Ho Chi Minh Tour - 3 Dagen

Ho Chi Minh Tour

De Ho Chi Minh Tour is een 3 daagse reis / “bouwsteenmodule” in Zuid-Vietnam.

U kunt de bruisende stad Ho Chi Minh gaan verkennen. We bezoeken de wereldberoemde Cu Chi Tunnels. In dit museum komt u van alles te weten dit ondergrondse tunnelsysteem.

U kunt deze reis verlengen in Ho Chi Minh of combineren met een strandvakantie in bijvoorbeeld Vung Tau, Long Hai, Ho Tram, Phan Thiet of Mui Ne. Ook is het mogelijk om dit programma te combineren met één van de prachtige eilanden, zoals bijvoorbeeld Phu Quoc of Con Dao.

Verder kunt u de Ho Chi Minh Tour combineren met één van onze overige reisprogramma’s. Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Vietnam kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw vakantie naar Vietnam persoonlijk komen bespreken met één van onze Vietnam specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Dagelijks vertrek vanuit Ho Chi Minh

Dag 01 :
Ho Chi Minh

Ho Chi Minh - Post OfficeAankomst op het internationale vliegveld Tan Son Nhat van Ho Chi Minh. Hier staat de lokale Engelssprekende chauffeur op u te wachten voor de transfer naar uw hotel.

Na het inchecken in het hotel heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

U vindt in deze bruisende stad vele winkeltjes, winkelcentra en restaurants. In 1859 kwam deze stad in handen van de Fransen. Nog steeds zijn er vele invloeden van die tijd terug te zien in de stad. Er zijn nog vele straten met historische huizen.

Overnachting in het Huong Sen Hotel.

Hotel

Cu Chi tunnelsNa het ontbijt maken we een excursie naar de wereldberoemde Cu Chi tunnels.

De tunnels liggen op ongeveer 70km van de stad en hier kunt het gangenstelsel gaan bekijken. Tijdens de oorlog woonden in dit gebied vele Vietcong soldaten. Ze waren in die tijd een groot doelwit voor Amerikaanse beschietingen. Om zich hiertegen te verweren maakten de dorpelingen dit wereldberoemde gangenstelsel.

De tunnels vormden een wereld op zich, er waren ondergrondse werkruimtes waar niet ontplofte Amerikaanse munitie werd omgebouwd tot boobytraps, slaap- en eetruimtes, vergaderzalen, wapen- en voedselopslagplaatsen en zelfs een operatiezaal en theaters. Tegenwoordig is het tunnelcomplex omgebouwd tot een museum. De tunnels zijn vergroot en verbreed om de bezoekers makkelijker toe te laten.

Overnachting in het Huong Sen Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 03 :
Ho Chi Minh

Na het ontbijt volgt de transfer naar het vliegveld van Ho Chi Minh. Hier eindigt deze reis.

U kunt deze reis verlengen en of uitbreiden met één van onze rondreizen. Wilt u langer in Ho Chi Minh verblijven of dit programma iets wijzigen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW VIETNAM REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE VIETNAM SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Ho Chi Minh Tour

Kaart Vietnam - Ho Chi Minh Tour

Ho Chi Minh Tour - 3 Dagen - I-SGN-05

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 januari 2024 t/m 31 december 2024: € 59

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Er kunnen toeslagen gelden op Vietnam Public Holidays & van 24 december 2024 t/m 31 december 2024

Deze toeslagen zijn afhankelijk van het hotel waar u op dat moment verblijft

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Ho Chi Minh Tour

Reis details:

  • Ho Chi Minh
  • 2
  • I-SGN-05
  • 3 dagen
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen