Rondreis Bali Deluxe - 13 Dagen

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 824
va € 745
va € 718

Rondreis: Bali Deluxe

Deze rondreis start dagelijks vanaf het vliegveld van Denpasar

Een prachtige rondreis over het Godeneiland Bali met verblijf in luxe hotels. We beginnen deze rondreis in Tuban, gelegen in het zuiden van Bali. Vervolgens via Pacung naar Lovina, gelegen in het noorden van Bali. Vanuit het noorden door naar Candidasa, in het oosten van Bali en tot slot via Celuk, Mas en Ubud naar Sanur Beach, waar we zullen eindigen voor een heerlijke strandvakantie. Tijdens de rondreis bezoeken we de belangrijkste hoogtepunten van Bali. Uiteraard kunt u deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of uitbreiden.

Tuban - Rama Beach ResortAankomst op het internationale vliegveld in Denpasar.

Hier staat de chauffeur u op te wachten voor de transfer naar het prachtige Rama Beach Resort ****.

Het Rama Beach Resort & Villas is een prachtig hotel met veel faciliteiten en gelegen op loopafstand van het strand van Kuta, diverse winkels en restaurants. De airconditioned kamers zijn voorzien van tv, telefoon, balkon, minibar, koffie-/theezetter, haardroger en een badkamer met bad, douche en toilet. Verder beschikt het resort over een groot zwembad met ligstoelen, kinderbad en poolbar, een spa, een schoonheidssalon, een tennisbaan, een wasserette, een restaurant en een bar. Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Optioneel kunt u laat in de middag deelnemen aan de Jimbaran Dinner Tour, u kunt dit bij ons kantoor op Bali of in Nederland reserveren (niet in de prijs inbegrepen).

Overnachting in het Rama Beach Resort, deluxe kamer.

Hotel
Dag 02 :
Tuban

Bali - fietstochtOntbijtbuffet in het Rama Beach Resort.

De rest van de dag is ter vrije besteding. Ga lekker winkelen of genieten aan het strand of bij het prachtige zwembad.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan de Fietstocht Bali, u kunt dit bij ons kantoor op Bali of in Nederland reserveren (niet in de prijs inbegrepen).

Overnachting in het Rama Beach Resort.

Ontbijt
Hotel

Bali - Pura Ulun Danu BratanNa het ontbijt brengen we een bezoek aan Bali’s beroemdste zeetempel, de Tanah Lot. Deze tempel is gebouwd op een reusachtige rots en bij hoog water omgeven door de zee. Tanah betekent aarde en Lot betekent zee. Letterlijk vertaald hebben we het dus over de Tempel van de Aarde, gelegen in de Zee. Net als vele andere tempels op Bali is de Tanah Lot verbonden met de heilige Brahman priester Danghyang Nirarta. Deze priester besloot, tijdens een van zijn reizen in de 16de eeuw, op deze prachtige plaats te overnachten. Later besloten de inwoners op deze prachtige plaats een tempel te bouwen, de Tanah Lot. De tempel behoort tot één van de zes belangrijkste tempels van Bali. De tempel is opgedragen aan de God van de Zee. De bevolking van Bali vindt het prachtig om de tempel te aanschouwen, al zittend op de rotsen en te genieten van het kleurrijke schouwspel.

Vervolgens reizen we verder naar Pacung, waar we de prachtige beroemde rijstterrassen kunnen bewonderen.

We rijden verder naar de bergplaats Bedugul, gelegen op zo’n 1200 meter hoogte. Hier bezoeken we een markt en gaan we naar de meest gefotografeerde tempel van Bali, de Pura Ulun Danu Bratan. Deze tempel is gewijd aan de godin Dewi Danu, de godin van het water, de meren en de rivieren. Het complex is gebouwd in 1633 en is verdeeld over verschillende eilandjes. De Meru pagode, met elf daken is gewijd aan Shiva en zijn gemalin Parvati. Het Bratan meer staat bekend als een heilig bergmeer. Het altaar in de Pura Ulun Danu Bratan stond jaren geleden in een lager gelegen tempel. Bij de uitbarsting van de vulkaan Batur in 1926 werden zowel het dorp als de tempel onder lava bedolven en bleef alleen het altaar van Dewi Danu gespaard. Daarom verhuisde de dorpelingen het altaar naar deze hoger gelegen tempel. Vervolgens rijden we verder en passeren we de Buyan en de Tamblingan meren, die prachtig tussen de mooie rijstvelden zijn gelegen.

