Rondreis Thailand Discovery - 19 Dagen

2 deelnemers:
 
4 deelnemers:
 
6 deelnemers:
va € 1010
 
va € 900
 
va € 865

Rondreis: Thailand Discovery

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Bangkok

Een indrukwekkende rondreis door Thailand. We starten in de bruisende hoofdstad Bangkok, waar we de beroemde drijvende markt bezoeken. Hierna reizen we verder naar Chiang Mai, gelegen in het noorden. Hier bezoeken we de schitterende Doi Suthep tempel en enkele home industrieën. Vanuit Chiang Mai vliegen we naar Surat Thani. We gaan hier het Khao Sok National Park bezoeken. Vervolgens kunt u heerlijk gaan relaxen op het eiland Koh Samui. Uiteraard kunt u deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of uitbreiden.

Dag 01 :
Bangkok

Asia Hotel BangkokAankomst op Suvarnabhumi Airport, de luchthaven van Bangkok. Na de laatste douanecontrole wacht de chauffeur u op in de aankomsthal.

Hierna volgt de transfer naar het Asia Hotel Bangkok. Dit hotel is centraal gelegen in Bangkok, naast het Skytrainstation Ratchatewi. De BTS Skytrain is de perfecte manier om Bangkok te ontdekken. Het is slechts 1 halte met de skytrain naar Siam Square en het winkelcentrum MBK. De rest van de dag is ter vrije besteding. Natuurlijk kunt u ook heerlijk gaan relaxen aan het zwembad.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan de Baiyoke Sky Dinner, dineren in één van de hoogste gebouwen van Thailand. Naast het diner kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de stad. (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Asia Hotel Bangkok.

Hotel
Dag 02 :
Bangkok

Bangkok - Grand PalaceNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden. U kunt op eigen gelegenheid deze bruisende stad gaan ontdekken.

Optioneel kunt u deelnemen aan een van onze dagexcursies Bangkok (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan een van deze tours dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Asia Hotel Bangkok.

Ontbijt
Hotel

Damnoen Saduak - drijvende marktNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de drijvende markt (Damnoen Saduak).

Deze markt is gelegen in de provincie Ratchaburi op circa 80 km ten westen van Bangkok. Het is de grootste en meest bekende drijvende markt in de omgeving van Bangkok.

Op de Damnoen Saduak floating market varen allerlei bootjes vol met fruit en andere exotische producten rond. Toeristen kunnen tevens in zo’n bootje rondvaren en zo langs de bootjes met koopwaar varen. Deze boottocht zit niet in de prijs inbegrepen en moet ter plaatse voldaan worden. Uiteraard heeft u ook van de zijkant een goed zicht op de drijvende markt. Het is een vrolijk schouwspel vol prachtige kleuren en producten.

Overnachting in het Asia Hotel Bangkok.

Ontbijt
Hotel

Thailand - nachttreinNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Aan het eind van de middag transfer naar het treinstation van Bangkok. Hier vertrekt de nachttrein van Bangkok naar Chiang Mai. In de trein is een slaapplaats, in de 2e klasse, voor u gereserveerd. Deze treinreis is een zeer leuke ervaring. De stoelen worden in de avonduren omgebouwd tot slaapplaats. U zult merken dat u relaxed kunt reizen in deze treinen. Uiteraard is het contact met andere reizigers een leuke bijkomstigheid. Allerlei nationaliteiten maken gebruik van deze treinen. In de avond en ’s morgens komen ze langs met een menukaart. U kunt hier dan een diner en/of een ontbijt bestellen (niet inclusief). Verder is de trein voorzien van een restauratiewagon. TIP: neem wat warme kleding mee, want in de trein staat de airco vaak behoorlijk koud.

Overnachting in de nachttrein.

Ontbijt
Nachttrein
Dag 05 :
Chiang Mai

Chiang Mai - Night BazaarVroeg in de ochtend komt u aan op het treinstation van Chiang Mai, waar de chauffeur u staat op te wachten voor de transfer naar het Royal Peninsula Hotel.

Het Royal Peninsula Hotel beschikt over 105 kamers en is centraal gelegen in Chiang Mai. Het hotel is voorzien van een zwembad en een restaurant. De Muang Mai Market ligt op 900m van het hotel en ook de Warorot Market en de Chiang Mai Night Bazaar zijn eenvoudig te bereiken.

