Vliegticket Garuda Indonesia Bali

Vliegticket Garuda Indonesia Bali

Bent u op zoek naar een voordelig vliegticket met Garuda Indonesia naar Bali? Dan bent u bij BM Air Reizen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in reizen naar Bali en bieden u de beste service en prijs. U kunt bij ons eenvoudig een prijsopgave aanvragen via ons online formulier, of langskomen bij ons reisburo in Maarssen.

Via ons online reserveringssysteem kunnen wij voor u de gewenste vertrekdata checken en zo de beste prijs aanbieden. Wij printen het vliegticket met Garuda Indonesia direct voor u uit, zodat u deze gelijk kunt meenemen. Verder kunt u bij ons ook alvast uw stoel aan boord reserveren, zodat u verzekerd bent van een comfortabele reis naar Bali.

U kunt dit vliegticket met Garuda Indonesia naar Bali combineren met onze Bali bouwstenen, dagtrips, hotels of rondreizen.


Logo Garuda Indonesia

Deze betrouwbare airline beschikt over een moderne vloot van ruim 144 vliegtuigen. Vanaf Amsterdam vliegt Garuda Indonesia non-stop 2 x per week met een moderne Boeing 777 naar Jakarta. Vanuit Jakarta zijn er goede doorverbindingen naar Bali. 

Vertrek Schiphol

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van Garuda Indonesia in vertrekhal 3. Online inchecken is mogelijk vanaf 24 uur tot 4 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

Boekt u bij ons een vliegticket met Garuda Indonesia naar Bali, dan heeft u de mogelijkheid om ook een stoel aan boord te reserveren. Dit is handig, want zo kunt u uw voorkeur aangeven voor een raamplaats, een gangpadplaats of een plaats naast uw reisgenoot. Bovendien kunt u zo voorkomen dat u gescheiden wordt van uw reispartner of dat u op een oncomfortabele plek terechtkomt. Laat ons dus snel weten welke stoel u wilt reserveren en wij regelen het voor u.

Reisklasse aan boord Garuda Indonesia

Indien u met Garuda Indonesia naar Bali vliegt, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met Garuda Indonesia naar het Godeneiland Bali

Als u op zoek bent naar een vliegticket naar Bali, dan is Garuda Indonesia de beste keuze. Garuda Indonesia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië en staat bekend om zijn gastvrijheid en service.

Bovendien heeft Garuda Indonesia een bekroonde Economy Klasse, die u meer comfort en gemak biedt dan andere luchtvaartmaatschappijen. Zo heeft u bijvoorbeeld recht op 30 kg bagage, die u gratis kunt inchecken voor uw vlucht. Daarnaast kunt u genieten van ruime stoelen met een 3-3-3 configuratie, die u voldoende beenruimte geven.

Tijdens de vlucht wordt u verwend met heerlijke maaltijden en drankjes, die zijn geïnspireerd door de Indonesische keuken. U kunt ook kiezen uit een breed scala aan entertainmentopties op uw eigen tv scherm, waaronder de nieuwste films, muziek en games. Met Garuda Indonesia beleeft u alvast een voorproefje van de Indonesische cultuur, voordat u aankomt op het prachtige eiland Bali.

Economy Klasse

Business Klasse


Heerlijk ontspannen in de Business Klasse tijdens uw vlucht naar Bali

Als u op zoek bent naar een comfortabele en luxe manier om naar Bali te reizen, dan is een vliegticket van Garuda Indonesia een uitstekende keuze. Met de Boeing 777 vliegt u in stijl naar dit tropische eiland.

In de Business Class van Garuda Indonesia heeft u alle ruimte en privacy die u wenst. Er zijn 38 verspringende stoelen, die allemaal direct toegang hebben tot het gangpad. U kunt uw stoel eenvoudig omtoveren tot een volledig plat bed, zodat u uitgerust aankomt op uw bestemming. Bovendien kunt u gebruik maken van een 15-inch touchscreen, waarop u de nieuwste films en series kunt bekijken.

Daarnaast kunt u zich laten verrassen door de heerlijke maaltijden die aan boord worden geserveerd. U heeft de keuze uit verschillende gerechten uit de Indonesische, Japanse en Europese keuken, die met verse ingrediënten worden bereid. Verder profiteert u van 40 kg bagagevrijheid en een aparte incheck-balie, zodat u snel en gemakkelijk kunt inchecken.

Ook heeft u toegang tot de Business Class Lounge op de luchthaven, waar u kunt ontspannen en genieten van gratis drankjes en hapjes. Kortom, met een vliegticket van Garuda Indonesia naar Bali begint uw vakantie al aan boord!

Garuda Indonesia - Business Klasse

Tarieven vliegticket Garuda Indonesia Bali

Klik hieronder op de tabbladen Economy of Business voor onze tarieven van een vliegticket met Garuda Indonesia naar Bali.

💬 Lees Meer ✈

Economy Klasse – Retour ticket

Amsterdam – Jakarta – Denpasar (Bali)

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten Garuda Indonesia : € 20 per persoon.

Business Klasse – Retour ticket

Amsterdam – Jakarta – Denpasar (Bali)

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten Garuda Indonesia : € 20 per persoon.

Logo Garuda Indonesia


Vluchtschema Amsterdam – Denpasar

Route: Vluchtnr: Vertrekdagen: Vertrektijd: Aankomsttijd: Reistijd:
Amsterdam – Jakarta GA 089 ma/za 12:05 uur 06:40 uur 13:35 uur
Jakarta – Denpasar GA 404 dagelijks 09:25 uur 12:35 uur 02:10 uur
Denpasar – Jakarta GA 415 dagelijks 20:15 uur 21:20 uur 02:05 uur
Jakarta – Amsterdam GA 088 do/zo 22:50 uur 07:50 uur 14:00 uur
Let op: bovenstaand vluchtschema is niet altijd actueel en dient uitsluitend als richtlijn, wijzigingen voorbehouden !

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Vliegticket Garuda Indonesia Bali