Hotels Hué – Vietnam

Zoekt u een hotel in Hué? U kunt kiezen uit meer dan 170 verschillende hotels in Hué. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.

Hue is een historisch belangrijke stad in het centrum van Vietnam. Vroeger was het de keizerlijke hoofdstad van Vietnam en het staat bekend om zijn vele tempels, paleizen en graven, waarvan velen teruggaan tot de Nguyen-dynastie. Een van de beroemdste bezienswaardigheden in de stad is de oude citadel, die meer dan 100 jaar diende als regeringszetel. Andere populaire attracties zijn onder meer de Thien Mu Pagode, het hoogste religieuze gebouw van Vietnam, en de Koninklijke Tombes van Hue, waar verschillende keizers van de Nguyen-dynastie begraven liggen.

Naast zijn historische attracties staat Hue ook bekend om zijn heerlijke keuken. De stad is bijzonder beroemd om zijn keizerlijke keuken, die vroeger alleen voor de koninklijke familie was bestemd. Gerechten zoals banh khoai, een knapperige rijstpannenkoek gevuld met garnalen en varkensvlees, en bun bo Hue, een pittige rundvleesnoedelsoep, zijn absolute must-haves voor iedereen die de stad bezoekt en van lekker eten houdt. Kortom, Hue is een fascinerende en prachtige stad die bezoekers een inkijkje biedt in de rijke geschiedenis en cultuur van Vietnam.

De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel in Vietnam? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren.

Combineer uw hotel met een vliegticket en/of één van onze Vietnam reizen naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Vietnam samenstellen. In Vietnam kunnen wij tevens alle binnenlandse vluchten, treintickets en transfers voor u verzorgen.

Wilt u uw reis naar Vietnam persoonlijk komen bespreken met één van onze Vietnam specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

The Sunriver Boutique Hotel Hué

The Sunriver Boutique Hotel Hué LAAGSTE PRIJS! va € 23 …

Jasmine Hué Hotel

Jasmine Hué Hotel – Hué LAAGSTE PRIJS! va € 24 …

Hué - Gold Hotel

Gold Hotel Hué LAAGSTE PRIJS! va € 26 per kamer …

Cherish Hotel - Hué

Cherish Hotel – Hué LAAGSTE PRIJS! va € 35 per …

Mondial Hotel Hué

Mondial Hotel Hué LAAGSTE PRIJS! va € 40 per kamer …

Hué - Eldora Hotel

Eldora Hotel – Hué LAAGSTE PRIJS! va € 82 per …

Hué - Pilgrimage Village Boutique Resort

Pilgrimage Village Boutique Resort – Hué LAAGSTE PRIJS! va € …