Hierna reizen we verder naar Lovina.

Overnachting in het Aneka Lovina Hotel *** – superior kamer.

Ontbijt
Hotel

Banjar - Brahma Vihara-AramaOptioneel: Dolfijnentour. Tijdens deze excursie die vroeg in de ochtend plaatsvindt heeft u de mogelijkheid om de fascinerende dolfijnen te spotten. De prijs voor deze excursie bedraagt € 12 pp. Indien u wilt deelnemen aan deze excursie, dan graag opgeven bij het boeken.

Na het ontbijt beginnen we met een bezoek aan de prachtige Boeddhistische tempel “Brahma Vihara-Arama” in Banjar. Deze tempel uit 1969 behoort tot één van de grootste tempels van Bali. Het tempelcomplex is gelegen op een heuvel en doet qua bouwstijl denken aan de Borobudur. Vanuit het complex heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving. Vanwege de rustige ligging is het tempelcomplex de perfecte locatie om te mediteren. Via allerlei trappen komt u steeds hoger in het tempelcomplex. De tempel bestaat uit 5 belangrijke complexen. De eerste is de Uposatha Gara, welke is gelegen in het westelijke deel. U ziet hier Boeddhabeelden en vele kunstwerken over de geboorte van Boeddha. De tweede is de Dharmasala, gelegen in het oostelijke deel. Deze ruimte wordt gebruikt als conferentiekamer, hier kunnen de monniken studeren. De derde is de Stoepa, gelegen in het noordwestelijk van het tempelcomplex. De vierde is de Bodi, gelegen in het zuidwestelijk deel. Deze plaats symboliseert de overwinning van Boeddha, wanneer hij de eeuwige perfectie (nirvana) bereikt. De vijfde is de Kuti. Ook deze ruimte wordt door de monniken gebruikt om te studeren en te mediteren. Op het hoogste niveau van het tempelcomplex bevindt zich een prachtige tuin en een reusachtige stupa die gebouwd is in de vorm van de Borobudur.

Vervolgens gaan we naar de heilige hotspring “Air Panas“, gelegen in een mix van jungle en een tuin. U kunt hier even heerlijk baden want de temperatuur van het water is 38°C. (vergeet uw zwemkleding dus niet)

Overnachting in het Aneka Lovina Hotel.

Ontbijt
Hotel

Bali - Besakih tempelNa het ontbijt verlaten we Lovina en reizen verder naar Candidasa.

Onderweg gaan we in Penelokan genieten van het schitterend uitzicht over de Batur vulkaan en het bijbehorende kratermeer.

Later op de dag bezoeken we de Besakih, de moedertempel van Bali, welke gelegen is tegen een helling van de vulkaan Agung. Dat de tempel juist onder de rook van de heilige vulkaan ligt, is niet zonder gevolgen gebleven. In 1917 en 1963 werd hij door uitbarstingen verwoest en door de volhardende gelovigen weer opgebouwd. Het tempelcomplex is te bereiken via een lange trap. De Pura Besakih bestaat uit circa 200 bouwwerken verdeeld over diverse complexen.

Ook maken we een stop bij Bukit Jambul. Hier kunt u genieten van het schitterende uitzicht over de wereldberoemde rijstterrassen.

We zullen overnachten in het schitterende Rama Candidasa Hotel **** – superior wing kamer.

Ontbijt
Hotel

Tenganan - Bali Aga dorpNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan een authentiek Bali Aga dorp in Tenganan. Er wonen hier ongeveer 200 families. De Bali Aga hebben een sterke gemeenschapszin. Tot voor enige tijd werden er geen buitenstaanders toegelaten. Dit dorp is ook beroemd vanwege zijn ‘dubbele Ikat’ weeftechniek voor het maken van prachtige kledingstukken.

