Vietnam Special Tour - 12 Dagen

2 deelnemers:
 
4 deelnemers:
 
6 deelnemers:
va € 1164
 
va € 899
 
va € 838

Vietnam Special Tour

De Vietnam Special Tour is een 12 daagse rondreis door Vietnam. Tijdens deze rondreis bezoekt u diverse belangrijke bezienswaardigheden. U start in Hanoi waar u o.a. een bezoek brengt aan de Tempel van de Literatuur. Vervolgens maakt u een schitterende boottocht door Halong Bay. Via Hoi An en Hué reist u verder naar Ho Chi Minh.

Uiteraard kunt u de hotels in dit programma wijzigen naar en/of verlengen met één van onze andere hotels in Hanoi, Hué, Hoi An, Can Tho en of Ho Chi Minh. Vanuit Ho Chi Minh kunt u deze reis verlengen met een strandvakantie in bijvoorbeeld Vung Tau, Long Hai, Ho Tram, Phan Thiet of Mui Ne. Ook is het mogelijk om te verlengen op één van de prachtige eilanden, zoals bijvoorbeeld Phu Quoc of Con Dao.

U kunt deze Vietnam Special Tour combineren met één van onze bouwsteenmodules. Kijk ook eens bij onze overige Vietnam rondreizen. Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Vietnam kunt u bij ons terecht. Verder is deze rondreis naar eigen wens te verlengen en/of aan te passen. Wilt u uw vakantie naar Vietnam persoonlijk komen bespreken met één van onze Vietnam specialisten, dan bent u van harte welkom op onze reisburo in Maarssen.

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld in Hanoi

Dag 01 :
Hanoi

HanoiNa aankomst op de luchthaven van Hanoi volgt de transfer naar het La Dolce Vita Hotel.

Dit driesterrenhotel is gelegen in het centrum bij het Hanoi Old Quarter. Op loopafstand vindt u het Hoan Kiem Lake en de Dong Xuan markt.

Na het inchecken in het hotel heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. De romantische stad Hanoi is de hoofdstad van Vietnam en heeft meer dan 3 miljoen inwoners. Het oude mooie stadscentrum, met haar brede straat en historische huizen herinnert aan het rijke koloniale verleden uit de Franse periode. Hanoi heeft nog het echte authentieke, dat bij vele andere steden in Azië momenteel ontbreekt. De stad huisvest vele pagodes, musea, oude gebouwen en tempels. En dit alles is gelegen in een oase van veel groen, meren en parken. Dit geeft de stad een gevoel van vrede en rust.

Overnachting in het La Dolce Vita Hotel – superior kamer.

Hotel
Dag 02 :
Hanoi

Hanoi - Ngoc Son TempelNa het ontbijt gaan we een stadstour maken door Hanoi.

We beginnen met een bezoek aan het Mausoleum (het graf) van president Ho Chi Minh. Dit Mausoleum is 21 meter hoog en 41 meter breed. Let Op: het mausoleum is iedere maandag en vrijdag gesloten! Ook bezoeken we het Humble House on Stilts. In dit huis woonde Ho Chi Minh van 1958 tot 1969.

De volgende stop is bij de One Pillar Pagoda (de Pagoda die is gebouwd op 1 paal). De pagode is gebouwd in opdracht van keizer Ly Thai Tong. Deze keizer verlangde naar een kind en binnen een jaar was zijn vrouw zwanger. Uit dankbaarheid liet hij een kleine tempel bouwen in de vorm van een lotusbloem, prachtige gelegen in een vijver. Tijdens de oorlog werd een groot deel van de tempel vernietigd, maar de Vietnamese regering liet deze na de oorlog herbouwen.

Hierna bezoeken we de Tran Quoc Pagoda. Dit is de oudste Boeddhistische tempel in Hanoi, gebouwd in de 6e eeuw tijdens het bewind van keizer Ly Nam De. De pagoda is prachtig gelegen op het eilandje Kim Ngu in het West Lake.

Vervolgens bezoeken we nog het Museum of Women. Zoals de naam al zegt gaat dit museum volledig over de vrouwen in Vietnam. Het museum heeft meerdere verdiepingen met onder andere kunst, kleding en de rol van de vrouwen tijdens de oorlog.

’s Middags bezoeken we de Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit van Vietnam uit 1076. Het is gelegen in het oude stadshart uit de 15e eeuw. Het tempelcomplex is een prachtig voorbeeld van de traditionele Vietnamese architectuur. De tempel is gewijd aan Confucius, wijzen en geleerden. In het tempelcomplex vinden we prachtige binnenplaatsen en altaren.

