Sapa Tour - 4 Dagen

2 deelnemers:
 
4 deelnemers:
 
6 deelnemers:
va € 287
 
va € 230
 
va € 215

Bouwsteenmodule Hanoi: Sapa Tour

Dagelijks vertrek vanuit Hanoi

Een prachtige reis naar het pittoreske bergdorpje Sapa. U kunt hier genieten van een adembenemende natuur en natuurlijk de lokale bergstammen, zoals de Hmong, de Red Dao en de Black Tay. Deze reis is perfect te combineren met één van onze Vietnam rondreizen.

Laat in de middag transfer naar het treinstation van Hanoi. Per nachttrein, met slaapplaatsen, reizen we verder naar Lao Cai.

Overnachting in de nachttrein SP3 (4 pers. softsleeper). Het is mogelijk om tegen een meerprijs een Vip cabine / Privé cabine voor 2 personen te reserveren.

Nachttrein

We komen vroeg in de ochtend aan op het treinstation van Lao Cai. Vanuit deze plaats volgt de transfer, in circa 1 uur, naar Sapa. Onderweg kunt u genieten van het prachtige landschap. We passeren schitterende rijstterrassen. In Sapa bevinden zich vele gebouwen uit de Franse koloniale periode.

Na aankomst in Sapa gaan we inchecken en krijgen we nog een ontbijt aangeboden. Sapa is gelegen op een hoogte van 1500 meter en is één van de meest pittoreske bergdorpjes van Vietnam. In 1922 stichten de Fransen dit dorpje dat gelegen is tussen de hellingen van de berg Hoang Lien Son. De Fransen gebruikten het dorp als toevluchtsoord om de koelte op te zoeken. Vanuit het centrum van Sapa kunt u genieten van het wolkendek tussen de bergen, kristalheldere bergstroompjes en terrasvormige tuinen. Op marktdagen verzamelen zich de kleurrijke bergstammen zoals de Black Hmong, de Red Yao en de Flower Hmong zich in Sapa om hun zelfgemaakte producten te verhandelen en om nieuws te vergaren.

Later op de dag bezoeken we het dorpje Cat Cat, dat op circa 3 km van Sapa is gelegen. In dit dorp leeft de Zwarte Hmong bergstam. Om het dorp te bereiken moeten we een korte wandeling maken door de vallei. We zien hier de houten huizen die prachtig gelegen zijn tegen de heuvels. We gaan hier kennismaken met de lokale bevolking. In de vallei bevindt zich ook een waterval, waar u even heerlijk kunt relaxen.

Overnachting in het Sunny Mountain Hotel – superior kamer.

Hotel

Na het ontbijt rijden we naar het dorpje Lao Chai. Van hieruit gaan we een wandeltocht maken door de Sapa vallei. Het eerste stuk wandelen we circa 2 km. We wandelen langs prachtige rijstterrassen en passeren de traditionele houten huisjes van de Zwarte Hmong bergstam. Vervolgens wandelen we verder, ook circa 2 km, naar het dorpje Ta Van. Hier gaan we kennismaken met het Giay volk. Hierna volgt het mooiste gedeelte van de wandeltocht, de route naar het dorpje Giang Ta Chai. Het landschap is hier adembenemend. U kunt hier genieten van de prachtige vergezichten op de dorpjes van het Red Dao volk. Na aankomst in het dorpje Giang Ta Chai staat de chauffeur ons reeds op te wachten.

Later op de dag rijden we verder naar Lao Cai. Vanuit deze plaats reizen we per nachttrein (SP4), met slaapplaatsen, terug naar Hanoi.

Overnachting in de nachttrein.

Ontbijt
Nachttrein
Dag 04 :
Hanoi

Vroeg in de ochtend aankomst op het treinstation van Hanoi. Hier eindigt deze tour.

U kunt deze reis verlengen en of uitbreiden met één van onze rondreizen, hieronder geven wij u enkele mogelijkheden. Wilt u langer in Sapa verblijven of dit programma iets wijzigen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW VIETNAM REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE VIETNAM SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Kaart Sapa Tour

Kaart Vietnam - Sapa Tour

Sapa Tour - 4 Dagen - I-HAN-10

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 april 2022 t/m 31 december 2022: € 45

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Er kunnen toeslagen gelden op Vietnam Public Holidays & van 24 december 2022 t/m 31 december 2022

Deze toeslagen zijn afhankelijk van het hotel waar u op dat moment verblijft

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Sapa Tour

Reis details:

  • Hanoi
  • 2
  • I-HAN-10
  • 4 dagen
  • Hotel op basis van logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Vakantie Vietnam - Sidebar

Sidebar - Vliegtickets

Sidebar - Hotels - Vietnam

Sidebar - Bouwstenen - Vietnam

Sidebar - Rondreizen - Vietnam