Phuket met de Kids - 4 Dagen

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 171
va € 162
va € 156

Bouwsteenmodule: Phuket met de Kids

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Phuket of het busstation in Phuket

Een prachtig programma, speciaal samengesteld voor gezinnen met kinderen. We gaan tijdens deze reis een bezoek brengen aan het Green Elephant Sanctuary, waar we olifanten gaan wassen. Ook maken we een leuke tour naar Coral Island, een waar bountyeiland. Hier kunt u perfect snorkelen.

Dag 01 :
Phuket

Phuket - Patong BeachNa aankomst op het vliegveld van Phuket volgt de transfer naar het Patong Palace Hotel. Het Patong Palace Hotel is een leuk hotel met veel groen. Het hotel is 2 verdiepingen hoog en het beschikt over 40 kamers. Het Patong Palace Hotel is 500 meter van het strand gelegen en 300 meter van het centrum van Patong Beach. Het zwembad is omgeven door een tropische tuin en een zonneterras.

Het tropische eiland Phuket, het grootste van Thailand, ligt aan de zuidkust van Thailand, op ongeveer 1 uur vliegen van Bangkok en is met het vasteland verbonden door een brug en dus toegankelijk over de weg. De afstand met Bangkok bedraagt ongeveer 867 km. Phuket is verdeeld in drie districten; Thalang in het noorden, Kathu in het westen en Muang in het zuiden. Het eiland is gezegend met prachtige stranden en baaien. Hier vindt men de mooiste stranden van Azië, een prachtige omgeving (70% is bergachtig) en een ongeëvenaarde keuze aan hotels.

De rest van de dag kunt u heerlijk doorbrengen aan het strand. U kunt ook het centrum gaan verkennen en rustig rondslenteren door de vele winkelstraatjes.

Overnachting in het Patong Palace Hotel.

Hotel
Dag 02 :
Phuket

Phuket - Green Elephant Sanctuary ParkNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan het Green Elephant Sanctuary Park. In het Elephant Sanctuary kun je olifanten op de meest natuurlijke manier ervaren. Het is belangrijk voor ons dat u het dagelijks leven van de dieren kunt ervaren. En dat u hen kunt benaderen bij het voeden of baden. In het kort: het is een prachtige ervaring die je nog lang zult onthouden.

Na aankomst in het Green Elephant Sanctuary Park heeft u de mogelijkheid om de grote olifanten en jonge dieren te voeren.

Hierna gaan we verder met een korte presentatie in het Engels over het park en de Aziatische olifant.

Na de presentatie, kun je de olifanten en jezelf inwrijven met modder in het spabad. U heeft hier de mogelijkheid om prachtige foto’s te maken.

Daarna kun je de modder van de olifanten en jezelf afspoelen in het zoetwaterbad, voordat je plezier beleeft met de olifanten onder de XXL douche.

Na het douchen kunt u genieten van een rijk, authentiek Thais buffet. En tot slot kun je afscheid nemen van de olifanten voordat we je terugbrengen naar uw hotel.

Overnachting in het Patong Palace Hotel.

Ontbijt, Lunch
Hotel

Koh HaeNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan Coral Island, lokaal bekend als Koh Hae. Dit is een prachtig eiland gelegen op slechts 3 km ten zuidoosten van Phuket. Dit tropische bountyeiland beschikt over 2 prachtige stranden, genaamd Long Beach en Banana Beach.

Het eiland wordt niet voor niets Coral Island genoemd. Voor beide stranden bevinden zich prachtige koraalriffen. Hier kunt u genieten van een intrigerende onderwaterwereld. Snorkelmaterialen zijn vandaag inclusief.

U wordt ’s morgens opgehaald bij uw hotel op Phuket voor de transfer naar de Chalong pier. Vanaf deze pier varen we naar Coral Island (Koh Hae). Na aankomst op Coral Island kunt u de rest van de dag vrij besteden. Ga genieten op het prachtige witte zandstrand. U kunt gebruik maken van de strandstoelen.

Om omstreeks half twaalf is het tijd geworden om te lunchen in het Hae Restaurant. Deze lunch zit inbegrepen in de tourprijs.

Na de lunch kunt u wederom gaan genieten op dit prachtige eiland. Ga zwemmen, snorkelen, zonnen of luieren.

’s Middags varen we weer terug naar Phuket.

Overnachting in het Patong Palace Hotel.

Ontbijt, Lunch
Hotel
Dag 04 :
Phuket

Na het ontbijt eindigt deze tour. Wilt u langer in Phuket verblijven dan is dit natuurlijk mogelijk. Deze reis is per dag te verlengen in Phuket.

U bent NIET gebonden aan het Patong Palace Hotel in dit programma, u kunt dit hotel upgraden naar één van onze andere aanbevolen hotels. In dit geval betaalt u het prijsverschil tussen de hotels. Via de volgende hotelpagina kunt u de hotels vergelijken >>> Phuket hotels.

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Kaart Phuket met de Kids

Kaart Thailand Phuket met de Kids

Phuket met Kinderen - 4 dagen - I-PHU-05

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 mei 2021 t/m 31 oktober 2021: € 44
  • 01 november 2021 t/m 31 maart 2022: € 86
  • 01 april 2022 t/m 31 oktober 2022: € 44

Hoogseizoentoeslag hotel


Toeslag bij verblijf in het Patong Palace Hotel – Phuket van 01 november 2021 t/m 02 november 2021: € 14 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Patong Palace Hotel – Phuket van 20 december 2021 t/m 28 februari 2022: € 9,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Patong Palace Hotel – Phuket van 01 april 2022 t/m 15 april 2022: € 8,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Patong Palace Hotel – Phuket van 01 november 2022 t/m 02 november 2022: € 14 per persoon / per nacht

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Phuket met de Kids
Prijs vanaf
156 Per Persoon
Reizigers Toevoegen
Volwassene
156 Per Volwassene
Hulp nodig bij het boeken? Stuur ons een bericht

Reis details:

  • Phuket
  • 2
  • I-PHU-05
  • 4 dagen
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

✈ Vliegtickets Phuket :

Sidebar - Vliegtickets

🏯 Bouwstenen Phuket :

Sidebar - Bouwstenen - Phuket

🛕 Dagtours Phuket :

Sidebar - Dagtours - Phuket

🛌 Hotels Phuket :

Sidebar - Hotels - Phuket