Hierna gaan we een wandeltocht maken door Hanoi Old Quarter. Tijdens de wandeltocht bezoeken we de Ngoc Son Tempel (de Tempel van de Jade Berg). Deze tempel is prachtig gelegen op een eilandje in het Hoan Kiem Lake. De originele tempel dateert uit de Tran Dynastie, maar is meerdere malen herbouwd. In de 18e eeuw is de tempel voor het laatst herbouwd. De Ngoc Son Tempel is gewijd aan de nationale held generaal Tran Hung Dao, die in de 13e eeuw de Mongolen versloeg en aan de filosofen La To en Van Xuong. Via de houten Huc Brug, de brug van de vroege ochtendzon, bereikt u de tempel.

Ook gaan we een ritje maken met een rickshaw. Een rickshaw is een typische Vietnamese fietstaxi, waarbij u in een bakje voor de fiets zit.

Later op de dag gaan we een bezoek brengen aan een waterpoppenvoorstelling. Deze show wordt al vele generaties lang vertoond. Het is ontstaan op het platteland, waar de boeren tijdens overstromingen hun gezinnen vermaakten met poppenvoorstellingen in de rijstvelden. De waterpoppenvoorstelling vindt plaats onder begeleiding van traditionele muziek.

Overnachting in het La Dolce Vita Hotel.

Ontbijt
Hotel

Ninh Binh - fietstochtVandaag gaan we, na het ontbijt, een bezoek brengen aan Ninh Binh. We gaan hier een bezoek brengen aan de oude hoofdstad Hoa Lu uit de 10e eeuw. In deze stad gaan we de oude ruïnes bezichtigen die gebouwd zijn tijdens het bewind van koning Dinh Tien Hoang en koning Le Dai Hanh.

Hierna gaan we verder naar Tam Coc. We gaan hier een fietstocht maken door het prachtige landschap. We fietsen langs de groene rijstvelden.

Vervolgens gaan we een boottocht maken over de Ngo Dong rivier. Tijdens deze boottocht varen we door enkele spectaculaire hangende grotten, de Tam Coc en de Bich Dong grotten. De grootste grot is wel 125 meter lang en in deze grot hangt het plafond ongeveer 2 meter boven het water. Het schilderachtige landschap langs de rivier wordt gedomineerd door rijstvelden en indrukwekkende kalksteenrotsen.

Overnachting in het La Dolce Vita Hotel.

Ontbijt
Hotel

Halong Bay - V-Spirit CruiseNa het ontbijt uitchecken uit uw hotel in Hanoi. We verlaten Hanoi en rijden in circa 3 uur door het platteland van de Red River Delta naar onze bestemming Halong Bay.

Halong Bay wordt ook wel één van de zeven wereldwonderen genoemd en staat op de monumentenlijst van de UNESCO. De baai bestaat uit vele duizenden eilandjes, met mooie rotsformaties en grotten.

Hier gaat u aan boord van de V-Spirit en vervolgens gaan we een we een heerlijke cruise maken door de Baai van Halong. Halong Bay wordt ook wel één van de zeven wereldwonderen genoemd en staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. De baai heeft een kustlijn van 120 km en het gebied beslaat zo`n 1500 vierkante kilometer. De baai bestaat uit vele duizenden eilandjes met mooie rotsformaties en grotten.

We varen door de baai en genieten van de vele prachtige rotsformaties. Onderweg naar Bai Tu Long Bai kunt u genieten van een seafood lunch (inclusief).

Vervolgens varen we naar de goed verborgen Sung Sot grot, de mooiste grot in Halong Bay. In de grot is een wandelpad aangelegd, zodat we rustig kunnen rondlopen door de grot. De grot heeft een ruimte van ongeveer 10.000 m² en is gevuld met prachtige kleuren en oude gesteente.

Hierna varen we naar Titov Island. Hier heeft u de gelegenheid om te zwemmen of gewoon even lekker relaxen op het strand. Vanaf de top van het eiland kunt u genieten van het prachtige uitzicht over Halong Bay.

Op het bovendek vindt een Sunset Party plaats. U kunt hier genieten van de prachtige zonsondergang.

Later wordt op de junk het diner geserveerd. ’s Avonds kunt u na het diner (inclusief) op het dek ontspannen, voordat u in slaap valt in uw comfortabele hut aan boord van de Junk.

We overnachten op de boot in een Deluxe Cabin.

Ontbijt, Lunch, Diner
Boot

Halong Bay - V-Spirit CruiseIn de vroege ochtend kunt u op het dek deelnemen aan Tai Chi.

