Thailand Best Deal 2023 - 10 Dagen

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 318
va € 302
va € 283

Rondreis: Thailand Best Deal

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Bangkok

Ontdek Thailand in 2023 met onze Best Deal Rondreis. We starten in de bruisende hoofdstad Bangkok. We gaan hier een bezoek brengen aan de beroemde drijvende markt. Allerlei kleurrijke bootjes met koopwaar varen rond op de markt. Vervolgens reizen we verder naar het Chiang Mai, gelegen in het noorden van Thailand. Hier bezoeken we de prachtige Doi Suthep tempel. We eindigen in de Koninklijke badplaats Hua Hin. Hier kunt u heerlijk genieten aan het strand.

Dag 01 :
Bangkok

Bangkok - Khao San RoadAankomst op Suvarnabhumi Airport, de luchthaven van Bangkok. Na de laatste douanecontrole wacht de chauffeur u op in de aankomsthal.

Hierna volgt de transfer naar het Alt Hotel Nana. Dit hotel is centraal gelegen in Bangkok, op loopafstand van de Sukhumvit Road. Hier vindt u gezellige straatjes vol winkels en restaurants. Ook bevinden zich hier enkele leuke markten. De rest van de dag is ter vrije besteding. Natuurlijk kunt u ook heerlijk gaan relaxen aan het zwembad.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan de Baiyoke Sky Dinner, dineren in één van de hoogste gebouwen in Bangkok. Naast het diner kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de stad. (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Alt Hotel Nana by UHG.

Hotel

Damnoen Saduak - drijvende marktNa het ontbijt gaan we vandaag een bezoek brengen aan de wereldberoemde drijvende markt van Damnoen Saduak. Deze drijvende markt ligt ongeveer 80 kilometer ten westen van Bangkok in de provincie Ratchaburi. Allerlei bootjes vol met fruit en andere exotische producten varen in een kanaal heen en weer. Toeristen kunnen tevens in zo’n bootje rondvaren en zo langs de bootjes met koopwaar varen. Deze boottocht zit niet in de prijs inbegrepen en moet ter plaatse voldaan worden. Uiteraard heeft u ook van de zijkant een goed zicht op de drijvende markt. Het is een vrolijk schouwspel vol prachtige kleuren en producten.

Later op de dag keren we weer terug naar het hotel in Bangkok.

Overnachting in het Alt Hotel Nana by UHG.

Ontbijt
Hotel

Nachttrein Bangkok - Chiang MaiNa het ontbijt kunt de deze dag vrij besteden. In deze bruisende wereldstad kunt u heerlijk shoppen.

Optioneel kunt u deelnemen aan de Fietstocht Bangkok (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Laat in de middag volgt de transfer naar het treinstation van Bangkok. Per nachttrein met slaapplaatsen reizen we vervolgens naar Chiang Mai.

U zult merken dat u relaxed kunt reizen in deze treinen. Uiteraard is het contact met andere reizigers een leuke bijkomstigheid. Allerlei nationaliteiten maken gebruik van deze treinen. In de avond en ’s morgens komen ze langs met een menukaart. U kunt hier dan een diner en/of een ontbijt bestellen (niet inclusief). Verder is de trein voorzien van een restauratiewagon. TIP: neem wat warme kleding mee, want in de trein staat de airco vaak behoorlijk koud.

Overnachting in de nachttrein met slaapplaatsen.

Ontbijt
Nachttrein
Dag 04 :
Chiang Mai

Chiang Mai - Night BazaarVroeg in de ochtend komt u aan op het treinstation van Chiang Mai, waar de chauffeur u staat op te wachten voor de transfer naar het Royal Peninsula Hotel.

Het Royal Peninsula Hotel beschikt over 105 kamers en is gelegen in het centrum van Chiang Mai. Het hotel is voorzien van een zwembad, een bar en een restaurant. De Muang Mai Market ligt op 900m van het hotel en ook de Warorot Market en de Chiang Mai Night Bazaar zijn eenvoudig te bereiken.

De rest van de dag is ter vrije besteding. ’s Avonds kunt u een bezoek brengen aan de wereldberoemde Night Bazaar. Deze avondmarkt is gelegen aan de Chanklan Road en is de grootste markt van Chiang Mai. Op de markt kunt u allerlei artikelen aanschouwen. Het is een wirwar van kraampjes, eetstalletjes en winkels. Op de markt moet u uiteraard onderhandelen en afdingen. Vele handelaren verkopen dezelfde producten, dus u kunt eenvoudig naar de volgende gaan. Blijf lachen en vriendelijk, de beste deals sluit u indien beide partijen tevreden zijn. Veel plezier.

Overnachting in het Royal Peninsula Hotel.

Hotel
Dag 05 :
Chiang Mai

Chiang Mai - Wat Phra That Doi SuthepDeze dag gaan we na het ontbijt een bezoek brengen aan de tempel Wat Phra That, gelegen op de berg Doi Suthep. Deze fraaie tempel ligt 16 kilometer buiten de stad op een hoogte van 1.300 meter en is te bereiken over een steile, bochtige weg. Een 293 treden tellende trap, met Nagas (mythologische 7-koppige slangen) als leuningen, leidt het laatste stuk naar de tempel.

De Wat Phra That Doi Suthep is één van de meest belangrijke tempels in Chiang Mai en zeker de meest vereerde onder de bevolking. Tijdens de boeddhistische feestdagen is het een belangrijke pelgrimsplaats. Het belang en de ligging van de tempel danken haar faam aan een interessante legende. Deze legende vertelt over een boeddhistische relikwie die volgens sommigen opgloeide en zichzelf magisch vermenigvuldigde voordat het zich toonde in de grote chedi van de Wat Suan Dok. De kopie relikwie werd op de rug van een wilde witte olifant gebonden. Het was vrij om te gaan waarheen het maar wilde. De olifant ging naar de top van de berg Suthep, hier trompette hij drie keer, maakte drie rondjes, knielde neer en stierf ter plekke. Dit werd gezien als signaal dat de relikwie op deze plaats wilde verblijven. Aan het eind van de 14de eeuw liet Koning Ku Na op deze plaats een tempel bouwen, de Doi Suthep. In de zes opvolgende eeuwen groeide het tempelcomplex en onderging de tempel enkele veranderingen. In het begin van de jaren 90 is het tempelcomplex gerestaureerd. Vanuit het tempelcomplex heeft u een schitterend uitzicht over de stad Chiang Mai. In het complex vindt u tevens een klein museum, waar allerlei oude opgravingen en giften aan de tempel tentoongesteld worden. In de tempel moet u gepast gekleed gaan, zonder schoenen. Om de tempel te bereiken moet u een trap betreden met 309 treden. Aan weerskanten ziet u een afscheiding met de afbeelding van een slang. Er gaat ook een lift naar boven.

Hierna brengen we een bezoek aan een dorpje van de Hmong, één van de bergstammen van Noord Thailand. Deze bevolkingsgroep is oorspronkelijk afkomstig uit China. De Hmong hebben een eigen cultuur en taal. U kunt in dit dorp kennismaken met de lokale bewoners.

Overnachting in het Royal Peninsula Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 06 :
Chiang Mai

Chiang Mai - bergstamNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

U kunt natuurlijk lekker aan het zwembad relaxen en bijkomen van de voorafgaande indrukwekkende dagen.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan één van onze dagexcursies Chiang Mai (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan één van deze dagexcursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Royal Peninsula Hotel.

Ontbijt
Hotel

Chiang Mai - busstationNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

U kunt nog uw laatste inkopen doen in Chiang Mai of relaxen bij het zwembad van het Royal Peninsula Hotel.

Aan het eind van de middag wordt u naar het busstation gebracht, hier vertrekt u per VIP-bus naar Hua Hin. Deze VIP-bus beschikt over verstelbare stoelen.

Overnachting in de VIP-bus.

Ontbijt
VIP-bus
Dag 08 :
Hua Hin

Hua Hin - strandVroeg in de ochtend aankomst in Hua Hin. U wordt vanaf het busstation in Hua Hin opgehaald en naar het Hua Hin Grand Plaza Hotel gebracht. Hier kunt u heerlijk genieten aan het prachtige strand!

Hua Hin is een rustig stadje, gelegen aan het strand. Het is een geliefd vakantieoord onder de Thaise bevolking. Vooral in de weekenden gaan vele Thaise gezinnen vanuit Bangkok naar deze badplaats. Tevens kunt u hier genieten van de fraaie natuurparken die Hua Hin’s omgeving bepalen en volop de lokale sfeer in het stadje Hua Hin proeven. De rest van de dag kunt u heerlijk doorbrengen aan het prachtige strand of bij het zwembad van het Hua Hin Grand Plaza Hotel.

’s Avonds kunt u een bezoek brengen aan de gezellige avondmarkt, gelegen aan de Dechanuchit Road. U vindt hier tevens een overvloed aan eetstalletjes. Verder kunt u op de Night Market van alles kopen, van goedkope kleding tot Cd’s etc.

Overnachting in het Hua Hin Grand Plaza Hotel.

Hotel
Dag 09 :
Hua Hin

Hua Hin - Khao Takiab tempelNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden. U kunt heerlijk gaan ontspannen op het strand

In de omgeving van Hua Hin zijn prachtige natuurparken te bezoeken.

Optioneel kunt u deelnemen aan de Fietstocht Hua Hin (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Hua Hin Grand Plaza Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 10 :
Hua Hin

Na het ontbijt eindigt deze tour.

