Vietnam Impression Tour - 20 Dagen

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 1418
va € 1143
va € 1073

Rondreis: Vietnam Impression Tour

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld in Hanoi

Tijdens deze 20-daagse rondreis zult u geïmponeerd raken door dit fantastische land. In Hanoi maken we een wandeltocht door het oude centrum, bezoeken de Ngoc Son Tempel en maken een tochtje met een riksja. Vervolgens maken we een prachtige cruise door Halong Bay en een boottocht door het adembenemende landschap van Tam Coc. Per nachttrein reizen we verder naar Hué, waar we de Thien Mu Pagoda gaan bezoeken. Hoi An kunt u zelf gaan ontdekken, u vindt hier prachtige stranden en een uniek oud centrum. We eindigen in Ho Chi Minh, waar we een stadstour maken en het Mekong Deltagebied gaan verkennen.

Dag 01 :
Hanoi

Hanoi - Tempel van de LiteratuurNa aankomst op de luchthaven van Hanoi volgt de transfer naar het La Dolce Vita Hotel.

Dit driesterrenhotel is gelegen in het centrum bij het Hanoi Old Quarter. Op loopafstand vindt u het Hoan Kiem Lake en de Dong Xuan markt.

Na het inchecken in het hotel heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. De romantische stad Hanoi is de hoofdstad van Vietnam en heeft meer dan 3 miljoen inwoners. Het oude mooie stadscentrum, met haar brede straten en historische huizen herinnert aan het rijke koloniale verleden uit de Franse periode. Hanoi heeft nog het echte authentieke, dat bij vele andere steden in Azië momenteel ontbreekt. De stad huisvest vele pagodes, musea, oude gebouwen en tempels. En dit alles is gelegen in een oase van veel groen, meren en parken. Dit geeft de stad een gevoel van vrede en rust.

Overnachting in het La Dolce Vita Hotel – superior kamer.

Hotel
Dag 02 :
Hanoi

Hanoi - Ngoc Son TempelNa het ontbijt kunt u de ochtend vrij besteden.

’s Middags gaan we een wandeltocht maken door Hanoi Old Quarter. Tijdens de wandeltocht bezoeken we de Ngoc Son Tempel (de Tempel van de Jade Berg). Deze tempel is prachtig gelegen op een eilandje in het Hoan Kiem Lake. De originele tempel dateert uit de Tran Dynastie, maar is meerdere malen herbouwd. In de 18e eeuw is de tempel voor het laatst herbouwd. De Ngoc Son Tempel is gewijd aan de nationale held generaal Tran Hung Dao, die in de 13e eeuw de Mongolen versloeg en aan de filosofen La To en Van Xuong. Via de houten Huc Brug, de brug van de vroege ochtendzon, bereikt u de tempel.

Vervolgens gaan we een ritje maken met een riksja. Een riksja is een typische Vietnamese fietstaxi, waarbij u in een bakje voor de fiets zit.

Overnachting in het La Dolce Vita Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 03 :
Hanoi

Hanoi - Tran Quoc PagodaDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden.

Optioneel (niet inclusief) kunt u deelnemen aan de Duong Lam Ancient Village Tour – inclusief lunch.

Tijdens deze dagexcursie gaan we een bezoek brengen aan Duong Lam. Dit typisch Vietnamees dorpje is gelegen langs de Red River Delta, op ongeveer 65 km van Hanoi. We gaan hier terug in de tijd, u kunt langs de typische oude huisjes wandelen en door de smalle steegjes. Duong Lam heeft een geschiedenis van ongeveer 1200 jaar en is uniek vanwege zijn bakstenen huizen, die ongeveer 4 eeuwen geleden zijn gebouwd langs nauwe steegjes. We bezoeken hier ook de Ngo Quyen tempel en de Phung Hung tempel. Verder kunt u kennismaken met de lokale bewoners.