De middag is ter vrije besteding. In de omgeving van Candidasa zijn prachtige stranden te ontdekken, zoals het Pasir Putih strand.

Overnachting in het Rama Candidasa Hotel.

Ontbijt
Hotel

Klungkung - Kerta GosaNa het ontbijt brengen we een bezoek aan de heilige vleermuistempel de Goa Lawah, vlakbij de kust van Padangbai gelegen. Voor het betreden van de tempel is gepaste kleding vereist, u krijgt bij de ingang een sarong om. De Goa Lawah tempel is omstreeks de 11e eeuw gebouwd en direct bij de ingang van de grot hangen en vliegen honderden vleermuizen, een uniek verschijnsel. Voor de Balinezen zijn deze vleermuizen heilig en is het een plek om te bidden en te offeren. Tot nu toe is het enorme gangenstelsel van de grot nog ondoordrongen, maar men denkt dat de grot via de rivier door loopt naar de moedertempel Pura Besakih.

In de middag bezoeken we Klungkung, met het zeer oude gerechtsgebouw de Kerta Gosa uit de zeventiende eeuw. De Kerta Gosa was de hoogste rechterlijke instantie op het eiland. Er werden door de rechters harde en onmenselijke straffen uitgedeeld. Het plafond van dit bouwwerk is schitterende beschilderd in de wajang stijl.

Hierna gaan we verder naar Celuk. Dit plaatsje wordt ook wel het zilverdorp genoemd. Het zilversmeden wordt uitgeoefend door talloze families, die u ter plaatse aan het werk kunt zien. We vervolgen onze route naar Mas, het bekendste houtsnijwerkcentrum van het eiland. Hier ziet u hoe schitterende voorwerpen met de hand worden gemaakt. Hierna gaan we verder naar Ubud, een echt kunstenaarsdorp.

Overnachting in het Ubud Wana Resort – Ubud.

Ontbijt
Hotel
Dag 08 :
Ubud

Ubud - Monkey ForestNa het ontbijt is deze dag ter vrije besteding.

U kunt een fiets huren en de omgeving gaan verkennen. Bezienswaardigheden in Ubud zijn het apenbos, prachtige rijstterrassen en het Puri Saren Ubud.

Op loopafstand van het Ubud Wana Resort ligt het apenbos. Het is leuk om hier te gaan wandelen. U ziet de apen in het wild. Let Op, de apen kunnen zeer brutaal zijn en leveren soms apenstreken.

In de omgeving van Ubud bevinden zich prachtige rijstterrassen. U kunt interessante wandeltochten maken door deze rijstterrassen en onderweg leuke dorpjes bezoeken.

In het centrum van Ubud ligt de Puri Saren Ubud. Dit paleis van het koninkrijk Ubud dateert uit 1800.

Overnachting in het Ubud Wana Resort.

Ontbijt
Hotel

Sanur Beach - Segara Village HotelVandaag volgt, na het ontbijt, de transfer naar het Segara Village Hotel in de badplaats Sanur. Hier gaan we genieten van een heerlijke strandvakantie op het godeneiland Bali.

Het Segara Village Hotel is een viersterrenhotel dat direct aan het prachtige witte zandstrand van Sanur is gelegen.

Overnachting in het Segara Village Hotel – deluxe kamer.

Ontbijt
Hotel
Dag 10 :
Sanur

Bali - Ayung river raftenNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Ga relaxen op het strand en ga Zuid-Bali ontdekken.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan één van onze dagexcursies Bali (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan één van deze dagexcursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Segara Village Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 11 :
Sanur

Sanur Beach - Segara Village HotelNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Ga relaxen op het strand en ga Zuid-Bali ontdekken.

Overnachting in het Segara Village Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 12 :
Sanur

Sanur Beach - Segara Village HotelNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Ga relaxen op het strand en ga Zuid-Bali ontdekken.

Overnachting in het Segara Village Hotel.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt heeft u vrij tot aan de transfer naar het vliegveld. Hier eindigt deze rondreis.

