V-Spirit Cruise Halong Bay - 2 Dagen

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 175
va € 175
va € 175

Bouwsteenmodule Hanoi: V-Spirit Cruise Halong Bay

Dagelijks vertrek vanuit Hanoi

Een prachtige 2-daagse cruise door de Baai van Halong. Deze baai bestaat uit vele duizenden eilandjes met mooie rotsformaties die recht uit de zee omhoog komen. Verder gaan we een grot bezichtigen, een eiland bezoeken en kajakken.

Opmerking:

We reizen per V-Spirit shuttle bus vanuit Hanoi naar Halong Bay (retour). Het is ook mogelijk om deze reis per privé transfer vanuit Hanoi naar Halong Bay (retour) te maken, informeer naar het prijsverschil.

Vroeg in de ochtend volgt de transfer naar Halong Bay. Na een prachtige reis, van ongeveer 3,5 uur, komen we aan bij de Tuan Chau haven.

Hier gaat u aan boord van de V-Spirit en vervolgens gaan we een we een heerlijke cruise maken door de Baai van Halong. Halong Bay wordt ook wel één van de zeven wereldwonderen genoemd en staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. De baai heeft een kustlijn van 120 km en het gebied beslaat zo`n 1500 vierkante kilometer. De baai bestaat uit vele duizenden eilandjes met mooie rotsformaties en grotten.

We varen door de baai en genieten van de vele prachtige rotsformaties. Onderweg naar Bai Tu Long Bai kunt u genieten van een seafood lunch (inclusief).

Vervolgens varen we naar de goed verborgen Sung Sot grot, de mooiste grot in Halong Bay. In de grot is een wandelpad aangelegd, zodat we rustig kunnen rondlopen door de grot. De grot heeft een ruimte van ongeveer 10.000 m² en is gevuld met prachtige kleuren en oude gesteente.

Hierna varen we naar Titov Island. Hier heeft u de gelegenheid om te zwemmen of gewoon even lekker relaxen op het strand. Vanaf de top van het eiland kunt u genieten van het prachtige uitzicht over Halong Bay.

Op het bovendek vindt een Sunset Party plaats. U kunt hier genieten van de prachtige zonsondergang.

Later wordt op de junk het diner geserveerd. ’s Avonds kunt u na het diner (inclusief) op het dek ontspannen, voordat u in slaap valt in uw comfortabele hut aan boord van de Junk.

We overnachten op de boot in een Deluxe Cabin.

Lunch, Diner
Boot

In de vroege ochtend kunt u op het dek deelnemen aan Tai Chi.

Na het ontbijt gaan we kajakken in de omgeving van Man’s Head Island. Er zijn hier prachtige verborgen grotten te ontdekken.

Vervolgens varen we weer langzaam door de baai en passeren het vissersdorp Ba Hang. We zien hier het dagelijks leven van de inwoners die leven van de visserij.

Verder kunt u aan boord deelnemen aan een Cooking Class. Hierna gaan we genieten van een traditionele Vietnamese brunch.

We varen langzaam door Halong Bay richting de haven. Hierna rijden we via een prachtig landschap terug naar Hanoi. Hier eindigt deze tour.

U kunt deze reis verlengen met andere bouwsteenmodules. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW VIETNAM REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE VIETNAM SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt, Lunch

Kaart V-Spirit Cruise Halong Bay

Kaart Vietnam - V-Spirit Cruise

V-Spirit Cruise - 2 Dagen - I-HAN-08

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 januari 2022 t/m 31 december 2022: € 108

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Er gelden toeslagen op Vietnam Public Holidays & van 24 december 2022 t/m 31 december 2022

Deze toeslagen gelden voor compulsory Gala dinners

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

V-Spirit Cruise Halong Bay

Reis details:

  • Hanoi
  • 2
  • I-HAN-08
  • 2 dagen
  • Volpension
  • Verlenging mogelijk

✈ Vliegtickets Vietnam :

Sidebar - Vliegtickets - Qatar Airways

🛌 Hotels Vietnam :

Sidebar - Hotels - Vietnam

🌏 Rondreizen Vietnam :

Sidebar - Rondreizen - Vietnam

🏯 Bouwstenen Vietnam :

Sidebar - Bouwstenen - Vietnam