Hierna bezoeken we de beroemde Mia Pagode, welke ook wel bekend staat als de suikerriet pagode. De pagode dateert uit 1632 en beschikt over een 13m hoge toren en prachtige Boeddhabeelden. Bewonder de schoonheid van 287 beelden van verschillende grootten: 6 bronzen, 107 houten en 174 aardewerken. Fiets door het dorp en bekijk de lokale landbouwactiviteiten voordat je in de late namiddag terugkeert naar Hanoi.

Overnachting in het La Dolce Vita Hotel.

Ontbijt
Hotel

Halong Bay - V-Spirit CruiseNa het ontbijt verlaten we Hanoi en rijden in circa 3 uur door het platteland van de Red River Delta naar onze bestemming Halong Bay.

Halong Bay wordt ook wel één van de zeven wereldwonderen genoemd en staat op de monumentenlijst van de UNESCO. De baai bestaat uit vele duizenden eilandjes, met mooie rotsformaties en grotten.

Hier gaat u aan boord van de V-Spirit en vervolgens gaan we een indrukwekkende cruise maken door de Baai van Halong. Halong Bay wordt ook wel één van de zeven wereldwonderen genoemd en staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. De baai heeft een kustlijn van 120 km en het gebied beslaat zo`n 1500 vierkante kilometer. De baai bestaat uit vele duizenden eilandjes met mooie rotsformaties en grotten.

We varen door de baai en genieten van de vele prachtige rotsformaties. Onderweg naar Bai Tu Long Bai kunt u genieten van een seafood lunch (inclusief).

Vervolgens varen we naar de goed verborgen Sung Sot grot, de mooiste grot in Halong Bay. In de grot is een wandelpad aangelegd, zodat we rustig kunnen rondlopen door de grot. De grot heeft een ruimte van ongeveer 10.000 m² en is gevuld met prachtige kleuren en oude gesteente.

Hierna varen we naar Titov Island. Hier heeft u de gelegenheid om te zwemmen of gewoon even lekker relaxen op het strand. Vanaf de top van het eiland kunt u genieten van het prachtige uitzicht over Halong Bay.

Op het bovendek vindt een Sunset Party plaats. U kunt hier genieten van de prachtige zonsondergang.

Later wordt op de junk het diner geserveerd. ’s Avonds kunt u na het diner (inclusief) op het dek ontspannen, voordat u in slaap valt in uw comfortabele hut aan boord van de Junk.

We overnachten op de boot in een Deluxe Cabin.

Ontbijt, Lunch, Diner
Boot

Halong Bay - CruiseIn de vroege ochtend kunt u op het dek deelnemen aan Tai Chi.

Vervolgens varen we weer langzaam door de baai en passeren het vissersdorp Ba Hang. We zien hier het dagelijks leven van de inwoners die leven van de visserij. Tijdens het varen kunt u genieten van een traditionele Vietnamese brunch. We varen langzaam door Halong Bay richting de haven.

Na aankomst in de haven rijden we via een prachtig landschap naar Ninh Binh. Onderweg passeren we vele rijst- en tabaksvelden.

Na aankomst in Ninh Binh gaan we inchecken in het Thuy Anh Hotel.

Overnachting in het Thuy Anh Hotel – superior kamer.

Ontbijt, Lunch
Hotel

Ngo Dong rivier - boottochtNa het ontbijt kunt u de ochtend vrij besteden.

’s Middags gaan we een prachtige boottocht maken over de Ngo Dong rivier. We gaan een heerlijke tocht maken per boot (sampan) door deze regio vol kalkstenen bergen. Tijdens deze boottocht varen we door enkele spectaculaire hangende grotten, de Tam Coc en de Bich Dong grotten. De grootste grot is wel 125 meter lang en in deze grot hangt het plafond ongeveer 2 meter boven het water. Het schilderachtige landschap langs de rivier wordt gedomineerd door rijstvelden en indrukwekkende kalkstenen bergen.

Later op de dag reizen we verder naar het treinstation van Ninh Binh. We nemen de nachttrein SE19, met slaapplaatsen 4 pers. softsleeper, naar Hué. Het is mogelijk om tegen een meerprijs een Privé cabine voor 2 personen te reserveren.

Overnachting in de nachttrein.