De rest van de dag is ter vrije besteding. ’s Avonds kunt u een bezoek brengen aan de wereldberoemde Night Bazaar. Deze avondmarkt is gelegen aan de Chanklan Road en is de grootste markt van Chiang Mai. Op de markt kunt u allerlei artikelen aanschouwen. Het is een wirwar van kraampjes, eetstalletjes en winkels. Op de markt moet u uiteraard onderhandelen en afdingen. Vele handelaren verkopen dezelfde producten, dus u kunt eenvoudig naar de volgende gaan. Blijf lachen en vriendelijk, de beste deals sluit u indien beide partijen tevreden zijn. Veel plezier.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan het Khantoke Dinner, een traditioneel diner gecombineerd met een leuke dansshow (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Royal Peninsula Hotel.

Hotel
Dag 06 :
Chiang Mai

Chiang Mai - Wat Phra That Doi SuthepNa het ontbijt brengen we een bezoek aan de tempel Wat Phra That, gelegen op de berg Doi Suthep. Deze fraaie tempel ligt 16 kilometer buiten de stad op een hoogte van 1.300 meter en is te bereiken over een steile, bochtige weg.

De tempel de Wat Phra That Doi Suthep is één van de meest belangrijke tempels in Chiang Mai en zeker de meest vereerde onder de bevolking. Tijdens de boeddhistische feestdagen is het een belangrijke pelgrimsplaats. Het belang en de ligging van de tempel danken haar faam aan een interessante legende. Deze legende vertelt over een boeddhistische relikwie die volgens sommigen opgloeide en zichzelf magisch vermenigvuldigde voordat het zich toonde in de grote chedi van de Wat Suan Dok. De kopie relikwie werd op de rug van een wilde witte olifant gebonden. Het was vrij om te gaan waarheen het maar wilde. De olifant ging naar de top van de berg Suthep, hier trompette hij drie keer, maakte drie rondjes, knielde neer en stierf ter plekke. Dit werd gezien als signaal dat de relikwie op deze plaats wilde verblijven. Aan het eind van de 14de eeuw liet Koning Ku Na op deze plaats een tempel bouwen, de Doi Suthep. In de zes opvolgende eeuwen groeide het tempelcomplex en onderging de tempel enkele veranderingen. In het begin van de jaren 90 is het tempelcomplex gerestaureerd. Vanuit het tempelcomplex heeft u een schitterend uitzicht over de stad Chiang Mai. In het complex vindt u tevens een klein museum, waar allerlei oude opgravingen en giften aan de tempel tentoongesteld worden. In de tempel moet u gepast gekleed gaan, zonder schoenen. Om de tempel te bereiken moet u een trap betreden met 309 treden. Aan weerskanten ziet u een afscheiding met de afbeelding van een slang. Er gaat ook een kabelbaan naar boven.

Op de terugweg brengen we een bezoek aan een dorpje van de Hmong, één van de bergstammen van Noord Thailand. Deze bevolkingsgroep is oorspronkelijk afkomstig uit China. De Hmong hebben een eigen cultuur en taal. U kunt in dit dorp kennismaken met de lokale bewoners.

Overnachting in het Royal Peninsula Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 07 :
Chiang Mai

Chiang Mai - bergstamNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

U kunt natuurlijk lekker aan het zwembad relaxen en bijkomen van de voorafgaande indrukwekkende dagen.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan één van onze dagexcursies in Chiang Mai (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan één van deze dagexcursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Royal Peninsula Hotel.

Ontbijt
Hotel

Bor Sang - Umbrella VillageNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan Bor Sang en San Kamphaeng. Deze plaatsjes zijn even buiten Chiang Mai gelegen en staan bekend om hun ambachten. Er zijn hier ondermeer zijdeweverijen, zilversmeden, houtsnijwerkplaatsen en lakwerk- en celadonfabriekjes.

We bezoeken een werkplaats waar de beroemde zijde (Thai Silk) wordt gemaakt. We zien hier het hele proces van de zijderups tot aan het eindproduct.

In de Silver Factory worden allerlei zilveren producten gemaakt, van sieraden tot beelden. In deze werkplaats krijgt u een goede uitleg over het proces van zilverbewerking.

Ook stoppen we bij een houtsnijwerkplaats. Prachtige houten beelden worden hier met de hand gemaakt. Uit enorme stukken hout worden prachtige voorwerpen uitgebeiteld en gesneden.