Vervolgens varen we weer langzaam door de baai en passeren het vissersdorp Ba Hang. We zien hier het dagelijks leven van de inwoners die leven van de visserij. Tijdens het varen kunt u genieten van een traditionele Vietnamese brunch (inclusief). We varen langzaam door Halong Bay richting de haven.

Hierna rijden we via een prachtig landschap terug naar Hanoi.

Na aankomst in Hanoi reizen we verder naar het treinstation. We nemen de nachttrein (SE19), met slaapplaatsen 4 pers. softsleeper, naar Hué. Het is mogelijk om tegen een meerprijs een Privé cabine voor 2 personen te reserveren.

Overnachting in de nachttrein.

Ontbijt, Lunch
Nachttrein
Dag 06 :
Hué

Hué - Ming Mang TombNa aankomst op het treinstation van Hué gaan we ontbijten in een lokaal restaurant.

Hierna volgt de transfer naar het Gold Hotel Hué. Dit hotel is perfect gelegen op loopafstand van de Huong River en het centrum van Hué.

De rest van de dag is ter vrije besteding. U kunt op eigen gelegenheid Hué gaan verkennen. Deze stad werd in 1601 gesticht door Nguyen Hoang, een landheer van de Nguyen dynastie. Hué is beroemd vanwege haar schitterende architectuur, citadels, paleizen, pagodes en koninklijke graftombes welke ontstaan zijn tijdens het bewind van de Nguyen dynastie. Dit was de laatste dynastie van Vietnam, welke regeerde van 1802 tot 1945. Hué is officieel erkend als één van ‘s werelds grootste culturele ontdekkingen.

Overnachting in het Gold Hotel Hué – superior kamer.

Ontbijt
Hotel

Danang - Marble MountainsNa het ontbijt rijden we door een prachtig bergachtig landschap via de Hai Van Pass naar Danang. De Hai Van Pass wordt één van de mooiste kustwegen ter wereld genoemd.

In Da Nang bezoeken we het Cham museum. Dit museum beschikt over de grootste collectie Cham kunst en sculpturen ter wereld. De Cham waren grotendeels Boeddhistisch en Hindoeïstisch en hadden de macht over een groot deel van Vietnam. In de vijftiende eeuw werden de Cham door de Chinezen verslagen en moesten zij hun land inleveren. De overblijfselen van dit koninkrijk is te bewonderen in het museum.

Hierna stoppen we bij de Marble Mountains. Dit is een cluster van vijf marmer en kalksteen heuvels. Deze vijf bergen zijn vernoemd naar de vijf elementen: Kim Son (metaal), Moc Son (hout), Tho Son (aarde), Hoa Son (vuur) en Thuy Son (water).

We gaan de Thuy Son (de waterberg) bezoeken. Er gaat een wandelroute dwars door deze berg en er bevinden zich hier boeddhistische- en hindoeïstische grotten vol prachtige tempels en pagodes. Het is mogelijk om met de lift naar boven te gaan. (ter plaatse te voldoen tegen een klein bedrag) Vanaf bepaalde uitkijkpunten kunt u genieten van het panoramische uitzicht over het nabijgelegen platteland. de stad en de zee.

Om bij de diverse grotten te komen moeten we via een stelsel van trappen en doorgangen lopen. De grotten en doorgangen staan vol met prachtige beelden. Indien we de wandelroute nemen dan komen we uit bij de Tam Thai pagode. Van hieruit lopen verschillende routes naar o.a. de Huyen Khong grot, één van de grootste ruimtes in de Thuy Son. Ook gaan er routes naar de Ton Tam pagode, de Tu Tam pagode, de Linh Nham grot en het View Point Vong Giang Dai. Via de Van Thong grot lopen we verder naar het View Point Vong Hai Dai, de Linh Ung pagode en de Xa Loi Tower. In de Tang Chon grot kunt u genieten van een prachtig Cham Boeddhabeeld. Dit beeld zit precies in een lichtschacht, dat natuurlijk licht op de Boeddha laat schijnen.

Vervolgens gaan we verder naar Hoi An. Hier staan enkele zeer oude huisjes en tempels. Hoi An was van de 15de tot de 19de eeuw één van de belangrijkste zeehavens van Zuidoost-Azië. Tegenwoordig staat dit gebied bekend vanwege haar zeer oude monumentale huizen en tempels, die onder toezicht staan van de UNESCO.

In de middag gaan we een wandeltocht maken door de historische stad Hoi An. We wandelen door de straatjes langs de vele historische oude gebouwen en handelshuizen. Ook vinden we hier de 400 jaar oude Japanse brug.