Ontbijt
Nachttrein
Dag 07 :
Hué

Hué - Imperial CitadelNa aankomst op het treinstation van Hué volgt de transfer naar het Gold Hué Hotel. Let Op: het ontbijt is op deze dag NIET inbegrepen.

Optioneel (niet inclusief) kunt u deelnemen aan de Hué Tour. We beginnen met een bezoek aan de Imperial Citadel. De citadel dateert uit de 19e eeuw en is gebouwd voor de keizers van de Nguyen dynastie. Het bestuur van Vietnam woonde in de periode dat Hué de keizerlijk hoofdstad was (1802 tot 1945) in de Citadel. Ook bezoeken we de Tu Cam Thanh of ook wel genoemd de Verboden Stad. Dit was het domein van de keizers. Verder bezoeken we het mausoleum van Tu Doc. De graftombe van Tu Doc ligt in een smal dal in het dorp Duong Xuan Thuong, op ongeveer 8km van Hué. Het wordt beschouwd als één van de mooiste en meest pittoreske bouwwerken van de Nguyen-dynastie. Het graf werd gebouwd tussen 1864 en 1867. De bouw van het graf van Tu Duc vereiste een ongelofelijke hoeveelheid geld en arbeid, wat resulteerde in een opstand van de arbeiders. Daarom werd de tombe omgedoopt tot Khiem Lang, in vergelijking met de vroegere naam: Van Nien Co (drukt de wens uit om permanent te zijn). Bovendien werden alle namen van de constructies veranderd om het woord Khiem (bescheidenheid) in hun naam te dragen, omdat de koning zijn nederigheid wilde uitdrukken. Het ontwerp van de tombe zou duidelijk de diepe kennis en romantiek van de kenmerken van de koning weerspiegelen. Tot slot gaan we nog een wandeling maken over de Dong Ba markt.

Overnachting in het Gold Hotel Hué – superior kamer.

Hotel
Dag 08 :
Hué

Hué - Thien Mu PagodeNa het ontbijt gaan we een prachtige boottocht maken over de Parfum rivier. Deze rivier stroomt door de stad Hué. De rivier dankt haar naam aan de bloemen van orchideeën die in de rivier terecht komen. Deze bloemen zorgen voor een parfumachtige geur.

We varen langzaam over de rivier en onderweg bezoeken we de Thien Mu Pagode. Deze pagode dateert uit 1601 en is één van de oudste tempels in Hué. De zeven verdiepingen van de tempeltoren vertegenwoordigen ieder een andere incarnatie van Boeddha. In de pagode bevinden zich enkele Boeddhabeelden.

De middag is ter vrije besteding.

Overnachting in het Gold Hotel Hué.

Ontbijt
Hotel

Hoi AnNa het ontbijt rijden we door een prachtig bergachtig landschap via de Hai Van Pass naar Danang. De Hai Van Pass wordt één van de mooiste kustwegen ter wereld genoemd.

Vervolgens gaan we verder naar Hoi An. Hier staan enkele zeer oude huisjes en tempels. Hoi An was van de 15de tot de 19de eeuw één van de belangrijkste zeehavens van Zuidoost-Azië. Tegenwoordig staat dit gebied bekend vanwege haar zeer oude monumentale huizen en tempels, die onder toezicht staan van de UNESCO.

Na aankomst in Hoi An inchecken in het Kiman Hoi An Hotel. Hierna kunt u op eigen gelegenheid de historische stad gaan verkennen. U kunt hier door de straatjes langs de vele historische oude gebouwen en handelshuizen wandelen.

Overnachting in het Kiman Hoi An Hotel & Spa – superior kamer.

Ontbijt
Hotel
Dag 10 :
Hoi An

Hoi An - Lotus Hoi An Boutique HotelDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden.

Het Kiman Hoi An Hotel is centraal gelegen op 5 minuten rijden van de historische stad en Cua Dai Beach.

Bij het hotel kunt u een fiets huren en lekker de omgeving gaan verkennen. 

Overnachting in het Kiman Hoi An Hotel & Spa.

