Hotel Khao Yai

Zoekt u een hotel in Khao Yai? U kunt kiezen uit meer dan 200 hotels. De accommodaties variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren.

Al onze hotels in Khao Yai zijn per nacht te boeken

Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. Tevens kunt u bij ons ook de transfer naar uw hotel in Thailand reserveren.


Hotels Khao Yai


Mu Si - Khao Yai Cottage

Khao Yai Cottage – Mu Si LAAGSTE PRIJS!va € 32 per …

Mu Si - U Khao Yai

U Khao Yai – Mu Si LAAGSTE PRIJS! va € …

Pak Chong - Eco Valley Lodge

Eco Valley Lodge – Pak Chong LAAGSTE PRIJS! va € …

Pak Chong - The Gallery Khao Yai Hotel & Residence

The Gallery Khao Yai Hotel & Residence – Pak Chong …


Khao Yai National Park


Khao Yai National Park is het oudste nationale park van Thailand en een van de meest fascinerende bestemmingen voor natuurliefhebbers. Met een oppervlakte van meer dan 2.000 vierkante kilometer biedt het park een thuis aan een rijke verscheidenheid aan flora en fauna, waaronder wilde olifanten, tijgers, en honderden vogelsoorten. Bezoekers kunnen genieten van de vele wandelroutes, de prachtige watervallen zoals Namtok Heo Suwat, en de unieke ervaring van het observeren van vleermuizen die bij zonsondergang uit hun grotten komen. Het park is gemakkelijk bereikbaar vanuit Bangkok en biedt verschillende mogelijkheden voor tours en accommodaties. Voor de avontuurlijke reizigers zijn er jungle tours beschikbaar, waarbij men met een gids de diepere delen van het park kan verkennen. Khao Yai is een must-see bestemming voor iedereen die de natuurlijke schoonheid van Thailand wil ervaren.