Wilt u langer in Hua Hin verblijven dan is dit natuurlijk mogelijk. Deze reis is per dag te verlengen in Hua Hin.

Ook kunt u per nachttrein + slaapplaatsen verder reizen naar bv. Koh Tao, Koh Samui, Krabi of Phuket.

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Kaart Thailand Best Deal

Kaart Rondreis Thailand - Best Deal

Thailand Best Deal 10 dagen - I-THA-03

Vertrek Periode 2 deelnemers 4 deelnemers 6 deelnemers Tourcode Reisomschrijving
01-10-22 t/m 31-10-23 318 302 283 I-THA-03 Thailand Best Deal
va € 318 va € 302 va € 283

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 oktober 2022 t/m 31 oktober 2023: € 159

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Toeslag bij verblijf in het Alt Hotel Nana – Bangkok van 20 december 2022 t/m 03 januari 2023 (New Year): € 9,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Alt Hotel Nana – Bangkok van 19 januari 2023 t/m 25 januari 2023 (Chinese New Year): € 9,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Alt Hotel Nana – Bangkok van 10 april 2023 t/m 15 april 2023 (Songkran): € 9,50 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Royal Peninsula Hotel – Chiang Mai van 07 november 2022 t/m 10 november 2022 (Loy Krathong): € 9,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Royal Peninsula Hotel – Chiang Mai van 30 december 2022 t/m 02 januari 2023 (New Year): € 9,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Royal Peninsula Hotel – Chiang Mai van 12 april 2023 t/m 16 april 2023 (Songkran): € 9,50 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Hua Hin Grand Plaza Hotel – Hua Hin van 24 december 2022 t/m 05 januari 2023 (New Year): € 15 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Hua Hin Grand Plaza Hotel – Hua Hin van 12 april 2023 t/m 15 april 2023 (Songkran): € 15 per persoon / per nacht

Chiang Mai - Wat Phra That Doi Suthep
Bangkok - Trang Hotel
Bangkok - Trang Hotel
Bangkok - Trang Hotel
Bangkok - Trang Hotel
Bangkok - Khao San Road
Bangkok - Khao San Road
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Bangkok - fietstour
Bangkok - fietstour
Bangkok - Grand Palace
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Hua Lamphong
Bangkok - Hua Lamphong
Chiang Mai - Lanna Palace Hotel
Chiang Mai - Lanna Palace Hotel
Chiang Mai - Lanna Palace Hotel
Chiang Mai - Night Bazaar
Chiang Mai - Night Bazaar
Chiang Mai - Night Bazaar
Chiang Mai - Wat Phra That Doi Suthep
Chiang Mai - Wat Phra That Doi Suthep
Chiang Mai - Wat Phra That Doi Suthep
Chiang Mai - Wat Phra That Doi Suthep
Chiang Mai - Wat Phra That Doi Suthep
Chiang Mai - Wat Phra That Doi Suthep
Chiang Mai - Wat Phra That Doi Suthep
Chiang Mai - bergstam
Chiang Mai - bergstam
Chiang Mai - bergstam
Chiang Mai - Lanna Palace Hotel
Chiang Rai - Witte Tempel
Chiang Mai - Fietstour
Hua Hin Grand Plaza Hotel
Hua Hin Grand Plaza Hotel
Hua Hin - strand
Hua Hin - avondmarkt
Hua Hin - avondmarkt
slider_thailand_best_deal_01