Ontbijt
Hotel
Dag 11 :
Hoi An

Hoi An - KooklesDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden. U kunt heerlijk gaan relaxen op het strand.

Optioneel (niet inclusief) kunt u deelnemen aan één van de volgende dagexcursies:

Hoi An – Kookles – inclusief lunch: Na het ontbijt wordt u naar een lokaal restaurant gebracht. Hier wordt u verwelkomd door de chef-kok en krijgt u een rondleiding langs de vele live-food-balies in deze unieke interactieve eetgelegenheid in Vietnam. Zien, ruiken, proeven, aanraken en genieten van verschillende voedselbereidingsprocessen. Probeer monsters van meer dan 10 verschillende eetstandjes, waaronder bami, noedels, augurken, vreemd en heerlijk eten, zoete lekkernijen en nog veel meer. Zie hoe rijstpapier vanaf het begin wordt gemaakt, droog op bamboe en later geroosterd als rijstwafels en proef met Hoi An-pepersaus en salades. Ontdek hoe Cao Lau wordt gemaakt, zie hoe de noedels met de handen worden uitgerold en op de traditionele manier met een lang mes ingesneden en gestoomd worden boven een open vuur.

Na dit interessante deel, ga je verder naar een kookles waar je kunt leren ingrediënten te kiezen, technieken kunt leren en de Vietnamese eetcultuur kunt verkennen. Eindig en geniet met wat je net hebt gekookt met onbeperkte drankjes en zoete lekkernijen. Na de les krijgt u een kookschool-receptenboekje met Vietnamese gerechten en kookgerei om mee naar huis te nemen als souvenir.

Hoi An – Fietstour – 3 uur: De lokale gids ontmoet je in de lobby van het hotel. Vervolgens fietsen we door de kleine dorpjes naar een rivier, waar je meer te weten kunt komen over het dagelijks leven van de lokale bevolking. Hierna fietsen we langs maisvelden, rijstvelden, een waterkokosnootbos, meren vol garnalen en krabboerderijen. Onderweg stoppen we bij enkele werkplaatsen waar smeden, timmerlieden en metselaars aan het werk zijn. Je kunt hier veel ongewone dingen leren over het leven in Hoi An.

Hoi An – Wet Rice Farmer – 4 uur – inclusief lunch: U wordt opgehaald bij het hotel in Hoi An voor een uniek avontuur. We gaan het hele proces van de rijstproductie bekijken. We beginnen met een tocht op een waterbuffel. Hierna gaan we deelnemen aan het ploegen, harken, zaaien, planten en het scheiden van de rijst. Vervolgens gaan we rijstmeel maken. Eén van de meest interessante delen van de tour is de mogelijkheid om te koken en mooie knapperige pannenkoeken te eten die worden geserveerd met een koel drankje. Verder krijgt u de kans om meer te weten te komen over het lokale leven, aangezien deze ervaring op een familieboerderij zal worden gehouden en dit zal zeker iets zijn dat u nooit zult vergeten. Drink een kopje thee bij de boeren voordat u terugkeert naar uw hotel.

Indien u wilt deelnemen (niet verplicht) aan één van deze excursies dan kunt u dit bij het boeken opgeven. De prijzen staan vermeld bij optioneel.

Overnachting in het Kiman Hoi An Hotel & Spa.

Ontbijt
Hotel
Dag 12 :
Hoi An

My SonOok deze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden. U kunt heerlijk gaan relaxen op het strand.

Optioneel (niet inclusief) kunt u deelnemen aan de volgende dagexcursie:

My Son – Halve Dag: U wordt opgehaald bij het hotel in Hoi An. We gaan een tocht maken, van een halve dag, naar de hoofdstad en het religieuze centrum van het voormalige Champa Kingdom, My Son. Deze plaats ligt op circa 1 uur rijden ten zuidwesten van Hoi An. In een weelderige groene vallei staan ​​tientallen rode bakstenen torens en heiligdommen uit de 7e tot de 13e eeuw. Op de terugweg naar Hoi An bezoeken we Tra Kieu, voorheen bekend als Simhapura of de Lion Citadel, de hoofdstad van Champa tussen de 4e en 8e eeuw. In de vroege namiddag arriveren we weer in ons hotel.

Indien u wilt deelnemen (niet verplicht) aan deze excursie dan kunt u dit bij het boeken opgeven. De prijzen staan vermeld bij optioneel.

Overnachting in het Kiman Hoi An Hotel & Spa.

Ontbijt
Hotel

Danang - Dragon BridgeNa het ontbijt volgt, later op de dag, de transfer naar het treinstation van Danang.

Tot aan het tijdstip van de transfer kunt u nog heerlijk relaxen.

Na aankomst op het treinstation van Danang nemen we de nachttrein (SE3), met slaapplaatsen 4 pers. softsleeper, naar Ho Chi Minh. Het is mogelijk om tegen een meerprijs een Privé cabine voor 2 personen te reserveren.

Overnachting in de nachttrein.

Ontbijt
Nachttrein
Dag 14 :
Ho Chi Minh

Ho Chi MinhNa aankomst op het treinstation van Ho Chi Minh volgt de transfer naar het Vien Dong Hotel. Let Op: het ontbijt is op deze dag NIET inbegrepen.

Na het inchecken kunt u de bruisende stad Ho Chi Minh op eigen gelegenheid gaan verkennen. U vindt in deze drukke stad vele winkeltjes, winkelcentra en restaurants. In 1859 kwam deze stad in handen van de Fransen. Nog steeds zijn er vele invloeden van die tijd terug te zien in de stad. Er zijn nog vele straten met historische huizen.

U kunt bijvoorbeeld een bezoek gaan brengen aan het War Remnants Museum. Dit museum, geopend in 1975, is gelegen in het centrum van Ho Chi Minh. Het museum richt zich op de Amerikaanse rol in de Vietnamoorlog. U vindt hier een grote collectie tanks, vliegtuigen en helikopters. In het museum krijgt u een goed beeld van hoe de oorlog in Vietnam is geweest.

Overnachting in het Vien Dong Hotel – superior kamer.

Hotel
Dag 15 :
Ho Chi Minh

Ho Chi Minh - Reunification PalaceDeze dag kunt u de ochtend, na het ontbijt, vrij besteden.

’s Middags maken we een stadstour door Ho Chi Minh.

We beginnen met een bezoek aan het Herenigings Paleis. Tijdens de Vietnamoorlog was dit het presidentiële paleis van Zuid-Vietnam. Het is de locatie waar de oorlog eindigde. Het voormalige Saigon werd veroverd toen een Noord-Vietnamese tank door de hekken van het paleis stormde en de soldaten de vlag van het Saigon regime van het dak neerhaalden en president Duong van Minh arresteerden. Tegenwoordig is het paleis een toeristische trekpleister en doet dienst als museum. U kunt hier de prachtige zalen met het originele interieur bezichtigen.

Hierna bezoeken enkele historische gebouwen, zoals de prachtige Notre Dame kathedraal, gebouwd tussen 1877 en 1880 door de Franse kolonisten. De kathedraal heeft twee prachtige klokkentorens van 58 meter hoog. Vlakbij de kathedraal ligt ook het grote oude postkantoor met zijn unieke bouwstijl. We wandelen ook langs het Opera House en het voormalige Hotel de Ville. Dit oude hotel uit de Franse koloniale tijd wordt tegenwoordig gebruikt als stadhuis.

Overnachting in het Vien Dong Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 16 :
Ho Chi Minh

Tay Ninh - Cao Dai tempelDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden.

Optioneel (niet inclusief) kunt u vandaag deelnemen aan de dagtour naar Tay Ninh & Cu Chi of de halve dagtour naar de Cu Chi tunnels.

In Tay Ninh gaan we de Cao Dai tempel bezoeken. Het Caodaïsme is een verzameling van verschillende religies, zoals het Boeddhisme, Taoïsme, christendom, Islam, Vietnamees spiritualisme en het Confucianisme. Cao Dai betekent letterlijk “hoge toren”, op deze manier wordt er verwezen naar God. Binnen in de tempel gaan we een heilige mis bijwonen, we zien de monniken met hun kleurrijke overkleden, het altaar en de prachtige decors.