In Umbrella Village worden van generatie op generatie de beroemde parasols gemaakt. Ze worden gemaakt van rijstpapier en vervolgens beschilderd. We zien hier het gehele proces. Er zijn parasols en waaiers in allerlei soorten en maten. Uiteraard kunt u hier een prachtige gekleurde parasol aanschaffen. De parasols worden met de hand beschilderd. Er zijn soms echte kunstenaars aan het werk.

Overnachting in het Royal Peninsula Hotel.

Ontbijt
Hotel

Khao Sok Paradise ResortNa het ontbijt volgt de transfer naar het vliegveld. Van Chiang Mai vliegt u verder naar Surat Thani.

Hierna volgt de transfer naar het Khao Sok National Park. Dit park bestaat uit maagdelijk regenwoud, welke behoort tot de oudste ter wereld. De rijke flora en fauna, het adembenemende landschap en de serene rust maken het tot een bestemming die u gezien moet hebben.

Vervolgens gaan we inchecken in het Khao Sok Paradise Resort. We verblijven hier in een Standard Tree House. Deze Tree Houses beschikken over airconditioning, Wi-Fi, een kluisje, een flat screen TV, een minibar, een muskietennet en een badkamer met douche en toilet. De Tree Houses zijn gelegen midden in de jungle en beschikken over een balkon, met zitje, zodat u volop kunt genieten van de flora en fauna. ’s Morgens wordt u hier gewekt door de vogels.

Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden. In de omgeving kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken.

Optioneel (niet inclusief) kunt u deelnemen aan de volgende excursie.

Tubing: Met een rubberband gaan we de rivier afzakken. Dit is vooral leuk in het regenseizoen als er een stroming is op de rivier. De prijs van deze excursie kunt u hierboven terugvinden bij optioneel.

In het Jungle Restaurant van het resort kunt u terecht voor internationale maaltijden.

Overnachting in het Khao Sok Paradise Resort.

Ontbijt
Tree House

Khao Sok National Park - kanotochtNa het ontbijt gaan we naar de Khao Sok rivier voor een prachtige kanotocht door deze mooie natuur. U kunt lekker in de kano plaatsnemen, terwijl de bootsman peddelt.

Tijdens deze kanotocht hebben we een grote kans om mooi gekleurde vogels, apen, kikkers en slangen te spotten. Soms zien we in de bomen grote trossen vruchten hangen. Verder kunt u genieten van het fantastische landschap. We varen door dichte jungle met op de achtergrond indrukwekkende kalkstenen bergen.

De middag is ter vrije besteding.

Optioneel (niet inclusief) kunt u deelnemen aan de volgende excursie.

Jungle Trek (halve dag): Tijdens deze trekking gaan we een prachtige wandeling maken door het nationaal Park. De lokale gids geeft u uitleg over de flora en fauna van dit gebied. De prijs van deze excursie kunt u hierboven terugvinden bij optioneel.

Overnachting in het Khao Sok Paradise Resort.

Ontbijt
Tree House

Koh Samui - First Bungalow Beach ResortNa het ontbijt verlaten we het Khao Sok National Park en reizen terug naar Surat Thani. Vervolgens gaan we per boot verder naar het tropische eiland Koh Samui.

Schitterende koraal witte stranden omringen het met kokospalmen bedekte eiland. Dit eiland bezit alle ingrediënten voor een geslaagde ongedwongen tropische strandvakantie. Op Koh Samui is één hoofdweg die het hele eiland rondgaat, de afstand bedraagt ongeveer 50 km. De fascinerende natuurlijke schoonheid van de stranden heeft een enorme aantrekkingskracht op mensen vanuit alle hoeken in de wereld. Het enorme aanbod varieert van zeer rustige tot de meer populaire en drukker bezochte stranden. De stranden in het noorden en zuiden zijn bekend vanwege het rustige en prachtige karakter, terwijl de stranden in het oosten en zuidoosten meer kleurvol en toeristisch zijn.