U kunt deze reis per nacht verlengen in Sanur en/of extra nachten invoegen in Kuta, Lovina, Candidasa of Ubud. ALLES KAN EN NIETS MOET

Ook bent u NIET gebonden aan de hotels of kamertypes in dit programma, u kunt ieder hotel / kamertype upgraden of veranderen.

Deze reis wordt uitgevoerd met een airconditioned privé auto/minibus met een Engelssprekende chauffeur en is exclusief de entreegelden. Deze moeten (indien van toepassing) ter plaatse worden betaald. Op aanvraag kunnen wij een Nederlandssprekende chauffeur en/of gids tijdens deze reis voor u regelen.

WILT U UW INDONESIE REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE INDONESIE SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Rondreis Bali Deluxe

Kaart Rondreis Bali Deluxe

Rondreis Bali Deluxe - 13 Dagen - R-BAL-06

Deze reis is exclusief de entreegelden, deze moeten ter plaatse worden voldaan.


  • Entreegelden ongeveer: € 23 per persoon

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 juni 2021 t/m 31 oktober 2022: € 579

Hoogseizoentoeslagen hotels:


Toeslag bij verblijf in het Rama Beach Resort – Tuban van 01 juli 2021 t/m 31 augustus 2021: € 14,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Rama Beach Resort – Tuban van 28 december 2021 t/m 02 januari 2022: € 23 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Rama Beach Resort – Tuban van 01 juli 2022 t/m 31 augustus 2022: € 14,50 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Aneka Lovina Hotel – Lovina van 01 juli 2021 t/m 31 augustus 2021: € 3 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Aneka Lovina Hotel – Lovina van 23 december 2021 t/m 03 januari 2022: € 4 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Aneka Lovina Hotel – Lovina van 01 juli 2022 t/m 31 augustus 2022: € 3 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Rama Candidasa Hotel – Candidasa van 15 juli 2021 t/m 15 september 2021: € 14,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Rama Candidasa Hotel – Candidasa van 24 december 2021 t/m 03 januari 2022: € 14,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Rama Candidasa Hotel – Candidasa van 15 juli 2022 t/m 15 september 2022: € 14,50 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Ubud Wana Resort – Ubud van 01 juli 2021 t/m 31 augustus 2021: € 6 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Ubud Wana Resort – Ubud van 02 december 2021 t/m 05 januari 2022: € 8 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Ubud Wana Resort – Ubud van 01 juli 2022 t/m 31 augustus 2022: € 6 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Segara Village Hotel – Sanur van 01 juli 2021 t/m 31 augustus 2021: € 16 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Segara Village Hotel – Sanur van 22 december 2021 t/m 05 januari 2022: € 21 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Segara Village Hotel – Sanur van 01 juli 2022 t/m 31 augustus 2022: € 16 per persoon / per nacht

Bali - Pacung rijstterrassen
Kuta - Rama Beach hotel
Kuta - Rama Beach hotel
Kuta - Rama Beach hotel
Bali - Kuta beach
Bali - Kuta beach
Bali - Kuta beach
Kuta - Rama Beach hotel
Kuta - Rama Beach hotel
Bali - Kuta beach
Bali - Kuta beach
Bali - Kuta beach
Bali - Tanah Lot
Bali - Tanah Lot
Bali - Tanah Lot
Bali - Tanah Lot
Bali - Tanah Lot
Bali - Tanah Lot
Bali - Tanah Lot
Bali - Tanah Lot
Bali - Tanah Lot
Bali - Tanah Lot
Bali - Pacung rijstterrassen
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Pura Ulun Danu Bratan
Bali - Aneka Lovina hotel
Bali - Aneka Lovina hotel
Bali - Aneka Lovina hotel
Bali - Aneka Lovina hotel
Bali - Aneka Lovina hotel
Bali - Aneka Lovina hotel
Bali - Brahma Vihara Arama
Bali - Brahma Vihara Arama
Bali - Brahma Vihara Arama
Bali - Brahma Vihara Arama
Bali - Brahma Vihara Arama
Bali - Brahma Vihara Arama
Bali - Brahma Vihara Arama
Bali - Brahma Vihara Arama
Bali - Air Panas
Bali - Air Panas
Bali - Air Panas
Bali - Batur vulkaan
Bali - Batur vulkaan
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Candidasa - Rama Candidasa hotel
Candidasa - Rama Candidasa hotel
Candidasa - Rama Candidasa hotel
Tenganan - Bali Aga dorp
Tenganan - Bali Aga dorp
Tenganan - Bali Aga dorp
Tenganan - Bali Aga dorp
Tenganan - Bali Aga dorp
Bali - Goa Lawah tempel
Bali - Goa Lawah tempel
Bali - Goa Lawah tempel
Bali - Goa Lawah tempel
Bali - Goa Lawah tempel
Bali - Goa Lawah tempel
Klungkung - Kerta Gose
Klungkung - Kerta Gose
Klungkung - Kerta Gose
Klungkung - Kerta Gose
Klungkung - Kerta Gose
Klungkung - Kerta Gose
Klungkung - Kerta Gose
Ubud - Pertiwi Resort & Spa
Ubud - Pertiwi Resort & Spa
Ubud algemeen
Ubud algemeen
Ubud - apenbos
Ubud - apenbos
Ubud - apenbos
slider_rondreis_bali_deluxe_01

