6 deelnemers:

Koh Tan - Coral Island

2 deelnemers: 4 deelnemers: 6 deelnemers:

Koh Phangan

2 deelnemers: 4 deelnemers: 6 deelnemers:

Nang Yuan

2 deelnemers: 4 deelnemers: 6 deelnemers:

Angthong National Marine Park

2 deelnemers: 4 deelnemers: 6 deelnemers: