South to North Vietnam

15 Days

South to North Vietnam

De South to North Vietnam is een 15-daagse individuele Vietnam rondreis van zuid naar noord.

We beginnen deze rondreis in Ho Chi Minh City. Hier bezoeken we de belangrijkste bezienswaardigheden en gaan de Mekong Delta ontdekken. Vervolgens reizen we verder naar Dalat. Deze stad is prachtig gelegen in het Lang Bian plateau. De volgende bestemming is het pittoreske Lak Lake, het grootste zoetwatermeer van de centrale hooglanden. Hierna bezoeken we het midden van Vietnam met de steden Hoi An, Danang en Hué. We eindigen in het noorden. Hier bezoeken we de belangrijkste bezienswaardigheden in Hanoi en gaan een indrukwekkende cruise maken door Halong Bay.

Uiteraard kunt u de hotels in dit programma wijzigen naar en/of verlengen met één van onze andere hotels in Ho Chi Minh, Dalat, Hoi An, Hué en of Hanoi. Vanuit Hanoi kunt u deze reis verlengen met bijvoorbeeld Sapa of Ninh Binh.

U kunt deze South to North Vietnam combineren met één van onze overige reisprogramma’s. Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Vietnam kunt u bij ons terecht. Verder is deze rondreis naar eigen wens te verlengen en/of aan te passen.

Wilt u uw vakantie naar Vietnam persoonlijk komen bespreken met één van onze Vietnam specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld in Ho Chi Minh

 • Vliegveld Ho Chi Minh
 • 2
 • R-VTN-11
 • 15 Dag
 • Logies + ontbijt
 • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Programma

Dag 01 :
Ho Chi Minh

Ho Chi Minh - Notre DameNa aankomst op de luchthaven van Ho Chi Minh volgt de transfer naar het Huong Sen Hotel.

Nadat we hebben ingecheckt gaan we een stadstour maken door Ho Chi Minh.

We beginnen met een bezoek aan het Herenigings Paleis. Tijdens de Vietnamoorlog was dit het presidentiële paleis van Zuid-Vietnam. Het is de locatie waar de oorlog eindigde. Het voormalige Saigon werd veroverd toen een Noord-Vietnamese tank door de hekken van het paleis stormde en de soldaten de vlag van het Saigon regime van het dak neerhaalden en president Duong van Minh arresteerden. Tegenwoordig is het paleis een toeristische trekpleister en doet dienst als museum. U kunt hier de prachtige zalen met het originele interieur bezichtigen.

Vervolgens bezoeken enkele historische gebouwen, zoals de prachtige Notre Dame kathedraal, gebouwd tussen 1877 en 1880 door de Franse kolonisten. De kathedraal heeft twee prachtige klokkentorens van 58 meter hoog. Vlakbij de kathedraal ligt ook het grote oude postkantoor met zijn unieke bouwstijl.

Hierna wandelen we door het oude koloniale gedeelte van Ho Chi Minh. We zien hier het Opera House, het oude Hotel de Ville en het Catinat Building uit 1927. Het oude Hotel de Ville uit de Franse koloniale tijd wordt tegenwoordig gebruikt als stadhuis.

Tot slot bezoeken we het War Remnants museum. Dit museum, geopend in 1975, is gelegen in het centrum van ho Chi Minh. Het museum richt zich op de Amerikaanse rol in de Vietnamoorlog. U vindt hier een grote collectie tanks, vliegtuigen en helikopters. In het museum krijgt u een goed beeld van hoe de oorlog in Vietnam is geweest.

Overnachting in het Huong Sen Hotel.

Hotel
Dag 02 :
Ho Chi Minh

Cu Chi Tunnel museumDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden.

Ontdek de grootste, bruisende stad van Vietnam met ruim 8 miljoen inwoners, Ho Chi Minh ( volledige naam: Than Pho Ho Chi Minh ) eerder bekend als Saigon. Ho Chi Minh is het commerciële centrum van het land. U vindt in deze drukke stad vele winkeltjes, winkelcentra en restaurants. In 1859 kwam deze stad in handen van de Fransen. Nog steeds zijn er vele invloeden van die tijd terug te zien in de stad. Er zijn nog vele straten met historische huizen. Ho Chi Minh ligt in het zuiden van Vietnam en heeft een tropisch karakter.

Optioneel (niet inclusief) kunt u vandaag deelnemen aan de dagtour naar Cu Chi & Tay Ninh.

We beginnen deze dagtour met een bezoek aan de Cu Chi tunnels, gelegen op circa 70km van Ho Chi Minh. Dit is een gangenstelsel onder Ho Chi Minh, met een lengte van wel 200km, die tijdens de oorlog met de Amerikanen is aangelegd. We zien hier hoe de Vietnamezen konden overleven in deze verschrikkelijke oorlog. De tunnels vormen een onderaards dorp. De Vietcong slaagde erin om met eenvoudig gereedschap tot een diepte van 12 meter te komen. Uiteraard gaan we een stukje het gangenstelsel in. Houdt u er rekening mee dat u op sommige gedeeltes moet kruipen en pas daar uw kleding op aan.

Hierna rijden we naar Tay Ninh, waar we een Cao Dai tempel zullen bezoeken. Het Caodaïsme is een verzameling van verschillende religies, zoals het Boeddhisme, Taoïsme, christendom, Islam, Vietnamees spiritualisme en het Confucianisme. Cao Dai betekent letterlijk “hoge toren”, op deze manier wordt er verwezen naar God. Binnen in de tempel gaan we een heilige middagmis bijwonen, we zien de monniken met hun kleurrijke overkleden, het altaar en de prachtige decors.

Overnachting in het Huong Sen Hotel.

Ontbijt
Hotel

Cai Be - fietstourVandaag reizen we, na het ontbijt, naar My Tho.

We gaan een prachtige boottocht maken over de Mekong rivier naar Cai Be. Deze lange rivier van ong. 4350 km stroomt door Vietnam, Cambodja, Laos, Thailand en China. Langs de Mekong Rivier geniet u van het mooie landschap en de flora en fauna. Onderweg bezoeken we de drijvende markt van Cai Be en een dorpje waar diverse ambachten worden gepresenteerd. Zo kunt u hier zien hoe typisch Aziatische snoepjes en rijstwijn worden gemaakt.

Vervolgens gaan we inchecken in de Mekong Lodge. Deze accommodatie is zeer eenvoudig, maar voor 1 nacht goed te doen.

Na de lunch (inclusief) gaan we een fietstour maken. Tijdens de fietstour gaan we kennis maken met de traditionele manier van leven in dit gebied.

U kunt meehelpen met het bereiden van de maaltijd. We dineren (inclusief) samen met de lokale familie in de Homestay.

Overnachting in de Mekong Lodge.

Ontbijt, Lunch, Diner
Homestay

Na het ontbijt, in de homestay, kunt u nog even heerlijk relaxen in het dorp.

Vervolgens kunt u plaatsnemen in een roeiboot. De bootsman roeit het bootje, zodat u heerlijk kunt genieten van het uitzicht.

Later op de dag verlaten we het Mekong Deltagebied en reizen terug naar Ho Chi Minh.

Overnachting in het Huong Sen Hotel.

Ontbijt
Hotel

DalatNa het ontbijt vertrekken we naar Dalat.

Dalat, gelegen in de hooglanden van Vietnam, is een charmante stad die bekend staat om zijn koele klimaat, prachtige landschap en unieke Franse koloniale architectuur. Dankzij de frisse berglucht en de gemiddelde temperatuur van rond de 20°C het hele jaar door, heeft Dalat de bijnaam “Stad van de Eeuwige Lente” gekregen.

Dalat is omgeven door glooiende heuvels, groene bossen en uitgestrekte meren, waardoor het een perfecte plek is om te ontspannen en te genieten van de natuur. De stad zelf is een oase van rust met charmante straatjes, kleurrijke bloemenbedden en prachtige gebouwen in Franse koloniale stijl.

Dalat biedt een breed scala aan activiteiten voor jong en oud. U kunt wandelen of fietsen door de prachtige natuur, boottochten maken op het Tuyen Lam-meer of een bezoek brengen aan de Da Lat-bloementuinen. In de stad zelf kunt u winkelen op de lokale markten, genieten van heerlijke gerechten in de vele restaurants en cafés, of ontspannen in een van de traditionele Vietnamese massagecentra.