De Rondreis Bali Deluxe, een 13-daagse luxe individuele rondreis naar Bali

slider_rondreis_bali_deluxe_02

Dag 01: Na aankomst op het vliegveld volgt de transfer naar het Rama Beach Hotel

slider_rondreis_bali_deluxe_03

Dag 01: Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden

slider_rondreis_bali_deluxe_04

Dag 01: Dit hotel beschikt over veel faciliteiten

slider_rondreis_bali_deluxe_05

Dag 01: Op loopafstand van het Rama Beach Hotel liggen vele winkeltjes

slider_rondreis_bali_deluxe_06

Dag 01: Ook het strand van Kuta ligt op loopafstand van het Rama Beach Hotel

slider_rondreis_bali_deluxe_07

Dag 01: Heerlijk relaxen aan het prachtige Kuta Beach

slider_rondreis_bali_deluxe_08

Dag 02: Na het ontbijt heeft u deze dag ter vrije besteding

slider_rondreis_bali_deluxe_09

Dag 02: U kunt bijvoorbeeld heerlijk gaan ontspannen bij het zwembad

slider_rondreis_bali_deluxe_10

Dag 02: Ook kunt u deze dag doorbrengen op het strand

slider_rondreis_bali_deluxe_11

Dag 02: Op loopafstand van het Rama Beach Hotel ligt Kuta Square

slider_rondreis_bali_deluxe_12

Dag 02: Ook Discovery kunt u lopend bereiken

slider_rondreis_bali_deluxe_13

Dag 03: Na het ontbijt brengen we een bezoek aan de Tanah Lot zeetempel

slider_rondreis_bali_deluxe_14

Dag 03: De Tanah lot behoort tot één van de belangrijkste tempels op Bali

slider_rondreis_bali_deluxe_15

Dag 03: Helaas mogen we de tempel zelf niet betreden

slider_rondreis_bali_deluxe_16

Dag 03: Vanaf de kant kunt u genieten van het prachtige uitzicht

slider_rondreis_bali_deluxe_17

Dag 03: De Pura Batu Bolong tempel

slider_rondreis_bali_deluxe_18

Dag 03: Er valt genoeg te ontdekken bij de Tanah Lot

slider_rondreis_bali_deluxe_19

Dag 03: Vanaf alle kanten heeft u een goed zicht op de Tanah Lot

slider_rondreis_bali_deluxe_20

Dag 03: U kunt rustig rondwandelen door het complex

slider_rondreis_bali_deluxe_21

Dag 03: We zien mensen bidden bij de Tanah Lot

slider_rondreis_bali_deluxe_22

Dag 03: Er vinden vaak ceremonies plaats bij de Tanah Lot

slider_rondreis_bali_deluxe_23

Dag 03: Bij Pacung stoppen we om de prachtige rijstterrassen te bewonderen

slider_rondreis_bali_deluxe_24

Dag 03: Vervolgens gaan we een bezoek brengen aan de Pura Ulun Danu Bratan

slider_rondreis_bali_deluxe_25

Dag 03: Deze tempel is gewijd aan Dewi Danu ...