Hierna gaan we verder naar de Cu Chi tunnels. De tunnels liggen op ongeveer 70km van de stad en hier kunt het gangenstelsel gaan bekijken. Tijdens de oorlog woonden in dit gebied vele Vietcong soldaten. Ze waren in die tijd een groot doelwit voor Amerikaanse beschietingen. Om zich hiertegen te verweren maakten de dorpelingen dit wereldberoemde gangenstelsel. De tunnels vormden een wereld op zich, er waren ondergrondse werkruimtes waar niet ontplofte Amerikaanse munitie werd omgebouwd tot boobytraps, slaap- en eetruimtes, vergaderzalen, wapen- en voedselopslagplaatsen en zelfs een operatiezaal en theaters. Tegenwoordig is het tunnelcomplex omgebouwd tot een museum. De tunnels zijn vergroot en verbreed om de bezoekers makkelijker toe te laten.

Indien u wilt deelnemen (niet verplicht) aan deze excursie dan kunt u dit bij het boeken opgeven. De prijzen staan vermeld bij optioneel.

Overnachting in het Vien Dong Hotel.

Ontbijt
Hotel

Mekong Delta - boottochtNa het ontbijt rijden we in zuidelijke richting naar Ben Tre. We gaan een bezoek brengen aan de Mekong Delta. Dit gebied, dat bijna net zo groot is als geheel Nederland, wordt ook wel de rijstschuur van Vietnam genoemd. Het is een prachtig bosrijk gebied met vele rijstvelden, lokale dorpjes en fruitplantages.

We gaan hier een prachtige boottocht maken over de Mekong rivier, welke door de lokale bevolking de “Nine Dragon rivier” wordt genoemd. Tijdens deze boottocht varen we langs de vele eilandjes in de rivier. We stoppen bij een bakstenenfabriekje, waar de bakstenen nog steeds met de hand worden gemaakt. Vervolgens gaan we een stuk fietsen door dit prachtige gebied. Tot slot bezoeken we een fruitplantage. Verder kunt u kennismaken met de lokale bewoners en hun manier van leven in het Mekong Delta gebied.

’s Middags gaan we met een kleine boot (sampan) verder het Mekong Deltagebied verkennen. We varen door prachtige groene kanalen.

Hierna gaan we verder naar Can Tho, de grootste stad van het Mekong Delta gebied. Can Tho is prachtig gelegen op de zuidoever van de Hau rivier.

Overnachting in het Holiday One Hotel – superior kamer.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de drijvende markt van Cai Rang. De Cai Rang drijvende markt is de meest bruisende markt van het Mekong deltagebied. Honderden kleine bootjes varen rond, voor een mooi plaatsje, om hun producten te verkopen. We varen hier tussen de bootjes met koopwaar rond, een fantastische ervaring.

Hierna bezoeken we Vuong Ba Cong, de beroemde fruittuin in de Mekong Delta.

Tot slot wandelen we nog even over de lokale markt van Can Tho.

Later op de dag rijden we terug naar Ho Chi Minh City.

Overnachting in het Vien Dong Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 19 :
Ho Chi Minh

Deze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden.

U kunt deze laatste dag in Vietnam nog heerlijk gaan rondslenteren door de stad en uw laatste inkopen doen.

Overnachting in het Vien Dong Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 20 :
Ho Chi Minh

Na het ontbijt volgt de transfer naar het vliegveld van Ho Chi Minh. Hier eindigt deze tour.

U kunt deze reis verlengen met een heerlijke strandvakantie in bijvoorbeeld: Vung Tau, Long Hai, Ho Tram, Phan Thiet of Mui Ne. Deze plaatsen zijn vanuit Ho Chi Minh eenvoudig te bereiken. Ook is het mogelijk om te gaan genieten op één van de prachtige eilanden, zoals bijvoorbeeld Phu Quoc of Con Dao.

