Halong Pelican Glory Cruise

2 Days

Halong Pelican Glory Cruise

De Halong Pelican Glory Cruise is een prachtige 2-daagse cruise door de Baai van Halong.

Halong Bay bestaat uit vele duizenden eilandjes met mooie rotsformaties die recht uit de zee omhoog komen. Verder gaan we een grot bezichtigen, een eiland bezoeken en kajakken.

Maak een prachtige cruise met de Halong Pelican Glory

De Halong Pelican Glory Cruise is een cruise die de adembenemende schoonheid van de beroemde Halong-baai verkent. Het schip heeft prachtig ingerichte cabines, elk met een eigen raam om te genieten van het uitzicht op de baai. Gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden aan boord. Er zijn ook tal van activiteiten om uit te kiezen, zoals kajakken, vissen en het bezoeken van lokale grotten. Het personeel is uiterst vriendelijk en gastvrij en staat altijd klaar om te helpen met alle verzoeken. Deze cruise is een geweldige manier om een van de meest iconische landschappen van Vietnam te verkennen.

Halong Bay is een UNESCO-werelderfgoedplaats

Halong Bay is een adembenemend natuurwonder gelegen in het noorden van Vietnam. Het is een UNESCO-werelderfgoedplaats die bekend staat om duizenden kalkstenen eilanden en eilandjes die steil oprijzen uit de smaragdgroene wateren van de Golf van Tonkin en zo een uniek en prachtig landschap creëren. Er wordt gezegd dat de naam Halong Bay zich vertaalt naar “afdaling van de draakbaai”, omdat de legende zegt dat de eilanden zijn gemaakt door een draak die uit de hemel neerdaalde en in zee landde.

Opmerking: We reizen met een shuttle bus vanuit Hanoi naar Halong Bay (retour). Het is ook mogelijk om deze reis per privé transfer vanuit Hanoi naar Halong Bay (retour) te maken, informeer naar het prijsverschil.

Kom langs op ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Vietnam te bespreken

U kunt deze Halong Pelican Glory Cruise combineren met één van onze overige Vietnam programma’s. Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Vietnam kunt u bij ons terecht. Verder is deze reis naar eigen wens te verlengen en/of aan te passen.

Wilt u uw vakantie naar Vietnam persoonlijk komen bespreken met één van onze Vietnam specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Halong Pelican Glory Cruise – Dagelijks vertrek vanuit Hanoi

  • Hanoi
  • 2
  • I-HAN-08
  • 2 Dag
  • Volpension
  • Verlenging mogelijk

Programma

Halong Glory Legend CruiseVroeg in de ochtend volgt de transfer naar Halong Bay. Na een prachtige reis, van ongeveer 3,5 uur, komen we aan bij de Tuan Chau haven.

Hier gaat u aan boord van de Pelican Glory en vervolgens gaan we een we een heerlijke cruise maken door de Baai van Halong. Halong Bay wordt ook wel één van de zeven wereldwonderen genoemd en staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. De baai heeft een kustlijn van 120 km en het gebied beslaat zo`n 1500 vierkante kilometer. De baai bestaat uit vele duizenden eilandjes met mooie rotsformaties en grotten.

We varen door de baai en genieten van de vele prachtige rotsformaties. Onderweg kunt u genieten van een lunch (inclusief).

Tijdens de cruise kunt u deelnemen aan diverse activiteiten.

Later wordt op de junk het diner geserveerd. ’s Avonds kunt u na het diner (inclusief) op het dek ontspannen, voordat u in slaap valt in uw comfortabele hut aan boord van de Junk.

We overnachten op de boot in een Deluxe Cabin.

Lunch, Diner
Boot

In de vroege ochtend kunt u op het dek deelnemen aan Tai Chi.

Na het ontbijt varen we weer langzaam door de baai richting de haven.

Hierna rijden we via een prachtig landschap terug naar Hanoi. Hier eindigt deze tour.

U kunt deze reis verlengen in Hanoi en/of uitbreiden met één van onze Vietnam reizen. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW VIETNAM REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE VIETNAM SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt, Lunch

Kaart Halong Glory Legend Cruise

Kaart Vietnam - V-Spirit Cruise

Pelican Glory Cruise - 2 Dagen - I-HAN-08

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 juni 2024 t/m 30 september 2024: € 107
  • 01 oktober 2024 t/m 31 december 2024: € 116
  • 01 januari 2025 t/m 30 april 2025: € 120
  • 01 mei 2025 t/m 30 september 2025: € 110

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Er gelden toeslagen op Vietnam Public Holidays & van 24 december 2024 t/m 31 december 2024

Deze toeslagen gelden voor compulsory Gala dinners

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Halong Pelican Glory Cruise