Na aankomst bij de pier van Koh Samui volgt de transfer naar het First Bungalow Beach Resort. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Het First Bungalow Beach Resort is gelegen op een mooie locatie, direct aan het strand. Het beschikt over comfortabele hotelkamers en bungalows. Het resort beschikt over een groot zwembad met ligstoelen, parasols en een kinderzwembad. Tevens een fraai restaurant waar zowel Europese, als Thaise gerechten worden geserveerd. De kamers en bungalows beschikken over alle comfort, zoals een minibar, tv, airconditioning en een badkamer met douche en toilet. Het First Bungalow Beach Resort is gelegen aan het zuidelijke eind van het lange zandstrand van Chaweng Beach en beschikt over een privé-strand.

Overnachting in het First Bungalow Beach Resort – deluxe kamer.

Ontbijt
Hotel
Dag 12 :
Koh Samui

Koh Samui - ChawengNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

Geniet van uw strandvakantie op Koh Samui.

Overnachting in het First Bungalow Beach Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 13 :
Koh Samui

Koh Samui - Na Muang watervalNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

Optioneel kunt u deelnemen aan de Samui Eiland Tour (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het First Bungalow Beach Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 14 :
Koh Samui

Koh PhanganNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. U kunt heerlijk relaxen aan het strand.

Optioneel kunt u deelnemen aan de Koh Phangan Eiland Tour (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het First Bungalow Beach Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 15 :
Koh Samui

Koh Tao - snorkelenNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

Optioneel kunt u deelnemen aan de Koh Tao & Nang Yuan Tour (niet in de prijs inbegrepen). Tijdens deze tour bezoeken we de beste snorkellokaties bij Koh Tao en Nang Yuan Eiland, één van de mooiste eilanden ter wereld. Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het First Bungalow Beach Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 16 :
Koh Samui

Koh Tan - snorkelenNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

Optioneel kunt u deelnemen aan de Adventure Coral Island Tour (niet in de prijs inbegrepen). Tijdens deze tour bezoeken we het prachtige tropische eiland Koh Tan. Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het First Bungalow Beach Resort.

Ontbijt
Hotel

Surat Thani - treinstationNa het ontbijt uitchecken. Hierna volgt de transfer naar de Nathon pier.

’s Middags vertrekt de boot naar Surat Thani. Na aankomst op de pier staat de bus u op te wachten voor de transfer naar het treinstation. Vanhier vertrekt de nachttrein van Surat Thani naar Bangkok. In de trein is een slaapplaats, in de 2e klasse, voor U gereserveerd.

Overnachting in de nachttrein.

In de Rondreis Thailand Discovery kunt u de volgende wijzigingen aanbrengen:

Niet per boot/nachttrein naar Bangkok, maar vliegen vanuit Koh Samui naar Bangkok. In dit geval dient u 1 nacht langer te verblijven in Koh Samui of Bangkok. Het is ook mogelijk dat de vlucht Koh Samui – Bangkok aansluit op uw terugvlucht van Bangkok naar Amsterdam.

Informeer naar de vele mogelijkheden! Bij deze wijzigingen zijn de binnenlandse vluchten, extra nachten en/of transfers niet inbegrepen

Ontbijt
Nachttrein
Dag 18 :
Bangkok

Bangkok - MBKVroeg in de ochtend aankomst op het treinstation van Bangkok, vervolgens transfer naar het Asia Hotel Bangkok.

De rest van de dag is ter vrije besteding. U kunt heerlijk gaan winkelen in Bangkok of ga relaxen bij het zwembad van het hotel.

Overnachting in het Asia Hotel Bangkok.

Hotel
Dag 19 :
Bangkok

Na het ontbijt volgt de transfer naar het vliegveld van Bangkok. Hier eindigt deze tour.

U bent NIET gebonden aan de hotels in deze rondreis, u kunt de hotels veranderen naar andere hotels.

Ook kunt u deze reis verlengen. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Rondreis Thailand Discovery

Kaart Thailand Discovery Tour

Rondreis Thailand Discovery - 19 dagen - BMT28

Vertrek Periode 2 deelnemers 4 deelnemers 6 deelnemers Tourcode Reisomschrijving
01-12-22 t/m 31-10-23 1010 900 865 BMT28 Rondreis Thailand Discovery
va € 1010 va € 900 va € 865

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 november 2022 t/m 31 oktober 2023: € 479

