Discover Sapa - 3 Dagen

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 314
va € 208
va € 180

Bouwsteenmodule Hanoi: Discover Sapa

Dagelijks vertrek vanuit Hanoi

Een prachtige reis naar het indrukwekkende Sapa. Deze reis gaat niet met de nachttrein maar over de nieuwe snelweg. In het pittoreske bergdorpje Sapa gaan we kennismaken met de lokale bergstammen en genieten van de adembenemende natuur. Deze reis is perfect te combineren met één van onze Vietnam rondreizen.

Sapa - Cat Cat VillageVroeg in de ochtend vertrekken we vanuit Hanoi naar Sapa. We rijden over de nieuwe snelweg. Onderweg kunt u genieten van het prachtige landschap.

Na aankomst in Sapa inchecken in het Sunny Mountain Hotel. Sapa is gelegen op een hoogte van 1500 meter en is één van de meest pittoreske bergdorpjes van Vietnam. In 1922 stichten de Fransen dit dorpje dat gelegen is tussen de hellingen van de berg Hoang Lien Son. De Fransen gebruikten het dorp als toevluchtsoord om de koelte op te zoeken. Vanuit het centrum van Sapa kunt u genieten van het wolkendek tussen de bergen, kristalheldere bergstroompjes en terrasvormige tuinen. Op marktdagen verzamelen zich de kleurrijke bergstammen zoals de Black Hmong, de Red Yao en de Flower Hmong zich in Sapa om hun zelfgemaakte producten te verhandelen en om nieuws te vergaren.

Later op de dag bezoeken we het dorpje Cat Cat, dat op circa 3 km van Sapa is gelegen. In dit dorp leeft de zwarte Hmong bergstam. Om het dorp te bereiken moeten we een korte wandeling maken door de vallei. We zien hier de houten huizen die prachtig gelegen zijn tegen de heuvels. We gaan hier kennismaken met de lokale bevolking. In de vallei bevindt zich ook een waterval, waar u even heerlijk kunt relaxen.

Overnachting in het Sunny Mountain Hotel – superior kamer.

Hotel
Dag 02 :
Sapa

Sapa - bergstammenNa het ontbijt rijden we naar het dorpje Lao Chai. Van hieruit gaan we een wandeltocht maken door de Sapa vallei. Het eerste stuk wandelen we circa 2 km. We wandelen langs prachtige rijstterrassen en passeren de traditionele houten huisjes van de Zwarte Hmong bergstam. Vervolgens wandelen we verder, ook circa 2 km, naar het dorpje Ta Van. Hier gaan we kennismaken met het Giay volk. Hierna volgt het mooiste gedeelte van de wandeltocht, de route naar het dorpje Giang Ta Chai. Het landschap is hier adembenemend. U kunt hier genieten van de prachtige vergezichten op de dorpjes van het Red Dao volk. Na aankomst in het dorpje Giang Ta Chai staat de chauffeur ons reeds op te wachten.

De middag is ter vrije besteding. U kunt heerlijk rondwandelen door Sapa en een bezoek brengen aan de lokale markt. Op de markt van Sapa komen vaak Zwarte Hmong, Red Dao en Flower Hmong.

Overnachting in het Sunny Mountain Hotel.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt kunt u de ochtend vrij besteden. U kunt een bezoek brengen aan de kleurrijke markt van Sapa. Deze markt wordt dagelijks gehouden en ligt op loopafstand van het hotel.

In de middag reizen we terug naar Hanoi. Na aankomst in Hanoi volgt de transfer naar een hotel. Hier eindigt deze reis.

U kunt deze reis verlengen en of uitbreiden met één van onze rondreizen. Wilt u langer in Sapa verblijven of dit programma iets wijzigen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW VIETNAM REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE VIETNAM SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Discover Sapa - 3 Dagen - I-HAN-13

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 augustus 2022 t/m 31 december 2022: € 47

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Er kunnen toeslagen gelden op Vietnam Public Holidays & van 24 december 2022 t/m 31 december 2022

Deze toeslagen zijn afhankelijk van het hotel waar u op dat moment verblijft

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Discover Sapa

Reis details:

  • Hanoi
  • 2
  • I-HAN-13
  • 3 dagen
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Vakantie Vietnam - Sidebar

Sidebar - Vliegtickets

Sidebar - Hotels - Vietnam

Sidebar - Bouwstenen - Vietnam

Sidebar - Rondreizen - Vietnam