Krabi – Phuket Tour - 4 Dagen

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 156
va € 129
va € 113

Bouwsteenmodule: Krabi – Phuket Tour

Dagelijks vertrek vanuit al onze Krabi Hotels

Deze reis is voor iedereen die Krabi wil combineren met Phuket. Op het eiland Phuket zult u zich geen moment vervelen, het beschikt over prachtige ongerepte baaien. We verblijven in Patong, hier vindt u volop winkeltjes, marktkraampjes, eetstalletjes en restaurants. Ook kunt u heerlijk relaxen aan het prachtige strand van Patong. Tijdens deze reis bezoeken we ook het bountyeiland Koh Racha.

Phuket - Patong Palace HotelIn de ochtend volgt de transfer van Krabi naar Phuket. Tijdens deze rit kunt u genieten van het prachtige landschap. We passeren het Phang Nga National Park.

Na aankomst in Phuket volgt de transfer naar het Patong Palace Hotel. Het Patong Palace Hotel is een leuk hotel met veel groen. Het hotel is 2 verdiepingen hoog en het beschikt over 40 kamers. Het Patong Palace Hotel is 500 meter van het strand gelegen en 300 meter van het centrum van Patong Beach. Het zwembad is omgeven door een tropische tuin en een zonneterras.

De rest van de dag kunt u heerlijk doorbrengen aan het strand. U kunt ook het centrum gaan verkennen en rustig rondslenteren door de vele winkelstraatjes.

Overnachting in het Patong Palace Hotel.

Hotel
Dag 02 :
Phuket

Phuket - Patong BeachDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden.

U kunt heerlijk relaxen aan het prachtige strand van Patong of lekker luieren bij het zwembad van het Patong Palace Hotel. Vanuit het hotel loopt u zo de gezellige straatjes van Patong in. Hier vindt u volop winkels, restaurants en bars.

Overnachting in het Patong Palace Hotel.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan het bounty eiland Koh Racha.

Dit tropische paradijs biedt alles wat de rustzoeker en de ware strandliefhebber zich maar kan wensen: een azuurblauwe zee en witte stranden met poederfijn zand tegen een achtergrond van kokospalmen. Verder landinwaarts is er jungle te verkennen en zijn er enkele sprookjesachtig mooie panorama’s. In het kristalheldere water kan eindeloos gesnorkeld worden te midden van kleurrijke koralen en talloze tropische vissen. U kunt de hele dag vrij besteden op Koh Racha. De lunch en snorkelmaterialen zijn inbegrepen.

Overnachting in het Patong Palace Hotel.

Ontbijt, Lunch
Hotel
Dag 04 :
Phuket

Na het ontbijt eindigt deze tour. Wilt u langer in Phuket verblijven dan is dit natuurlijk mogelijk. Deze reis is per dag te verlengen in Phuket.

U bent NIET gebonden aan het Patong Palace Hotel in dit programma, u kunt dit hotel upgraden naar één van onze andere aanbevolen hotels in Phuket. In dit geval betaalt u het prijsverschil tussen de hotels. Via de onder vermelde link kunt u de hotels vergelijken.

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Krabi - Phuket Tour

Kaart Krabi - Phuket Tour

Krabi - Phuket Tour - 4 dagen - I-KBV-07

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 april 2021 t/m 31 oktober 2021: € 43
  • 01 november 2021 t/m 31 maart 2022: € 85
  • 01 april 2022 t/m 30 april 2022: € 44

Hoogseizoentoeslag hotel


Toeslag bij verblijf in het Patong Palace Hotel – Phuket van 01 april 2021 t/m 15 april 2021: € 8,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Patong Palace Hotel – Phuket van 01 november 2021 t/m 02 november 2021: € 14 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Patong Palace Hotel – Phuket van 20 december 2021 t/m 28 februari 2022: € 9,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Patong Palace Hotel – Phuket van 01 april 2022 t/m 15 april 2022: € 8,50 per persoon / per nacht

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Krabi – Phuket Tour
Prijs vanaf
113 Per Persoon
Reizigers Toevoegen
Volwassene
113 Per Volwassene
Hulp nodig bij het boeken? Stuur ons een bericht

Reis details:

  • Krabi
  • 2
  • I-KBV-07
  • 4 dagen
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen op Phuket en/of uitbreiden met een andere bouwsteenmodule

✈ Vliegtickets Phuket :

Sidebar - Vliegtickets

🏯 Bouwstenen Phuket :

Sidebar - Bouwstenen - Phuket

🛕 Dagtours Phuket :

Sidebar - Dagtours - Phuket

🛌 Hotels Phuket :

Sidebar - Hotels - Phuket