Hoogseizoentoeslag hotel


Toeslag bij verblijf in het Royal Peninsula Hotel – Chiang Mai van 30 december 2022 t/m 02 januari 2023: € 7,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Royal Peninsula Hotel – Chiang Mai van 12 april 2023 t/m 16 april 2023: € 7,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Royal Peninsula Hotel – Chiang Mai van 07 november 2023 t/m 10 november 2023: € 7,50 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het First Bungalow Beach Resort – Koh Samui van 20 december 2022 t/m 10 januari 2023: € 15 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het First Bungalow Beach Resort – Koh Samui van 11 januari 2023 t/m 28 februari 2023: € 7,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het First Bungalow Beach Resort – Koh Samui van 01 maart 2023 t/m 15 april 2023: € 5,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het First Bungalow Beach Resort – Koh Samui van 16 juli 2023 t/m 31 augustus 2023: € 5,50 per persoon / per nacht

Optioneel – U kunt zelf bepalen of u wilt deelnemen aan deze optionele excursies. Indien u wilt deelnemen aan één of beide excursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.


Dag 09: Tubing: € 28 per persoon

Dag 10: Jungle Trekking: € 46 per persoon

Big Buddha - Koh Samui
Twin Towers hotel - Bangkok
Twin Towers hotel - Bangkok
Twin Towers hotel - Bangkok
Twin Towers hotel - Bangkok
Bangkok - China town
Bangkok - China town
Bangkok - China town
Bangkok - Baiyoke Sky hotel
Bangkok - Baiyoke Sky Dinner
Bangkok - Baiyoke Sky Dinner
Bangkok - Baiyoke Sky Dinner
Bangkok - Baiyoke Sky Dinner
Bangkok - Baiyoke Sky Dinner
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Chiang Mai - Doi Suthep
Chiang Mai - Doi Suthep
Chiang Mai - Doi Suthep
Chiang Mai - Doi Suthep
Chiang Mai - Doi Suthep
Chiang Mai - Doi Suthep
Chiang Mai - Doi Suthep
Chiang Mai - Doi Suthep
Chiang Mai - Doi Suthep
Chiang Mai - Doi Suthep
Chiang Mai - Thai Silk
Chiang Mai - Thai Silk
Chiang Mai - Thai Silk
Chiang Mai - Thai Silk
Chiang Mai - SIlver Factory
Chiang Mai - SIlver Factory
Chiang Mai - Borsang
Chiang Mai - Borsang
Chiang Mai - Borsang
Chiang Mai - Borsang
Khao Sok - landschap
Khao Sok - Khao Sok paradise resort
Khao Sok - Khao Sok paradise resort
Khao Sok - Khao Sok paradise resort
Khao Sok - Khao Sok paradise resort
Khao Sok - Khao Sok paradise resort
Khao Sok - Khao Sok paradise resort
Khao Sok - Khao Sok paradise resort
Khao Sok - Khao Sok paradise resort
Khao Sok - Khao Sok paradise resort
Khao Sok - Khao Sok paradise resort
Khao Sok - Khao Sok paradise resort
Khao Sok - Khao Sok paradise resort
Koh Samui - First Bungalow Beach resort
Koh Samui - First Bungalow Beach resort
Koh Samui - First Bungalow Beach resort
Koh Samui - First Bungalow Beach resort
Koh Samui - First Bungalow Beach resort
Koh Samui - First Bungalow Beach resort
Koh Samui - First Bungalow Beach resort
Koh Samui - First Bungalow Beach resort
Koh Samui - First Bungalow Beach resort
Koh Samui - First Bungalow Beach resort
Koh Samui - First Bungalow Beach resort
Koh Samui - Chaweng beach
Koh Samui - Chaweng beach
Koh Samui - Chaweng beach
Koh Samui - Chaweng beach
Koh Samui - Chaweng beach
Koh Samui - Lamai Beach
Koh Samui - Lamai Beach
Koh Samui - Chaweng
Koh Samui - Chaweng
Koh Samui - Chaweng
Koh Samui - Chaweng
Koh Samui - Chaweng
Koh Samui - Chaweng
Koh Samui - Chaweng
slider_rondreis_thailand_discovery_01

