Hotels Lovina – Bali

Zoekt u een hotel in Lovina? U kunt kiezen uit meer dan 50 verschillende hotels in Lovina. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. Tevens kunt u bij ons ook de transfers naar Lovina boeken.

Lovina is gelegen in het noorden van Bali in het district Buleleng, op ongeveer 8km ten westen van Singaraja. Het is een van de bekendste badplaatsen in het noorden. Deze lavastranden hebben hier een donkere kleur. Lovina is een rustige badplaats voorzien van een mooi strand. Het bestaat uit diverse kleine dorpjes die in de loop van de tijd in elkaar zijn gegroeid. Het toeristische centrum vindt u in Kalibubuk, met vele winkeltjes, cafés en restaurants.

Combineer één van onze hotels in Lovina met een vliegticket, “bouwsteenmodules” en/of dagtrips naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Bali samenstellen!

U kunt kiezen uit meer dan 7500 verschillende accommodaties op Bali. De accommodaties variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel op Bali? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren.

Wilt u uw reis naar Bali persoonlijk komen bespreken met één van onze indonesië specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Aditya Beach Resort

Aditya Beach Resort – Lovina LAAGSTE PRIJS! va € 16 …

Lovina - Bali Taman Beach Resort & Spa

Bali Taman Beach Resort & Spa – Lovina LAAGSTE PRIJS! …

Lovina - Aneka Lovina Villas & Spa

Aneka Lovina Villas & Spa – Lovina LAAGSTE PRIJS! va …

Puri Bagus Lovina Resort

Puri Bagus Lovina Resort – Lovina LAAGSTE PRIJS! va € …