slider_rondreis_bali_deluxe_26

Dag 03: ... de Godin van het water, de meren en de rivieren

slider_rondreis_bali_deluxe_27

Dag 03: Het tempelcomplex is gebouwd in 1633

slider_rondreis_bali_deluxe_28

Dag 03: Er valt veel te bezichtigen in dit prachtige tempelcomplex

slider_rondreis_bali_deluxe_29

Dag 03: De Pura Ulun Danu Bratan is prachtig gelegen aan het Bratan meer

slider_rondreis_bali_deluxe_30

Dag 03: De Meru Pagoda telt 11 daken en is gewijd aan Shiva

slider_rondreis_bali_deluxe_31

Dag 03: Dit is één van de meest gefotografeerde tempels op Bali

slider_rondreis_bali_deluxe_32

Dag 03: U kunt rustig rondwandelen door het tempelcomplex

slider_rondreis_bali_deluxe_33

Dag 03: Wandel ook even rond door de prachtige tuinen in het complex

slider_rondreis_bali_deluxe_34

Dag 03: Hierna reizen we verder naar het Aneka Lovina Hotel

slider_rondreis_bali_deluxe_35

Dag 03: Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden

slider_rondreis_bali_deluxe_36

Dag 03: We verblijven in een superior kamer in het Aneka Lovina Hotel

slider_rondreis_bali_deluxe_37

Dag 03: Tegen een kleine meerprijs kunt u ook kiezen voor een cottage

slider_rondreis_bali_deluxe_38

Dag 03: Het Aneka Lovina Hotel beschikt over een prachtig zwembad

slider_rondreis_bali_deluxe_39

Dag 03: Ook ligt dit prachtige hotel direct aan het strand

slider_rondreis_bali_deluxe_40

Dag 04: Vandaag bezoeken we de Boeddhistische tempel Brahma Vihara-Arama

slider_rondreis_bali_deluxe_41

Dag 04: Deze tempel uit 1969 behoort tot de grootste in Bali

slider_rondreis_bali_deluxe_42

Dag 04: Via allerlei trappen komt u steeds hoger in het tempelcomplex

slider_rondreis_bali_deluxe_43

Dag 04: In het hele complex komt u prachtige Boeddhabeelden tegen

slider_rondreis_bali_deluxe_44

Dag 04: De Stupa, gelegen in het noordwestelijke deel van het tempelcomplex

slider_rondreis_bali_deluxe_45

Dag 04: Deze stupa is gebouwd in de vorm van de Borobudur

slider_rondreis_bali_deluxe_46

Dag 04: U kunt rustig rondwandelen door het tempelcomplex ...

slider_rondreis_bali_deluxe_47

Dag 04: ... en genieten van alle prachtige details

slider_rondreis_bali_deluxe_48

Dag 04: Vervolgens bezoeken we de heilige warmwaterbron Air Panas

slider_rondreis_bali_deluxe_49

Dag 04: De Air Panas is prachtig gelegen in de jungle

slider_rondreis_bali_deluxe_50

Dag 04: U kunt even lekker baden in het warme water

slider_rondreis_bali_deluxe_51

Dag 05: Onderweg maken we een stop om te genieten ...

slider_rondreis_bali_deluxe_52

Dag 05: ... van het prachtige uitzicht over de Batur vulkaan

slider_rondreis_bali_deluxe_53

Dag 05: Hierna gaan we een bezoek brengen aan de Besakih, de moedertempel

slider_rondreis_bali_deluxe_54

Dag 05: Deze hindoeïstische tempel ligt tegen de ...