Rondreis Thailand Discovery, een prachtige 19-daagse rondreis

slider_rondreis_thailand_discovery_02

Dag 01: Vanaf het vliegveld volgt de transfer naar het Twin Towers Hotel

slider_rondreis_thailand_discovery_03

Dag 01: Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden

slider_rondreis_thailand_discovery_04

Dag 01: Het Twin Towers Hotel beschikt over een prachtig zwembad

slider_rondreis_thailand_discovery_05

Dag 01: Langs het zwembad staan ligbedden om te relaxen

slider_rondreis_thailand_discovery_06

Dag 01: Op loopafstand van het hotel ligt het bruisende China Town

slider_rondreis_thailand_discovery_07

Dag 01: Hier vindt u vele winkels, marktkraampjes, restaurants en eetstalletjes

slider_rondreis_thailand_discovery_08

Dag 01: Het gezellige China Town in Bangkok

slider_rondreis_thailand_discovery_09

Dag 01: 's Avonds kunt u optioneel deelnemen aan de Baiyoke Sky Dinner

slider_rondreis_thailand_discovery_10

Dag 01: Het Sky restaurant bevindt zich op de 78ste verdieping

slider_rondreis_thailand_discovery_11

Dag 01: U kunt hier onbeperkt genieten van vele gerechten

slider_rondreis_thailand_discovery_12

Dag 01: Na het diner kunt u nog een paar verdiepingen hoger

slider_rondreis_thailand_discovery_13

Dag 01: Het bevindt zich 360° Revolving Roof Deck

slider_rondreis_thailand_discovery_14

Dag 01: Hier kunt u genieten van het fantastische uitzicht over Bangkok

slider_rondreis_thailand_discovery_15

Dag 03: Na het ontbijt bezoeken we de drijvende markt Damnoen Saduak

slider_rondreis_thailand_discovery_16

Dag 03: Op deze markt varen bootjes rond vol fruit en groenten

slider_rondreis_thailand_discovery_17

Dag 03: Het is een vrolijk schouwspel van geuren en kleuren

slider_rondreis_thailand_discovery_18

Dag 03: Er zijn bootjes waar complete maaltijden worden bereidt

slider_rondreis_thailand_discovery_19

Dag 03: Vanaf de kant hebben we een goed zicht op de markt

slider_rondreis_thailand_discovery_20

Dag 03: Optioneel kunt u een bootje huren ...

slider_rondreis_thailand_discovery_21

Dag 03: ... en u over de markt laten varen, een unieke ervaring

slider_rondreis_thailand_discovery_22

Dag 03: Op deze manier vaart u vlak langs de bootjes met koopwaar

slider_rondreis_thailand_discovery_23

Dag 03: Er wordt van alles te koop aangeboden

slider_rondreis_thailand_discovery_24

Dag 03: Dit is de grootste en meest bekende drijvende markt

slider_rondreis_thailand_discovery_25

Dag 06: Na het ontbijt bezoeken we de Wat Phra That Doi Suthep

slider_rondreis_thailand_discovery_26

Dag 06: Het tempelcomplex is per trap, met 309 treden, te bereiken

slider_rondreis_thailand_discovery_27

Dag 06: Voor een klein bedrag kunt u ook met de kabelbaan naar boven

slider_rondreis_thailand_discovery_28

Dag 06: De Doi Suthep is één van de belangrijkste tempels in Chiang Mai

slider_rondreis_thailand_discovery_29

Dag 06: De tempel is gebouwd in 1383 tijdens het bewind van Koning Ku Na

slider_rondreis_thailand_discovery_30

Dag 06: De schitterende Chedi in de Wat Phra That Doi Suthep

slider_rondreis_thailand_discovery_31

Dag 06: U kunt rustig rondwandelen door het tempelcomplex

slider_rondreis_thailand_discovery_32

Dag 06: De tempel wordt vereerd door de lokale bevolking

slider_rondreis_thailand_discovery_33

Dag 06: In het complex zijn prachtige Boeddhabeelden te bewonderen

slider_rondreis_thailand_discovery_34

Dag 06: Vanuit het complex heeft u een mooi uitzicht over Chiang Mai

slider_rondreis_thailand_discovery_35

Dag 08: We bezoeken een werkplaats waar de beroemde zijde wordt gemaakt

slider_rondreis_thailand_discovery_36

Dag 08: We zien het hele proces van de ...

