BM Air Reizen
030 - 2252328

Zuid-Thailand Verkennings Tour - 19 Dagen

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 984
va € 930
va € 904

RondreisΒ Thailand: Zuid-Thailand Verkennings Tour

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Bangkok

Deze rondreis brengt u naar Bangkok, de hoofdstad van Thailand. Vervolgens gaan we naar de Koninklijke badplaats Hua Hin, waar we kunnen genieten van het schitterende strand en een gezellige avondmarkt. Vanuit Hua Hin gaan we per trein naar de badplaats Chumphon. Vervolgens naar het tropische eiland Phuket. Hier bezoeken we James Bond Eiland en Koh Panyi. Vanuit Phuket gaat de reis verder naar Phi Phi Island, geniet van het prachtige strand. Vanuit Phi Phi gaan we per boot naar het sprookjesachtige Krabi, hier gaan we eiland hoppen. Vanuit Krabi vliegen we terug naar Bangkok. Hier eindigt deze rondreis. We kunnen de vlucht vanuit Krabi laten aansluiten op uw terugvlucht naar Amsterdam. Uiteraard kunt u deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen.

Dag 01 :
Bangkok

Bangkok - Twin Towers HotelAankomst op Suvarnabhumi Airport, de luchthaven van Bangkok. Na de laatste douanecontrole wacht de chauffeur u op in de aankomsthal.

Hierna volgt de transfer naar het Twin Towers Hotel. Dit hotel is perfect gelegen aan de rand van China Town. Hier vindt u vele drukke straatjes vol winkels, marktkraampjes en restaurants. Ook het MBK Shopping Centre is lopend te bereiken. De rest van de dag is ter vrije besteding. Natuurlijk kunt u ook heerlijk gaan relaxen aan het zwembad.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan de Baiyoke Sky Dinner, dineren in het hoogste gebouw van Thailand. Naast het diner kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de stad. (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Hotel
Dag 02 :
Bangkok

Bangkok - KlongtourNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden. U kunt op eigen gelegenheid deze bruisende stad gaan ontdekken. Op loopafstand van het hotel bevinden zich stations van de BTS-Skytrain & de metro MRT.

Optioneel kunt u deelnemen aan een van onze dagexcursies Bangkok (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan een van deze tours dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt volgt de transfer naar het treinstation van Bangkok. Van hieruit vertrekt u met de trein van Bangkok naar Hua Hin. Na aankomst op het treinstation van Hua Hin staat onze chauffeur al op u te wachten en hij brengt u naar het Hua Hin Grand Hotel & Plaza.

Hua Hin is een kleine gezellige stad, direct aan het strand gelegen. Op het strand bevinden zich duizenden parasols. U kunt zich hier lekker laten masseren, een boek lezen en natuurlijk heerlijke Thaise gerechten uitproberen. Ook een bezoek aan de haven is altijd een leuke belevenis, vooral om ongeveer 16.00 uur als de ladingen vis worden uitgeladen. U kunt ook een bezoek brengen aan Khao Takiab, dit zijn twee heuvels. Op één van deze heuvels staat een tempelcomplex, hier vandaan heeft u een mooi uitzicht over de kust en het stadje Hua Hin, er zijn tientallen aapjes die u kunt voeren.

Voor in de avond zijn er langs het strand en in de kleine smalle straatjes leuke restaurantjes te ontdekken, waar u weer heerlijk Thais kunt eten. En na het eten natuurlijk een bezoek brengen aan de bekende avondmarkt.

Overnachting in het Hua Hin Grand Hotel & Plaza.

Ontbijt
Hotel
Dag 04 :
Hua Hin

Hua HinNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. U kunt heerlijk gaan relaxen aan het strand.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan de Fietstocht Hua Hin (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze excursie dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken.

Overnachting in het Hua Hin Grand Hotel & Plaza.

Ontbijt
Hotel
Dag 05 :
Hua Hin

Na het ontbijt is deze dag ter vrije besteding.

U kunt op eigen gelegenheid de omgeving van Hua Hin gaan verkennen. Uiteraard kunt u ook gaan luieren aan het prachtige strand.

Overnachting in het Hua Hin Grand Hotel & Plaza.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor de transfer naar het treinstation van Hua Hin. Hier vandaan vertrekken we per trein naar Chumphon.

Na aankomst op het treinstation van Chumphon volgt de transfer naar het Novotel Chumphon Beach Resort. Dit resort is direct aan het strand gelegen en beschikt over een tropische tuin met zwembad. Tevens zijn er diverse duik- en snorkelmogelijkheden.

