Halong Bay Cruise - 3 Dagen

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 400
va € 321
va € 303

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Hanoi

Tijdens deze reis maken we een prachtige tocht vanuit Hanoi naar Halong Bay. Hier maken we een schitterende boottocht door deze indrukwekkende baai en overnachten op een boot. Kortom een avontuurlijke reis. De Halong Bay cruise mag zeker niet ontbreken tijdens uw vakantie naar Vietnam.

Dag 01 :
Hanoi

Aankomst op het Internationale vliegveld van Noi Bai in Hanoi. Hier staat de lokale Engelssprekende chauffeur op u te wachten voor de transfer naar het La Dolce Vita Hotel.

Na het inchecken in het hotel heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. De romantische stad Hanoi is de hoofdstad van Vietnam en heeft meer dan 3 miljoen inwoners. Het oude mooie stadscentrum, met haar brede straten en historische huizen, herinnert aan het rijke koloniale verleden uit de Franse periode. Hanoi heeft nog het echte authentieke, dat bij vele andere steden in Azië momenteel ontbreekt. De stad huisvest vele pagodes, musea, oude gebouwen en tempels. En dit alles is gelegen in een oase van veel groen, meren en parken. Dit geeft de stad een gevoel van vrede en rust. In het centrum liggen 36 straten die overeenkomen met de handelszaken die er in deze straten werden gedaan. Zo vindt u er bijvoorbeeld de rijststraat, de papierstraat en de zijdestraat (uiteraard in het Vietnamees).

Later op de dag bezoeken we een voorstelling van een beroemde waterpoppenshow.

Overnachting in het La Dolce Vita Hotel – superior kamer.

Hotel

Na het ontbijt uitchecken uit uw hotel in Hanoi. We verlaten Hanoi en rijden in circa 3 uur door het platte land van de Red River Delta naar onze bestemming Halong Bay.

Hier gaat u aan boord van de V-Spirit en vervolgens gaan we een we een indrukwekkende cruise maken door de Baai van Halong. Halong Bay wordt ook wel één van de zeven wereldwonderen genoemd en staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. De baai heeft een kustlijn van 120 km en het gebied beslaat zo`n 1500 vierkante kilometer. De baai bestaat uit vele duizenden eilandjes met mooie rotsformaties en grotten.

We varen door de baai en genieten van de vele prachtige rotsformaties. Onderweg naar Bai Tu Long Bai kunt u genieten van een seafood lunch.

Vervolgens varen we naar de goed verborgen Sung Sot grot, de mooiste grot in Halong Bay. In de grot is een wandelpad aangelegd, zodat we rustig kunnen rondlopen door de grot. De grot heeft een ruimte van ongeveer 10.000 m² en is gevuld met prachtige kleuren en oude gesteente.

Hierna varen we naar Titov Island. Hier heeft u de gelegenheid om te zwemmen of gewoon even lekker relaxen op het strand. Vanaf de top van het eiland kunt u genieten van het prachtige uitzicht over Halong Bay.

Op het bovendek vindt een Sunset Party plaats. U kunt hier genieten van de prachtige zonsondergang.

Later wordt op de junk het diner geserveerd. ’s Avonds kunt u na het diner (inclusief) op het dek ontspannen, voordat u in slaap valt in uw comfortabele hut aan boord van de Junk.

We overnachten op de boot in een Deluxe Cabin.

Ontbijt, Lunch, Diner
Boot

In de vroege ochtend kunt u op het dek deelnemen aan Tai Chi.

Na het ontbijt gaan we kajakken in de omgeving van Man’s Head Island. Er zijn hier prachtige verborgen grotten te ontdekken.

Vervolgens varen we weer langzaam door de baai en passeren het vissersdorp Ba Hang. We zien hier het dagelijks leven van de inwoners die leven van de visserij.

Verder kunt u aan boord deelnemen aan een Cooking Class. We gaan genieten van een traditionele Vietnamese lunch en varen langzaam door Halong Bay richting de haven.

Na aankomst in de haven volgt de transfer naar uw hotel in Hanoi. Hier eindigt deze tour.

WILT U UW VIETNAM REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE VIETNAM SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt, Lunch

Kaart Halong Bay Cruise

Kaart Halong Bay Cruise

Halong Bay Cruise - 3 Dagen - I-HAN-01

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Halong Bay Cruise

Reis details:

  • Hanoi
  • 2
  • I-HAN-01
  • 3 dagen
  • Verlenging mogelijk

Vakantie Vietnam - Sidebar

Sidebar - Vliegtickets

Sidebar - Hotels - Vietnam

Sidebar - Bouwstenen - Vietnam

Sidebar - Rondreizen - Vietnam