Vliegticket Sri Lanka

Vliegticket Sri Lanka. Hieronder vindt u een overzicht van onze vliegtickets naar Sri Lanka – Colombo. U kunt kiezen uit verschillende luchtvaartmaatschappijen.


Waarom uw vliegticket bij BM Air Reizen boeken ?

  1. Keuze uit de beste airlines en de laagste prijzen
  2. U kunt bij ons stoelen aan boord reserveren
  3. BM Air Reizen is al meer dan 35 jaar de verre reizen specialist!
  4. Wij zijn aangesloten bij het ANVR, SGR, IATA en het Calamiteitenfonds, dus boekt u veilig, vertrouwd, snel en zonder zorgen!
  5. Wij printen de vliegtickets zelf direct voor u uit, u kunt de tickets dus gelijk meenemen (ma t/m vr) of thuis per e-mail ontvangen!

Vliegticket Colombo

Vliegticket Colombo – Sri Lanka

Vliegticket Colombo. Hieronder vindt u een overzicht van onze vliegtickets naar Sri Lanka. U kunt kiezen uit verschillende betrouwbare vliegmaatschappijen.

Het Bandaranaike International Airport is het belangrijkste vliegveld in Colombo, Sri Lanka dat miljoenen passagiers per jaar bedient. Het ligt in de stad Katunayake, ongeveer 30 kilometer ten noorden van het stadscentrum. Het vliegveld is vernoemd naar de voormalige premier van Sri Lanka, S.W.R.D. Bandaranaike, en is sinds de jaren 40 in bedrijf.

Het vliegveld heeft drie terminals, waarvan één voor binnenlandse vluchten en twee voor internationale vluchten. Het vliegveld is de thuisbasis van SriLankan Airlines, de nationale luchtvaartmaatschappij van het land, en fungeert als toegangspoort voor toeristen en zakenreizigers. Het vliegveld heeft veel faciliteiten, waaronder winkels, restaurants, lounges en gebedsruimtes. Het vliegveld biedt ook verschillende transportopties naar het centrum van de stad, waaronder taxi’s, bussen en treinen. Met zijn moderne infrastructuur, vriendelijk personeel en gunstige locatie is Bandaranaike International Airport een belangrijke toegangspoort tot Sri Lanka.

Wilt u uw reis naar Sri Lanka persoonlijk komen bespreken met één van onze Sri Lanka specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Waarom uw vliegticket naar Colombo bij BM Air Reizen boeken ?

  • Keuze uit de beste airlines en de laagste prijzen
  • U kunt bij ons stoelen aan boord reserveren
  • BM Air Reizen is al meer dan 35 jaar de verre reizen specialist!
  • Wij zijn aangesloten bij het ANVR, SGR, IATA en het Calamiteitenfonds, dus boekt u veilig, vertrouwd, snel en zonder zorgen!
  • Wij printen de vliegtickets zelf direct voor u uit, u kunt de tickets dus gelijk meenemen (ma t/m vr) of thuis per e-mail ontvangen!