De rest van de dag is ter vrije besteding. Langs Sai Ri Beach, dat is gelegen vlakbij het stadje Chumphon, kunt u heerlijk eten bij één van de vele restaurants en genieten van een prachtig uitzicht over de zee en de eilandjes. Ook kunt u een bezoek brengen aan de avondmarkt, waar talloze straatstalletjes aanwezig zijn.

Overnachting in het Novotel Chumphon Beach Resort.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor de transfer naar het busstation van Chumphon. Hier vandaan vertrekken we naar het exotische eiland Phuket.

Na aankomst op het busstation volgt de transfer naar het Patong Palace Hotel in Phuket. Dit hotel ligt op slechts vijf minuten lopen van het strand. In de directe omgeving van het hotel vindt u allerlei winkeltjes, kraampjes en restaurants.

Het eiland Phuket is gezegend met prachtige stranden en baaien. Hier vindt men de mooiste stranden van AziΓ«, een prachtige omgeving (70% is bergachtig) en een ongeΓ«venaarde keuze aan restaurants en winkeltjes. Verder kunt u hier de meeste watersporten beoefenen, zoals surfen, zeilen, zwemmen, duiken en snorkelen.

Overnachting in het Patong Palace Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 08 :
Phuket

Deze dag kunt u na het ontbijt vrij besteden.

U kunt op eigen gelegenheid het eiland gaan verkennen. Natuurlijk kunt u ook gaan relaxen op het strand of bij het zwembad. In de avonduren kunt u rustig rondslenteren door Patong. U vindt hier een enorme keus aan restaurants en gezellige bars.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan de Phuket City Tour (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze excursie dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken.

Overnachting in het Patong Palace Hotel.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt wordt u opgehaald en gaan we op weg naar Phang Nga Bay. Onderweg stoppen we bij de Wat Suwanakuha, de tempelgrot. Hier lopen vele apen in het wild.

Hierna gaan we verder naar Phang Nga Bay. We maken een schitterende boottocht door de Baai van Phang Nga. Onderweg kunnen we genieten van de prachtige rotsformaties die uitsteken uit de mooie helderblauwe zee.

We bezoeken Koh Ping Gun, ook wel het James Bond Eiland genoemd. Vanaf dit eiland kunt u prachtige foto’s maken van het decor van de James Bond film “The Man with the Golden Gun”. Op dit eiland kunt u ook nog enkele grotten bekijken.

Rond het middaguur gaan we naar het vissersdorp Koh Panyi, waar we onze belevenissen even laten bezinken onder een heerlijke lunch. Na de lunch kunt u rondwandelen op dit op palen gebouwde moslimdorp.

Hierna varen we terug naar Phuket.

Overnachting in het Patong Palace Hotel.

Ontbijt, Lunch
Hotel
Dag 10 :
Phuket

Deze dag kunt u na het ontbijt vrij besteden.

Ga zwemmen, zonnen en relaxen op het strand.

Overnachting in het Patong Palace Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 11 :
Phuket

Deze dag kunt u na het ontbijt vrij besteden.

Geniet van uw strandvakantie op Phuket.

Overnachting in het Patong Palace Hotel.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor de transfer naar de pier van Phuket, vanwaar we vertrekken met de boot naar het prachtige Phi Phi Island. Na aankomst op de pier van Phi Phi Island gaan we naar het Phi Phi Casita Resort.

De Phi Phi Islands zijn gelegen op ongeveer 48 km ten zuidoosten van Phuket. Het archipel Mu Koh Phi Phi bestaat uit 6 eilanden waarvan Koh Phi Phi Don en Koh Phi Phi Ley de belangrijkste zijn. Het landschap op de eilanden is werkelijk adembenemend. Ruige bergwanden komen recht overeind uit de zee, verborgen idyllische stranden en natuurlijk een schitterende onderwaterwereld.

Koh Phi Phi Don heeft een totale oppervlakte van ongeveer 28km2. Het eiland is 8km lang en op het breedste punt 3,5 km. In het noorden van het eiland ligt Cape Laem Tohng. Hier ligt ook Chao Ley. Hier wonen de zeezigeuners die afkomstig zijn van Koh Lipeh uit het Tarutao National Park. Tevens is Laem Tohng een perfecte duiklocatie. Ook inΒ Hua Rah Ket kunt u goed duiken. De baaien van Ton Sai en Loh Dalam zijn schitterend.

Overnachting in het Phi Phi Casita Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 13 :
Koh Phi Phi

Deze dag kunt u na het ontbijt vrij besteden.

Overnachting in het Phi Phi Casita Resort.

Ontbijt