Ontdek Thailand met onze Best Deal Rondreis

slider_thailand_best_deal_02

Dag 01: We gaan inchecken in het Trang Hotel

slider_thailand_best_deal_03

Dag 01: Het Trang Hotel beschikt over een gezellig terras met een buitenbar

slider_thailand_best_deal_04

Dag 01: U kunt hier genieten van uw favoriete drankjes

slider_thailand_best_deal_05

Dag 01: U kunt ook heerlijk gaan relaxen bij het zwembad

slider_thailand_best_deal_06

Dag 01: Op loopafstand van het hotel ligt de gezellige Khao San Road

slider_thailand_best_deal_07

Dag 01: Hier vindt u volop winkels, marktkraampjes en restaurants

slider_thailand_best_deal_08

Dag 02: We brengen een bezoek aan de kleurrijke Drijvende Markt

slider_thailand_best_deal_09

Dag 02: Allerlei bootjes vol koopwaar varen rond over de drijvende markt

slider_thailand_best_deal_10

Dag 02: Vanaf de kant heeft u een prachtig uitzicht over de markt

slider_thailand_best_deal_11

Dag 02: Optioneel kunt u een bootje huren en u over de markt laten varen

slider_thailand_best_deal_12

Dag 02: Optioneel kunt u deelnemen aan de Fietstocht door Bangkok

Dag 03: Optioneel kunt u vandaag deelnemen aan de Fietstocht door Bangkok

slider_thailand_best_deal_13

Dag 03: Deze fietstocht gaat dwars door het bruisende China Town

slider_thailand_best_deal_14

Dag 03: Of u kunt vandaag een bezoek gaan brengen aan het Koninklijk Paleis

slider_thailand_best_deal_15

Dag 03: Ook een aanrader is de Klong Tour, een boottocht door de kanalen

slider_thailand_best_deal_16

Dag 03: In de middag volgt de transfer naar het treinstation

slider_thailand_best_deal_17

Dag 03: Per nachttrein, met slaapplaatsen, reizen we naar Chiang Mai

slider_thailand_best_deal_18

Dag 04: Aankomst bij het Lanna Palace Hotel

slider_thailand_best_deal_19

Dag 04: Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden

slider_thailand_best_deal_20

Dag 04: Het Lanna Palace Hotel beschikt over een zwembad

slider_thailand_best_deal_21

Dag 04: Op loopafstand van het Lanna Palace Hotel ligt de avondmarkt

slider_thailand_best_deal_22

Dag 04: Hier vindt u volop marktkraampjes, winkels en restaurants

slider_thailand_best_deal_23

Dag 04: U kunt overal lekker zitten om wat te eten of te drinken

slider_thailand_best_deal_24

Dag 05: Na het ontbijt bezoeken we de tempel Wat Phra That

slider_thailand_best_deal_25

Dag 05: Dit is één van de belangrijkste tempels in Chiang Mai

slider_thailand_best_deal_26

Dag 05: Het tempelcomplex is gelegen op de berg Doi Suthep

slider_thailand_best_deal_27

Dag 05: U kunt volop genieten van de prachtige Boeddhabeelden

slider_thailand_best_deal_28

Dag 05: Wandel rustig rond door het tempelcomplex

slider_thailand_best_deal_29

Dag 05: Er zijn overal prachtige details te ontdekken

slider_thailand_best_deal_30

Dag 05: Het uitzicht vanuit de tempel over de stad Chiang Mai

slider_thailand_best_deal_31

Dag 05: Later op de dag bezoeken we een dorpje van de bergstam Hmong

slider_thailand_best_deal_32

Dag 05: We maken een wandeling door het dorpje ...

slider_thailand_best_deal_33

Dag 05: ... waarbij u kennis kunt maken met de lokale bewoners

slider_thailand_best_deal_34

Dag 06: Na het ontbijt kunt u deze dag in Chiang Mai vrij besteden

slider_thailand_best_deal_35

Dag 06: Optioneel kunt u een dagtour bijboeken naar de Gouden Driehoek

slider_thailand_best_deal_36

Dag 06: Ook aanbevolen is de Fietstour Chiang Mai

slider_thailand_best_deal_37

Dag 08: We komen aan bij het Hua Hin Grand Plaza Hotel

slider_thailand_best_deal_38

Dag 08: Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden

slider_thailand_best_deal_39

Dag 08: Op loopafstand van het hotel ligt het strand

slider_thailand_best_deal_40

Dag 08: Hua Hin beschikt verder over een gezellige avondmarkt

slider_thailand_best_deal_41

Dag 08: In Hua Hin vindt u overal restaurants en eetstalletjes

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_thailand_best_deal_01
slider_thailand_best_deal_02
slider_thailand_best_deal_03
slider_thailand_best_deal_04
slider_thailand_best_deal_05
slider_thailand_best_deal_06
slider_thailand_best_deal_07
slider_thailand_best_deal_08
slider_thailand_best_deal_09
slider_thailand_best_deal_10
slider_thailand_best_deal_11
slider_thailand_best_deal_12
slider_thailand_best_deal_13
slider_thailand_best_deal_14
slider_thailand_best_deal_15
slider_thailand_best_deal_16
slider_thailand_best_deal_17
slider_thailand_best_deal_18
slider_thailand_best_deal_19
slider_thailand_best_deal_20
slider_thailand_best_deal_21
slider_thailand_best_deal_22
slider_thailand_best_deal_23
slider_thailand_best_deal_24
slider_thailand_best_deal_25
slider_thailand_best_deal_26
slider_thailand_best_deal_27
slider_thailand_best_deal_28
slider_thailand_best_deal_29
slider_thailand_best_deal_30
slider_thailand_best_deal_31
slider_thailand_best_deal_32
slider_thailand_best_deal_33
slider_thailand_best_deal_34
slider_thailand_best_deal_35
slider_thailand_best_deal_36
slider_thailand_best_deal_37
slider_thailand_best_deal_38
slider_thailand_best_deal_39
slider_thailand_best_deal_40
slider_thailand_best_deal_41
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.