BM Air Reizen
030 - 2252328

Bounty Eilanden Tour - 13 Dagen

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 539
va € 490
va € 468

Rondreis Thailand: Bounty Eilanden Tour

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Bangkok

Een schitterende rondreis langs de beroemde Bounty Eilanden van Thailand, ”het Land van de Glimlach”. Vanuit Bangkok reizen we via Chumphon naar het schildpaddeneiland Koh Tao, een prachtig tropisch eiland voorzien van mooie stranden en een schitterende natuur. Hierna gaan we verder naar Koh Phangan, beroemd vanwege de Full Moon Party’s en haar ongerepte stranden. We eindigen in het tropische paradijs van Koh Samui. Een heerlijke rondreis voor diegenen die niet genoeg hebben aan 1 tropisch eiland.

Dag 01 :
Bangkok

Bangkok - China TownAankomst op Suvarnabhumi Airport, de luchthaven van Bangkok. Na de laatste douanecontrole wacht de chauffeur u op in de aankomsthal.

Hierna volgt de transfer naar het Bangkok Centre Hotel. Dit hotel is perfect gelegen aan de rand van China Town. Vanuit dit hotel loopt u zo de drukke straatjes vol winkels en restaurants in. Ook bevinden zich hier enkele leuke markten. De rest van de dag is ter vrije besteding. Natuurlijk kunt u ook heerlijk gaan relaxen aan het zwembad.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan de Baiyoke Sky Dinner, dineren in één van de hoogste gebouwen in Bangkok. Naast het diner kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de stad. (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Bangkok Centre Hotel.

Hotel

Bangkok - fietstourNa het ontbijt kunt u de ochtend vrij besteden.

Optioneel kunt u in de ochtend deelnemen aan de Fietstocht Bangkok (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

InΒ de middag transfer naar het treinstation van Bangkok. Hier nemen we de nachttrein naar Chumphon. In de trein is een slaapplaats, in de 2e klasse, voor u gereserveerd.

U zult merken dat u relaxed kunt reizen in deze treinen. Uiteraard is het contact met andere reizigers een leuke bijkomstigheid. Allerlei nationaliteiten maken gebruik van deze treinen. In de avond en ’s morgens komen ze langs met een menukaart. U kunt hier dan een diner en/of een ontbijt bestellen (niet inclusief). Verder is de trein voorzien van een restauratiewagon. TIP: neem wat warme kleding mee, want in de trein staat de airco vaak behoorlijk koud.

Overnachting in de nachttrein.

Ontbijt
Nachttrein

Boottocht naar Koh TaoVroeg in de morgen aankomst op het treinstation van Chumphon. Hier gaan we per bus verder naar de pier van Chumphon.

Per boot gaan we vervolgens naar Koh Tao, dat op ongeveer 70 kilometer ten oosten van Chumphon ligt. Deze boottocht duurt ongeveer drieΓ«nhalf uur. Na aankomst op de pier staat de chauffeur van het resort reeds op u te wachten. Hij draagt een bord met de naam van het resort erop. Hierna volgt de transfer naar het Ko Tao Resort. Dit resort beschikt over een prachtig zwembad en ligt direct aan het strand.

De rest van de dag is ter vrije besteding. Koh Tao wordt ook wel schildpaddeneiland genoemd. Het beschikt over een prachtige natuur, voorzien van een echt regenwoud. De stranden op Koh Tao zijn mooi wit en het water is hier nog kristalhelder. Een aanrader! Het eiland is slechts 21 vierkante kilometer en beschikt over perfecte duiklocaties.

Overnachting in het Ko Tao Resort.

Hotel

Nang YuanVandaag maken we, na het ontbijt, een schitterende boottocht naar de beste snorkellocaties in de omgeving van Koh Tao. Onze eerste bestemming is Shark Bay, hier trekken we onze snorkeluitrusting aan en gaan genieten van al het moois onder water. Geniet van de prachtig gekleurde koralen en de tropische vissen. Met een beetje geluk kunnen we hier kleine haaien spotten. Na deze eerste ervaring varen we verder naar Aow leuk Bay, deze baai is bekend vanwege de nemo visjes. Het is een pracht gezicht al de oranjekleurige visjes. De volgende stop is bij Hin Wong Bay, één van de mooiste baaien op Koh Tao.

Na al dit snorkelen hebben we al honger gekregen en is het tijd geworden om naar Mango Bay te gaan voor de lunch. U kunt hier ook gaan snorkelen en de vissen voeren in het kristalheldere water.

Tot slot brengen we ook nog een bezoek aan Nang Yuan eiland, één van de mooiste eilanden ter wereld. Hier kunt u heerlijk snorkelen bij de Japanse tuin met kristalhelder water of lekker relaxen aan het strand. Ook kunt u een wandeling maken naar het uitzichtpunt, vanwaar u een schitterend zicht heeft op de natuurlijk gevormde kustlijnen.

Het is alweer tijd geworden om terug te gaan naar ons resort. Hier kunt u herinneringen ophalen van deze prachtige dag.

Overnachting in het Ko Tao Resort.

Ontbijt, Lunch
Hotel

Koh PhanganNa het ontbijt verlaten we Koh Tao en reizen per boot verder naar Koh Phangan.

Na aankomst transfer naar het Salad Buri Resort, welke is omgeven door een prachtige natuur. U verblijft in een comfortabel hotel met zwembad, welke direct aan het strand van Haad Salad Beach is gelegen.

De rest van de dag kunt u heerlijk genieten van de prachtige stranden op Koh Phangan.

Overnachting in het Salad Buri Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 06 :
Koh Phangan

Koh Phangan - strandNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

U kunt deze dag bijvoorbeeld doorbrengen aan het prachtige strand van Haad Salad Beach. Geniet ervan! Verder kunt u op eigen gelegenheid dit prachtige eiland gaan ontdekken.

Dit eiland is de laatste jaren erg populair geworden onder de backpackers, mede dankzij de Full Moon PartyΒ΄s die hier plaatsvinden. Het eiland, gelegen ten noorden van Koh Samui, heeft een oppervlakte van ongeveer 191 kmΒ². Op Koh Phangan kunt u heerlijk duiken, snorkelen, zwemmen of zonnen.

Overnachting in het Salad Buri Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 07 :
Koh Phangan

Koh Phangan - Salad Buri ResortNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Geniet van uw strandvakantie op Koh Phangan.

Overnachting in het Salad Buri Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 08 :
Koh Phangan

Koh Phangan - snorkelenNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Geniet van uw strandvakantie op Koh Phangan.

Overnachting in het Salad Buri Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 09 :
Koh Phangan

Koh Phangan - strandNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Geniet van uw strandvakantie op Koh Phangan.

Overnachting in het Salad Buri Resort.

Ontbijt
Hotel

Koh Samui - ChawengNa het ontbijt verlaten we Koh Phangan en maken we een schitterende boottocht naar Koh Samui.

Het tropische eiland Koh Samui, met een oppervlakte van circa 247 kmΒ², ligt op circa 600 km ten zuiden van Bangkok, aan de oostkust van Thailand. Schitterende koraal witte stranden omringen het met kokospalmen bedekte eiland. Dit eiland bezit alle ingrediΓ«nten voor een geslaagde ongedwongen tropische strandvakantie.

Na aankomst volgt de transfer naar het Samui First House, dit hotel is perfect gelegen aan Chaweng Beach. De rest van de dag is ter vrije besteding. Het Samui First House ligt op loopafstand van het strand van Chaweng. Op 1 km van het hotel ligt het winkelgebied en het uitgaansgebied van Chaweng.

Overnachting in het Samui First House.

Ontbijt