Bmair Reizen - Maarssen

BM Air Reizen is de specialist in het verzorgen van betaalbare reizen naar het Verre Oosten. Zo beschikken wij als gespecialiseerd reisburo in Thailand over een eigen kantoor met Nederlandse leiding. Ook hebben wij op Bali een eigen kantoor met een Nederlandse manager. Uiteraard beschikken wij ook in de andere landen over prima vertegenwoordigers.

BM Air Reizen is al meer dan 30 jaar succesvol actief als organisator van reizen. In eerste instantie vooral naar Thailand, Indonesië, Sri Lanka, Vietnam, Cambodja, Laos en de Filippijnen. In de afgelopen jaren is het assortiment aanzienlijk uitgebreid en BM Air Reizen heeft nu een veelzijdig reisaanbod naar bestemmingen in verschillende werelddelen.

Wij willen benadrukken dat flexibiliteit onze specialiteit is. Als u een reis echt “Op Maat” wilt, dan bent u bij ons aan het goede adres. Een geheel verzorgde reis, alleen een vliegticket en alle mogelijke wensen daartussenin, regelen wij voor u. Nauwgezet en met veel plezier. Bovendien zijn de meeste bestemmingen persoonlijk door ons bezocht.

Bij BM Air Reizen kunt u ook zelf uw eigen reis samenstellen. U kunt hierbij kiezen uit vele verschillende bouwstenen welke op elkaar aansluiten. Ook alle hotels (wereldwijd), transfers, trein-, bus- en boottickets kunt u bij ons reserveren.

U kunt bij ons vliegtickets boeken voor alle bestemmingen over de gehele wereld tegen de scherpste prijzen. Wij printen de vliegtickets direct voor u uit, dus ook voor eventuele last-minute boekingen kunt u bij ons terecht. De vliegtickets kunt u thuis per e-mail ontvangen of gelijk meenemen op ons kantoor in Maarssen.

Mocht u meer informatie wensen, aarzel dan niet om ons te bellen of kom gratis langs op ons kantoor in Maarssen, ons BM Air team staat tot uw beschikking om alle verdere vragen en mogelijkheden met u door te nemen.

Wij zijn aangesloten bij het SGR, ANVR, IATA en het Calamiteitenfonds, dus boekt u veilig, vertrouwd en zonder zorgen !

Het reisburo van BM Air Reizen is gelegen aan de Industrieweg 38 te Maarssen, vlak bij Mac Donalds en tegenover de Gamma. Indien u met de auto komt, dan kunt u gratis parkeren.

SGR logo 80x60 px
Anvr logo 80x60 px
Iata logo 80x60 px
Calamiteitenfonds logo 80x60 px

Wij zijn geopend van ma t/m vr van 09.00 tot 17.30 uur.

Zaterdag op afspraak en op zondag zijn wij gesloten.

Alles kan en niets moet, u bent altijd van harte welkom en kunt gratis langskomen op ons kantoor in Maarssen !