Kirirom National Park

2 Days

Kirirom National Park

Deze Kirirom National Park is een 2 daagse “bouwsteenmodule” vanuit Phnom Penh.

Het Kirirom Nationaal Park is een prachtig beschermd gebied in het hart van Cambodja. Het beslaat een groot gebied van meer dan 35.000 hectare en staat bekend om zijn adembenemende landschappen, diverse wildlife en enorme scala aan buitenactiviteiten. Het park is de thuisbasis van een verscheidenheid aan zeldzame en bedreigde diersoorten, waaronder luipaarden, herten en gibbons. Bovendien kunnen bezoekers genieten van activiteiten zoals wandelen, kamperen, mountainbiken en vogels kijken.

De belangrijkste attractie van het park is ongetwijfeld de Kirirom waterval, die zich bevindt in een weelderige, groene vallei omringd door dicht bos. Bezoekers kunnen heerlijk wandelen naar de waterval of genieten van een verfrissende duik. Het park is populair geworden als bestemming voor eco-toeristen en is een geweldige plek om te ontsnappen aan de drukte van het stadsleven en uzelf onder te dompelen in de natuur.

U kunt gaan zwemmen bij een waterval en we maken een jungletrekking. Overnachten doen we in een Luxury Tent, zodat u optimaal kunt genieten van de natuur.

Dagelijks vertrek vanuit Phnom Penh

  • Phnom Penh
  • 2
  • I-CAM-07
  • 2 Dag
  • Logies + ontbijt
  • Verlenging mogelijk

Programma

Vandaag vertrekken we vanuit Phnom Penh naar het Kirirom National Park. Dit was één van de eerste nationale parken in Cambodja. Het park is gelegen in de provincies Kampong Speu en Koh Kong, in het oostelijke gedeelte van de Cardamon Mountains. Kirirom betekent “de gelukkige berg”. In 1903 gaf koning Monivong deze naam aan dit gebied.

Na aankomst in het nationale park maken we een wandeltocht naar de Chambok waterval. Tijdens de wandeltocht horen we de vogels zingen. In dit nationale park leven enkele bijzondere vogelsoorten. In het regenseizoen valt het water wel 40 meter naar beneden. U kunt lekker gaan zwemmen bij de waterval en genieten van deze fantastische omgeving.

Na de lunch bezoeken we een lokaal dorpje waar we kennis gaan maken met de bewoners. We leren hier over het leven op het platteland.

Vervolgens rijden we verder naar het V Kirirom Pine Resort. We gaan inchecken in een Luxury Tent van dit Eco-friendly resort. Deze luxe tenten beschikken over een king size bed en een badkamer.

Overnachting in een Luxury Tent.

Tent

Na het ontbijt gaan we een jungletrekking maken. De gids geeft uitleg over de jungle en we proberen zo veel mogelijk vogels te spotten. We wandelen naar de top van een heuvel, vanwaar u het beste uitzicht heeft op alle andere delen van deze bergketen.

We passeren wederom een waterval, waar u even lekker kunt zwemmen en relaxen.

In de namiddag is het tijd om terug te keren naar Phnom Penh. Na aankomst in Phnom Penh eindigt deze tour.

U kunt deze reis verlengen in Phnom Penh of eventueel een andere bouwsteen koppelen aan dit programma. Wilt u langer in een bepaalde plaats verblijven of iets wijzigen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW CAMBODJA REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE CAMBODJA SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Cambodja - Kirirom National Park

Cambodja - Kirirom National Park - 2 Dagen - I-CAM-07

1-persoonskamer toeslag:

01 april 2024 t/m 30 maart 2025: € 48

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Kirirom National Park