Hotels Manila

Zoekt u een hotel in Manila? U kunt kiezen uit meer dan 3400 verschillende hotels in Manila. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.

Kies uit meer dan 3400 verschillende hotels in Manila

De bruisende stad Manila heeft een rijke culturele erfenis, een gevarieerde keuken en een fascinerende geschiedenis. Wat deze stad uniek maakt ten opzichte van andere bestemmingen, zijn de talloze wereldklasse hotels die inspelen op de uiteenlopende smaken en budgetten van bezoekers.

De luxe en iconische Raffles Makati en The Peninsula Manila bieden gasten een uitzonderlijke ervaring met adembenemende uitzichten, onberispelijke service en moderne faciliteiten.

Van budgetvriendelijk tot luxe accommodaties

Voor de prijsbewuste reizigers zijn er betaalbare accommodaties zoals The Mini Suites Eton Tower Makati of Red Planet Manila, zonder aan comfort, kwaliteit of gemak te hoeven inleveren. Ook zijn er faciliteiten voor middenklasse reizigers, zoals het strakke en moderne Ramada by Wyndham Manila Central, die zowel zakenreizigers als vakantiegangers bedienen met strategische locaties en verfijnde faciliteiten.

Deze hotels in Manila zijn per nacht te boeken

Of je nu reist voor zaken of plezier, Manila biedt een breed scala aan accommodatie-opties die een gedenkwaardig verblijf garanderen voor alle bezoekers, ongeacht hun voorkeuren of budget.

De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel in de Filipijnen? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar de Filipijnen te bespreken

Combineer uw hotel met een vliegticket en/of “bouwsteenmodules” naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar de Filippijnen samenstellen. Ook voor transfers en binnenlandse vluchten in de Filipijnen kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw vakantie naar de Filipijnen persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Overzicht Hotels Manila

Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Manila, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u reserveren tegen scherpe prijzen.

Manila Lotus Hotel

Manila Lotus Hotel LAAGSTE PRIJS! va € 43 per kamer …

The Heritage Hotel Manila

The Heritage Hotel Manila LAAGSTE PRIJS! va € 58 per …

Century Park Hotel Manila

Century Park Hotel Manila Century Park Hotel Manila LAAGSTE PRIJS! …

Belmont Hotel Manila

Belmont Hotel Manila Belmont Hotel Manila LAAGSTE PRIJS! va € …

Rizal Park Hotel - Manila

Rizal Park Hotel – Manila Rizal Park Hotel LAAGSTE PRIJS! …

Dusit Thani Manila

Dusit Thani Manila Dusit Thani Manila LAAGSTE PRIJS! va € …