Hotels Bentota

Zoekt u een hotel in Bentota? U kunt kiezen uit meer dan 49 verschillende hotels in Bentota. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.

Bentota is de ideale locatie voor een rustige vakantie, met een prachtig strand met kristalhelder water, een betoverend tropisch klimaat, luxe resorts en watersporten zoals surfen en jetskiën. Maak een rustige boottocht op de Bentota-rivier en geniet van traditionele visserij en de exotische flora en fauna van Sri Lanka. Bezoek historische monumenten en tempels zoals de Galapota en Kande Vihara-tempels. Bentota heeft voor alle reizigers iets te bieden, het is perfect voor een groeps- of individuele vakantie en gezinsvakanties. Kom en ervaar de schilderachtige schoonheid van Bentota!

Combineer uw hotel met een vliegticket en/of “bouwsteenmodules” naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen vakantie naar Sri Lanka samenstellen!

De accommodaties variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren.

Wilt u uw vakantiereis naar Sri Lanka persoonlijk komen bespreken met één van onze Sri Lanka specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Prince Villa - Bentota

Prince Villa – Bentota LAAGSTE PRIJS! va € 27 per …

Aluthgama - Mangroven River View

Mangroven River View – Aluthgama/Bentota

Bentota - Oasey Aryuveda Beach Hotel

Oasey Aryuveda Beach Hotel – Bentota/Induruwa U kunt kiezen uit …

Bentota - Centara Ceysands Resort & Spa

Centara Ceysands Resort & Spa – Bentota LAAGSTE PRIJS! va …

Bentota - EKHO Surf

EKHO Surf – Bentota LAAGSTE PRIJS! va € 82 per …

Bentota - Taj Bentota Resort & Spa

Taj Bentota Resort & Spa – Bentota LAAGSTE PRIJS! va …

Bentota - Cinnamon Bentota Beach

Cinnamon Bentota Beach – Bentota LAAGSTE PRIJS! va € 239 …