Hotels Boracay 

Zoekt u een hotel op Boracay? U kunt kiezen uit meer dan 225 verschillende hotels op Boracay. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.

Boracay is een ongerepte parel van een eiland dat zich in de Filipijnen bevindt. Het is een van de populairste bestemmingen in de regio, en het is gemakkelijk te zien waarom. Met zijn prachtige stranden, kristalheldere wateren en adembenemende uitzichten, heeft Boracay iets te bieden voor elke type vakantieganger.

Dit eilandparadijs biedt een scala aan accommodaties, maar hotels zijn een van de meest populaire opties. Van luxe resorts tot budgetvriendelijke opties, je zult iets vinden dat bij jouw stijl en budget past. Veel van de hotelaccommodaties in Boracay bieden adembenemend uitzicht op de oceaan en toegang tot eersteklas voorzieningen die je verblijf nog aangenamer kunnen maken. Onder deze voorzieningen vallen zwembaden, spa’s en restaurants die lokale en internationale gerechten serveren.

Er zijn ook tal van gebieden verspreid over het eiland die verschillende soorten ervaringen bieden waaruit je kunt kiezen. Of je nu verblijft in White Beach, Bulabog Beach of Diniwid Beach, je bent verzekerd van een onvergetelijke vakantie die je verjongd en verfrist laat voelen. Dus als je op zoek bent naar een oase waar je kunt ontspannen, tot rust kunt komen en kunt genieten van de natuurlijke schoonheid en culturele schatten van dit prachtige eiland, zijn hotels in Boracay de perfecte optie voor jou!

De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel in de Filippijnen? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren.

Combineer uw hotel met een vliegticket en/of “bouwsteenmodules” naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar de Filippijnen samenstellen. Ook voor transfers en binnenlandse vluchten naar Boracay kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw reis naar Boracay persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Boracay Summer Palace

Boracay Summer Palace – Boracay Boracay Summer Palace LAAGSTE PRIJS! …

Boracay Holiday Resort

Boracay Holiday Resort – Boracay Boracay Holiday Resort LAAGSTE PRIJS! …

Boracay Tropics Resort Hotel

Boracay Tropics Resort Hotel – Boracay Boracay Tropics Resort Hotel …

Belmont Hotel Boracay

Belmont Hotel Boracay Belmont Hotel Boracay LAAGSTE PRIJS! va € …

Le Soleil de Boracay Hotel

Le Soleil de Boracay Le Soleil de Boracay LAAGSTE PRIJS! …

Boracay Uptown

Boracay Uptown Boracay Uptown LAAGSTE PRIJS! va € 91 per …