Etihad Airways

Etihad Airways vliegtickets

Bent u op zoek naar een voordelig vliegticket met Etihad Airways? Dan bent u bij BM Air Reizen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in reizen naar Azië en bieden u de beste service en prijs. Via ons online reserveringssysteem kunnen wij voor u de gewenste vertrekdata checken en zo de beste prijs aanbieden. Wij printen het vliegticket met Etihad Airways direct voor u uit, zodat u deze gelijk kunt meenemen. Verder kunt u bij ons ook alvast uw stoel aan boord reserveren, zodat u verzekerd bent van een comfortabele reis.

Neem contact met ons op of kom langs op ons reisburo in Maarssen om uw reis te bespreken.

Etihad Airways

Etihad Airways is de nationale airline van de Verenigde Arabische Emiraten met als thuishaven Abu Dhabi. De moderne vloot van bestaat uit meer dan 120 vliegtuigen. Vanaf Amsterdam vliegt Etihad Airways dagelijks met een moderne Boeing 787 non-stop in 6 uur en 55 min. naar Abu Dhabi. Vanuit Abu Dhabi zijn er doorverbindingen naar o.a. Bangkok, Colombo, Jakarta en Manila.

Reisklasse aan boord Etihad Airways

Indien u met Etihad Airways naar Azië vliegt, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met Etihad Airways naar Azië!

Een van de voordelen van vliegen met Economy Smart Seat is dat u kunt profiteren van een uniek vormgegeven hoofdsteun en een verstelbare rugleuning. Hierdoor kunt u nog comfortabeler vliegen en heeft u volop beenruimte. Bovendien kan de stoel ver worden neergeklapt, zodat u gemakkelijk een dutje kunt doen. Daarnaast ondersteunt de vormgeving van de rugleuning de natuurlijke houding van uw rug, waardoor u zich beter kunt ontspannen.

Ook tijdens de vlucht wordt u uitstekend verzorgd door het cabinepersoneel. Zo krijgt u heerlijke maaltijden en drankjes aangeboden en kunt u kiezen uit een ruime selectie van de nieuwste films en entertainment op uw eigen persoonlijke entertainmentsysteem. Ten slotte zorgen de stewards en stewardessen ervoor dat u ontspannen aankomt op uw bestemming.

Etihad Airways - Economy Klasse

Business Klasse


Heerlijk genieten in de Business Klasse van Etihad Airways!

Als u reist in de Business Class van Etihad Airways, dan kunt u genieten van een ongeëvenaard comfort en gemak. Allereerst kunt u plaatsnemen op uw luxe stoel die tot een volledig plat bed kan worden uitgeklapt. Bovendien heeft u altijd direct toegang tot het gangpad. Daarnaast kunt u lekker slapen dankzij de grote dekens en kussens, verstelbare hoofdsteun, lendensteun en stevigheid van de zitting. Ook kunt u genieten van uren entertainment naar keuze met ruisonderdrukkende hoofdtelefoons en uw persoonlijke 15-inch touchscreen.

Andere voordelen zijn: 2 stuks incheck-bagage en een aparte incheck-balie (dus geen lange wachtrij). Verder heeft u toegang tot de Business Class Lounge op het vliegveld met gratis drankjes, hapjes en internet.

Etihad Airways - Business Klasse

Vertrek Schiphol

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van Etihad Airways in vertrekhal 3. Online inchecken is mogelijk vanaf 30 uur tot 1 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

Boekt u bij ons een vliegticket met Etihad Airways, dan heeft u de mogelijkheid om ook een stoel aan boord te reserveren. Dit is handig, want zo kunt u uw voorkeur aangeven voor een raamplaats, een gangpadplaats of een plaats naast uw reisgenoot. Bovendien kunt u zo voorkomen dat u gescheiden wordt van uw reispartner of dat u op een oncomfortabele plek terechtkomt. Laat ons dus snel weten welke stoel u wilt reserveren en wij regelen het voor u.


Stoelindeling Etihad Airways


Boeing 787-10

Seatmap Etihad Airways - B787-10

Boeing 787-9

Seatmap B787-9

Airbus A321-200

Seatmap A321-200