slider_rondreis_thailand_discovery_37

Dag 08: ... zijderups tot het eindproduct

slider_rondreis_thailand_discovery_38

Dag 08: Dit is de wereldberoemde Thai Silk

slider_rondreis_thailand_discovery_39

Dag 08: In de Silver Factory worden allerlei zilveren producten gemaakt

slider_rondreis_thailand_discovery_40

Dag 08: Hier zijn echte vaklui aan het werk

slider_rondreis_thailand_discovery_41

Dag 08: In Umbrella Village worden de beroemde parasols gemaakt

slider_rondreis_thailand_discovery_42

Dag 09: Ze worden gemaakt van rijstpapier

slider_rondreis_thailand_discovery_43

Dag 08: Vervolgens worden de met de hand beschilderd

slider_rondreis_thailand_discovery_44

Dag 08: Er zijn parasols en waaiers in allerlei soorten en maten

slider_rondreis_thailand_discovery_45

Dag 09: Onderweg naar Khao Sok kunt u genieten van het landschap

slider_rondreis_thailand_discovery_46

Dag 09: Na aankomst inchecken in het Khao Sok Paradise Resort

slider_rondreis_thailand_discovery_47

Dag 09: Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden

slider_rondreis_thailand_discovery_48

Dag 09: Zitjes bij de receptie van het Khao Sok Paradise Resort

slider_rondreis_thailand_discovery_49

Dag 09: Bij de receptie bevindt zich ook het restaurant

slider_rondreis_thailand_discovery_50

Dag 09: Vanuit de receptie loopt u het resort in

slider_rondreis_thailand_discovery_51

Dag 09: Er lopen paden door de jungle naar de Tree Houses

slider_rondreis_thailand_discovery_52

Dag 09: Langs deze paden zijn enkele uitkijkpunten over de jungle

slider_rondreis_thailand_discovery_53

Dag 09: We gaan overnachten in een Standard Tree House

slider_rondreis_thailand_discovery_54

Dag 09: Deze Tree Houses zijn prachtig gelegen in de jungle

slider_rondreis_thailand_discovery_55

Dag 09: Alle Tree Houses beschikken over een balkon met zitje

slider_rondreis_thailand_discovery_56

Dag 09: Airconditioning is aanwezig in de Tree Houses

slider_rondreis_thailand_discovery_57

Dag 09: Verder zijn ze van alle gemakken voorzien

slider_rondreis_thailand_discovery_58

Dag 11: Vanaf de pier volgt de transfer naar het First Bungalow Beach Resort

slider_rondreis_thailand_discovery_59

Dag 11: Na het inchecken kunt u de komende dagen genieten op Koh Samui

slider_rondreis_thailand_discovery_60

Dag 11: We verblijven in een Deluxe Kamer

slider_rondreis_thailand_discovery_61

Dag 11: De Deluxe Kamers zijn van alle gemakken voorzien

slider_rondreis_thailand_discovery_62

Dag 11: Het First Bungalow Beach Resort beschikt over een prachtig zwembad

slider_rondreis_thailand_discovery_63

Dag 11: Het First Bungalow Beach Resort ligt direct aan het strand

slider_rondreis_thailand_discovery_64

Dag 12-16: Na het ontbijt kunt u deze dagen vrij besteden

slider_rondreis_thailand_discovery_65

Dag 12-16: Langs het zwembad staan ligbedden om te ontspannen

slider_rondreis_thailand_discovery_66

Dag 12-16: Het zwembad heeft een tropische sfeer met alle palmen

slider_rondreis_thailand_discovery_67

Dag 12-16: Heerlijk relaxen bij het zwembad

slider_rondreis_thailand_discovery_68

Dag 12-16: Heerlijk relaxen bij het zwembad

slider_rondreis_thailand_discovery_69

Dag 12-16: Ga genieten van een heerlijke strandvakantie op Koh Samui

slider_rondreis_thailand_discovery_70

Dag 12-16: Chaweng Beach beschikt over een prachtig strand

slider_rondreis_thailand_discovery_71

Dag 12-16: Chaweng Beach

slider_rondreis_thailand_discovery_72

Dag 12-16: Chaweng Beach

slider_rondreis_thailand_discovery_73

Dag 12-16: Chaweng Beach

slider_rondreis_thailand_discovery_74

Dag 12-16: U kunt ook gaan relaxen op Lamai Beach

slider_rondreis_thailand_discovery_75

Dag 12-16: Dit strand ligt ten zuiden van Chaweng

slider_rondreis_thailand_discovery_76

Dag 12-16: 's Avonds kunt u de gezelligheid opzoeken