slider_rondreis_bali_deluxe_55

Dag 05: ... hellingen van de vulkaan Gunung Agung

slider_rondreis_bali_deluxe_56

Dag 05: Deze tempel is gebouwd tussen de 14e en 18e eeuw

slider_rondreis_bali_deluxe_57

Dag 05: In dit enorme tempelcomplex staan meer dan 200 bouwwerken

slider_rondreis_bali_deluxe_58

Dag 05: Het is verdeeld is verschillende terrassen en paviljoens

slider_rondreis_bali_deluxe_59

Dag 05: Er valt veel te ontdekken en te bezichtigen in het tempelcomplex

slider_rondreis_bali_deluxe_60

Dag 05: Indien u hoger in het complex komt dan kunt u genieten van het uitzicht

slider_rondreis_bali_deluxe_61

Dag 05: Gelovigen bidden en brengen offers in de Besakih tempel

slider_rondreis_bali_deluxe_62

Dag 05: Later op de dag inchecken in het Rama Candidasa Hotel

slider_rondreis_bali_deluxe_63

Dag 05: Het Rama Candidasa Hotel beschikt over een prachtig zwembad

slider_rondreis_bali_deluxe_64

Dag 05: Langs het zwembad staan ligbedden om te relaxen

slider_rondreis_bali_deluxe_65

Dag 06: Na het ontbijt bezoeken we het Bali Aga dorp in Tenganan

slider_rondreis_bali_deluxe_66

Dag 06: De bewoners van dit dorp zijn Bali Aga

slider_rondreis_bali_deluxe_67

Dag 06: Ze leven nog volgens de oude regels van het animisme

slider_rondreis_bali_deluxe_68

Dag 06: Wandel rustig door het dorp en maak kennis met de bewoners

slider_rondreis_bali_deluxe_69

Dag 06: Het dorp is ook beroemd vanwege een speciale weeftechniek

slider_rondreis_bali_deluxe_70

Dag 07: Na het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de Goa Lawah

slider_rondreis_bali_deluxe_71

Dag 07: De Goa Lawah tempel is omstreeks de 11e eeuw gebouwd

slider_rondreis_bali_deluxe_72

Dag 07: Bij deze heilige tempel vinden vaak ceremonies plaats

slider_rondreis_bali_deluxe_73

Dag 07: De ingang bij de grot van de Goa Lawah

slider_rondreis_bali_deluxe_74

Dag 07: Hier hangen duizenden vleermuizen

slider_rondreis_bali_deluxe_75

Dag 07: U kunt alles op uw gemak bezichtigen

slider_rondreis_bali_deluxe_76

Dag 07: 's Middags bezoeken we in Klungkung de Taman Gili Kerta Gosa

slider_rondreis_bali_deluxe_77

Dag 07: De Kerta Gosa dateert uit de 17e eeuw

slider_rondreis_bali_deluxe_78

Dag 07: Het was de hoogste rechtelijke instantie op het eiland

slider_rondreis_bali_deluxe_79

Dag 07: Door drie priesters werd, bij conflicten, recht gesproken

slider_rondreis_bali_deluxe_80

Dag 07: Deze 6 stoelen waren voor de Balinese koningen

slider_rondreis_bali_deluxe_81

Dag 07: De Kerta Gosa maakt deel uit van de Puri Semarapura

slider_rondreis_bali_deluxe_82

Dag 07: In het complex bevindt zich ook een museum

slider_rondreis_bali_deluxe_83

Dag 07: Later op de dag inchecken in het Pertiwi Resort & Spa

slider_rondreis_bali_deluxe_84

Dag 07: Het Pertiwi Resort beschikt over een prachtig zwembad

slider_rondreis_bali_deluxe_85

Dag 08: Na het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden

slider_rondreis_bali_deluxe_86

Dag 08: U kunt een fiets huren en de omgeving gaan verkennen

slider_rondreis_bali_deluxe_87

Dag 08: Op loopafstand van het resort ligt het apenbos

slider_rondreis_bali_deluxe_88

Dag 08: U kunt rustig rondwandelen door dit prachtige bos

slider_rondreis_bali_deluxe_89

Dag 08: De aapjes lopen hier vrij rond

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_rondreis_bali_deluxe_01
slider_rondreis_bali_deluxe_02
slider_rondreis_bali_deluxe_03
slider_rondreis_bali_deluxe_04
slider_rondreis_bali_deluxe_05
slider_rondreis_bali_deluxe_06
slider_rondreis_bali_deluxe_07
slider_rondreis_bali_deluxe_08
slider_rondreis_bali_deluxe_09
slider_rondreis_bali_deluxe_10
slider_rondreis_bali_deluxe_11
slider_rondreis_bali_deluxe_12
slider_rondreis_bali_deluxe_13
slider_rondreis_bali_deluxe_14
slider_rondreis_bali_deluxe_15
slider_rondreis_bali_deluxe_16
slider_rondreis_bali_deluxe_17
slider_rondreis_bali_deluxe_18
slider_rondreis_bali_deluxe_19
slider_rondreis_bali_deluxe_20
slider_rondreis_bali_deluxe_21
slider_rondreis_bali_deluxe_22
slider_rondreis_bali_deluxe_23
slider_rondreis_bali_deluxe_24
slider_rondreis_bali_deluxe_25
slider_rondreis_bali_deluxe_26
slider_rondreis_bali_deluxe_27
slider_rondreis_bali_deluxe_28
slider_rondreis_bali_deluxe_29
slider_rondreis_bali_deluxe_30
slider_rondreis_bali_deluxe_31
slider_rondreis_bali_deluxe_32
slider_rondreis_bali_deluxe_33
slider_rondreis_bali_deluxe_34
slider_rondreis_bali_deluxe_35
slider_rondreis_bali_deluxe_36
slider_rondreis_bali_deluxe_37
slider_rondreis_bali_deluxe_38
slider_rondreis_bali_deluxe_39
slider_rondreis_bali_deluxe_40
slider_rondreis_bali_deluxe_41
slider_rondreis_bali_deluxe_42
slider_rondreis_bali_deluxe_43
slider_rondreis_bali_deluxe_44
slider_rondreis_bali_deluxe_45
slider_rondreis_bali_deluxe_46
slider_rondreis_bali_deluxe_47
slider_rondreis_bali_deluxe_48
slider_rondreis_bali_deluxe_49
slider_rondreis_bali_deluxe_50
slider_rondreis_bali_deluxe_51
slider_rondreis_bali_deluxe_52
slider_rondreis_bali_deluxe_53
slider_rondreis_bali_deluxe_54
slider_rondreis_bali_deluxe_55
slider_rondreis_bali_deluxe_56
slider_rondreis_bali_deluxe_57
slider_rondreis_bali_deluxe_58
slider_rondreis_bali_deluxe_59
slider_rondreis_bali_deluxe_60
slider_rondreis_bali_deluxe_61
slider_rondreis_bali_deluxe_62
slider_rondreis_bali_deluxe_63
slider_rondreis_bali_deluxe_64
slider_rondreis_bali_deluxe_65
slider_rondreis_bali_deluxe_66
slider_rondreis_bali_deluxe_67
slider_rondreis_bali_deluxe_68
slider_rondreis_bali_deluxe_69
slider_rondreis_bali_deluxe_70
slider_rondreis_bali_deluxe_71
slider_rondreis_bali_deluxe_72
slider_rondreis_bali_deluxe_73
slider_rondreis_bali_deluxe_74
slider_rondreis_bali_deluxe_75
slider_rondreis_bali_deluxe_76
slider_rondreis_bali_deluxe_77
slider_rondreis_bali_deluxe_78
slider_rondreis_bali_deluxe_79
slider_rondreis_bali_deluxe_80
slider_rondreis_bali_deluxe_81
slider_rondreis_bali_deluxe_82
slider_rondreis_bali_deluxe_83
slider_rondreis_bali_deluxe_84
slider_rondreis_bali_deluxe_85
slider_rondreis_bali_deluxe_86
slider_rondreis_bali_deluxe_87
slider_rondreis_bali_deluxe_88
slider_rondreis_bali_deluxe_89
previous arrow
next arrow
Shadow

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Rondreis Bali Deluxe

Reis details:

  • Vliegveld Denpasar
  • 2
  • R-BAL-06
  • 13 dagen
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

🏯 Bouwstenen Bali :

Sidebar - Bouwstenen - Indonesië

🌏 Rondreizen Bali :

Sidebar - Rondreizen - Bali

🛕 Dagtours Bali :

Sidebar - Dagtours - Bali

🛌 Hotels Bali :

Sidebar - Hotels - Bali