Ook bezoeken we een werkplaats waar de traditionele lantaarns worden gemaakt. We leren hier hoe we deze prachtige lantaarns zelf kunnen maken. In Hoi An zien we deze traditionele lantaarns overal hangen. ’s Avonds verlichten ze de stad en ze zorgen ervoor dat Hoi An er mooi uitziet. Voor de lokale bewoners hebben de lantaarns echter een diepere betekenis. Ze geloven dat de lantaarns, welke voor de huizen hangen, geluk en rijkdom zullen brengen. Na afloop van de les mag u uw inklapbare lantaarn mee naar huis nemen.

Overnachting in het Kiman Hoi An Hotel & Spa – superior kamer.

Ontbijt
Hotel
Dag 08 :
Hoi An

Vietnam - rijstveldenDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden.

Het Kiman Hoi An Hotel is centraal gelegen op 5 minuten rijden van de historische stad en An Bang Beach. Bij het hotel kunt u een fiets huren en lekker de omgeving gaan verkennen. Het is ongeveer 10 minuten fietsen naar het strand.

Optioneel (niet inclusief) kunt u deelnemen aan één van de volgende dagexcursies:

My Son – Halve Dag: U wordt opgehaald bij het hotel in Hoi An. We gaan een tocht maken, van een halve dag, naar de hoofdstad en het religieuze centrum van het voormalige Champa Kingdom, My Son. Deze plaats ligt op circa 1 uur rijden ten zuidwesten van Hoi An. In een weelderige groene vallei staan ​​tientallen rode bakstenen torens en heiligdommen uit de 7e tot de 13e eeuw. Op de terugweg naar Hoi An bezoeken we Tra Kieu, voorheen bekend als Simhapura of de Lion Citadel, de hoofdstad van Champa tussen de 4e en 8e eeuw. In de vroege namiddag arriveren we weer in ons hotel.

Hoi An – Wet Rice Farmer – 4 uur – inclusief lunch: U wordt opgehaald bij het hotel in Hoi An voor een uniek avontuur. We gaan het hele proces van de rijstproductie bekijken. We beginnen met een tocht op een waterbuffel. Hierna gaan we deelnemen aan het ploegen, harken, zaaien, planten en het scheiden van de rijst. Vervolgens gaan we rijstmeel maken. Eén van de meest interessante delen van de tour is de mogelijkheid om te koken en mooie knapperige pannenkoeken te eten die worden geserveerd met een koel drankje. Verder krijgt u de kans om meer te weten te komen over het lokale leven, aangezien deze ervaring op een familieboerderij zal worden gehouden en dit zal zeker iets zijn dat u nooit zult vergeten. Drink een kopje thee bij de boeren voordat u terugkeert naar uw hotel.

Hoi An – Kookles – inclusief lunch: U wordt opgehaald bij het hotel in Hoi An. Vervolgens wandelen we naar de markt. Hier kunt u genieten van de geluiden, de aroma’s en de interactie tussen de kopers en de verkopers. Op de markt kopen we een aantal ingrediënten voor de kookles, terwijl de lokale chef-kok uitleg geeft over de verschillende kruiden en groenten. Wanneer alle aankopen zijn gedaan, kunt u genieten van een cyclotocht naar het Tam Tam Café-restaurant. Vervolgens gaan we een kookles bijwonen. Na voltooiing gaan we genieten van een heerlijke lunch. Hierna transfer terug naar het hotel.

Indien u wilt deelnemen (niet verplicht) aan één van deze excursies dan kunt u dit bij het boeken opgeven. De prijzen staan vermeld bij optioneel.

Overnachting in het Kiman Hoi An Hotel & Spa.

Ontbijt
Hotel

Can ThoNa het ontbijt volgt de transfer naar het vliegveld van Danang. Van hieruit nemen we een binnenlandse vlucht naar Can Tho. Deze binnenlandse vlucht is niet bij de tourprijs inbegrepen en kost ongeveer € 70 pp.

Can Tho is gelegen aan de zuidoever van de Hau rivier en wordt ook wel de hoofdstad van de Mekong Delta genoemd. Dit gebied, dat bijna net zo groot is als geheel Nederland, wordt ook wel de rijstschuur van Vietnam genoemd. Het is een prachtig bosrijk gebied met vele rijstvelden, lokale dorpjes en fruitplantages.

Na aankomst op het vliegveld van Can Tho volgt de transfer naar het TTC Can Tho Hotel. Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden. Het TTC Can Tho Hotel ligt in het centrum van Can Tho op loopafstand van de Night Market.