slider_rondreis_thailand_discovery_77

Dag 12-16: In de straatjes langs Chaweng vindt u volop winkeltjes

slider_rondreis_thailand_discovery_78

Dag 12-16: U kunt rustig rondslenteren langs de kraampjes

slider_rondreis_thailand_discovery_79

Dag 12-16: Uiteraard ontbreken de eetstalletjes hier niet

slider_rondreis_thailand_discovery_80

Dag 12-16: Verder heeft u hier de keuze uit vele restaurants

slider_rondreis_thailand_discovery_81

Dag 12-16: Eén van de vele restaurants langs Chaweng

slider_rondreis_thailand_discovery_82

Dag 12-16: Ook de Fast-food ketens zijn hier vertegenwoordigt

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_rondreis_thailand_discovery_01
slider_rondreis_thailand_discovery_02
slider_rondreis_thailand_discovery_03
slider_rondreis_thailand_discovery_04
slider_rondreis_thailand_discovery_05
slider_rondreis_thailand_discovery_06
slider_rondreis_thailand_discovery_07
slider_rondreis_thailand_discovery_08
slider_rondreis_thailand_discovery_09
slider_rondreis_thailand_discovery_10
slider_rondreis_thailand_discovery_11
slider_rondreis_thailand_discovery_12
slider_rondreis_thailand_discovery_13
slider_rondreis_thailand_discovery_14
slider_rondreis_thailand_discovery_15
slider_rondreis_thailand_discovery_16
slider_rondreis_thailand_discovery_17
slider_rondreis_thailand_discovery_18
slider_rondreis_thailand_discovery_19
slider_rondreis_thailand_discovery_20
slider_rondreis_thailand_discovery_21
slider_rondreis_thailand_discovery_22
slider_rondreis_thailand_discovery_23
slider_rondreis_thailand_discovery_24
slider_rondreis_thailand_discovery_25
slider_rondreis_thailand_discovery_26
slider_rondreis_thailand_discovery_27
slider_rondreis_thailand_discovery_28
slider_rondreis_thailand_discovery_29
slider_rondreis_thailand_discovery_30
slider_rondreis_thailand_discovery_31
slider_rondreis_thailand_discovery_32
slider_rondreis_thailand_discovery_33
slider_rondreis_thailand_discovery_34
slider_rondreis_thailand_discovery_35
slider_rondreis_thailand_discovery_36
slider_rondreis_thailand_discovery_37
slider_rondreis_thailand_discovery_38
slider_rondreis_thailand_discovery_39
slider_rondreis_thailand_discovery_40
slider_rondreis_thailand_discovery_41
slider_rondreis_thailand_discovery_42
slider_rondreis_thailand_discovery_43
slider_rondreis_thailand_discovery_44
slider_rondreis_thailand_discovery_45
slider_rondreis_thailand_discovery_46
slider_rondreis_thailand_discovery_47
slider_rondreis_thailand_discovery_48
slider_rondreis_thailand_discovery_49
slider_rondreis_thailand_discovery_50
slider_rondreis_thailand_discovery_51
slider_rondreis_thailand_discovery_52
slider_rondreis_thailand_discovery_53
slider_rondreis_thailand_discovery_54
slider_rondreis_thailand_discovery_55
slider_rondreis_thailand_discovery_56
slider_rondreis_thailand_discovery_57
slider_rondreis_thailand_discovery_58
slider_rondreis_thailand_discovery_59
slider_rondreis_thailand_discovery_60
slider_rondreis_thailand_discovery_61
slider_rondreis_thailand_discovery_62
slider_rondreis_thailand_discovery_63
slider_rondreis_thailand_discovery_64
slider_rondreis_thailand_discovery_65
slider_rondreis_thailand_discovery_66
slider_rondreis_thailand_discovery_67
slider_rondreis_thailand_discovery_68
slider_rondreis_thailand_discovery_69
slider_rondreis_thailand_discovery_70
slider_rondreis_thailand_discovery_71
slider_rondreis_thailand_discovery_72
slider_rondreis_thailand_discovery_73
slider_rondreis_thailand_discovery_74
slider_rondreis_thailand_discovery_75
slider_rondreis_thailand_discovery_76
slider_rondreis_thailand_discovery_77
slider_rondreis_thailand_discovery_78
slider_rondreis_thailand_discovery_79
slider_rondreis_thailand_discovery_80
slider_rondreis_thailand_discovery_81
slider_rondreis_thailand_discovery_82
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.