Vakantie Hong Kong

Vakantie Hong Kong


Uw vakantie naar Hong Kong boekt u het beste bij BM Air Reizen, wij zijn al 35 jaar de Azië specialist. 

Wilt u uw vakantie naar Hong Kong zelf samenstellen? U kunt kiezen uit meer dan 500 verschillende accommodaties in Hong Kong. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.

Combineer uw hotel met een voordelig  vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen vakantie samenstellen! U kunt de hotels ook gebruiken voor een stopover in Hong Kong.

Wilt u uw vakantie naar China persoonlijk doorspreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons kantoor in Maarssen.

  • Vakantie Hong Kong samenstellen
  • Goedkope vliegtickets Hong Kong
  • Keuze uit 500 hotels in Hong Kong
  • Dagelijks vertrek
  • Al 35 jaar de Azië specialist
  • Kom langs op ons kantoor
Vliegtickets
Hotels - Hong Kong

Vliegtickets Hong Kong
Hotels Vakantie Hong Kong


Voor een verblijf tijdens uw vakantie in Hong Kong kunt u kiezen uit meer dan 500 hotels. Wij kunnen vrijwel alle hotels in Hong Kong direct voor u reserveren. De hotels zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.


Stopover Hong Kong


Indien u met Cathay Pacific vliegt dan kunt u een stopover maken in Hong Kong. U kunt zelf bepalen, binnen de geldigheid van uw vliegticket, hoe lang in Hong Kong wilt verblijven. De meeste mensen verblijven hier tussen de 2 en 4 dagen, echter indien u langer hier wilt verblijven dan is dit natuurlijk mogelijk. U kunt natuurlijk Hong Kong op eigen gelegenheid gaan ontdekken, echter kunnen wij voor u ook diverse interessante dagexcursies aanbieden.


Klimaat Hong Kong


Het klimaat in Hongkong is subtropisch en neigt bijna de helft van het jaar naar een gematigd klimaat. In november en december is er een aangenaam briesje, veel zon en aangename temperaturen. Veel mensen beschouwen dit als de beste maanden van het jaar. Januari en februari zijn bewolkter, met af en toe een koufront gevolgd door een droge noordenwind. In stedelijke gebieden is het niet ongebruikelijk dat de temperatuur onder de 10 graden daalt. Temperaturen onder nul en vorst komen soms ook voor op hoge gronden en in de New Territories.

Klik hier voor het actuele weer in Hong Kong