Snorkelen & Nang Yuan - 1 Dag

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va €
va €
va €

Dagelijks vertrek vanuit al onze Koh Tao Hotels

Een fantastische dagexcursie waarbij we gaan snorkelen in de omgeving van Koh Tao. Vervolgens bezoeken we Nang Yuan, één van de mooiste eilandjes ter wereld.

Vandaag maken we een schitterende boottocht naar de beste snorkellocaties in de omgeving van Koh Tao. Onze eerste bestemming is Shark Bay, hier trekken we onze snorkeluitrusting aan en gaan genieten van al het moois onder water. Geniet van de prachtig gekleurde koralen en de tropische vissen. Met een beetje geluk kunnen we hier kleine haaien spotten. Na deze eerste ervaring varen we verder naar Aow leuk Bay, deze baai is bekend vanwege de nemo visjes. Het is een pracht gezicht al de oranjekleurige visjes. De volgende stop is bij Hin Wong Bay, één van de mooiste baaien op Koh Tao.

Na al dit snorkelen hebben we al honger gekregen en is het tijd geworden om naar Mango Bay te gaan voor de lunch. U kunt hier ook gaan snorkelen en de vissen voeren in het kristalheldere water.

Tot slot brengen we ook nog een bezoek aan Nang Yuan eiland, één van de mooiste eilanden ter wereld. Hier kunt u heerlijk snorkelen bij de Japanse tuin met kristalhelder water of lekker relaxen aan het strand. Ook kunt u een wandeling maken naar het uitzichtpunt, vanwaar u een schitterend zicht heeft op de natuurlijk gevormde kustlijnen.

Het is alweer tijd geworden om terug te gaan naar Koh Tao. Hier kunt u herinneringen ophalen van deze prachtige dag.

Let Op: Deze prijs is exclusief verzekering 100 baht pp (= ong. € 3). Dit bedrag kunt u ter plaatse voldoen aan de gids.

Lunch

Snorkelen & Nang Yuan - E-TAO-01

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Snorkelen & Nang Yuan

Reis details:

  • Koh Tao
  • 2
  • E-TAO-01