Overnachting in het TTC Can Tho Hotel – deluxe city view.

Ontbijt
Hotel

Mekong Delta - boottochtNa het ontbijt maken we een boottocht naar de drijvende markt van Cai Rang. De Cai Rang drijvende markt is de meest bruisende markt van het Mekong deltagebied. Honderden kleine bootjes varen rond, voor een mooi plaatsje, om hun producten te verkopen. We varen hier tussen de bootjes met koopwaar rond, een fantastische ervaring.

Hierna bezoeken we het 100 jaar oude koloniale Binh Thuy House. U krijgt hier een goede indruk van het leven uit de koloniale tijd.

Tot slot wandelen we nog even over de lokale markt van Can Tho.

’s Middags reizen we verder naar Ho Chi Minh. Na aankomst heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. Ontdek de grootste, bruisende stad van Vietnam met ruim 8 miljoen inwoners, Ho Chi Minh ( volledige naam: Than Pho Ho Chi Minh ) eerder bekend als Saigon. Ho Chi Minh is het commerciële centrum van het land. U vindt in deze drukke stad vele winkeltjes, winkelcentra en restaurants. In 1859 kwam deze stad in handen van de Fransen. Nog steeds zijn er vele invloeden van die tijd terug te zien in de stad. Er zijn nog vele straten met historische huizen. Ho Chi Minh ligt in het zuiden van Vietnam en heeft een tropisch karakter.

Overnachting in het Vien Dong Hotel – superior kamer.

Ontbijt
Hotel
Dag 11 :
Ho Chi Minh

Ho Chi Minh - Notre DameNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de wereldberoemde Cu Chi tunnels. De tunnels liggen op ongeveer 70km van de stad en hier kunt het gangenstelsel gaan bekijken. Tijdens de oorlog woonden in dit gebied vele Vietcong soldaten. Ze waren in die tijd een groot doelwit voor Amerikaanse beschietingen. Om zich hiertegen te verweren maakten de dorpelingen dit wereldberoemde gangenstelsel. De tunnels vormden een wereld op zich, er waren ondergrondse werkruimtes waar niet ontplofte Amerikaanse munitie werd omgebouwd tot boobytraps, slaap- en eetruimtes, vergaderzalen, wapen- en voedselopslagplaatsen en zelfs een operatiezaal en theaters. Tegenwoordig is het tunnelcomplex omgebouwd tot een museum. De tunnels zijn vergroot en verbreed om de bezoekers makkelijker toe te laten.

’s Middags maken we een stadstour door Ho Chi Minh.

We beginnen met een bezoek aan het Herenigings Paleis. Tijdens de Vietnamoorlog was dit het presidentiële paleis van Zuid-Vietnam. Het is de locatie waar de oorlog eindigde. Het voormalige Saigon werd veroverd toen een Noord-Vietnamese tank door de hekken van het paleis stormde en de soldaten de vlag van het Saigon regime van het dak neerhaalden en president Duong van Minh arresteerden. Tegenwoordig is het paleis een toeristische trekpleister en doet dienst als museum. U kunt hier de prachtige zalen met het originele interieur bezichtigen.

Vervolgens bezoeken enkele historische gebouwen, zoals de prachtige Notre Dame kathedraal, gebouwd tussen 1877 en 1880 door de Franse kolonisten. De kathedraal heeft twee prachtige klokkentorens van 58 meter hoog. Vlakbij de kathedraal ligt ook het grote oude postkantoor met zijn unieke bouwstijl. We wandelen ook langs het Opera House en het voormalige Hotel de Ville. Dit oude hotel uit de Franse koloniale tijd wordt tegenwoordig gebruikt als stadhuis.

Overnachting in het Vien Dong Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 12 :
Ho Chi Minh

Na het ontbijt volgt de transfer naar het vliegveld van Ho Chi Minh. Hier eindigt deze tour.

U kunt deze reis verlengen met een heerlijke strandvakantie in bijvoorbeeld: Vung Tau, Long Hai, Ho Tram, Phan Thiet of Mui Ne. Deze plaatsen zijn vanuit Ho Chi Minh eenvoudig te bereiken. Ook is het mogelijk om te gaan genieten op één van de prachtige eilanden, zoals bijvoorbeeld Phu Quoc of Con Dao.

