Hotels Hong Kong

Hotels Hong Kong

Zoekt u een hotel in Hong Kong? U kunt kiezen uit meer dan 500 verschillende hotels. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.

Combineer uw hotel met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen vakantie naar China of stopover in Hong Kong samenstellen!

De accommodaties variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel in China? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren.

Wilt u uw reis naar Hong Kong persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Hong Kong


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Hong Kong, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.

Hotel Ease Access Tsuen Wan

Hotel Ease Access Tsuen Wan – Hong Kong Hotel Ease …

Ramada by Wyndham Hong Kong Grand View

Ramada by Wyndham Hong Kong Grand View – Hong Kong …

Harbour Plaza 8 Degrees

Harbour Plaza 8 Degrees – Hong Kong

Holiday Inn Golden Mile

Holiday Inn Golden Mile – Hong Kong

Regal Kowloon Hotel - Hong Kong

Regal Kowloon Hotel – Hong Kong

Hyatt Centric Victoria Harbour Hong Kong

Hyatt Centric Victoria Harbour Hong Kong


Informatie Hong Kong


Hong Kong is een van de meest dichtbevolkte plaatsen ter wereld, er wonen circa 7 miljoen mensen.  Gelegen aan de zuidkust van China, bestaat het grondgebied uit Hong Kong Island, Kowloon Peninsula en de New Territories, waaronder meer dan 250 afgelegen eilanden. Een smalle strook water die Hong Kong Island en Kowloon Peninsula scheidt, staat bekend als Victoria Harbour. Het is een van de diepste natuurlijke zeehavens ter wereld. Als belangrijkste internationale stad van Azië is Hong Kong een bestemming van wereldklasse. Elk jaar bezoeken miljoenen reizigers Hong Kong voor zaken en vrije tijd. 

Hong Kong heeft een subtropisch klimaat met hete en vochtige zomers van mei tot september en koele en droge winters. Het tyfoonseizoen is van juli tot september. Van maart tot half mei is het lente, wat zorgt voor warm en vochtiger weer. De temperatuur varieert tussen 20°C-26°C. De meeste regen valt in de zomer en augustus heeft de hoogste gemiddelde regenval van elke maand.

Klik hier voor het weerbericht in Hong Kong.