Wilt u tijdens deze rondreis langer in een bepaalde plaats verblijven, een bouwsteenmodule invoegen of iets wijzigen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW VIETNAM REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE VIETNAM SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Vietnam Impression Tour

Kaart Rondreis Vietnam - Impression Tour

Vietnam Impression Tour - 20 Dagen - R-VTN-24

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 november 2022 t/m 31 december 2022: € 469
  • 01 januari 2023 t/m 30 april 2023: € 459
  • 01 mei 2023 t/m 30 september 2023: € 425
  • 01 oktober 2023 t/m 31 december 2023: € 459

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Er kunnen toeslagen gelden op Vietnam Public Holidays & van 24 december 2022 t/m 31 december 2022

Deze toeslagen zijn afhankelijk van het hotel waar u op dat moment verblijft


Hotels upgraden


Tijdens deze rondreis verblijven we in Standard Category Hotels. Het is mogelijk om elk hotel te upgraden naar een luxere category.

Hanoi: La Dolce Vita Hotel ***The Chi Boutique Hotel ****Apricot Hotel *****

Ha Long: V-Spirit Cruise *** – Peony Cruise **** – Orchid Cruise *****

Ninh Binh: Thuy Anh Hotel ***Ninh Binh Legend Hotel ****Emeralda Resort Ninh Binh *****

Hué: Gold Hotel Hué ***Eldora Hotel ****Pilgrimage Village Boutique Resort *****

Hoi An: Kiman Hoi An Hotel & Spa ***Hoi An Central Boutique Hotel & Spa ****La Siesta Hoi An Resort & Spa

Ho Chi Minh: Vien Dong Hotel ***Silverland Yen Hotel ****Hotel Grand Saigon *****

Can Tho: Holiday One *** – Ninh Kieu Riverside **** – Victoria Can Tho ****

Informeer bij BM Air Reizen naar deze mogelijkheden.

Ninh Binh - Boottocht
Hanoi - Ngoc Son Tempel
Hanoi - Ngoc Son Tempel
Hanoi - Ngoc Son Tempel
Halong Bay - V Spirit
Halong Bay - V Spirit
Halong Bay - V Spirit
Halong Bay - V Spirit
Halong Bay - V Spirit
Halong Bay
Halong Bay
Halong Bay - V Spirit
Halong Bay
Halong Bay - Sung Sot Grot
Halong Bay - Sung Sot Grot
Tam Coc - Boottocht
Tam Coc - Boottocht
Tam Coc - Boottocht
Tam Coc - Boottocht
Tam Coc - Boottocht
Tam Coc - Boottocht
Tam Coc - Boottocht
Tam Coc - Boottocht
Tam Coc - Boottocht
Hue - Parfum River
Hue - Parfum River
Hue - Parfum River
Hue - Parfum River
Hue - Thien Mu Pagode
Hue - Thien Mu Pagode
Hai Van Pass
Hai Van Pass
slider_vietnam_impression_tour_01

Een 20-daagse rondreis door Vietnam

slider_vietnam_impression_tour_02

Dag 02: We bezoeken vandaag de Ngoc Son Tempel

slider_vietnam_impression_tour_03

Dag 02: Deze tempel is prachtig gelegen op een eilandje in het Hoan Kiem Lake

slider_vietnam_impression_tour_04

Dag 02: De tempel is gewijd aan een nationale held en enkele filosofen

slider_vietnam_impression_tour_05

Dag 04: Na het ontbijt vertrekken we naar Halong Bay

slider_vietnam_impression_tour_06

Dag 04: We gaan hier aan boord van de V-Spirit

slider_vietnam_impression_tour_07

Dag 04: Een medewerker heet u welkom met een welkomstdrankje

slider_vietnam_impression_tour_08

Dag 04: Uw bagage kunt u in uw hut plaatsen, een deluxe cabin

slider_vietnam_impression_tour_09

Dag 04: Vervolgens gaan we genieten van een heerlijke cruise ...