Wilt u tijdens deze rondreis langer in een bepaalde plaats verblijven, een bouwsteenmodule invoegen of iets wijzigen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW VIETNAM REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE VIETNAM SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Wat is wel en niet inbegrepen in deze reis

Inclusief

 • Het vermelde tourprogramma + vermelde maaltijden
 • Vervoer per airconditioned auto of minibus, afhankelijk van het aantal deelnemers
 • Engelssprekende gids tijdens de excursies
 • Entreegelden
 • Hotels op basis van Logies + Ontbijt

Exclusief

 • Vliegticket naar Vietnam
 • Binnenlandse vlucht op Dag 09: Danang - Can Tho ongeveer Euro 70 pp
 • U kunt alle vluchten uiteraard bij ons bijboeken of eventueel zelf reserveren

Kaart Vietnam Special Tour

Rondreis Vietnam Special Tour

Vietnam Special Tour - 12 Dagen - R-VTN-02

1-persoonskamer toeslag:


 • 01 januari 2023 t/m 30 april 2023: € 289
 • 01 mei 2023 t/m 30 september 2023: € 275
 • 01 oktober 2023 t/m 31 december 2023: € 289

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Er kunnen toeslagen gelden op Vietnam Public Holidays & van  24 december 2023 t/m 31 december 2023

Deze toeslagen zijn afhankelijk van het hotel waar u op dat moment verblijft


Halong Bay - cruise
Hanoi - Mausoleum Ho Chi Minh
Hanoi - One Pillar Pagoda
Hanoi - Tran Quoc Pagoda
Hanoi - Tran Quoc Pagoda
Hanoi - Tran Quoc Pagoda
Hanoi - Tempel van de Literatuur
Hanoi - Tempel van de Literatuur
Hanoi - Tempel van de Literatuur
Hanoi - Tempel van de Literatuur
Hanoi - Ngoc Son Tempel
Hanoi - Ngoc Son Tempel
Tam Coc - boottocht
Tam Coc - boottocht
Tam Coc - boottocht
Tam Coc - boottocht
Tam Coc - boottocht
Tam Coc - boottocht
Tam Coc - boottocht
Tam Coc - boottocht
Tam Coc - boottocht
Tam Coc - boottocht
Halong Bay - cruise
Halong Bay - cruise
Halong Bay - cruise
Halong Bay - cruise
Halong Bay - cruise
Halong Bay - cruise
Halong Bay - cruise
Halong Bay - cruise
Halong Bay - cruise
Hue - Thien Mu Pagode
Danang - Marble Mountains
Danang - Marble Mountains
Danang - Marble Mountains
Danang - Marble Mountains
Danang - Marble Mountains
Danang - Marble Mountains
Danang - Marble Mountains
Danang - Marble Mountains
Danang - Marble Mountains
Danang - Marble Mountains
Hoi An
Hoi An
Hoi An
Hoi An
Hoi An
Cai Rang - drijvende markt
Mekong Delta - boottocht
Mekong Delta - boottocht
Mekong Delta - boottocht
Mekong Delta - boottocht
Mekong Delta - boottocht
Mekong Delta - boottocht
Mekong Delta - boottocht
Mekong Delta - boottocht
Mekong Delta - boottocht
Mekong Delta - boottocht
Cu Chi tunnel museum
Cu Chi tunnel museum
Cu Chi tunnel museum
Cu Chi tunnel museum
Cu Chi tunnel museum
Cu Chi tunnel museum
Cu Chi tunnel museum
Cu Chi tunnel museum
slider_vietnam_special_tour_01