Na aankomst in Dalat kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Overnachting in het Sammy Dalat Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 06 :
Dalat

Dalat - Truc Lam tempelNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de Datanla watervallen. Deze prachtige watervallen, met een hoogte van 20 meter en een breedte van 15 meter, bieden een spectaculair uitzicht en zijn een geliefde plek voor zowel avontuurlijke reizigers als natuurliefhebbers. De Datanla-watervallen zijn omgeven door een weelderig groen bos, waardoor het een ware oase van rust en schoonheid is. Het geluid van het stromende water en de frisse berglucht creëren een ontspannen en verkwikkende sfeer. Voor degenen die op zoek zijn naar avontuur, zijn er tal van activiteiten te beleven bij de Datanla-watervallen. U kunt de 200 treden tellende stenen trap beklimmen om het adembenemende uitzicht vanaf de top te bewonderen, of u kunt met een rodelbaan naar beneden glijden voor een rit vol plezier en spanning.

Vervolgens bezoeken we het boeddhistische klooster Truc Lam. Per kabelbaan gaan we verder naar Robin Hill.

Hierna bezoeken we het Zomer Paleis van keizer Bao Dai, de dertiende en laatste keizer van Vietnam. Hij werd in 1926 als twaalfjarige gekroond en regeerde vanaf 1932 zelfstandig. Tijdens de tweede wereldoorlog werkte Boa Dai samen met Japan. In maart 1945 maakte hij de onafhankelijkheid van het keizerrijk Vietnam bekend na toezeggingen van Japan. In augustus 1945 trad hij af en werd lid van de Vietminh in Ho Chi Minh. De maritieme patrijspoorten en de mastachtige paal door het dak geven het gebouw het uiterlijk van de brug van een schip.

Vervolgens bezoeken we de Valley Of Love en de Flower Garden City, een locatie met zeldzame bloemen en levendige kleuren.

Tot slot bezoeken we de kleurrijke lokale markt in Dalat. De geuren van het heerlijke eten komen u hier al tegemoet.

Overnachting in het Sammy Dalat Hotel.

Ontbijt
Hotel

Lak Lake - Lak Tented CampNa het ontbijt vertrekken we, over Road 27, naar Lak Lake. Deze tocht gaat door een prachtig landschap. Lak Lake is het grootste natuurlijke zoetwatermeer van de centrale hooglanden.

Na aankomst in Lak Lake gaan we inchecken in het Lak Tented Camp. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Het Lak Tented Camp is gelegen op een heuvel met een fantastisch uitzicht op het pittoreske LAK-meer en biedt creatieve en spannende mogelijkheden om deze cultureel rijke en prachtige regio te verkennen.

’s Avonds gaan we een Gong voorstelling bijwonen, gevolgd met een heerlijk diner (inclusief) in het Y Lak restaurant.

Overnachting in het Lak Tented Camp.

Ontbijt, Diner
Tent
Dag 08 :
Lak Lake

Lak LakeVroeg in de ochtend gaan we een boottocht maken over het Lak Lake om te genieten van de zonsopkomst (afhankelijk van het weer). Ook kunnen we zien hoe de vissers druk bezig zijn op het meer.

Na het ontbijt gaan we vervolgens een bezoek brengen aan dorpjes van de etnische bevolkingsgroepen de Nau en de M’Lieng. Elk dorp heeft een Rong, een groot en indrukwekkend gemeenschapshuis, waar de dorpelingen samenkomen voor speciale gelegenheden. We maken kennis met de manier van leven van deze bevolkingsgroepen.

Na de lunch (inclusief) kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Overnachting in het Lak Tented Camp.

Ontbijt, Lunch
Tent

Lak Lake - Lak Tented CampNa een vroeg ontbijt vertrekken we naar het vliegveld van Buon Ma Thuot. Vervolgens nemen we een binnenlandse vlucht naar Danang. Deze binnenlandse vlucht is niet bij de tourprijs inbegrepen en kost met Vietnam Airlines ongeveer € 100 pp.

Na aankomst in Danang reizen we meteen verder naar Hoi An. Hoi An is gelegen aan de Zuid Chinese zee in centraal Vietnam en was de belangrijkste handelsstad van het Cham Koninkrijk in de 16e en 17e eeuw. Deze kunststad heeft ongeveer 120.000 inwoners en is rijk architectonisch met Chinese, Japanse, Vietnamese en Europese invloeden in zich verenigt en teruggaat tot de 16e eeuw. Het oude stadscentrum is autovrij en staat sinds 1999 op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Na het inchecken in het Golden Pearl Hoi An Hotel kunt u de rest van de dag vrij besteden. Het Golden Pearl Hoi An Hotel is centraal gelegen op 5 minuten rijden van de historische stad en An Bang Beach. Bij het hotel kunt u een fiets huren en lekker de omgeving gaan verkennen.

Overnachting in het Golden Pearl Hoi An Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 10 :
Hoi An

Hoi AnVandaag gaan we, na het ontbijt, een wandeltocht maken door het charmante historische centrum van Hoi An. Veel van de gebouwen in de stad weerspiegelen historische architecturale stijlen en de hele stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

We wandelen door de straatjes langs de vele historische oude gebouwen en handelshuizen. We bezoeken de Phuc Kien Pagode en de 400 jaar oude Japanse brug. De Japanse brug is gebouwd in 1593 door de Japanse gemeenschap van Hoi An. Ze bouwden de brug om het Japanse wijk te verbinden met het Chinese wijk. 50 jaar later werd er een klein tempeltje gebouwd, aan de Japanse kant, ter ere van een Japanse God. Deze God werd geëerd en aanbeden met het doel om overstromingen te voorkomen.

Hierna bezoeken we een werkplaats waar de traditionele lantaarns worden gemaakt. We leren hier hoe we deze prachtige lantaarns zelf kunnen maken. In Hoi An zien we deze traditionele lantaarns overal hangen. ’s Avonds verlichten ze de stad en ze zorgen ervoor dat Hoi An er mooi uitziet. Voor de lokale bewoners hebben de lantaarns echter een diepere betekenis. Ze geloven dat de lantaarns, welke voor de huizen hangen, geluk en rijkdom zullen brengen. Na afloop van de les mag u uw inklapbare lantaarn mee naar huis nemen.

Later op de dag gaan we een boottocht maken over de Thu Bon rivier. Onderweg zullen we stoppen bij een traditioneel keramiekdorpje.

Overnachting in het Golden Pearl Hoi An Hotel.

Ontbijt
Hotel

Hué - Imperial CitadelNa het ontbijt rijden we door een prachtig bergachtig landschap via de Hai Van Pass naar Danang. De Hai Van Pass wordt één van de mooiste kustwegen ter wereld genoemd.

Hierna gaan we verder naar Hué. Deze stad werd in 1601 gesticht door Nguyen Hoang, een landheer van de Nguyen dynastie. Hué is beroemd vanwege haar schitterende architectuur, citadels, paleizen, pagodes en koninklijke graftombes welke ontstaan zijn tijdens het bewind van de Nguyen dynastie. Dit was de laatste dynastie van Vietnam, welke regeerde van 1802 tot 1945. Hué is officieel erkend als één van ‘s werelds grootste culturele ontdekkingen.

In de middag brengen we een bezoek aan de Imperial Citadel. De citadel dateert uit de 19e eeuw en is gebouwd voor de keizers van de Nguyen dynastie. Het bestuur van Vietnam woonde in de periode dat Hué de keizerlijk hoofdstad was (1802 tot 1945) in de Citadel. Ook bezoeken we de Tu Cam Thanh of ook wel genoemd de Verboden Stad. Dit was het domein van de keizers.

Verder bezoeken we het mausoleum van Tu Duc. De graftombe van Tu Duc ligt in een smal dal in het dorp Duong Xuan Thuong, op ongeveer 8km van Hué. Het wordt beschouwd als één van de mooiste en meest pittoreske bouwwerken van de Nguyen-dynastie. Het graf werd gebouwd tussen 1864 en 1867. De bouw van het graf van Tu Duc vereiste een ongelofelijke hoeveelheid geld en arbeid, wat resulteerde in een opstand van de arbeiders. Daarom werd de tombe omgedoopt tot Khiem Lang, in vergelijking met de vroegere naam: Van Nien Co (drukt de wens uit om permanent te zijn). Bovendien werden alle namen van de constructies veranderd om het woord Khiem (bescheidenheid) in hun naam te dragen, omdat de koning zijn nederigheid wilde uitdrukken. Het ontwerp van de tombe zou duidelijk de diepe kennis en romantiek van de kenmerken van de koning weerspiegelen.

Overnachting in het Cherish Hotel.

Ontbijt
Hotel

Hué - Thien Mu PagodeNa het ontbijt gaan we een prachtige boottocht, per Dragon Boat, maken over de Parfum rivier. Deze rivier stroomt door de stad Hué. De rivier dankt haar naam aan de bloemen van orchideeën die in de rivier terecht komen. Deze bloemen zorgen voor een parfumachtige geur. We varen langzaam over de rivier en onderweg bezoeken we de Thien Mu Pagode. Deze pagode dateert uit 1601 en is één van de oudste tempels in Hué. De zeven verdiepingen van de tempeltoren vertegenwoordigen ieder een andere incarnatie van Boeddha. In de pagode bevinden zich enkele Boeddhabeelden.

Hierna gaan we een bezoek brengen aan de graftombe van Minh Mang. De graftombe ligt 12 km vanaf Hué in het dorpje Bang Lang. De tombe is gebouwd in een boeddhistische stijl. Deze tombe staat bekend om haar prachtige architectuur waarin u veel religieuze geschiedenis in terug vindt. Ming Mang was de tweede koning van het Nguyen vorstenhuis. De graftombe van Minh Mang (ook wel Hieu Tomb genoemd) werd gebouwd van 1840 tot 1843. Dit 28 hectare grote complex is omgeven door een ovaal beschermende muur van 1700 meter. Oorspronkelijk bestond de tombe uit 40 architecturale constructies die symmetrisch langs een as van 700 meter waren gerangschikt. Onder de tombes van de Nguyen-keizers, staat de Minh Mang-tombe, alom bekend om zijn plechtigheid en precieze lay-out. Het complex staat sinds 1993 op de werelderfgoedlijst van de UNESCO.

Vervolgens volgt de transfer naar het vliegveld van Hué voor de binnenlandse vlucht naar Hanoi. Deze binnenlandse vlucht is niet bij de tourprijs inbegrepen en kost met Vietnam Airlines ongeveer € 130 pp.

Overnachting in het La Dolce Vita Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 13 :
Hanoi

Hanoi - Tempel van de LiteratuurNa het ontbijt gaan we een stadstour maken door Hanoi.

We beginnen met een bezoek aan het Museum of Ethnology. Het Museum van Etnologie in Hanoi is een boeiende instelling die bezoekers een uniek inzicht biedt in de diverse culturen van de etnische groepen van Vietnam. Het museum toont traditionele kleding, gereedschap, wapens en alledaagse voorwerpen, die allemaal helpen om een levendig beeld te schetsen van de levensstijlen en tradities van de vele inheemse gemeenschappen van het land. Het museum beschikt ook over verschillende openluchttentoonstellingen, zoals traditionele huizen en religieuze structuren, die bezoekers een educatieve en meeslepende ervaring bieden.

Hierna bezoeken we de Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit van Vietnam uit 1076. Het is gelegen in het oude stadshart uit de 15e eeuw. Het tempelcomplex is een prachtig voorbeeld van de traditionele Vietnamese architectuur. De tempel is gewijd aan Confucius, wijzen en geleerden. In het tempelcomplex vinden we prachtige binnenplaatsen en altaren.

’s Middags bezoeken we het Mausoleum (het graf) van president Ho Chi Minh. Dit Mausoleum is 21 meter hoog en 41 meter breed. Let Op: het mausoleum is iedere maandag en vrijdag gesloten! Ook bezoeken we het Humble House on Stilts. In dit huis woonde Ho Chi Minh van 1958 tot 1969.

De volgende stop is bij de One Pillar Pagoda (de Pagode die is gebouwd op 1 paal). De pagode is gebouwd in opdracht van keizer Ly Thai Tong. Deze keizer verlangde naar een kind en binnen een jaar was zijn vrouw zwanger. Uit dankbaarheid liet hij een kleine tempel bouwen in de vorm van een lotusbloem, prachtige gelegen in een vijver. Tijdens de oorlog werd een groot deel van de tempel vernietigd, maar de Vietnamese regering liet deze na de oorlog herbouwen.

Hierna gaan we een wandeltocht maken door Hanoi Old Quarter. Tijdens de wandeltocht bezoeken we de Ngoc Son Tempel (de Tempel van de Jade Berg). Deze tempel is prachtig gelegen op een eilandje in het Hoan Kiem Lake. De originele tempel dateert uit de Tran Dynastie, maar is meerdere malen herbouwd. In de 18e eeuw is de tempel voor het laatst herbouwd. De Ngoc Son Tempel is gewijd aan de nationale held generaal Tran Hung Dao, die in de 13e eeuw de Mongolen versloeg en aan de filosofen La To en Van Xuong. Via de houten Huc Brug, de brug van de vroege ochtendzon, bereikt u de tempel.

Ook gaan we een ritje maken met een rickshaw. Een rickshaw is een typische Vietnamese fietstaxi, waarbij u in een bakje voor de fiets zit.

Later op de dag gaan we een bezoek brengen aan een waterpoppenvoorstelling. Deze show wordt al vele generaties lang vertoond. Het is ontstaan op het platteland, waar de boeren tijdens overstromingen hun gezinnen vermaakten met poppenvoorstellingen in de rijstvelden. De waterpoppenvoorstelling vindt plaats onder begeleiding van traditionele muziek.

Overnachting in het La Dolce Vita Hotel.

Ontbijt
Hotel

Halong BayNa het ontbijt uitchecken uit uw hotel in Hanoi. We verlaten Hanoi en rijden in circa 3 uur door het platteland van de Red River Delta naar onze bestemming Halong Bay.

Hier gaat u aan boord van de Pelican Glory en vervolgens gaan we een we een heerlijke cruise maken door de Baai van Halong. Halong Bay wordt ook wel één van de zeven wereldwonderen genoemd en staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. De baai heeft een kustlijn van 120 km en het gebied beslaat zo`n 1500 vierkante kilometer. De baai bestaat uit vele duizenden eilandjes met mooie rotsformaties en grotten.

We varen door de baai en genieten van de vele prachtige rotsformaties. Onderweg naar Bai Tu Long Bai kunt u genieten van een seafood lunch (inclusief).

Vervolgens varen we naar de goed verborgen Sung Sot grot, de mooiste grot in Halong Bay. In de grot is een wandelpad aangelegd, zodat we rustig kunnen rondlopen door de grot. De grot heeft een ruimte van ongeveer 10.000 m² en is gevuld met prachtige kleuren en oude gesteente.

Op het bovendek kunt u genieten van de prachtige zonsondergang.

Later wordt op de junk het diner geserveerd. ’s Avonds kunt u na het diner (inclusief) op het dek ontspannen, voordat u in slaap valt in uw comfortabele hut aan boord van de Junk.

We overnachten op de boot in een Deluxe Cabin.

Ontbijt, Lunch, Diner
Boot

In de vroege ochtend kunt u op het dek deelnemen aan Tai Chi.

Vervolgens varen we weer langzaam door de baai en passeren het vissersdorp Ba Hang. We zien hier het dagelijks leven van de inwoners die leven van de visserij. Tijdens het varen kunt u genieten van een traditionele Vietnamese brunch (inclusief). We varen langzaam door Halong Bay richting de haven.

Hierna rijden we via een prachtig landschap terug naar Hanoi. Na aankomst in Hanoi volgt de transfer naar het vliegveld van Hanoi. Hier eindigt deze tour.

U kunt deze reis verlengen in Hanoi en/of uitbreiden met één van onze overige Vietnam programma’s. Wilt u langer in een bepaalde plaats verblijven of iets wijzigen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW VIETNAM REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE VIETNAM SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt, Lunch

Wat is wel en niet inbegrepen in deze reis

Inclusief

 • Het vermelde tourprogramma + vermelde maaltijden
 • Vervoer per airconditioned auto of minibus, afhankelijk van het aantal deelnemers
 • Engelssprekende gids tijdens de excursies
 • Entreegelden
 • Hotels op basis van Logies + Ontbijt

Exclusief

 • Vliegticket naar Vietnam
 • Binnenlandse vlucht op Dag 09: Buon Ma Thuot - Danang ongeveer Euro 100 pp
 • Binnenlandse vlucht op Dag 12: Hué - Hanoi ongeveer Euro 130 pp
 • U kunt alle vluchten uiteraard bij ons bijboeken of eventueel zelf reserveren

Kaart South to North Vietnam

Kaart Rondreis Vietnam - South to North

Vietnam South to North - 15 Dagen - R-VTN-11

1-persoonskamer toeslag:


 • 01 januari 2024 t/m 30 april 2024: € 529
 • 01 mei 2024 t/m 30 september 2024: € 519
 • 01 oktober 2024 t/m 31 december 2024: € 529

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Er kunnen toeslagen gelden op Vietnam Public Holidays & van  24 december 2024 t/m 31 december 2024

Deze toeslagen zijn afhankelijk van het hotel waar u op dat moment verblijft

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

South to North Vietnam