Hotels Pemuteran – Bali

Zoekt u een hotel in Pemuteran? U kunt kiezen uit meer dan 30 verschillende hotels in Pemuteran. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. Tevens kunt u bij ons ook alle transfers op Bali boeken.

Pemuteran is een rustig klein vissersdorpje, gelegen in het noordwesten van Bali. Het strand bestaat voor een gedeelte uit vulkanisch zand en heeft daardoor een grijzige kleur. Het strand wordt aan twee kanten omgeven door indrukwekende bergen. Op het strand van Pemuteran vindt u nog serene rust in tegenstelling tot de drukke stranden in het zuiden. Verder heeft het het grootste gebied van ondiepe riffen in Bali. Deze riffen zijn zeer kleurrijk met mooie harde en zachte koralen, tafelkoraal en sponsjes gemengd met veel rif vissen. De zee heeft matige stromingen waardoor het zeer geschikt is voor alle duikers en snorkelaars. Ook de nabijheid van het snorkel- en duikparadijs Menjangan Island en het West-Bali National Park, samen met de extreem natuurlijke schoonheid van het gebied, heeft het een enorme aantrekkingskracht op velen.

Combineer één van onze hotels in Pemuteran met een vliegticket, “bouwsteenmodules” en/of dagtrips naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Bali samenstellen!.

U kunt kiezen uit meer dan 7500 verschillende accommodaties op Bali. De accommodaties variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel op Bali? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren.

Wilt u uw reis naar Bali persoonlijk komen bespreken met één van onze Indonesië specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Arjuna Homestay

Arjuna Homestay – Pemuteran LAAGSTE PRIJS! va € 24 per …

Adi Assri Beach Resort - Pemuteran
Aanbevolen

Adi Assri Beach Resort – Pemuteran LAAGSTE PRIJS! va € …

Pemuteran - Taman Sari Bali Resort & Spa

Taman Sari Bali Resort & Spa – Pemuteran LAAGSTE PRIJS! …