De Vietnam Special Tour, een prachtige 12-daagse individuele rondreis

slider_vietnam_special_tour_02

Dag 02: We beginnen de stadstour met een bezoek aan het Mausoleum

slider_vietnam_special_tour_03

Dag 02: De volgende stop is bij de One Pillar Pagoda

slider_vietnam_special_tour_04

Dag 02: Hierna bezoeken we de Tran Quoc Pagoda

slider_vietnam_special_tour_05

Dag 02: Dit is de oudste boeddhistische tempel in Hanoi

slider_vietnam_special_tour_06

Dag 02: Het is gebouwd in de 6e eeuw tijdens het bewind van keizer Ly Nam De

slider_vietnam_special_tour_07

Dag 02: 's Middags bezoeken we de Tempel van de Literatuur

slider_vietnam_special_tour_08

Dag 02: Dit was de eerste universiteit in Vietnam uit 1076

slider_vietnam_special_tour_09

Dag 02: We kunnen hier genieten van de traditionele Vietnamese architectuur

slider_vietnam_special_tour_10

Dag 02: De tempel is gewijd aan Confusuis, wijzen en geleerden

slider_vietnam_special_tour_11

Dag 02: Hierna bezoeken we de Ngoc Son Tempel

slider_vietnam_special_tour_12

Dag 02: De tempel is gewijd aan Tran Hung Dao en enkele filosofen

slider_vietnam_special_tour_13

Dag 03: Het prachtige landschap bij Tam Coc

slider_vietnam_special_tour_14

Dag 03: We gaan hier een prachtige boottocht maken

slider_vietnam_special_tour_15

Dag 03: De boottocht gaat door een adembemend landschap

slider_vietnam_special_tour_16

Dag 03: Langs de rivier zien we schitterende kalkstenen rotsen

slider_vietnam_special_tour_17

Dag 03: U kunt lekker in het bootje zitten, terwijl de bootsman roeit

slider_vietnam_special_tour_18

Dag 03: Geniet van de stilte en het prachtige landschap

slider_vietnam_special_tour_19

Dag 03: Ook varen we door enkele spectaculaire grotten

slider_vietnam_special_tour_20

Dag 03: Terwijl we door de grotten varen kunt u de plafonds bijna aanraken

slider_vietnam_special_tour_21

Dag 03: Vanuit de donkere grotten komen we weer in het licht

slider_vietnam_special_tour_22

Dag 03: Dit gebied wordt ook wel het Halong op het land genoemd

slider_vietnam_special_tour_23

Dag 04: Na het ontbijt vertrekken we naar Halong Bay

slider_vietnam_special_tour_24

Dag 04: Vervolgens gaan we aan boord van de V-Spirit

slider_vietnam_special_tour_25

Dag 04: Een medewerker heet u welkom met een welkomstdrankje

slider_vietnam_special_tour_26

Dag 04: De bagage plaatsen we in onze Deluxe Cabin

slider_vietnam_special_tour_27

Dag 04: De Deluxe Cabins zijn voorzien van douche en toilet

slider_vietnam_special_tour_28

Dag 04: Hierna kunt u gaan genieten van een heerlijke cruise ...

slider_vietnam_special_tour_29

Dag 04: ... door het prachtige landschap van de Baai van Halong

slider_vietnam_special_tour_30

Dag 04: De baai bestaat uit duizenden eilandjes met mooie rotsformaties

slider_vietnam_special_tour_31

Dag 04: U kunt heerlijk gaan relaxen op het bovendek

slider_vietnam_special_tour_32

Dag 06: U kunt op eigen gelegenheid de keizerlijke stad Hue gaan ontdekken

slider_vietnam_special_tour_33

Dag 07: We gaan een bezoek brengen aan de Marble Mountains

slider_vietnam_special_tour_34

Dag 07: Er loopt hier een wandelroute door de Thuy Son (de waterberg)

slider_vietnam_special_tour_35

Dag 07: Diverse boeddhistische- en hindoeïstische grotten ...

slider_vietnam_special_tour_36

Dag 07: ... vol met tempels en pagodes zijn met elkaar verbonden

slider_vietnam_special_tour_37

Dag 07: De grotten en doorgangen staan vol met beelden

slider_vietnam_special_tour_38

Dag 07: Er zijn enkele View Points waar u van het uitzicht kunt genieten

slider_vietnam_special_tour_39

Dag 07: De Xa Loi Tower op de Thuy Son

slider_vietnam_special_tour_40

Dag 07: De kleurrijke Linh Ung Pagode op de Thuy Son

slider_vietnam_special_tour_41

Dag 07: Er valt veel te zien op de Thuy Son

slider_vietnam_special_tour_42

Dag 07: Het Cham Boeddhabeeld in de Tang Chon grot

slider_vietnam_special_tour_43

Dag 07: 's Middags maken we een prachtige wandeltocht door Hoi An

slider_vietnam_special_tour_44

Dag 07: In het oude centrum van Hoi An bevinden zich ...