slider_vietnam_impression_tour_10

Dag 04: ... door de indrukwekkende Baai van Halong

slider_vietnam_impression_tour_11

Dag 04: De baai bestaat uit duizenden eilandjes met mooie rotsformaties

slider_vietnam_impression_tour_12

Dag 04: Tijdens de cruise kunt u heerlijk relaxen op het bovendek

slider_vietnam_impression_tour_13

Dag 04: Halong Bay wordt ook wel één van de 7 wereldwonderen genoemd

slider_vietnam_impression_tour_14

Dag 04: We gaan een bezoek brengen aan de Sung Sot grot

slider_vietnam_impression_tour_15

Dag 04: U kunt rustig rondwandelen in de grot

slider_vietnam_impression_tour_16

Dag 06: 's Middags gaan we een prachtige boottocht maken

slider_vietnam_impression_tour_17

Dag 06: Deze boottocht gaat door een adembenemend landschap

slider_vietnam_impression_tour_18

Dag 06: Langs de rivier zien we prachtige kalksteen rotsen

slider_vietnam_impression_tour_19

Dag 06: U kunt lekker plaatsnemen, terwijl de bootsman/vrouw roeit

slider_vietnam_impression_tour_20

Dag 06: Geniet van de stilte en het prachtige landschap

slider_vietnam_impression_tour_21

Dag 06: Tijdens de boottocht varen we door enkele grotten

slider_vietnam_impression_tour_22

Dag 06: In de grotten kunt u de plafonds bijna aanraken

slider_vietnam_impression_tour_23

Dag 06: Vanuit de koelte in de grotten varen we het zonlicht weer in

slider_vietnam_impression_tour_24

Dag 06: Dit gebied wordt ook wel het Halong op het land genoemd

slider_vietnam_impression_tour_25

Dag 08: Na het ontbijt gaan we een prachtige boottocht maken

slider_vietnam_impression_tour_26

Dag 08: De Parfum rivier stroomt door de stad Hué

slider_vietnam_impression_tour_27

Dag 08: Tijdens de boottocht kunt genieten van het leven op en langs de rivier

slider_vietnam_impression_tour_28

Dag 08: We stoppen bij de Thien Mu Pagode

slider_vietnam_impression_tour_29

Dag 08: De ingang naar de Thien Mu Pagode, vanaf de rivier

slider_vietnam_impression_tour_30

Dag 08: De Thien Mu Pagode dateert uit 1601

slider_vietnam_impression_tour_31

Dag 09: Na het ontbijt vertrekken we over de Hai Van Pass naar Danang

slider_vietnam_impression_tour_32

Dag 09: De Hai Van Pass is één van de mooiste kustwegen ter wereld

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_vietnam_impression_tour_01
slider_vietnam_impression_tour_02
slider_vietnam_impression_tour_03
slider_vietnam_impression_tour_04
slider_vietnam_impression_tour_05
slider_vietnam_impression_tour_06
slider_vietnam_impression_tour_07
slider_vietnam_impression_tour_08
slider_vietnam_impression_tour_09
slider_vietnam_impression_tour_10
slider_vietnam_impression_tour_11
slider_vietnam_impression_tour_12
slider_vietnam_impression_tour_13
slider_vietnam_impression_tour_14
slider_vietnam_impression_tour_15
slider_vietnam_impression_tour_16
slider_vietnam_impression_tour_17
slider_vietnam_impression_tour_18
slider_vietnam_impression_tour_19
slider_vietnam_impression_tour_20
slider_vietnam_impression_tour_21
slider_vietnam_impression_tour_22
slider_vietnam_impression_tour_23
slider_vietnam_impression_tour_24
slider_vietnam_impression_tour_25
slider_vietnam_impression_tour_26
slider_vietnam_impression_tour_27
slider_vietnam_impression_tour_28
slider_vietnam_impression_tour_29
slider_vietnam_impression_tour_30
slider_vietnam_impression_tour_31
slider_vietnam_impression_tour_32
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Vietnam Impression Tour

Reis details:

  • Vliegveld Hanoi
  • 2
  • R-VTN-24
  • 20 dagen
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Vakantie Vietnam - Sidebar

Sidebar - Vliegtickets

Sidebar - Hotels - Vietnam

Sidebar - Bouwstenen - Vietnam

Sidebar - Rondreizen - Vietnam