slider_vietnam_special_tour_45

Dag 07: ... zeer oude monumentale huizen en tempels

slider_vietnam_special_tour_46

Dag 07: Hoi An staat onder toezicht van de UNESCO

slider_vietnam_special_tour_47

Dag 07: U kunt rustig rondwandelen en genieten van deze prachtige stad

slider_vietnam_special_tour_48

Dag 10: Vroeg in de ochtend bezoeken we de drijvende markt van Cai Rang

slider_vietnam_special_tour_49

Dag 10: We gaan een prachtige boottocht maken door de Mekong Delta

slider_vietnam_special_tour_50

Dag 10: De Mekong rivier is de belangrijkste levensader voor de bevolking

slider_vietnam_special_tour_51

Dag 10: Het vervoer van goederen gaat veelal over de rivier

slider_vietnam_special_tour_52

Dag 10: We zien de lokale bevolking druk aan het werk

slider_vietnam_special_tour_53

Dag 10: De traditionele vrachtboten op de Mekong rivier

slider_vietnam_special_tour_54

Dag 10: Vervolgens varen we de zijtakken van de Mekong rivier in

slider_vietnam_special_tour_55

Dag 10: Het Mekong Delta gebied bestaat uit honderden waterwegen

slider_vietnam_special_tour_56

Dag 10: We passeren een bootje met locals

slider_vietnam_special_tour_57

Dag 10: Onderweg bezoeken we een fabriekje

slider_vietnam_special_tour_58

Dag 10: Vervolgens varen we weer langzaam terug naar het startpunt

slider_vietnam_special_tour_59

Dag 11: We maken een prachtige excursie naar het Cu Chi tunnel museum

slider_vietnam_special_tour_60

Dag 11: In het museum vinden we een grote collectie bommen en munitie

slider_vietnam_special_tour_61

Dag 11: U kunt rustig rondwandelen door het museum

slider_vietnam_special_tour_62

Dag 11: We krijgen uitleg over valkuilen en booby traps

slider_vietnam_special_tour_63

Dag 11: Cu Chi is vooral beroemd vanwege haar ondergrondse gangenstelsel

slider_vietnam_special_tour_64

Dag 11: Op sommige punten kunt u een kijkje nemen in de tunnels

slider_vietnam_special_tour_65

Dag 11: Hier zien we hoe wapens werden gemaakt

slider_vietnam_special_tour_66

Dag 11: In de oorlog gebeurde dit onder de grond, nu kunt u hier rondlopen

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_vietnam_special_tour_01
slider_vietnam_special_tour_02
slider_vietnam_special_tour_03
slider_vietnam_special_tour_04
slider_vietnam_special_tour_05
slider_vietnam_special_tour_06
slider_vietnam_special_tour_07
slider_vietnam_special_tour_08
slider_vietnam_special_tour_09
slider_vietnam_special_tour_10
slider_vietnam_special_tour_11
slider_vietnam_special_tour_12
slider_vietnam_special_tour_13
slider_vietnam_special_tour_14
slider_vietnam_special_tour_15
slider_vietnam_special_tour_16
slider_vietnam_special_tour_17
slider_vietnam_special_tour_18
slider_vietnam_special_tour_19
slider_vietnam_special_tour_20
slider_vietnam_special_tour_21
slider_vietnam_special_tour_22
slider_vietnam_special_tour_23
slider_vietnam_special_tour_24
slider_vietnam_special_tour_25
slider_vietnam_special_tour_26
slider_vietnam_special_tour_27
slider_vietnam_special_tour_28
slider_vietnam_special_tour_29
slider_vietnam_special_tour_30
slider_vietnam_special_tour_31
slider_vietnam_special_tour_32
slider_vietnam_special_tour_33
slider_vietnam_special_tour_34
slider_vietnam_special_tour_35
slider_vietnam_special_tour_36
slider_vietnam_special_tour_37
slider_vietnam_special_tour_38
slider_vietnam_special_tour_39
slider_vietnam_special_tour_40
slider_vietnam_special_tour_41
slider_vietnam_special_tour_42
slider_vietnam_special_tour_43
slider_vietnam_special_tour_44
slider_vietnam_special_tour_45
slider_vietnam_special_tour_46
slider_vietnam_special_tour_47
slider_vietnam_special_tour_48
slider_vietnam_special_tour_49
slider_vietnam_special_tour_50
slider_vietnam_special_tour_51
slider_vietnam_special_tour_52
slider_vietnam_special_tour_53
slider_vietnam_special_tour_54
slider_vietnam_special_tour_55
slider_vietnam_special_tour_56
slider_vietnam_special_tour_57
slider_vietnam_special_tour_58
slider_vietnam_special_tour_59
slider_vietnam_special_tour_60
slider_vietnam_special_tour_61
slider_vietnam_special_tour_62
slider_vietnam_special_tour_63
slider_vietnam_special_tour_64
slider_vietnam_special_tour_65
slider_vietnam_special_tour_66
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Vietnam Special Tour

Reis details:

 • Vliegveld Hanoi
 • 2
 • R-VTN-02
 • 12 dagen
 • Logies + ontbijt
 • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Vakantie Vietnam - Sidebar

Sidebar - Vliegtickets

Sidebar - Hotels - Vietnam

Sidebar - Bouwstenen - Vietnam

Sidebar - Rondreizen - Vietnam